Bedri Ayseli - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4408
Teşekkür Etti  : 1187
Teşekkür Aldı  : 29245

# Üretim 2017-08-16 01:15:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Resim
Resim
Resim

Bedri Ayseli - Albümleri
--------------------------------------------------
<Bedri Ayseli - 4 Mumdur 14 Mumdur (Uzelli 667)>
<Bedri Ayseli - Anlatmak İstesem 1987 (Sembol Plak)>
<Bedri Ayseli - Basim Gözüm Üstüne>
<Bedri Ayseli - Diyarbakır Ezgileri>
<Bedri Ayseli - Diyarbakır Küçeleri 1 (320)>
<Bedri Ayseli - Diyarbakır Küçeleri 2 (320)>
<Bedri Ayseli - Diyarbakır Türküleri>
<Bedri Ayseli - Diyarbakır Türküleri 2>
<Bedri Ayseli - Dost Bagina>
<Bedri Ayseli - Dostum Dostum>
<Bedri Ayseli - Düsünme Yanindayim (Hamayli Boynundayim>
<Bedri Ayseli - Gözüm Arkan Siradir (Özbir Müzik Üretim)>
<Bedri Ayseli - Gün Doğmuyor Pencereme>
<Bedri Ayseli - Her Birimiz Bir Yerde (EP)>
<Bedri Ayseli - Klasikleri 1>
<Bedri Ayseli - Mardin Türküleri 1>
<Bedri Ayseli - Mardin Türküleri 2>
<Bedri Ayseli - Minareci 3263>
<Bedri Ayseli - Ne Sevdigin Belli Ne Sevmedigin & Gelme - Görsev Plak 85 - 1976>
<Bedri Ayseli - Ninno>
<Bedri Ayseli - Senin Olsun>
<Bedri Ayseli - Suzan Suzi>
<Bedri Ayseli - TRT Arşiv>
<Bedri Ayseli - Çilekes Gönlüm (Sönmez 340)>
<Bedri Ayseli - Ölüm Ile Ayrilik 2009>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - 4 Mumdur 14 Mumdur
----------------------------------------------------------------------
Bedri Ayseli - 4 Mumdur 14 Mumdur                                               
Bedri Ayseli - Aglama Yar Aglama                                                
Bedri Ayseli - Bahcede Yesil Cinar                                              
Bedri Ayseli - Biner Paytona                                                    
Bedri Ayseli - Bir Mumdur                                                       
Bedri Ayseli - Duman Almis Hevseli (U.H)                                        
Bedri Ayseli - Emine                                                            
Bedri Ayseli - Evlerinin Önu Kavak (U.H)                                        
Bedri Ayseli - Hameyli Boynundayim                                              
Bedri Ayseli - Hancer Yarasi (U.H)                                              
Bedri Ayseli - Kuru Kastal                                                      
Bedri Ayseli - Liley Can                                                        
Bedri Ayseli - Meclisine Nail Oldum                                             
Bedri Ayseli - Narine                                                           
Bedri Ayseli - Nurey                                                            
Bedri Ayseli - Oy Yar Diley                                                     
Bedri Ayseli - Yeni Kapida Atlilar                                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Anlatmak İstesem 1
Thumbs                                                                          
cover                                                                           
1.Bedri Ayseli - Gül Yüzün Dönme Benden                                         
10.Bedri Ayseli - Dilden Dile Geziyor                                           
11.Bedri Ayseli - Yaralı                                                        
12.Bedri Ayseli - Karar Verdim İçmemeye                                         
13.Bedri Ayseli - Garip Bir Kuştu Gönlüm - Murat Gilin Damından - Esti Baharın M
2.Bedri Ayseli - Bu Gün Bayram Günü Derler                                      
3.Bedri Ayseli - Sana Gelmek İstiyorum                                          
4.Bedri Ayseli - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman                                  
5.Bedri Ayseli - Bir Hayal Misali                                               
6.Bedri Ayseli - Dost Bağının Meyveleri                                         
7.Bedri Ayseli - Ay Doğar Sini Sini                                             
8.Bedri Ayseli - Anlatmak İstesem                                               
9.Bedri Ayseli - Kalplerle Şaka Olmaz                                           
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Icerik                                                                          
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Basim Gözüm Üstüne
Bedri Ayseli - Basim Gözum Üstune                                               
Bedri Ayseli - Ayrilik                                                          
Bedri Ayseli - Basim Gözum Üstune                                               
Bedri Ayseli - Halay Basi Kizlari                                               
Bedri Ayseli - Hasretinden Öluyem                                               
Bedri Ayseli - Hele Yar Ninnalar                                                
Bedri Ayseli - Indim Yarin Bahcesine                                            
Bedri Ayseli - Kirklar Dagi                                                     
Bedri Ayseli - Köyun Gelini                                                     
Bedri Ayseli - Luberde                                                          
Bedri Ayseli - O Kizi Yolladim                                                  
Bedri Ayseli - Potpori 1                                                        
Bedri Ayseli - Potpori 2                                                        
Bedri Ayseli - Vah Basima Gelenler                                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Diyarbakır Ezgiler
01. Bedri Ayseli - Her Birimiz Bir Yerde                                        
02. Bedri Ayseli - Ağlama Yar                                                   
02. Bedri Ayseli - Odasına Vardım                                               
03. Bedri Ayseli - Delalım                                                      
03. Bedri Ayseli - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim                   
04. Bedri Ayseli - Ne Güzeldir Diyarbekir Elleri                                
05. Bedri Ayseli - Elinde Tabla                                                 
06. Bedri Ayseli - Fincanın Etrafı Yeşil                                        
07. Bedri Ayseli - Hangi Bağın Bağbanısan                                       
08. Bedri Ayseli - Oğlum Ehsan                                                  
09. Bedri Ayseli - Suzan Suzi                                                   
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Diyarbakır Küçeler
BA_DK_1_a                                                                       
BA_DK_1_b                                                                       
BA_DK_1_c                                                                       
BA_DK_1_d                                                                       
01. Mübareki                                                                    
02. Geyik Avı                                                                   
03. Çarşıda Bal Var                                                             
04. Kırklar Dağının Düzü                                                        
05. Serhoşum                                                                    
06. Diyarbakir Küçeleri                                                         
07. İki Dağın Arası                                                             
08. Oy Diyar Şirin Diyar                                                        
09. Yeşil Yaprak Arasında                                                       
10. Potbori                                                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Diyarbakır Küçeler
Bedri - DK_2-a                                                                  
Bedri - DK_2-b                                                                  
Bedri - DK_2-c                                                                  
Bedri - DK_2-d                                                                  
Bedri - DK_2-e                                                                  
Bedri - DK_2-f                                                                  
01. Bedri Ayseli - Allah'an Kurban                                              
02. Bedri Ayseli - Biner Paytona                                                
03. Bedri Ayseli - Haydi Gidah Toyuna                                           
04. Bedri Ayseli - Bulgur Pilavı                                                
06. Bedri Ayseli - Ayşo                                                         
07. Bedri Ayseli - Makaram Sarı Bağlar                                          
08. Bedri Ayseli - Karanfilsin Tarçınsın                                        
09. Bedri Ayseli - Su İçemem Testiden                                           
10. Bedri Ayseli - Kerpiç Kerpiç Üstüne                                         
11. Bedri Ayseli - Hele Yar                                                     
12. Bedri Ayseli - Aşk Kalbimde Yer Almış                                       
13. Bedri Ayseli - Diyarbakır Elleri                                            
14. Bedri Ayseli - Meclisinde Mail Oldum                                        
15. Bedri Ayseli - Benim Yarim Yaramazdır                                       
16. Bedri Ayseli - Mizacın Teline                                               
17. Bedri Ayseli - Benusen'e Gideyim                                            
18. Bedri Ayseli - Delilo                                                       
19. Bedri Ayseli - Ayvanda Yatan Oğlan                                          
20. Bedri Ayseli - Bir Mumdur                                                   
21. Bedri Ayseli - Lorke                                                        
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Diyarbakır Türküle
01. Bedri Ayseli - Ağlama Yar                                                   
02. Bedri Ayseli - Nare                                                         
03. Bedri Ayseli - Diyarbekır Elleri                                            
04. Bedri Ayseli - Nino                                                         
05. Bedri Ayseli - Kadir Mevlam                                                 
06. Bedri Ayseli - Sevda Sardı                                                  
07. Bedri Ayseli - Urfanın Etrafi                                               
08. Bedri Ayseli - Yar Diley                                                    
09. Bedri Ayseli - Süryani                                                      
10. Bedri Ayseli - Diyarım                                                      
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Diyarbakır Türküle
01. Bedri Ayseli - Allah an Kurban                                              
02. Bedri Ayseli - Biner Paytona                                                
03. Bedri Ayseli - Haydi Gidah Toyuna                                           
04. Bedri Ayseli - Bulgur Pilavı                                                
06. Bedri Ayseli - Ayşo                                                         
07. Bedri Ayseli - Makaram Sarı Bağlar                                          
08. Bedri Ayseli - Karanfilsin Tarçınsın                                        
09. Bedri Ayseli - Su İçemem Testiden                                           
10. Bedri Ayseli - Kerpiç Kerpiç Üstüne                                         
11. Bedri Ayseli - Hele Yar                                                     
12. Bedri Ayseli - Aşk Kalbimde Yer Almış                                       
13. Bedri Ayseli - Diyarbakır Elleri                                            
14. Bedri Ayseli - Meclisine Mail Oldum                                         
15. Bedri Ayseli - Benim Yarim Yaramazdır                                       
16. Bedri Ayseli - Benusen'e Gideyim                                            
17. Bedri Ayseli - Delilo                                                       
18. Bedri Ayseli - Lorke                                                        
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Dost Bagina\      
Bedri Aysel - Dost Bagina                                                       
Bedri Aysel - Eyvah                                                             
Bedri Aysel - Gonul Nasil Sevdin Sen Bu Zalimi                                  
Bedri Aysel - Kara Kasli                                                        
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Dostum Dostum\    
01 - Bedri Ayseli - Dert Bürümüs Dört Bir Yanimi                                
02 - Bedri Ayseli - Dostum Dostum                                               
03 - Bedri Ayseli - Gel Bari Bari                                               
04 - Bedri Ayseli - Bölemedim Felek Ile Kozumu                                  
05 - Bedri Ayseli - Indim Havuz Basina                                          
06 - Bedri Ayseli - Cesme                                                       
07 - Bedri Ayseli - Gel Leylam Leylam                                           
08 - Bedri Ayseli - Ayvanda Yatan Oglan                                         
09 - Bedri Ayseli - Nure (Ens.)                                                 
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Düsünme Yanindayim
Bedri Ayseli - Dusunme yanindayim (Hamayli Boynundayim 1 (LP)                   
Bedri Ayseli - Dusunme yanindayim (Hamayli Boynundayim 2 (LP)                   
01 - Bedri Ayseli - Hameyli Boynundayim                                         
02 - Bedri Ayseli - Bahcede Yesil Cinar                                         
03 - Bedri Ayseli - Bir Mumdur                                                  
04 - Bedri Ayseli - Yar Diley                                                   
05 - Bedri Ayseli - Yeni Kapida Atlilar                                         
06 - Bedri Ayseli - Eminem Cekme Beni Yemine                                    
07 - Bedri Ayseli - Aglama Yar Aglama                                           
08 - Bedri Ayseli - Karsidan Gel Göreyim                                        
09 - Bedri Ayseli - Narine                                                      
10 - Bedri Ayseli - Meclisinde Nail Oldum                                       
11 - Bedri Ayseli - Kuru Kastel Akmiyor                                         
12 - Bedri Ayseli - Biner Faytona                                               
Bedri Ayseli - Dusunme Yanindayim (Hamayli Boynundayim)LP                       
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Gözüm Arkan Siradi
Bedri Ayseli - Gözüm Arkan Siradir (Özbir Müzik Üretim)01                       
Bedri Ayseli - Gözüm Arkan Siradir (Özbir Müzik Üretim)02                       
Bedri Ayseli - Gözüm Arkan Siradir (Özbir Müzik Üretim)                         
Bedri Ayseli - 01 - Gözüm Arkan Siradir                                         
Bedri Ayseli - 02 - Leyla                                                       
Bedri Ayseli - 03 - Akil Var Ise Gelsin                                         
Bedri Ayseli - 04 - Üc Kardas Bir Ana                                           
Bedri Ayseli - 05 - Dillerde Süründür                                           
Bedri Ayseli - 06 - Diyarbakir Elleri                                           
Bedri Ayseli - 07 - Urfalimisan                                                 
Bedri Ayseli - 08 - Görüs Günü                                                  
Bedri Ayseli - 09 - Benide Öldür                                                
Bedri Ayseli - 10 - Mardinlim                                                   
Bedri Ayseli - 11 - Beni Dertte Sararsan                                        
Bedri Ayseli - 12 - Gül Acmis Gül Yüzüne                                        
Bedri Ayseli - 13 - Karadir Kaslarin                                            
Bedri Ayseli - 14 - Potpori                                                     
Bedri Ayseli - Gözüm Arkan Siradir (Özbir Müzik Üretim)                         
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Gün Doğmuyor Pence
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Ben yerine ölürüm                                   
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Ciğerparem                                          
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Gün doğmuyor pencereme                              
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Ha buradayım                                        
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Potpori (Yorgan-Mışmış)                             
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Süphanallah                                         
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Unutuldum                                           
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Vay vay                                             
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Vurdun                                              
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Yaz beni                                            
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Yağmur yağar                                        
Bedri Ayseli- Gün Doğmuyor- Çobanım                                             
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Her Birimiz Bir Ye
01. Bedri Ayseli - Her Birimiz Bir Yerde                                        
02. Bedri Ayseli - Odasına Vardım                                               
03. Bedri Ayseli - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim                   
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Klasikleri 1\     
Bedri Ayseli - Ah Le Cane                                                       
Bedri Ayseli - Arpa Orağa Geldi                                                 
Bedri Ayseli - Aşk Kalbimde Yer Almış                                           
Bedri Ayseli - Bahçada Yeşil Çınar                                              
Bedri Ayseli - Bir Ceket İsterem                                                
Bedri Ayseli - Fincanın Etrafı Yeşil                                            
Bedri Ayseli - Hangi Bağın Bağbanısan                                           
Bedri Ayseli - Kırklar Dağın Düzü                                               
Bedri Ayseli - Le Kirve                                                         
Bedri Ayseli - Potpori                                                          
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Mardin Türküleri 1
01. Bedri Ayseli - Reyhani                                                      
02. Bedri Ayseli - Bahar Geldi                                                  
03. Bedri Ayseli - Sabiha                                                       
04. Bedri Ayseli - Gülcü                                                        
05. Bedri Ayseli - Gelin                                                        
06. Bedri Ayseli - Dalal                                                        
07. Bedri Ayseli - Hınney                                                       
08. Bedri Ayseli - Olaydı Yar Olaydı                                            
09. Bedri Ayseli - Aşka Düştüm                                                  
10. Bedri Ayseli - Midyat                                                       
11. Bedri Ayseli - Halime                                                       
12. Bedri Ayseli - Mardin Halayı                                                
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Mardin Türküleri 2
Bedri Ayseli - Baharin Gülü Gibi                                                
Bedri Ayseli - Ben Mardinim                                                     
Bedri Ayseli - Dalal                                                            
Bedri Ayseli - Helime                                                           
Bedri Ayseli - Hine                                                             
Bedri Ayseli - Leyle                                                            
Bedri Ayseli - Mardin Güzeli                                                    
Bedri Ayseli - Potbori                                                          
Bedri Ayseli - Sabiha                                                           
Bedri Ayseli - Sevko (U.H)                                                      
Bedri Ayseli - Yar Elinden Bade Icitim                                          
Bedri Ayseli - Yar Yar Diyar                                                    
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Minareci 3263\    
3263-Bedri Ayseli                                                               
01-AFFETMEM SENİ SENİ YAR                                                       
02-GEYİK AVI                                                                    
03-KARA GÖZLER                                                                  
04-ZORLA BENİ                                                                   
05-KARŞIKİ DAĞLAR DUMANDAN BÜKÜLÜR                                              
06-GÖZÜMÜN YAŞI İLE BİR MEKTUP YAZDIM                                           
07-SEVDİM BİR VEFASIZI                                                          
08-SEVDİĞİM DİYARBAKIR                                                          
09-GİTTİ CANIMIN CANANI                                                         
10-DEĞMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME                                             
11-GELME                                                                        
12-NE SEVDİĞİN BELLİ NE SEVMEDİĞİN                                              
13-KEMEND ATTIM DALA BEN                                                        
14-YÜCE DAĞIM YAĞAR BANA                                                        
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Ne Sevdigin Belli 
<Kapak>                                                                         
01 - Bedri Ayseli - Ne Sevdigin Belli Ne Sevmedigin                             
02 - Bedri Ayseli - Gelme                                                       
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Ne Sevdigin Belli 
Kapak-1                                                                         
Kapak-2                                                                         
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Ninno\            
Bedri Ayseli - Acı Su                                                           
Bedri Ayseli - Ağlama Yar                                                       
Bedri Ayseli - Aşka Düştüm                                                      
Bedri Ayseli - Bir Ceket İsterim                                                
Bedri Ayseli - Bülbülün Kanadı Sarı                                             
Bedri Ayseli - Diyarbakır Elleri                                                
Bedri Ayseli - Hamaylı Boynunda                                                 
Bedri Ayseli - Ne Karaymı UH                                                    
Bedri Ayseli - Ninno                                                            
Bedri Ayseli - Potpori                                                          
Bedri Ayseli - Seyreyle Güzel                                                   
Bedri Ayseli - Süryani                                                          
Bedri Ayseli - Urfanın Etrafı                                                   
Bedri Ayseli - Yar Diley                                                        
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Senin Olsun\      
Bedri Ayseli Ayrilik                                                            
Bedri Ayseli Buralar Bekar Yeridir                                              
Bedri Ayseli Cancana                                                            
Bedri Ayseli Cimcime                                                            
Bedri Ayseli Gunahim Olsun                                                      
Bedri Ayseli Neriman                                                            
Bedri Ayseli Neyin Var                                                          
Bedri Ayseli Senin Olsun                                                        
Bedri Ayseli Vallah Deliyem                                                     
Bedri Ayseli Yarim Hava Cal Bana                                                
Bedri Ayselii Fato                                                              
Bedri Kimseye Yar Etmem                                                         
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Suzan Suzi\       
01. Bedri Ayseli - Eyvah                                                        
02. Bedri Ayseli - Dost Bağına                                                  
03. Bedri Ayseli - Kara Kaşlı Cemo                                              
04. Bedri Ayseli - Gönül Nasıl Sevdi Böyle Zalimi                               
05. Bedri Ayseli - Affetmem Seni                                                
06. Bedri Ayseli - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme                             
07. Bedri Ayseli - Acı Izdırap                                                  
08. Bedri Ayseli - Yare Gitmek İstiyorum                                        
09. Bedri Ayseli - Suzan Suzi                                                   
10. Bedri Ayseli - Aşkınla Sevginle                                             
11. Bedri Ayseli - Lorke Lorke                                                  
12. Bedri Ayseli - Şampiyon Diyarbakır                                          
13. Bedri Ayseli - Diyarım                                                      
14. Bedri Ayseli - Oy Tigem (Tigem'in Türküsü)                                  
15. Bedri Ayseli - Diyarbekir Yollarında                                        
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - TRT Arşiv\        
<TRT Arşiv>                                                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - TRT Arşiv\TRT Arşi
Bedri Ayseli - Aya Bak Nice Gider (Erzurum)                                     
Bedri Ayseli - Ağlama Yar Ağlama (Diyarbakır)                                   
Bedri Ayseli - Bahçada Yeşil Çınar (Diyarbakır)                                 
Bedri Ayseli - Bir Ceket İsterem Kolu Dar Ola (Diyarbakır)                      
Bedri Ayseli - Bu Dağın Ensesine-Hamaylı Boynundayım (Diyarbakır)               
Bedri Ayseli - Bu Dertten Haktan Mı Gelmiştir ()                                
Bedri Ayseli - Bülbülün Kanadı Sarı (Diyarbakır)                                
Bedri Ayseli - Evlerinin Önü Yonca-Ninne Ninne (Kerkük)                         
Bedri Ayseli - Gelme                                                            
Bedri Ayseli - Gitti Canımın Cananı (Şanlıurfa)                                 
Bedri Ayseli - Gurbette Ömrüm Geçecek ()                                        
Bedri Ayseli - Hani Davulunuz Hani-Bir Mumdur İki Mumdur (Diyarbakır)           
Bedri Ayseli - Hayde Gidah Toyuna (Diyarbakır)                                  
Bedri Ayseli - Izzet Altinmese- Potbori                                         
Bedri Ayseli - Kırklar Dağının Düzü (Diyarbakır)                                
Bedri Ayseli - Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin                                  
Bedri Ayseli - Oklavıyam Pazıyam (Şanlıurfa)                                    
Bedri Ayseli - Oy Tigem                                                         
Bedri Ayseli - Seni Sevdim Bir Gül Gibi ()                                      
Bedri Ayseli - Sevdan ile Düştüm Dilden Dillere ()                              
Bedri Ayseli - Seyreyle Guzel Kudret-i Mevla Neler Eyler (Erzurum)              
Bedri Ayseli - Sinem Beni Yandırır (Diyarbakır)                                 
Bedri Ayseli - Urfa'nın Etrafı Dumanlı Dağlar (Şanlıurfa)                       
Bedri Ayseli - Yeni Kapıda Atlılar (Diyarbakır)                                 
Bedri Ayseli - Çarşıda Bal Var (Diyarbakır)                                     
Bedri Ayseli - İbrahim Can - Akşamlar Oldu Gene (Şanlıurfa)                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Çilekes Gönlüm (Sö
Bedri Ayseli - 01 - Cilekes Gönlüm                                              
Bedri Ayseli - 02 - Yalnizligin Acisi                                           
Bedri Ayseli - 03 - Zalim Felek (Uzun Hava)                                     
Bedri Ayseli - 04 - Her Seye Raziyim                                            
Bedri Ayseli - 05 - Bülbül Öter                                                 
Bedri Ayseli - 06 - Anlatmak Istesem                                            
Bedri Ayseli - 07 - Gitme Turnam                                                
Bedri Ayseli - 08 - Dünya Bir Penceredir                                        
Bedri Ayseli - 09 - Mektup Yazdim                                               
Bedri Ayseli - 10 - Gam Kervani                                                 
Bedri Ayseli - 11 - Boynu Büyük                                                 
Bedri Ayseli - 12 - Yare Gitmek Istiyorum                                       
Bedri Ayseli - 13 - Kör Dügüm Olmus                                             
Bedri Ayseli - 14 - Doldur Doldur Icelim                                        
Bedri Ayseli - 15 - Katip Arzu Halim                                            
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 2\Bedri Ayseli\Bedri Ayseli - Ölüm Ile Ayrilik 2
Bedri Ayseli - Bingol                                                           
Bedri Ayseli - Dalal                                                            
Bedri Ayseli - Di Gel Kiz Gel Yanima ( Remix )                                  
Bedri Ayseli - Di Gel Kiz Gel Yanima                                            
Bedri Ayseli - Dileyaman                                                        
Bedri Ayseli - Ellere Bakma Yarim                                               
Bedri Ayseli - Esmerim                                                          
Bedri Ayseli - Gurbette Omrum Gececek                                           
Bedri Ayseli - Haydi Gunes Pervane                                              
Bedri Ayseli - Neyin Var                                                        
Bedri Ayseli - Olum Ile Ayrilik                                                 
Bedri Ayseli - Turnamin Kanadi        
Şifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...

En son Sivasli_14 tarafından 20 Şub 2025, 12:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi, Katkılarından Dolayı Artvinli1964'e Teşekkürler.

En son Sivasli_14 tarafından 20 Şub 2025, 12:13 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“A - B - C - Ç” sayfasına dön