VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Selami Şahin Şarkıları 2'' Albümü Dinleyicilerle Buluşuyor!

Selami Şahin Şarkıları 2'' Albümü Dinleyicilerle Buluşuyor!

Albüm tanıtımları, sanatçı biyografileri , albüm yorumları..
Cevapla
buseteknik39
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Mesajlar: 44
Kayıt: 25 Mar 2023, 10:45
Başlıklar: 20
Teşekkür Etti  : 74
Teşekkür Aldı  : 16
Yaş: 53

''Selami Şahin Şarkıları 2'' albümü pop müziğinin sevilen seslerinden Gökhan Türkmen'in yeniden yorumladığı ''Alışmak Sevmekten Zor'' şarkısıyla açılışını gerçekleştiriyor. Sözü ve müziği Selami Şahin'e ait olan hit, 1980 yılından bugüne zamansız bir etkiyle varlığını sürdürürken Gökhan Türkmen'in muhteşem performansı şarkının günümüze uzanan bağlarını derinlemesine güçlendiriyor.

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturacak olan ''Selami Şahin Şarkıları 2'' albümü, Gökhan Türkmen'in ardından Can Ozan, Göksel, KÖFN ve Ceylan Ertem gibi birbirinden güçlü on farklı sürpriz sanatçıyı bir araya getiriyor.
buseteknik39
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Mesajlar: 44
Kayıt: 25 Mar 2023, 10:45
Başlıklar: 20
Teşekkür Etti  : 74
Teşekkür Aldı  : 16
Yaş: 53

Türk müziğinin efsanevi sanatçısı Selami Şahin'e saygı niteliğinde hazırlanan "Selami Şahin Şarkıları 2" albümü, birbirinden iddialı sanatçıların seslendirdiği şarkılarla dinleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Gökhan Türkmen'in "Alışmak Sevmekten Zor" ve Can Ozan'ın "Gözler Kalbin Aynasıdır" şarkılarıyla büyük ses getiren "Selami Şahin Şarkıları 2" albümü, yoluna KÖFN'den "Gitme Sana Muhtacım" ile devam ediyor. Son yılların en çok dinlenen müzik ikilisi KÖFN'ün yeniden yorumu ve düzenlemesiyle günümüze uyarlanan "Gitme Sana Muhtacım", elektronik pop müzik altyapısı ve grubun kendine has yaklaşımıyla dinleyicilere büyük bir sürpriz yaşatıyor.

Selami Şahin'in en önemli eserlerini popüler müzik dünyasıyla buluşturan "Selami Şahin Şarkıları 2" albümü, Gökhan Türkmen, Can Ozan ve KÖFN'den sonra Koray Avcı, Göksel, Ceylan Ertem, Serkan Kaya ve Elif Buse Doğan gibi birbirinden güçlü sanatçıların seslendirdiği şarkılarla devam edecek. Her hafta yeni bir şarkı ile müzikseverlerin beğenisine sunulan albümün müzik direktörlüğünü Lider Şahin üstenirken projenin görsel dünyası Ethem Onur Bilgiç imzası taşıyor.
Cevapla

“Müzik Haberleri” sayfasına dön