Merhaba herkese arkadaşlar, birkaç gün oldu üye olalı ama selam verememiştim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler, çok değerli albüm paylaşımları olduğunu görünce üye olmak istedim. Normalde bir forumda yer almışlığım yok denecek kadar az ama burada güzel paylaşımlar yapmak niyetindeyim. Umarım zamanla güzel dostluklar kurarız.
Selamlarımla
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...
Selamlar
-
- Site Admin
- Başlıklar: 4246
- Teşekkür Etti : 1175
- Teşekkür Aldı : 26505
Merhaba, selamlar abi. Hoş geldin, sefalar getirdin aramıza.. Güzel dileklerin için teşekekkürler.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
-
- Forumun Dayısı
- Başlıklar: 5564
- Teşekkür Etti : 7119
- Teşekkür Aldı : 12619
Merhaba, hos geldiniz. Umarim paylasimlariniz bol olur ve dostlugumuz baki kalir.
Dikkat!
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
Paylasmis oldugum ve sizlerin indirmiş olduğunuz albümleri üçüncü taraf mensup kişilerle ve diğer internet ortamlarında paylaşmayın. Aksi bir durumda Şahsım ve VarBiraZ.NeT olacaklardan sorumlu tutulamaz. Albümler sadece tanitim amaclidir.
-
- Forum Üyesi
- Başlıklar: 12
- Teşekkür Aldı : 29
Hoş buldum, çok sağolun çok teşekkürler. Güzel dostluklar olacağından eminim. Selamlar
Paylaşımlarım (aksi belirtilmedikçe) sıfır olarak aldığım orijinal CD veya kaset riplerimdir ve VarBiraZ'a özeldir.