VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Kadir Aslan - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4349
Teşekkür Etti  : 1184
Teşekkür Aldı  : 27721

# Üretim 2017-08-23 21:40:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Resim

Kadir Aslan - Albümleri
--------------------------------------------------
<Kadir Aslan - Barak Kizi>
<Kadir Aslan - Beni Yaktığın İçin (Deka Müzik)>
<Kadir Aslan - Esarbini Yan Baglama>
<Kadir Aslan - Hastadır Gönlüm 2000>
<Kadir Aslan - Oglum Muammedim>
<Kadir Aslan - Sanada Güvenilmez (Cinan Plak) 1989>
<Kadir Aslan - Seni Sevende Sevmesini Bilmemiş>
<Kadir Aslan - İşte Ses İşte Barak & Oğlum Muhammedim>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Kadir Aslan - Barak Kizi\                                     
----------------------------------------------------------------------
Aman Neler                                                                      
Banane                                                                          
Barak Kizi                                                                      
Beni Yakti                                                                      
Bey Mail                                                                        
Geze Geze                                                                       
Halebin Yolu                                                                    
Hastadir Gonlum                                                                 
Irmak Kenari                                                                    
Yan Baglama                                                                     
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan...                                        
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan..                                         
d:\0\11\Kadir Aslan - Beni Yaktığın İçin (Deka Müzik)\                
Thumbs                                                                          
Kadir Aslan - Barak Kızı                                                        
Kadir Aslan - Beni Yaktığın İçin                                                
Kadir Aslan - Bu Feleğin Nesi Var                                               
Kadir Aslan - Döne Gelin                                                        
Kadir Aslan - Karşımda Oturanlar                                                
Kadir Aslan - Nerdesin                                                          
Kadir Aslan - Senin Kulun Olurum                                                
Kadir Aslan - Tahsin Vuruldu                                                    
Kadir Aslan - Yüreğime Koydun Sızı                                              
Kadir Aslan - Öleceğim Bir Gün                                                  
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\11\Kadir Aslan - Esarbini Yan Baglama\                           
Kadir Aslan - Aman Geze Geze                                                    
Kadir Aslan - Aman Neler Geldi                                                  
Kadir Aslan - Banane                                                            
Kadir Aslan - Barak Kizi                                                        
Kadir Aslan - Beni Yaktigin Icin                                                
Kadir Aslan - Esarbini Yan Baglama                                              
Kadir Aslan - Halebin Yolu                                                      
Kadir Aslan - Hastadir Gonlum                                                   
Kadir Aslan - Irmak Kenarinda                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\11\Kadir Aslan - Hastadır Gönlüm 2000\                           
Kadir Aslan - Aman Neler Geldi Garip Başıma                                     
Kadir Aslan - Bahçelerde Gör Beni                                               
Kadir Aslan - Bana Ne                                                           
Kadir Aslan - Bu Hana Kervan işler                                              
Kadir Aslan - Gelsene Garip Anam                                                
Kadir Aslan - Halebin Yolu                                                      
Kadir Aslan - Hastadır Gönlüm                                                   
Kadir Aslan - Irmak Kenarında Yağmazmı Dolu                                     
Kadir Aslan - Kız şarbanı Yan Bağlama                                           
Kadir Aslan - Leylam Kalk Gidelim Yolumuz Uzun                                  
Kadir Aslan - Muradı Böyle                                                      
Kadir Aslan - İnsan Sevip Sevmediğini Almazsa                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\11\Kadir Aslan - Oglum Muammedim\                                
Kadir Aslan - Aman Geze Geze                                                    
Kadir Aslan - Bey Mail                                                          
Kadir Aslan - Garip Garip                                                       
Kadir Aslan - Gözleri Fettan Guzel                                              
Kadir Aslan - Ismail Agam                                                       
Kadir Aslan - Kara Dagin Boz Yilani                                             
Kadir Aslan - Nerelisen Nerelisen                                               
Kadir Aslan - Oglum Muhammedim                                                  
Kadir Aslan - Sevdigimi Vermisler                                               
Kadir Aslan - Yuzun Gulmesin                                                    
Kadir Aslan - Zalim Felek                                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\11\Kadir Aslan - Sanada Güvenilmez (Cinan Plak) 1989\            
desktop                                                                         
Kadir Aslan-Sanada Güvenilmez A                                                 
Kadir Aslan-Sanada Güvenilmez B                                                 
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\11\Kadir Aslan - Seni Sevende Sevmesini Bilmemiş\                
01. Kadir Aslan - Antep Elleri                                                  
02. Kadir Aslan - Memede Yazık                                                  
03. Kadir Aslan - Sefil Baykuş                                                  
04. Kadir Aslan - Barak Elleri                                                  
05. Kadir Aslan - Meyrik                                                        
06. Kadir Aslan - Eli Zilli                                                     
07. Kadir Aslan - Seni Seven de Sevmesini Bilmemiş                              
08. Kadir Aslan - Sen galipsin                                                  
09. Kadir Aslan - Ogul Yar İçerde                                               
10. Kadir Aslan - Öksüz Oglan                                                   
11. Kadir Aslan - Baba Bugün                                                    
12. Kadir Aslan - Usta                                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\11\Kadir Aslan - İşte Ses İşte Barak & Oğlum Muhammedim\         
Kadir Aslan - Bey Maıl                                                          
Kadir Aslan - Garip Garip                                                       
Kadir Aslan - Geze Geze                                                         
Kadir Aslan - Gözleri Fettan Güzel                                              
Kadir Aslan - Hüseyin Ağam                                                      
Kadir Aslan - Kara Dagın Boz Yılanı                                             
Kadir Aslan - Nerelisen                                                         
Kadir Aslan - Oğlum Muhammet                                                    
Kadir Aslan - Sevdiğimi Vermişler                                               
Kadir Aslan - Yüzün Gülmesin                                                    
Kadir Aslan - Zalim Felek               
Sifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 08 Mar 2025, 01:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi.

En son Sivasli_14 tarafından 08 Mar 2025, 01:11 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“K - L - M - N” sayfasına dön