Münip Utandı - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4501
Teşekkür Etti  : 1190
Teşekkür Aldı  : 30405

# Üretim 2017-09-05 12:21:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Resim

Munip Utandi - Albümleri
--------------------------------------------------
<Münip Utandı & Nevasaz - Çeşm-i Dil>
<Münip Utandı - Ah Yesil Bursa>
<Münip Utandı - Aynalıkavaktan Kalamısa>
<Münip Utandı - Bitmese Sevgi>
<Münip Utandı - Boğaziçi>
<Münip Utandı - Eski Şarkılar>
<Münip Utandı - Fikrimin İnce Gülü>
<Münip Utandı - Gidem dedim>
<Münip Utandı - Klasikler>
<Münip Utandı - Küy-i Hicaz>
<Münip Utandı - Munip Utandi>
<Münip Utandı - Nidâ ve Nağmedir Zaman>
<Münip Utandı - Seslenişler, Bekleyişler>
<Münip Utandı - Sevda Yolunda - 2021>
<Münip Utandı - Titrer Yüreğim - 2016>
<Münip Utandı - Türk Müziğinde 2. Klasik Dönem>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Münip Utandı & Nevasaz - Çeşm-i Dil\                           
----------------------------------------------------------------------
01. Segâh Peşrev                                                                
02. Segâh Yürük Semal-Tutî mucize gûyem                                         
03. Segâh Şarkı -Olmaz ilâç sîne-i sad pâreme                                   
04. Segâh Şarkı-Zencîr-i aşkın                                                  
05. Taksim1                                                                     
06. Bayram Tekbiri                                                              
07. Segâh İlâhi,Şol cennetin ırmakları                                          
08. Segâh İlahi,Ben yururum yane yane                                           
09. Taksim2                                                                     
10. Müstear Şarkı,Evvel benim nazlı yarim                                       
11. Hüzzam Şarkı                                                                
12. Taksim3                                                                     
13. Hicaz yürük semai,Affeyle suçum                                             
14. Hicaz Şarkı,Mah yüzüne                                                      
15. Hicaz İlahi,Ah nice bir uyursun                                             
16. Taksim4                                                                     
17. Nihavend Şarkı,Vücud ikliminin                                              
18. Nihavend İlahi,Güzel âşik                                                   
d:\0\1\Münip Utandı - Ah Yesil Bursa\                                 
Thumbs                                                                          
Münip Utandı - Ah Yeşil Bursa                                                   
Münip Utandı - Ahşap Evler (Eski Bursa)                                         
Münip Utandı - Ana Kucağım,Baba Ocağım                                          
Münip Utandı - Aşkın Sürgün Yeridir, Erguvan Şehri Bursa                        
Münip Utandı - Bir Bursa'lı Kızın Derdi                                         
Münip Utandı - Bir Yeşil Gözlü Kız Gördüm Bursa'da                              
Münip Utandı - Düşme Yaban Ellerine                                             
Münip Utandı - Geziyorken Bu Salı                                               
Münip Utandı - Hayal Şehir (Bursa)                                              
Münip Utandı - Hey Bursa 'lı Bursa'lı                                           
Münip Utandı - Mevsim İlk Yaz Bursa'da                                          
Münip Utandı - Mudanya Güzeli                                                   
Münip Utandı - Mudanya'lı Şükrü Çavuş                                           
Münip Utandı - PotporiA Fadimem - Meşeli Dağlar - Bir Su İçtim Testiden         
d:\0\1\Münip Utandı - Aynalıkavaktan Kalamısa\                        
01                                                                              
04-Münip Utandi - Tanbur Taksimi                                                
05-Munip Utandi - Körfezdeki dalgin suya                                        
07-Münip Utandi - Kanun Taksimi                                                 
08-Munip Utandi - Kalamis                                                       
09-Münip Utandi - Ud Taksimi                                                    
10-Münip Utandi - Ey Gonca-i Nazik Tenim                                        
11-Münip Utandi - Bir Elif Cekti Yine                                           
12-Münip Utandi - Kanun Taksimi-(hicazkar)                                      
13-Munip Utandi - Yillar ne cabuk gecti                                         
16-Munip Utandi - Dün gece kendimden gectim                                     
02-Munip utandi - Ruihsarina aybetme                                            
03-Munip Utandi - Camlarda safak rengi                                          
14-Munip Utandi - Hastayim yalnizim                                             
15-Muhip Utandi - Ney Taksimi-Aziz istanbul                                     
d:\0\1\Münip Utandı - Bitmese Sevgi\                                  
Munip Utandi01 - Nihavend Peşrev                                                
Munip Utandi02 - Zülfün görenlerin bahtı siyah olurmus                          
Munip Utandi03 - Vücud ikliminin sultanısın sen                                 
Munip Utandi04 - Kanun taksimi                                                  
Munip Utandi05 - Dün kahkahalar yükseliyorken                                   
Munip Utandi06 - Gel göklere yükselelim                                         
Munip Utandi07 - Sonbaharı bir genc kızla                                       
Munip Utandi08 - Nerelerde kaldın ey serv-i nazım                               
Munip Utandi09 - Bakmıyor cesm-i siyah feryade                                  
Munip Utandi10 - Kemence taksimi                                                
Munip Utandi11 - Kerem eyle mestane kıl bir nigah                               
Munip Utandi12 - Sahilden uzaklastık simdi elin elimde                          
Munip Utandi13 - Askınla sürünsem  yine askınla delirsem                        
Munip Utandi14 - Sevdigin dünyalar kadar gel dese                               
Munip Utandi15 - Ney taksimi                                                    
Munip Utandi16 - Incecikten bir kar yagar tozar elif elif diye                  
Munip Utandi17 - Allı yemeni                                                    
d:\0\1\Münip Utandı - Boğaziçi\                                       
01-Segah Peşrev                                                                 
02-Tut-i mu'cize-güyem                                                          
03-Suy-i Kağıthane'de mecnun misal                                              
04-Olmaz ilaç sine-i sad pareme                                                 
05-Benim sen nemsin ey dilber                                                   
06-Nihavent Kanun Taksimi                                                       
07-Meyler süzülsün meydane gelsin                                               
08-Gönlümle oturdum da hüzünlendim o yerde                                      
09-Semalardan güneş hala inmedi                                                 
10-Dün gece saz meclisine neden geç geldin                                      
11-Hicaz Ud Taksimi                                                             
12-N'ideyim sahn-ı çemen seyrini cananım yok                                    
13-Yıllarca yazık boş yere hülyalara kandım                                     
14-Ne günah etse de açılmaz iki gönlün arası                                    
15-Aşkı seninle tattı hicranla yandı gönül                                      
16-Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına                                        
17-Martılar ah eder çırparlar kanat                                             
18-Boğaziçi sen gönüller yatağı                                                 
19-Sazlar çalınır Çamlıca'nın bahçelerinde                                      
d:\0\1\Münip Utandı - Eski Şarkılar\                                  
Thumbs                                                                          
Münip Utandı - Bahçem Yine Sayende                                              
Münip Utandı - Ben Bir Yuvasız Kuş Gibi                                         
Münip Utandı - Bir Gamlı Hazanın Seherinde                                      
Münip Utandı - Demedim Hiç Ona Kimsin                                           
Münip Utandı - Gamzedeyim Deva Bulmam                                           
Münip Utandı - Girdim Yarin Bahçesine                                           
Münip Utandı - Hasretle Bu Şeb Gah Uyudum                                       
Münip Utandı - Her Şey Bu Zaman Evinde                                          
Münip Utandı - Kürdilihicazkar Peşrev                                           
Münip Utandı - Muntazır Teşrifine Hazır Kayık                                   
Münip Utandı - Niçin Terk Eyleyip Gittin A Zalim                                
Münip Utandı - Odasına Girdim Fincan Elinde                                     
Münip Utandı - Sarı Gülüm Var Benim                                             
Münip Utandı - Sinemde Bir Tutuşmuş                                             
Münip Utandı - Söyleyin Güneşe Doğmasın                                         
Münip Utandı - Telgrafın Tellerine Kuşlar Mı konar                              
Münip Utandı - Yalnız Bırakıp Gitme                                             
Münip Utandı - İftirakındır Sebep Bu                                            
d:\0\1\Münip Utandı - Fikrimin İnce Gülü\                             
Thumbs                                                                          
Münip Utandı - Ayrıldı Gönül Şimdi Yine Bir Tek Eşinden                         
Münip Utandı - Bahçenizde Sünbül Olsam                                          
Münip Utandı - Bağa Girdim Kamışa                                               
Münip Utandı - Bir Gönülde İki Sevda Sonu Bilmem Ne Olur                        
Münip Utandı - Bir İhtimal Daha Var                                             
Münip Utandı - Evlerinin Önü Handır                                             
Münip Utandı - Ey Benim Bahtı Yarim                                             
Münip Utandı - Fikrimin İnce Gülü                                               
Münip Utandı - Gel Ey Denizin Nazlı Kızı                                        
Münip Utandı - Gitti O Güzel Yadıma Bir Handesi Kaldı                           
Münip Utandı - Hayal İçinde Aktı Geçti Ömrü Derbederim                          
Münip Utandı - Kimseye Etmem Şikayet                                            
Münip Utandı - Kız Sen Geldin Çerkeşden                                         
Münip Utandı - O Yardan Haber Yok                                               
Münip Utandı - Rüzgar Uyumuş Ay Dalıyor                                         
Münip Utandı - Yine Bahar Oldu Çoştu Yüreğim                                    
d:\0\1\Münip Utandı - Gidem dedim\                                    
01-Hisar Buselik şarkı Bir nev-civansın                                         
02-Hisar Buselik şarkı Bir hadise var can ile canan arasında                    
03-Şehnaz Buselik şarkı Küçüksu'da gördüm seni                                  
04-Nihavend İstanbul türküsü Üsküdar'a giderken                                 
05-Şehnaz Divan Vardımki yurdundan ayağ göçürmüş                                
06-Hicaz ilahi Nice bir uyursun                                                 
07-Hicaz Nakış Yürük semai Yine Neş'e-i Mahabbet                                
08-Hicaz şarkı Kış geldi firak açmadadır                                        
09-Hicaz şarkı Kim görse seni aşkına                                            
10-Hicaz şarkı Dil yaresini andıracak                                           
11-Uzzal şarkı Ey büt-nev-eda                                                   
12-Hicaz Hümayun Rumeli Türküsü Gidem dedim aman                                
13-Muhayyer şarkı Deva yokmuş neden bimar-ı aşka                                
14-Muhayyer şarkı sevdiceğim aşıkını ağlatır                                    
15-Muhayyer divan Ok gibi huhlar                                                
16-Muhayyer Türkü Zeynep bu güzellik var mı soyunda                             
17-Muhayyer kürdi Türkü Bülbülüm altın kafeste                                  
d:\0\1\Münip Utandı - Klasikler\                                      
Munip Utandi - Asiga Bagdat Sorulmaz                                            
Munip Utandi - Batan Gun Kana Benziyor                                          
Munip Utandi - Bitmez Tukenmez Bu Dert                                          
Munip Utandi - Cepcevre Bahar Icinde                                            
Munip Utandi - Gurub Etdi Gunes&Dunya Karardi                                   
Munip Utandi - Iki Gözum Sensiz&Indim Yarin Bahcesine                           
Munip Utandi - Kanatlari Gumus Bir Garip Kus                                    
Munip Utandi - Ok Gibi Hublar                                                   
Munip Utandi - Rakkas                                                           
Munip Utandi - Su Guzele Bir Bakin                                              
Munip Utandi - Yalancidir Hep Aynalar                                           
Munip Utandi - Yemen Turkusu                                                    
Munip Utandi - Yildizli Semalarda Ki Hasmet                                     
Munip Utandi - Üc Yil Beni Sevdanin Ipek Saclari Sardi                          
d:\0\1\Münip Utandı - Küy-i Hicaz\                                    
Thumbs                                                                          
Münip Utandı - Ben Bilmez İdim Gizli Ayan Hep Sen İmişsin                       
Münip Utandı - Ben Seni Sevdim Seveli Kaynayıp Coştum                           
Münip Utandı - Benliyi Aldım Kaçaktan                                           
Münip Utandı - Bi Vefa Bir Çeşmi Bi Dad                                         
Münip Utandı - Bülbül Asa Üzü Şeb Karım Neva                                    
Münip Utandı - Gitti De Gelmeyiverdi                                            
Münip Utandı - Hüsnüne Mail Gönlüm Ezelden                                      
Münip Utandı - Müştakı Cemalin Gece Gündüz Dili Şeyda                           
Münip Utandı - Nice Bir Aşkınla Feryad Edeyim                                   
Münip Utandı - Rast Getirip Fend İle Seyretti Hümayı                            
Münip Utandı - Yine Bir Gülnihal                                                
d:\0\1\Münip Utandı - Munip Utandi\                                   
Batan_Gun_Kana_Benziyor                                                         
Bitmez_Tukenmez_Bu_Dert                                                         
Cepcevre_Bahar_Icinde                                                           
Gurub_Etti_Gunes__Dunya_Karar                                                   
Kanatlari_Gumus_Yavru_Bir_Kus                                                   
Ok_Gibi_Hublar                                                                  
Rakkas                                                                          
Su_Guzele_Bir_Bakin                                                             
Uc_Yil_Beni_Sevdanin_Ipek_Sac                                                   
Yalancidir_Hep_Aynalar                                                          
Yemen_Turkusu                                                                   
Yildizli_Semalardaki_ha__351_met                                                
d:\0\1\Münip Utandı - Nidâ ve Nağmedir Zaman\                         
Thumbs                                                                          
Münip Utandı - Akşamları Sahildeki Seyrâna Doyulmaz                             
Münip Utandı - Canan Geliyor Lutfu Keremdir a Gönül                             
Münip Utandı - Cansın Ammâ Kim Adın Cânan Düşer                                 
Münip Utandı - Gönlüm Yürü Var Yârine Ağyâre Kapılma                            
Münip Utandı - Minâreden Gelir Nidâ Ferahfezâ Makâmı Var                        
Münip Utandı - İstanbul'u Sevdim Yedi İklîmin İçinden                           
d:\0\1\Münip Utandı - Seslenişler, Bekleyişler\                       
01 Kanun Taksimi                                                                
02 Ömrümce o saf aşkını                                                         
03 Söyle neden ağladın                                                          
04 Hançer-i ebrusu                                                              
05 Bir esmer dilberin                                                           
06 O güzel başını                                                               
07 Meftunun oldum                                                               
08 Geçmesin günümüz                                                             
09 Keman Taksimi                                                                
10 Kırdın ümidimi                                                               
11 Ayrılık ümitlerin                                                            
12 Ömrüm seni sevmekle                                                          
13 Zamanla belki geçer                                                          
14 Yanıyor mu yeşil köşkün                                                      
15 Gel gitme kalmasın                                                           
16 Ud Taksimi                                                                   
17 Yaz günleri en tatlı                                                         
18 Ağlamakla inlemekle                                                          
19 Yine bu yıl ada sensiz                                                       
20 Koklasam saçlarını                                                           
d:\0\1\Münip Utandı - Sevda Yolunda - 2021\                           
<Kapak>                                                                         
01. Münip Utandı - Pek sevdim efendim seni gayetle beğendim (Dügah Taksim ile)  
02. Münip Utandı - Ey bâd-ı saba yâr ile vuslat ne zamandır                     
03. Münip Utandı - Öyle bir âfet-i yektâ-yı emelsin meleğim                     
04. Münip Utandı - Gelmiş değil böyle peri                                      
05. Münip Utandı - Severim Can ü gönülden seni tersâ çiçeğim (Hicaz Taksim ile) 
06. Münip Utandı - Can hasta gözüm yaşlı gönül zar ü perişan                    
07. Münip Utandı - Terket beni artık yetişir sende vefa yok                     
08. Münip Utandı - Nerde o günler nerde                                         
09. Münip Utandı - Ebrulerinin zahm-ı nihandır ciğerimde                        
10. Münip Utandı - Hüseyni Peşrev                                               
11. Münip Utandı - Müheyya oldu meclis sâkiya peymaneler dönsün                 
12. Münip Utandı - Bir gün gelecek ben gibi nâçâr kalacaksın                    
13. Münip Utandı - Firkat-i Cânân ile nâlân mı oldun ey gönül                   
14. Münip Utandı - Feryad ediyor bir gül için bülbül-i şeyda (Hüseyni Kemençe Ta
15. Münip Utandı - Edalı bir yosma kararım aldı                                 
16. Münip Utandı - Feryad ile yâd eyler iken ben seni her bâr (Nihavent Viyolens
17. Münip Utandı - Nedir a sevdiğim söyle bu halin                              
18. Münip Utandı - Aşkın ile ey nevcivan                                        
d:\0\1\Münip Utandı - Sevda Yolunda - 2021\Kapak\                     
d:\0\1\Münip Utandı - Titrer Yüreğim - 2016\                          
<Kapak>                                                                         
01. Tanbur Taksimi                                                              
02. Şahım Hemise Lütfün Umar Bu Futad                                           
03. Var Mı Hacet Söyleyim Ey                                                    
04. Bilmem Ki Günahım Sana Olmakta Mı                                           
05. Titrer Yüreğim Her Zaman Yanıma G                                           
06. Niçin Mahzun Bakarsın                                                       
07. Ol Gonca Dehen Bir Güli Handan Ol                                           
08. Gönül Vermişken El Çektim                                                   
09. Hüzzam Ney Taksimi                                                          
10. Gil Verdiğin Ol Cesmi Siyeh Meste                                           
11. Bekledim Yıllarca Lakin Gelmedin                                            
12. Haleli Gözlerin Hayale Döndü Aşkı                                           
13. Ey Guli Bağı Eda Sana Oldum Mübte                                           
14. Kanun Taksimi hicazkar                                                      
15. Nerdesin Nerde Acep                                                         
16. Ben Sana Gönül Vereli Bak Ne Hal                                            
17. Yoktur Zaman Gel Mahım Hemen Gel                                            
18. Aldı Beni Aldı Beni                                                         
d:\0\1\Münip Utandı - Titrer Yüreğim - 2016\Kapak\                    
d:\0\1\Münip Utandı - Türk Müziğinde 2. Klasik Dönem\                 
Münip Utandı - Bir Dilbere Düştü Ki Mahbub-u Dilimdir                           
Münip Utandı - Bir Sebeple Gücenmişsin Sen bana                                 
Münip Utandı - Bulunmaz Nevcivansın                                             
Münip Utandı - Cemalin Şemine Pervane Gönlüm                                    
Münip Utandı - Gönül Adlı Bülbülüm Var                                          
Münip Utandı - Hayali Yare Değme Girye Dursun                                   
Münip Utandı - Kaçma Mecburundan Ey Ahı Vahşi Ülfet Et                          
Münip Utandı - Kurban Olayım Gamzene Bir Kez Nazar Eyle                         
Münip Utandı - Neyleyim Nice Deyim Olamam Bir An                                
Münip Utandı - Niçin Nalendesin Öyle                                            
Münip Utandı - Sevdim yine Bir Nevcivan                                         
Münip Utandı - Vücud İklimin Sultanısın Sen                                     
Münip Utandı - Yandım Deminden Ağyar Elimden                                    
Münip Utandı - Yıkıldı Darbı Sitemden Harab Olan Gönlüm                         
Münip Utandı - Zavil Peşrev                         
Sifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...

En son Sivasli_14 tarafından 11 Mar 2026, 23:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Seri güncellendi..

En son Sivasli_14 tarafından 11 Mar 2026, 23:44 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“K - L - M - N” sayfasına dön