VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...

Kahtalı Mıçı - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4264
Teşekkür Etti  : 1178
Teşekkür Aldı  : 26835

# Üretim 2017-08-20 21:56:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Sifre:www.varbiraz.net

Resim

Kahtalı Mıçı - Albümleri
--------------------------------------------------
<Kahtalı Mıçı - Aci Günlerim>
<Kahtalı Mıçı - Adaklar Ettim>
<Kahtalı Mıçı - Alem>
<Kahtalı Mıçı - Ben Beni>
<Kahtalı Mıçı - Bir Peru Gördüm & Edi Bese (2013)>
<Kahtalı Mıçı - Boyle Olur Mu>
<Kahtalı Mıçı - Buralisin Sevemem>
<Kahtalı Mıçı - Damimiza Kar Yagdi>
<Kahtalı Mıçı - Dilek Dağı>
<Kahtalı Mıçı - Don Babom>
<Kahtalı Mıçı - Dügünümüz Sen Ola>
<Kahtalı Mıçı - Dünden bugüne Gazellerimiz>
<Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına (Net Ses 322)>
<Kahtalı Mıçı - Gurbet Kuşu>
<Kahtalı Mıçı - Gurbetin Garibiyim>
<Kahtalı Mıçı - Kahtali Mice 'den Siirler>
<Kahtalı Mıçı - Nem Alacak Felek Benim>
<Kahtalı Mıçı - O Ney Gardas>
<Kahtalı Mıçı - Oy Gulum>
<Kahtalı Mıçı - Siz Gidin Biz Gelog & Komsu Naile 2008>
<Kahtalı Mıçı - Su Gurbetin Garibiyim>
<Kahtalı Mıçı - Tanımaz Olaydım Son Günlerde>
<Kahtalı Mıçı - Tencere Dibin Kara (2023)>
<Kahtalı Mıçı - Tik Dedi>
<Kahtalı Mıçı - Usta İle Çırak>
<Kahtalı Mıçı - Yıllar Sensiz Geçiyor 2016>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

<Kahtalı  Mıçı  -  Zalim  Kader>              [/b]                                                                                                    

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Aci  Günlerim\  [/b]                                    
Thumbs                                                                                                                                
Kahtalı  Mıçe  -  Acı  Günlerim                                                                                      
Kahtalı  Mıçe  -  Çoban                                                                                                    
Kahtalı  Mıçe  -  Fatom(Şiir)                                                                                        
Kahtalı  Mıçe  -  Gazel                                                                                                    
Kahtalı  Mıçe  -  Gül  Caney(Gazel)                                                                              
Kahtalı  Mıçe  -  İhtiyar  Oldum                                                                                    
Kahtalı  Mıçe  -  Kendi  Kitabıma  Girdim                                                                    
Kahtalı  Mıçe  -  Muhtar  Emmi(Gazelli)                                                                      
Kahtalı  Mıçe  -  Mukadder                                                                                              
Kahtalı  Mıçe  -  Postacı                                                                                                
Kahtalı  Mıçe  -  Vesile                                                                                                  
Kahtalı  Mıçe  -  Yıllar  Sensiz  Geçmiyor                                                                  
Kahtalı  Mıçe  -  Zalım  Meyhaneler                                                                              
Kahtalı  Mıçe  -  Zekiye                                                                                                  
Kahtalı  Mıçe  -  Zülfün  Telinden                                                                                

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Adaklar  Ettim\[/b]                                    
01-Adaklar  Ettim                                                                                                            
02-Daglar                                                                                                                          
03-Dagli  Gonul                                                                                                                
04-Dunya  Dedikleri  Mezarlik  Imis                                                                            
05-Nemruta  Ictim  Sarap(Hazal)                                                                                  
06-Seher  Yildizi                                                                                                            
07-Safak  Dagi                                                                                                                  
08-Yurek  Sever                                                                                                                
09-Zelgo  Can                                                                                                                    
10-Bilal  Bey                                                                                                                    
11-Halimi  Kimseye  Anlatamadim  (Siir)                                                                    
12-Kurdun  Kizi                                                                                                                
13-Yolun  Sonu  Gorunuyor                                                                                              

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Alem\              [/b]                                        
bahar  gelmis  daglarina                                                                                                
ben  bilseydim                                                                                                                  
dag  altina                                                                                                                        
diloyloy  asiyam                                                                                                              
dom  dom  kursunu                                                                                                              
evlerinin  önu                                                                                                                  
felek  seninde  birgununu  görmedim                                                                            
gitme  turnam  gitme  yollar  uzaktir                                                                          
hatem  yuzlerin                                                                                                                
keko  agam  gelmedi                                                                                                          
kimseye  yaranamadim                                                                                                      
meyrik                                                                                                                                
oy  oy  emine                                                                                                                      
postaci                                                                                                                              
yuregimde  yarem  var                                                                                                      
yuru  yuru                                                                                                                          

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Ben  Beni\    [/b]                                          
acaba  hastalanirmi                                                                                                        
adiyaman  hoyrati  siirli                                                                                              
ben  beni                                                                                                                            
gun  batti  sac  agardi                                                                                                    
iki  gönul  bir  olunca                                                                                                    
kalemi  kasa  koydun                                                                                                        
telefondaki  kiz                                                                                                              
yar  askina                                                                                                                        
yaroy                                                                                                                                  

Kahtalı Mıçı - Bir Peru Gördüm & Edi Bese (2013)\              
----------------------------------------------------------------------
Kahtalı Mıçe - Bir Peru Gördüm & Edi Bese (2013)                                
Kahtalı Mıçe - Acaba Hastalanır Mı                                              
Kahtalı Mıçe - Adıyaman Diyarım                                                 
Kahtalı Mıçe - As Beni Zülfünün Telinden                                        
Kahtalı Mıçe - Aşkı Mesudumuzu Haliki Mevla Korusun                             
Kahtalı Mıçe - Bir Peru Gördüm                                                  
Kahtalı Mıçe - Bı Miri Dilo                                                     
Kahtalı Mıçe - Edi Bese                                                         
Kahtalı Mıçe - Felek Sen Ne Feleksen                                            
Kahtalı Mıçe - Haydar Efendi                                                    
Kahtalı Mıçe - Keçke Mala                                                       
Kahtalı Mıçe - Meme Alan                                                        
Kahtalı Mıçe - Rınd Bavey                                                       
Kahtalı Mıçe - Were Were Mıçe Were                                              
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına (Net Ses 322)\                 
<Cover>                                                                         
Kahtalı Mıçı - Arpalar Gelmiş Orağa                                             
Kahtalı Mıçı - Gazel                                                            
Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına                                                 
Kahtalı Mıçı - Güneydoğuda Bekliyorum                                           
Kahtalı Mıçı - Lele Kurban & Dilara                                             
Kahtalı Mıçı - Meyhane (Şiir)                                                   
Kahtalı Mıçı - Oy Tezkere                                                       
Kahtalı Mıçı - Rabbim Neydin                                                    
Kahtalı Mıçı - Öyle Özledim Ki                                                  
Kahtalı Mıçı - Şu Gurbetin Garibiyim                                            
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına (Net Ses 322)\Cover\           
Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına (Net Ses 322)                                   
Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına (Net Ses 322)1                                  
Kahtalı Mıçı - Gelinin Duvağına (Net Ses 322)2                                  
d:\0\3\Kahtalı Mıçı - Tencere Dibin Kara (2023)\                      
Cover                                                                           
01 - Ben Dertlerin Hamalıyım                                                    
02 - Tencere Dibin Kara                                                         
03 - Ecel Rüzgarı (Şiir)                                                        
04 - İhtiyar Olduktan Sonra                                                     
05 - Namertlere Kul Olursun (Gazel)                                             
06 - Kaderimi Yaz Kabrime                                                       
07 - Küçük Miray (Ağıt)                                                         
08 - Adıyaman Diyarım                                                           
09 - Bu Nasıl Hayat                                                             
10 - Nemrut Dağı (Şiir)                                                         
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Kahtalı Mıçı - Yıllar Sensiz Geçiyor 2016\                     
Kahtalı Mıçe - Adıyaman Türküsü                                                 
Kahtalı Mıçe - Başka Yar Alır Mıyım                                             
Kahtalı Mıçe - Bir Beyaz Gülüm Vardı                                            
Kahtalı Mıçe - Gazel                                                            
Kahtalı Mıçe - Kadir Ağa                                                        
Kahtalı Mıçe - La Ne Hoştu Eskiden                                              
Kahtalı Mıçe - Nerden Başlasam Bilmiyorum (Şiir)                                
Kahtalı Mıçe - Yıllar Sensiz Geçiyor                           

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Boyle  Olur  Mu\                [/b]                    
01-Bitis    Konusmasi                                                                                                      
02-Boyle  Olurmu                                                                                                              
03-Cilekes                                                                                                                        
04-Gider  Oldum                                                                                                                
05-Gurbet                                                                                                                          
06-Hamal  Kizi(Siir)                                                                                                      
07-Her  Gece  Meyhanede                                                                                                  
08-Kim  Derdiki                                                                                                                
09-Kimi  Dertten  Icermis                                                                                              
10-Nerdesin                                                                                                                      
11-Pinar  Olsan                                                                                                                
12-Sitem(Siir)                                                                                                                
13-Yemen  Yolu                                                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Buralisin  Sevemem\    [/b]              

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Kahtali%20Mici%20-%20Buralisin%20Sevemem.jpg[/img]

kahtali  mici  buralisin  sevemem                                                                                
Kahtali  Mici  -  01  -  Anadoluyum  Ben  (Siir)                                                          
Kahtali  Mici  -  02  -  Buralisin  Sevemem                                                                  
Kahtali  Mici  -  03  -  Le  Yar                                                                                        
Kahtali  Mici  -  04  -  Beni  Kalbimden  Vurdun                                                          
Kahtali  Mici  -  05  -  Kula  Kulluk  Etme                                                                    
Kahtali  Mici  -  06  -  Odasina  Vardim                                                                        
Kahtali  Mici  -  07  -  Gazel                                                                                          
Kahtali  Mici  -  08  -  Uzayip  Giden  O  Ceylan                                                          
Kahtali  Mici  -  09  -  Bir  Daha  Dost                                                                          
Kahtali  Mici  -  10  -  Gelme  Istemem                                                                          
Kahtali  Mici  -  11  -  Bakan  Efendi                                                                            
Kahtali  Mici  -  12  -  Dusmusum  Ocagina                                                                    

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Damimiza  Kar  Yagdi\        [/b]                  
01-Damimiza  Kar  Yagdi                                                                                                  
02-Diloy                                                                                                                            
03-Tim  Tim                                                                                                                        
04-Baba                                                                                                                              
05-Varam  Yar  Yanina                                                                                                      
06-Sormaya  Sormaya                                                                                                        
07-Ulan  Yalan  Dunya                                                                                                      
08-Aney                                                                                                                              
09-Deprem                                                                                                                          
10-Saclarin  Agariktir                                                                                                  
11-Pinarin  Basinda  Testi  Varmis                                                                              
12-Esarbini  Yan  Baglama                                                                                              
13-Malatya                                                                                                                        

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Dilek  Dağı\          [/b]                                
bu  ne  guzel  dugun                                                                                                          
dilek  dagi                                                                                                                        
efkarliyim  siir                                                                                                              
fatma                                                                                                                                  
git  gule  gule                                                                                                                  
hey  dedi  guldu                                                                                                                
kurbanim  sana                                                                                                                  
söför  abi                                                                                                                          
zalim  kader                              

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Don  Babom\          [/b]                                  
01-Benbende  Degilim                                                                                                      
02-Don  Babom                                                                                                                    
03-Hay  Hay(Siir)                                                                                                            
04-Mahkum  Evi                                                                                                                  
05-Nasihat(Siir)                                                                                                            
06-Sakine                                                                                                                          
07-Sevdalim                                                                                                                      
08-Su  Yalan  Dunya                                                                                                          
09-Yemen  Bizim  Neyimize                                                                                              
10-Yollara  Dustum                                                                                                          
11-Yurek  Yarali                                                                                                              
12-Zaman  Oldu                                                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Dügünümüz  Sen  Ola\            [/b]                
Desktop                                                                                                                              
Kahtali  Mice  -  Anam  mi  Var                                                                                        
Kahtali  Mice  -  Arabam  Gidiyor                                                                                  
Kahtali  Mice  -  Bende  Derdin  Hasi  Var                                                                    
Kahtali  Mice  -  Bir  Dag  Masali                                                                                  
Kahtali  Mice  -  Civane                                                                                                  
Kahtali  Mice  -  Dugunumuz  Sen  Ola                                                                            
Kahtali  Mice  -  Gurbet  Kusu                                                                                        
Kahtali  Mice  -  Mice  Babo                                                                                            
Kahtali  Mice  -  Mizgin                                                                                                  
Kahtali  Mice  -  Oy  Nidem                                                                                              
Kahtali  Mice  -  Sazimdaki  Tellerine                                                                        
Kahtali  Mice  -  Unutmadim  Gulum  Seni                                                                      
Kahtali  Mice  -  Yanimda  Sen  Olmayinca                                                                    
Kahtali  Mice  -  Yaram  Derindir                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Dünden  bugüne  Gazellerimiz\[/b]          
acaba  hastalanirmi                                                                                                        
bir  peri  gördum                                                                                                              
daglar  seni                                                                                                                      
dunya  kainattan  kopup  gelirken                                                                                
evvela  hudayi  tanimasaydim                                                                                        
felek  seninde  birgununu  görmedim                                                                            
gel  hele                                                                                                                            
gunaydin                                                                                                                            
haydar  efendi                                                                                                                  
ic  guzelim  ic                                                                                                                  
kimim  var  kime  gidim                                                                                                    
mor  daglara  siir                                                                                                            
örenli  gelin                                                                                                                    
su  yalan  dunyaya                                                                                                            
surme  beni                                                                                                                        
zelo  ya  mektup  siir                                                                                                      

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Gurbet  Kuşu\    [/b]                                    
aksama  gelecegim                                                                                                            
basin  göklerde  senin                                                                                                    
baslik  parasi                                                                                                                  
dilde  gamim                                                                                                                      
dost  bagi                                                                                                                          
engine  deli  gönul                                                                                                          
gitme  garip                                                                                                                      
gurbet  kusu                                                                                                                      
isyanli  sukut  siir                                                                                                        
oh  canima  degsin                                                                                                            
yolcu  gule  gule                                                                                                              
zalimsin  firat                                                                                                                

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Gurbetin  Garibiyim\      [/b]                    
alem  buysa  kral  benim                                                                                                  
ayni  delal                                                                                                                        
bu  memleket                                                                                                                      
cakmak  cakmaga  geldik                                                                                                  
gidecegim  bu  yerlerden                                                                                                
haydar  aga                                                                                                                        
hey  erenler                                                                                                                      
kacakci  kurban                                                                                                                
ley  ley  dilara                                                                                                                
sak  sak                                                                                                                              
sitem  siir                                                                                                                        
su  gurbetin  garibiyim                                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Kahtali  Mice  'den  Siirler\        [/b]    
01.Ben  Adami                                                                                                                    
02-Anadolu                                                                                                                        
03.Yalan  Dunya                                                                                                                
04.Merhaba                                                                                                                        
05.Dag  Adami                                                                                                                    
07.Bebek                                                                                                                            
08.Cig                                                                                                                                
09.Kutdiye                                                                                                                        
10.Hay  Hay                                                                                                                        
11.Karagozlum                                                                                                                  
12.Nasihat                                                                                                                        
13.Fatom                                                                                                                            
14.Irgat  Ana                                                                                                                    
15.Bekliyoruz                                                                                                                  
16.Seytan  Dagi                                                                                                                
17.Su  Insanlar  Ne  Bicim.                                                                                            
18-60.Biraralik                                                                                                              

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Nem  Alacak  Felek  Benim\        [/b]          
01-Agobun  Meyhanesi(Siir)                                                                                          
02-Arada  Bir                                                                                                                    
03-Batik  Ofke(Siir)                                                                                                      
04-Bir  Yanar  Dag  Fiskirmasi                                                                                      
05-Deli  Gonul                                                                                                                  
06-Eser  Ruzgar  Deli                                                                                                      
07-Ey  Hamamci                                                                                                                  
08-Garip  Yolcu                                                                                                                
09-Hasta  Ettin  Beni                                                                                                      
10-Kibarim                                                                                                                        
11-Moda                                                                                                                              
12-Ne  Kaldi                                                                                                                      
13-Nem  Alacak  Felek  Benim                                                                                          
14-Yar  Diline                                                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  O  Ney  Gardas\        [/b]                              
01-Bahcaya  Gel  Nara  Gel                                                                                              
02-Dag  Adami                                                                                                                    
03-Gazel                                                                                                                            
04-Gene  Gonlum  Hos  Degil                                                                                            
05-Gonlum  Senin                                                                                                              
06-Gonul  Elinden                                                                                                            
07-Gun  Garip  Garip                                                                                                        
08-Memo  Alan(U.H)                                                                                                          
09-Oney  Gardas                                                                                                                
10-Yabanci                                                                                                                        
11-Yarisini  Bana  Ver                                                                                                    
12-Zulme  Karsiyim(Siir9                                                                                              
13-Tele  Kiz                                                                                                                      

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Oy  Gulum\                    [/b]                          
01-Bir  Tas  Attim  Suya  Dustu                                                                                      
02-Bir  Turkusun  Dillerde                                                                                            
03-Verin  Benim  Sevdigimi                                                                                            
04-Oy  Gulum                                                                                                                      
05-Ciran                                                                                                                            
06-Icra  Memuru                                                                                                                
07-Gun  Olacak  Ay  Olacak                                                                                              
08-Birina  Yare  (Yar  Yarasi)                                                                                      
09-Sagdic  Emegi                                                                                                              
10-Gello  Dayi(Siir)                                                                                                      
11-Ne  Fayda  Dost                                                                                                            
12-Adiyaman  Divani                                                                                                        
13-Yuce  Dagim  Yagar  Bana                                                                                            

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Siz  Gidin  Biz  Gelog  &  Komsu  Nail[/b]
01  -  Kahtali  Mice  -  Di  Gel  Yanima                                                                          
02  -  Kahtali  Mice  -  Komsu  Naile                                                                              
03  -  Kahtali  Mice  -  Gülüm  Susuz                                                                              
04  -  Kahtali  Mice  -  Gazel  &  Haydar  Efendi                                                          
05  -  Kahtali  Mice  -  Niye  Bana  Küstün                                                                    
06  -  Kahtali  Mice  -  Saki                                                                                            
07  -  Kahtali  Mice  -  Sultanim                                                                                    
08  -  Kahtali  Mice  -  Siz  Gidin  Biz  Gelog                                                              
09  -  Kahtali  Mice  -  Zalimey                                                                                      
10  -  Kahtali  Mice  -  Ben  Ölem                                                                                    
11  -  Kahtali  Mice  -  Trafik  &  Siir                                                                          
12  -  Kahtali  Mice  -  Ölem  Ölem                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Su  Gurbetin  Garibiyim[/b]\                    
01-Alem  Buysa  Kral  Benim                                                                                            
02-Ayni  Dedal                                                                                                                  
03-Bu  Memleket                                                                                                                
04-Cakmak  Cakmaga  Geldik                                                                                            
05-Gazel                                                                                                                            
06-Haydar  Aga                                                                                                                  
07-Hey  Erenler                                                                                                                
08-Kacakci  Kurban                                                                                                          
09-Leyli  Dilara                                                                                                              
10-Sitem(Siir)                                                                                                                
11-Sak  Sak                                                                                                                        
12-Su  Gurbetin  Garibiyim                                                                                            

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Tanımaz  Olaydım  Son  Günlerde\      [/b]
arabam  yolda  kaldi                                                                                                        
bir  tabib                                                                                                                          
oy  caney                                                                                                                            
siir                                                                                                                                    
son  gunlerde                                                                                                                    
takma  kafana                                                                                                                    
tanimaz  olaydim                                                                                                              
yaradan  var                                                                                                                      

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Tik  Dedi\                    [/b]                          
01.  Tik  Dedi                                                                                                                    
02.  Haberim  Yok                                                                                                              
03.  Fatma                                                                                                                          
04.  Olum  Aney                                                                                                                  
05.  Mamko                                                                                                                          
06.  Salla  Gulum                                                                                                              
07.  Dilek  Agaci                                                                                                              
08.  Sor  Beni                                                                                                                    
09.  Asagi  Derede  Akiyor  Seller                                                                                
10.  Bu  Ne  Yaman  Savasyir                                                                                            
11.  Amca  Kizi(Ze  Ze  Dutmam)                                                                                      
12.  Riza  Dayi                                                                                                                  

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Usta  İle  Çırak\                          [/b]        
Kahtali  Mice  -  CEMO                                                                                                      
Kahtali  Mice  -  CIG  (SIIR)                                                                                          
Kahtali  Mice  -  DUR  BE  DUR  SAKI                                                                                
Kahtali  Mice  -  GEL  ERKAN-I  DEVLET                                                                          
Kahtali  Mice  -  GULEY                                                                                                    
Kahtali  Mice  -  INCELEN  GÖNÜL  INCELEN                                                                    
Kahtali  Mice  -  KAHTA  CAYINDA  DURDUM                                                                      
Kahtali  Mice  -  KULA  KULLUK  YAKISIRMI                                                                    
Kahtali  Mice  -  OYALA  YAVRUM  OYALA                                                                          
Kahtali  Mice  -  SARHOSAM,GIDE  GIDE  YIL  OLDU                                                        
Kahtali  Mice  -  USTA  ILE  CIRAK                                                                                  
Kahtali  Mice  -  VAHLI  MINEY  (UY  AMMAN)                                                                  
Kahtali  Mice  -  VER  BABO                                                                                              
Kahtali  Mice  -  ZEYTIN  KARASI                                                                                    

[b]Kahtalı  Mıçı  -  Zalim  Kader\          [/b]                              
Kahtali  Mici  -  Barak                                                                                                    
Kahtali  Mici  -  Bu  Gece  Icmeye  Geldim                                                                    
Kahtali  Mici  -  Efkarliyim(Siir)                                                                              
Kahtali  Mici  -  Fatma                                                                                                    
Kahtali  Mici  -  Gel  Beri                                                                                              
Kahtali  Mici  -  Gunahkar  Oldum                                                                                  
Kahtali  Mici  -  Hey  Dedi  Guldu                                                                                  
Kahtali  Mici  -  Vay  Vay                                                                                                
Kahtali  Mici  -  Zalim  Kader                                                                                        
Zalim  Kader                
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 08 Mar 2025, 12:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi.

En son Sivasli_14 tarafından 08 Mar 2025, 12:38 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“K - L - M - N” sayfasına dön