Marmelat (Raks Müzik & Marş Müzik Yapım)

Oyun Havaları & Halaylar..

Moderatör: Karamürselli

Kullanıcı avatarı
Karamürselli
Moderatör
Moderatör
Başlıklar: 386
Teşekkür Etti  : 77
Teşekkür Aldı  : 8352

Marmelat

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim
A Yüzündeki parçalar; Tophane Rıhtımı - Darıldın mı Cicim Bana - Bom Bili Bili - Hop Ninnayı - Yemeninde Hare Var - Kalenin Bedenleri - Vay Sürmeli - Su Gelir Güldür Güldür - Bursalı mısın - Erenler - Yumurtanın Sarısı - Şekeroğlan - Tımbıllı - Dağlar Kızı Reyhan - Osman Abim - Kızım Seni Vereyim mi Kasap Havası (Enst.)

B Yüzündeki parçalar; Ayva Çiçek Açmış - Mısırı Kuruttun mu - Lorke - Süt İçtim - Caney - Ula Ula Niyazi - Çayırda Buldum Seni - Lingo Lingo Şişeler - Sallasana Mendilini - Karanfil Deste Gider - Uçtum Yine Dalgalanıyorum Ben - Yar Saçların Lüle Lüle - Fidayda - Elmayı Top Yaparlar - Nar Danesi - Dane Dane Benleri Var - Kasap Havası (Enst.)
Albümün müzik mağazalarındaki hali parça pinçiktir.

Kasetten çektiğim ise full tempo ve full kapaklıdır.

İçerikler hakkındaki bilgiler kapaklarda gösterilmektedir.

Keyifli dinlemeler.
Rip: 16 Ağustos 2018 Perşembe / 128 Kbps - 44100 hz mp3
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
Resim
Resim
sirius-black
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Başlıklar: 0
Teşekkür Etti  : 5
Teşekkür Aldı  : 1

Bu nedir ya... Abi çok uzun zamandır bu bütün olan versiyonunu arıyordum. Şahanesin Eline sağlık...

Yalnız kasetçaların biraz hızlı çalıyor. Kasetçalarların bir kısmı eskiden öyleydi. Hız ayarını yapamazlar bütün kaset paldır küldür hızlı hızlı çalardı ne dinlediğimizi de anlamazdık. Senden de kasetçalarının hız ayarını yapmanı rica ediyorum. Ses gayet kaliteli ancak hızlı çalıyor. Bütün albümü ses editörüne sokup hızı düşürmek zorunda kaldım. Yine de eline emeğine sağlık. Helal olsun...

“Oyun Havaları” sayfasına dön