VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premim Üyelikte Sonbahar Kampanyası..
Rüştü Şeker - Cimdallı
Forum kuralları
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
-
- Forumun Dayısı
- Başlıklar: 5438
- Teşekkür Etti : 6737
- Teşekkür Aldı : 11160
Rüştü Şeker - Bağlar Bozumu Oldu.mp3
Rüştü Şeker - Bülbüle Su Verdim.mp3
Rüştü Şeker - Cimdallı.mp3
Rüştü Şeker - Değirmenin Oluğu.mp3
Rüştü Şeker - Gavuşmak Güman Oldu.mp3
Rüştü Şeker - Gelinin Boynunda Beşibirlik.mp3
Rüştü Şeker - Güllere Bak Güllere.mp3
Rüştü Şeker - Kalk Gidelim.mp3
Rüştü Şeker - Ninnari.mp3
Rüştü Şeker - Sevdiğim Sultan Olsun.mp3
Rüştü Şeker - Zahidem.mp3
Rüştü Şeker - Zeytin Deresi.mp3
Rüştü Şeker - Çorap Ördüm Milinen.mp3
Rüştü Şeker - Şeker Oglan.mp3
Şifre: www.varbiraz.net
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Dikkat!
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.