Not:Öncelikle Sizlere Şunu Belirteyim Bu Konuyu Açmamdaki Sebep Bunun Gibi Nankör Olan Varsa Eğer Lütfen Siteye Bir Daha Gelmesin Ve Yazsın Nick'ini Ve Siteden Kaydını Sileyim Bir Daha Hiç Bir Değişik İsimle Gelmesin..
Ve Biz Kimseyi Zorla Siteye Getirip Sitedeki Paylaşımlardan Yararlanın Sonra Sizde Paylaşın Demiyoruz. Amacımız Birşeyler Paylaşmak.. Ve Haklı Olarakta Emeğimizin Karşılığını Bekliyoruz..
Derseniz Ki Ben Üç - Beş Albüm İndirdim Bunada Mı Karşılık Bekliyorsunuz

- Uyarı Alan Arkadaşlara Sorun En Az 60 Teşekkür Butonu Kullanımı Yapan Arkadaşlara Uyarı Gönderiyoruz..

İlk Uyarıyı Verdik Ve Uyarıyı Okudu Gördüm Lakin İndirmeye Devam Etti Bende Kendisine Süreli Olarak Yasaklama Verdim.Biraz Düşünür Ve O Arada Birşeyler Paylaşır Diye,Lakin Yine İndirmeye Devam Etti..
Bende Son Kez Teşekkür Butonunu Kullanamama Kısıtı Verdim Ve Kendisine Ö.M Attim.

Kendisi İse Ukalaca,Nankörce Ve Haysiyetsizce ;

Bu Mesajı Yazdı..
183 Tane Albüm İndirmişin Ve Sana 10 da 1 Paylaşım Yap Deyince Oran Buran Oynuyorsa ''Nankör''den Başka Birşey Olamazsın.
Uyarı Verilmiş Sana Madem Ki Nette Başka Site Yok Niçin Daha Neden Geliyorsun ''Yüzsüzlük - Haysiyetsizlikten'' Başka Nedir.
Kendimizi Dev Aynasında Görmüyoruz Ayna Biziz Bu Kadarda Büyük Ve Yüksekten Konuşuyorum.. Eğerki Olmasa İdik O Kadar Uyarıya Ya Uyar Yada Siteye Gelmezdin..
Yani Kısacası Sizlere Bu Kişi Gibileri Göstermek İçin Açtım Ve Yoruma Kapadım..İsteyen Burdan Birşeyler Alır Kendi Payına..
Dip Not:Kendisi Hakkında Kişisel Bilgilerede Ulaştım Eğerki Muhalif Olarak Gelir İse Onlarıda Yazacağım..