VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...

Normal Üye Alımları Durdurulmuştur.

Duyurular,Gelişmeler...
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4246
Teşekkür Etti  : 1175
Teşekkür Aldı  : 26500

Merhabalar,

Normal üye alımları süresiz durdurulmuştur. Premium Üye olmak isteyenler buradan bizlere ulaşabilir.

Normal üye alımları açıldığı zaman duyuru yapılacaktır.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kullanıcı avatarı
Artvinli1964
Forumun Dayısı
Forumun Dayısı
Başlıklar: 5564
Teşekkür Etti  : 7119
Teşekkür Aldı  : 12619

Bence dogru bir karar, paylasma yapmiyor kimse. Sadece indirmek veya elestirmek amacli üye gereksiz. Herkes kendinceArsivci ama paylasmaya gelince faaliyet yok. Sadece indirim yapanlarin da yasaklanmasi gerekli bence.
Dikkat!
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
Kullanıcı avatarı
mailalkin
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Başlıklar: 12
Teşekkür Aldı  : 29

Merhaba, ben 3 gün önce üye oldum ve an itibarıyla 3 albüm paylaşımı yaptım. Yani çok belli olmaz bu işler. Ama evet katılıyorum sadece indirenlerin durumu değerlendirilmeli.
Paylaşımlarım (aksi belirtilmedikçe) sıfır olarak aldığım orijinal CD veya kaset riplerimdir ve VarBiraZ'a özeldir.
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4246
Teşekkür Etti  : 1175
Teşekkür Aldı  : 26500

Artvinli1964 yazdı: 04 Oca 2025, 12:44 Bence dogru bir karar, paylasma yapmiyor kimse. Sadece indirmek veya elestirmek amacli üye gereksiz. Herkes kendinceArsivci ama paylasmaya gelince faaliyet yok. Sadece indirim yapanlarin da yasaklanmasi gerekli bence.
Abi onun içinde bir kullanıcıya senelik 100 indirme hakkı veriyoruz, sayıyı geçenlere 'yasak' getiriyoruz. Ama bu yöntemle eminim sitemizin değeri bilinecek, ya paylaşım yapacak yada özel üyelik alacak aksi takdirde sitemizden 'sınırsız' yararlanamayacak.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
1dost
Forum Üyesi
Forum Üyesi
Başlıklar: 1
Teşekkür Etti  : 69
Teşekkür Aldı  : 5

Bende olupta burda olmayan bir albüm bulsam da paylaşsam keşke :)

“VarBiraz Genel” sayfasına dön