arkadaşlar bugün aklıma gelen fikri özkanla paylaştım...o da olumlu cevap verdi....
sizden gelecek fikirlere göre bir kaynaşma ve tanışma toplantısı düşünüyoruz....
fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
1.Varbirazcılar Toplantısı
-
- Mp3 Admin
- Başlıklar: 1167
- Teşekkür Etti : 448
- Teşekkür Aldı : 11901
Tüm Konu WinRar Şifrelerim : www.varbiraz.net/mechul
Albüm Şifresinde Sıkıntı Yaşayan Olursa ´....Şifrenin Başına Bir Boşluk Bırakırsa Sorun Çözülür.
Albüm Şifresinde Sıkıntı Yaşayan Olursa ´....Şifrenin Başına Bir Boşluk Bırakırsa Sorun Çözülür.
-
- Site Admin
- Başlıklar: 2536
- Teşekkür Etti : 646
- Teşekkür Aldı : 13333
Ağabey Bu Güzel Fikir İçin Sağ Olasın..
Forumlarda Yapılan Genellikle Samimi Sohbetler,Muhabbetler Sonucunda Yüz Yüze Görüşmek İçin Böyle Konular Açılıyor Ve Zamanlada Gerçekleştiriliyor..
En Önemlisi Ortak Bir Noktada Buluşmaa..
Misal Ben Şimdilik Sivas'tayım.. Yoruma Üyeler Ekler Konumlarını Ortak Bir Lokasyon Belirleriz Ve Ordaki Bir Mekanla - Veya Piknik Mangal- Anlaşırız Ve Tanışma Faslı Yapar Ordan Burdan Söyleşiriz..
Ben Şahsımca Varım.. Hatta Şunuda Önerebilirim..
Sitemiz Biraz Daha Büyür Özel Üyeler Çoğalarsa Ordan Gelen Para İle Organizasyonu Sağlayabilirim..
Forumlarda Yapılan Genellikle Samimi Sohbetler,Muhabbetler Sonucunda Yüz Yüze Görüşmek İçin Böyle Konular Açılıyor Ve Zamanlada Gerçekleştiriliyor..
En Önemlisi Ortak Bir Noktada Buluşmaa..
Misal Ben Şimdilik Sivas'tayım.. Yoruma Üyeler Ekler Konumlarını Ortak Bir Lokasyon Belirleriz Ve Ordaki Bir Mekanla - Veya Piknik Mangal- Anlaşırız Ve Tanışma Faslı Yapar Ordan Burdan Söyleşiriz..
Ben Şahsımca Varım.. Hatta Şunuda Önerebilirim..
Sitemiz Biraz Daha Büyür Özel Üyeler Çoğalarsa Ordan Gelen Para İle Organizasyonu Sağlayabilirim..
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme.. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
- Başlıklar:
Güzel Fikirlerimiz İçin Çok Çok Teşekkür Ediyorum
Sayende Sohbet ve Muhabbet etmek yüz yüze görüşmek isterim.
Aslen Giresun'a bağlı Görele ilçesinde bulunan Terziali Köyündeyim. Ben: Caner Demirci. 1993 doğumluyum. Ben şu hayatta takıntılı olduğum doğduğumdan beri benim insanlarla iletişim kuramıyorum. Yani istemeden ters bir şey söylemiş olabilirim. Kısacası paylaşımcı üye olan ortaklığım kalmadı. Onlar paylaşımcı yetkileri müzik paylaşım yapmak için ortak bir iletişim kurmak istiyorum.
Sayende Sohbet ve Muhabbet etmek yüz yüze görüşmek isterim.
Aslen Giresun'a bağlı Görele ilçesinde bulunan Terziali Köyündeyim. Ben: Caner Demirci. 1993 doğumluyum. Ben şu hayatta takıntılı olduğum doğduğumdan beri benim insanlarla iletişim kuramıyorum. Yani istemeden ters bir şey söylemiş olabilirim. Kısacası paylaşımcı üye olan ortaklığım kalmadı. Onlar paylaşımcı yetkileri müzik paylaşım yapmak için ortak bir iletişim kurmak istiyorum.
-
- Mp3 Admin
herhalde kimsenin fikri yok....
veya arkadaşlık dostluk kurmak isteyen yok...
veya arkadaşlık dostluk kurmak isteyen yok...
-
- Mp3 Admin
aslında erken değil ...ama arşive alalım yine