İbrahim Tatlıses - Best Of İbrahim Tatlıses (1996 Minareci Müzik Almanya Mc 0002)
Albüm İçeriği;
01.İbrahim Tatlıses - Bir Kulum İşte (Şiirli)
02.İbrahim Tatlıses - Duydunuz mu
03.İbrahim Tatlıses - Ben İnsan Değilmiyim
04.İbrahim Tatlıses - Benim Hayatım (Şiirli)
05.İbrahim Tatlıses - Kafama Taktım Seni
06.İbrahim Tatlıses - Yalan (Şiirli)
07.İbrahim Tatlıses - Aşıksın
08.İbrahim Tatlıses - Neden Saçların Beyazlamış (Şiirli)
09.İbrahim Tatlıses - Yorgun (Şiirli)
10.İbrahim Tatlıses - Tren Gelir
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premim Üyelik - Sınırsız İndirme
İbrahim Tatlıses - Best Of İbrahim Tatlıses (1996 Minareci Müzik Almanya Mc 0002)
nette ilk
Forum kuralları
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
-
- Emektar Üye
- Başlıklar: 414
- Teşekkür Etti : 1103
- Teşekkür Aldı : 4283
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
arabesk tarzım, kalite farkım
tüm konu şifrelerim: varbiraz.net41
keyifli dinlemeler.
tüm konu şifrelerim: varbiraz.net41
keyifli dinlemeler.