VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme.
Selamunaleyküm
Selamunaleyküm
-
- Forum Üyesi
- Başlıklar: 90
- Teşekkür Etti : 13
- Teşekkür Aldı : 82
Selamünaleyküm arkadaşlar ben bedensel engelli bir arkadaşınızım.Kendi çapımda bir müzik arşivim elimde olup sitede bulamadıgım albümleri zamanla paylaşacagım saygılarımla bu arada 46 yaşındayım.
SİTEDE PAYLAŞMIŞ OLDUGUM TÜM ALBÜMLER BİZZAT KENDİ ARŞİVİMDE BULUNUP SATIN ALINMIŞTIR.ALBÜMLER TANITIM AMAÇLI DİNLEYECEKSEN ALBÜMÜ BEGENDİYSEN ALMALISIN SAYGILARIMLA
-
- Site Admin
- Başlıklar: 3692
- Teşekkür Etti : 995
- Teşekkür Aldı : 20519
Aleyküm selam abi aramıza hoş geldin.. Kolay gelsin ..
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme.. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
- Forumun Dayısı
- Başlıklar: 4239
- Teşekkür Etti : 4895
- Teşekkür Aldı : 8555
Aleyküm Selam kardesim, hosgeldin sefalar getirdin. Kolay gelsin, yardima ihtiyacin olursa memnunuyetle yardimci oluruz.
Dikkat!
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
-
- Forum Üyesi
- Başlıklar: 90
- Teşekkür Etti : 13
- Teşekkür Aldı : 82
Sayın abim paylaşmış oldugum bütün albümler kendi arşivim için aldıgım bizzat kendim tarafından riplendi.Ürünleri satın aldım
SİTEDE PAYLAŞMIŞ OLDUGUM TÜM ALBÜMLER BİZZAT KENDİ ARŞİVİMDE BULUNUP SATIN ALINMIŞTIR.ALBÜMLER TANITIM AMAÇLI DİNLEYECEKSEN ALBÜMÜ BEGENDİYSEN ALMALISIN SAYGILARIMLA
-
- Forumun Dayısı
- Başlıklar: 4239
- Teşekkür Etti : 4895
- Teşekkür Aldı : 8555
kesene bereket, yüreyine saglik.
Dikkat!