VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Halit Arapoğlu - Albümleri (Dev Seri)

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4363
Teşekkür Etti  : 1184
Teşekkür Aldı  : 27896

# Üretim 2017-08-25 17:29:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Resim

Halit Arapoğlu - Albümleri
--------------------------------------------------
<Halit Arapoğlu - 45'likler>
<Halit Arapoğlu - 1 >
<Halit Arapoğlu - 2 (Turkuola 357)>
<Halit Arapoğlu - 2 >
<Halit Arapoğlu - 3 Türküola 656>
<Halit Arapoğlu - 7 Minareci 3265>
<Halit Arapoğlu - 10 Minareci 3307>
<Halit Arapoğlu 11 - Minareci 3314>
<Halit Arapoğlu - 12 (Minareci 3384)>
<Halit Arapoğlu - 14 & Sebbuha (Minareci 3511) >
<Halit Arapoğlu - 16 & Ic Diyenler Var (Minareci 3583))>
<Halit Arapoğlu - 17 - Çıkma Karşıma Karşıma (Minareci 3650)>
<Halit Arapoğlu - 18 Garson Bey ( Minareci 3717 )>
<Halit Arapoglu 19 - Şöfor Ağbi (Minareci 3755)>
<Halit Arapoğlu - Abdal Gönül>
<Halit Arapoğlu - Alparslan 2009>
<Halit Arapoğlu - Asklar Yalan Olmus>
<Halit Arapoğlu - Avsar Güzeli>
<Halit Arapoğlu - Ayrilik>
<Halit Arapoğlu - Barak Elleri>
<Halit Arapoğlu - Baraklar>
<Halit Arapoğlu - Barak Muhabbeti 1>
<Halit Arapoğlu - Barak Muhabbeti 2>
<Halit Arapoğlu - Bedir Geliyor>
<Halit Arapoğlu - Belimizi Büken Var>
<Halit Arapoğlu - Bestefon Plak>
<Halit Arapoğlu - Bizim Asiretler>
<Halit Arapoğlu - Cezami Cekiyorum>
<Halit Arapoğlu - Dilenci>
<Halit Arapoğlu - Döne Gelin & Mezarımı Yol Üstüne Kazın>
<Halit Arapoğlu - Ekolu Ozel Seri>
<Halit Arapoğlu - Elifimi Eller Aldì>
<Halit Arapoğlu - Ezogelin>
<Halit Arapoğlu - Esirin Oldum>
<Halit Arapoğlu - Fukara>
<Halit Arapoğlu - Gurbet Ellerde>
<Halit Arapoğlu - Gurbet Yolu>
<Halit Arapoğlu - Gulizar (Senin Yuzunden)>
<Halit Arapoğlu - Gurbet>
<Halit Arapoğlu - Hasta Gönlüm>
<Halit Arapoğlu - Hayatımı Sen Mahvettin>
<Halit Arapoğlu - Mehmet Kayık - Üstadlar 1>
<Halit Arapoğlu - Klasikleri>
<Halit Arapoğlu - Nemli Gözler - Türküola 1353>
<Halit Arapoğlu - Hep Sabir Ettim>
<Halit Arapoğlu - Manitam Benim>
<Halit Arapoğlu - Ölümsüz Baraklar>
<Halit Arapoğlu - Ozur Diliyorum Senden & Sevda Yuklu Kervanlar (Odeon Plak 1
<Halit Arapoğlu - Özür Diliyorum Senden>
<Halit Arapoğlu - Pavyon Güzeli>
<Halit Arapoğlu - Perisan Ettin Beni>
<Halit Arapoğlu - Secmeler>
<Halit Arapoğlu - Sen Gariban Ben Gurbette>
<Halit Arapoğlu - Sevdim Bin Kere Öldüm>
<Halit Arapoğlu - Su Gurbetin Garibiyim>
<Halit Arapoğlu - Sönmez 196>
<Halit Arapoğlu - Son Hatıra (1998)>
<Halit Arapoğlu - Tuz Bastin Yarama>
<Halit Arapoğlu - Uzelli>
<Halit Arapoğlu - Vurma Zalim>
<Halit Arapoğlu - Yapma Bana Numara>
<Halit Arapoğlu - Yasim Yirmi & Sacim Beyaz>
<Halit Arapoğlu - Yetmezmi Dost & Yavrular Perisan>
<Halit Arapoğlu - Yetmiyesice Uzelli 581>
<Halit Arapoğlu - Yüce Dag Basina Kurdum Cadiri>
<Halit Arapoğlu - Zalim Felek (Caresiz Kul)>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Halit  Arapoğlu  -  10 Minareci 3307\                      
----------------------------------------------------------------------
3307-Halit Arapoğlu                                                             
1 deli gibi sevdim                                                              
10 şekerimsin                                                                   
11 sakın dönme                                                                  
12 zehirli bir yılan                                                            
13 gel üzme beni                                                                
2 garibim garip                                                                 
3 sen kendini dağıtmışsın                                                       
4 senin güzel gözlerin                                                          
5 kara gözlüm                                                                   
6 antebin yolları                                                               
7 melekmi yoksa perimi                                                          
8 ben senin esirin oldum                                                        
9 aşkım ayaklar altında                                                         
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  17 - Çıkma Karşıma Karşıma (Minareci 36
3650-Halit Arapoğlu                                                             
Halit Arapoğlu - AGLA SEVGİLİM                                                  
Halit Arapoğlu - ALDIRMA GÖNÜL                                                  
Halit Arapoğlu - ARADIM DERDİME ÇAREMİ BULDUM                                   
Halit Arapoğlu - AŞKIMLA DALGA GECTİN                                           
Halit Arapoğlu - BİR OYANDA BİR OYANDAN                                         
Halit Arapoğlu - CAN HATİCE                                                     
Halit Arapoğlu - MENDİL ALDIM BİR DESTE                                         
Halit Arapoğlu - PARSEL PARSEL EYLEMİŞLER                                       
Halit Arapoğlu - YALANCI                                                        
Halit Arapoğlu - YALNIZLIGIN ACISINI                                            
Halit Arapoğlu - ZEYNO                                                          
Halit Arapoğlu - ÇIKMA KARŞIMA                                                  
Halit Arapoğlu - ÇOK ÜZGÜNSÜN ARKADAŞ                                           
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  7 Minareci 3265\                       
A1 Kapıyı Çalan Kimdir                                                          
A2 Aşkın Son Akşamı                                                             
A3 Ask Bence Sen Demektir                                                       
A4 Plaklar Yalan Söylüyor                                                       
A5 Nasibim Yok Sevdigim                                                         
A6 Unutursun Diye                                                               
A7 Şu Gurbetin Garibiyim                                                        
B1 Bu Hayat Sensiz Yasanmaz                                                     
B2 Perisan Ettin Beni                                                           
B3 Erzincana Girdim                                                             
B4 Ahu Gözlerine                                                                
B5 Acem Kizi                                                                    
B6 Zahidem                                                                      
B7 Guzel Ne Guzel Olmussun                                                      
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Abdal Gönül\                           
<Abdal Gönül>                                                                   
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Abdal Gönül\Abdal Gönül\               
H.Arapoğlu-A-1-Abdal Gönlüm                                                     
H.Arapoğlu-A-2-Bir Dilim Beyaz Peynir-(Aşkın Yalanmış)                          
H.Arapoğlu-A-3-Sözüm Kalmadı                                                    
H.Arapoğlu-A-4-Hastayım Sana (Kapında Kul Köle Olurum)                          
H.Arapoğlu-A-5-Dile Benden Ne Dilersen                                          
H.Arapoğlu-B-1-Bülbülü Tuttum Güle Bağladım                                     
H.Arapoğlu-B-2-Ayrılalım Öyleyse                                                
H.Arapoğlu-B-3-Yuvamdan Oldum                                                   
H.Arapoğlu-B-4-Bu Akşam İçeceğim (Aklım Başıma Geldi)                           
H.Arapoğlu-B-5-Canana Doyulurmu                                                 
H.Arapoğlu-B-6-Karadağın Boz Yılanı                                             
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Ayrilik\                               
01 - Belimizi Büken Var                                                         
02 - Şansıma                                                                    
03 - Hasan Ağam                                                                 
04 - Cananımsın Canımsın                                                        
05 - Gurbete Yolumu Düşürdün                                                    
06 - Hani Söz Vermiştin                                                         
07 - Ben Bende Değilim (U.H)                                                    
08 - Elele Tutuşup (Unutursun Diye)                                             
09 - Ayrılık                                                                    
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Barak Elleri\                          
H.Arapoğlu-A-1-Aman Bizim Barak Elleri                                          
H.Arapoğlu-A-2-Kara Gözlüm                                                      
H.Arapoğlu-A-3-Kırmızı Gül                                                      
H.Arapoğlu-A-4-Merdane                                                          
H.Arapoğlu-A-5-Gayri Dayanamam                                                  
H.Arapoğlu-B-1-Hasta Gönlüm                                                     
H.Arapoğlu-B-2-Garipler Ağlar                                                   
H.Arapoğlu-B-3-Yüce Dağ Başında Kar Boran Boran                                 
H.Arapoğlu-B-4-Eylen Turnam                                                     
H.Arapoğlu-B-5-Antep Elleri                                                     
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Baraklar\                              
<Baraklar>                                                                      
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Baraklar\Baraklar\                     
Baraklar - A                                                                    
Baraklar - B                                                                    
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Döne Gelin & Mezarımı Yol Üstüne Kazın\
<Döne Gelin & Mezarımı Yol Üstüne Kazın>                                        
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Döne Gelin & Mezarımı Yol Üstüne Kazın\
Halit Arapoğlu - Badı Sabah                                                     
Halit Arapoğlu - Ben Ne Biçim Serseriyim                                        
Halit Arapoğlu - Bir Yiğit Gurbete Gitse                                        
Halit Arapoğlu - Dere Boyu Kavaklar                                             
Halit Arapoğlu - Divane Gönül                                                   
Halit Arapoğlu - Döne Gelin                                                     
Halit Arapoğlu - Gel Hele Gel Hele                                              
Halit Arapoğlu - Geliver Kibar Yarim                                            
Halit Arapoğlu - Mezarımı Yol üstüne Kazın                                      
Halit Arapoğlu - Seni Arıyorum Kezban                                           
Halit Arapoğlu - Yaz Bari Bari                                                  
Halit Arapoğlu - Zühtü                                                          
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Ekolu Ozel Seri\                       
Halit Arapoglu - Aysem                                                          
Halit Arapoglu - Bana Neler Vaad Ettin                                          
Halit Arapoglu - Basinda Var Masallah                                           
Halit Arapoglu - Beni Hatirla                                                   
Halit Arapoglu - Bir Dilim Beyaz Peynir                                         
Halit Arapoglu - Can Hatice                                                     
Halit Arapoglu - Guley                                                          
Halit Arapoglu - Huzurum Kalmadi                                                
Halit Arapoglu - Kaderde Varmis Ayrilmak                                        
Halit Arapoglu - Ozur Diliyorum Senden                                          
Halit Arapoglu - Sen Giderken                                                   
Halit Arapoglu - Sen Uyurken Gidecegim                                          
Halit Arapoglu - Sevda Yuklu Kervanlar                                          
Halit Arapoglu - Soz Namustur                                                   
Halit Arapoglu - Yetmiyesice (Barak)                                            
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Elifimi Eller Aldì\                    
Halit Arapoºlu - Aƒìmda Ekmeºimde Gözü Olanlar                                  
Halit Arapoºlu - Ben Bu Halayì Çekemem                                          
Halit Arapoºlu - Boz Bulanìk Nehir                                              
Halit Arapoºlu - Elifimi Eller Aldì                                             
Halit Arapoºlu - Emmioºlu                                                       
Halit Arapoºlu - Kìrk Yìlda Bir Yar Sevdim                                      
Halit Arapoºlu - Yaramaz Yaramaz                                                
Halit Arapoºlu - Yazìmì Kìƒa Çevirdin                                           
Halit Arapoºlu - Yüce Daº Baƒìnda Bir Garip                                     
Halit Arapoºlu - Zalim Gurbet Elin Kahrì                                        
Halit Arapoºlu - ×u Benim Deli Gönlüm                                           
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Ezogelin\                              
Halit Araboglu - Ben Gidersem                                                   
Halit Araboglu - Canim Sevgilim                                                 
Halit Araboglu - Dagdan Indim Duze Ben                                          
Halit Araboglu - Ezo Gelin                                                      
Halit Araboglu - Felek Vurdu Tas Ile                                            
Halit Araboglu - Ic Diyenler Var                                                
Halit Araboglu - Nazlim                                                         
Halit Araboglu - Sangam                                                         
Halit Araboglu - Seni Sevmek Icin                                               
Halit Araboglu - Uzun Ince Bir Yoldayim                                         
Halit Araboglu - Yar Hoyrata                                                    
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Gulizar (Senin Yuzunden)\              
Halit Arapoglu - Anlayamaliydim                                                 
Halit Arapoglu - Aysem                                                          
Halit Arapoglu - Bir Baskaydi Aramak                                            
Halit Arapoglu - Garip ( Uh )                                                   
Halit Arapoglu - Gor Halimi                                                     
Halit Arapoglu - Sarayin Altinda ( Uh )                                         
Halit Arapoglu - Senin Yuzunden                                                 
Halit Arapoglu - Siyah Ebrulerin                                                
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Gurbet\                                
AYRILALIM                                                                       
BAK BU YANA                                                                     
CIKMAZA DUSTU                                                                   
DOSTLAR                                                                         
EYVALLAH                                                                        
FELEK KIRDI KANADIMI                                                            
GARIBIM  SONU                                                                   
GURBET ELLERI                                                                   
OLMEDEN OLDURDULER                                                              
ZEYNEBIM                                                                        
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Hasta Gönlüm\                          
Halit Arapoğlu - Aman Bizim barak eller                                         
Halit Arapoğlu - Antep Elleri                                                   
Halit Arapoğlu - Eylen turnam                                                   
Halit Arapoğlu - Garipler ağlar                                                 
Halit Arapoğlu - Gayri dayanamam                                                
Halit Arapoğlu - Hasta gönlüm                                                   
Halit Arapoğlu - Kar boran                                                      
Halit Arapoğlu - Kara gözlüm                                                    
Halit Arapoğlu - Kırmızı gül                                                    
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Hayatımı Sen Mahvettin\                
Halit Arapoglu - Askımıza Leke Sürdün                                           
Halit Arapoglu - Beni Hatırla                                                   
Halit Arapoglu - Beyaz Gelinlik                                                 
Halit Arapoglu - Bıktım Yaşamaktan                                              
Halit Arapoglu - Hastayım Ben Sana                                              
Halit Arapoglu - Hata Ettim                                                     
Halit Arapoglu - Hayatımı Sen Mahvettin                                         
Halit Arapoglu - Mersin Bana Mezar Oldu                                         
Halit Arapoglu - Sevda Yüklü Kervanlar                                          
Halit Arapoglu - Yapma Bana Numara                                              
Halit Arapoglu - Özür Diliyorum Senden                                          
Halit Arapoglu - İstemem                                                        
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Klasikleri\                            
H.Arapoğlu-A-1-Yaktın Beni                                                      
H.Arapoğlu-A-2-Bıktım Yaşamaktan                                                
H.Arapoğlu-A-3-Sana Yazıklar Olsun                                              
H.Arapoğlu-A-4-Düşenin Dostu Olmuyor                                            
H.Arapoğlu-A-5-Garibim Vay                                                      
H.Arapoğlu-A-6-Hayli Zaman Oldu                                                 
H.Arapoğlu-B-1-Kalbimde Aşkın                                                   
H.Arapoğlu-B-2-Şekerimsin Balımsın (Bir Yaz Gecesei Çamlıca Mehtebına Geldim)   
H.Arapoğlu-B-3-Senin Güzel Gözlerin                                             
H.Arapoğlu-B-4-Seni Seviyorum De                                                
H.Arapoğlu-B-5-Bir Bakışta Esirin Oldum (Samanlık Seyran Olur)                  
H.Arapoğlu-B-6-Döne Gelin                                                       
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Sen Gariban Ben Gurbette\              
<Sen Gariban Ben Gurbette>                                                      
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Sen Gariban Ben Gurbette\Sen Gariban Be
Untitled 1                                                                      
Untitled 10                                                                     
Untitled 11                                                                     
Untitled 2                                                                      
Untitled 3                                                                      
Untitled 4                                                                      
Untitled 5                                                                      
Untitled 6                                                                      
Untitled 7                                                                      
Untitled 8                                                                      
Untitled 9                                                                      
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Sevdim Bin Kere Öldüm\                 
Halit Araboglu - Bugun Sevgilimi Gordum                                         
Halit Araboglu - Garibim Garip                                                  
Halit Araboglu - Kalbimde Askin                                                 
Halit Araboglu - Olan Oldu Bir Kere                                             
Halit Araboglu - Sakin Donme Bana                                               
Halit Araboglu - Sekermisin Balmisin                                            
Halit Araboglu - Sen Kendini Dagitmissin                                        
Halit Araboglu - Senin Askin Bana Yeter                                         
Halit Araboglu - Sevdim Bin Kere Oldum                                          
Halit Araboglu - Sevdim Mesut Olamadim                                          
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Su Gurbetin Garibiyim\                 
Halit Arapoºlu - Allah Rìzasì ÿçin                                              
Halit Arapoºlu - Almanyadan Dün Geldim                                          
Halit Arapoºlu - Anasìz Kaldì Yavrular                                          
Halit Arapoºlu - Aƒkìn Son Akƒamì                                               
Halit Arapoºlu - Durdum Seyir Eyledim                                           
Halit Arapoºlu - Kapìyì Çalan Kimdir                                            
Halit Arapoºlu - Karanlìkta Bir Iƒìksìn                                         
Halit Arapoºlu - Plaklar Yalan Söylüyor                                         
Halit Arapoºlu - Sürünüp Gidiyorum                                              
Halit Arapoºlu - Tövbeler Tövbesi                                               
Halit Arapoºlu - Çiº Tavuk                                                      
Halit Arapoºlu - ×u Gurbetin Garibiyim                                          
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Sönmez 196\                            
Halit Arapoglu - Sönmez 196                                                     
Halit Arapoğlu - Ben Asik Olmam Deme                                            
Halit Arapoğlu - Elleri Cebinde                                                 
Halit Arapoğlu - Garibim                                                        
Halit Arapoğlu - Gencligimi Mahvettin                                           
Halit Arapoğlu - Gitme Garip                                                    
Halit Arapoğlu - Gor Halimi                                                     
Halit Arapoğlu - Kim Demiski Ask Yalan                                          
Halit Arapoğlu - Merhamet                                                       
Halit Arapoğlu - Perisan Oldum                                                  
Halit Arapoğlu - Sevemedim                                                      
Halit Arapoğlu - Vazgec                                                         
Halit Arapoğlu - Yaz Bari Bari                                                  
Halit Arapoğlu - Yuz Bin Kere                                                   
d:\0\3\H.s\Halit  Arapoğlu  -  Ölümsüz Baraklar\                      
Halit Araboğlu - Bu Dünyaya İllallah                                            
Halit Araboğlu - Fadimeyi Candan Sevdim                                         
Halit Araboğlu - Kırmızı Kurdele                                                
Halit Arapoğlu - Garip Aman                                                     
Halit Arapoğlu - Kader Arkadaşı                                                 
Halit Arapoğlu - Muradı Böyle                                                   
Halit Arapoğlu - Ne İki Yüzlü Şeysin                                            
Halit Arapoğlu - Neredeysen Gel                                                 
Halit Arapoğlu - Sevmeyi Sevilmeyi Sende Bulmuşum                               
Halit Arapoğlu - Yaşım Yirmi Saçım Beyaz                                        

[b]Halit  Arapoğlu  -  18  Garson  Bey  (  Minareci  3717)[/b]
Halit  Arapoglu  -  Acem  ülkesi                                                                
Halit  Arapoglu  -  Bir  sabah  uğradım                                                    
Halit  Arapoglu  -  Bizi  sarhoş  görüyorlar                                          
Halit  Arapoglu  -  Bu  mudur  sevmek                                                        
Halit  Arapoglu  -  Garson  bey                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Gideceğim  gurbet  eldir                                          
Halit  Arapoglu  -  Gurbette  ömrüm  geçecek                                          
Halit  Arapoglu  -  Güldür  beni  Allahım                                                
Halit  Arapoglu  -  Gülom                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Hülya                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Kalbimdeki  serseri                                                  
Halit  Arapoglu  -  Kurban  olduğum                                                          
Halit  Arapoglu  -  Ne  yapalım  arkadaş                                                  
Halit  Arapoglu  -  Odanı  kireç  eyle                                                      
Halit  Arapoglu  -  Yağmur                                                                          

[b]Halit  Arapoğlu  -  45'likler[/b]    

<Aysem  &  Hayatimi  Sen  Mahvettin  (Bestefon  Plak  34)  1972>        
<Aysem'in  Devami  &  Sana  Soz  Veriyorum  (Bestefon  Plak  54)  197
<Sana  Vur  Dedimse  Oldur  Demedim  &  Esme  Kalbimi  Esme  (Bestefo
<Olan  Oldu  Bir  Kere  &  Sakin  Donme  Bana  (Cin  Cin  Plak  163)  19
<Senin  Yesil  Gozlerin  &  Seni  Sevmek  Gunah  Mi  (Cin  Cin  Plak  1
<Sevdim  Bin  Kere  Oldum  &  Sevdim  Mesut  Olmadim  (Cin  Cin  Plak  

[b]Halit  Arapoğlu  -  3  Türküola  656\                              [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%203%20Türküola%20656.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                            
1                                                                                                                      
A1  Çıkmam  Artık                                                                                          
A2  Yaz  bari                                                                                                  
A3  Bir  Yiğit  Gurbete  Gitse                                                                    
A4  Meyhaneci                                                                                                
A5  Zühtü                                                                                                        
A6  Badi  Sabah                                                                                              
A7  Divane  Gönlüm                                                                                        
A8  Ahu  Gözlüm                                                                                              
B1  Seni  Arıyorum  Keziban                                                                        
B2  Ben  Ne  Biçim  Serseriyim                                                                    
B3  Gel  Hele  Gel                                                                                          
B4  Zalim  Zalim                                                                                            
B5  Döne  Gelin                                                                                              
B6  Dere  Boyu                                                                                                
B7  Mezarımı  yol  üssüne                                                                            

[b]Halit  Arapoğlu  -  Asklar  Yalan  Olmus\                      [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Asklar%20Yalan%20Olmus.JPG[/img]

Thumbs                                                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Asklar  Yalan  Olmus                                                  
Halit  Arapoglu  -  Asklar  Yalan  Olmus                                                  
Halit  Arapoglu  -  Barak  Eller  (U.H)                                                    
Halit  Arapoglu  -  Ben  Öldüm  (U.H)                                                        
Halit  Arapoglu  -  Canimdir  O                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Daglar                                                                          
Halit  Arapoglu  -  Diloy                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Felek                                                                            
Halit  Arapoglu  -  G.Sürmeli                                                                    
Halit  Arapoglu  -  K.Kaslarin                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Nikriz  Barak                                                              
Halit  Arapoglu  -  Yasim  Yirmi                                                                
Halit  Arapoglu  -  Yok  Caresi                                                                  

[b]Halit  Arapoğlu  -  Avsar  Güzeli\                                  [/b]
Halit  Arapoglu  -  Avsar  Guzeli                                                              
Halit  Arapoglu  -  Benim  Askim                                                                
Halit  Arapoglu  -  Gel  Hele                                                                      
Halit  Arapoglu  -  Geze  Geze                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Hastayim                                                                      
Halit  Arapoglu  -  Isyanim  Var                                                                
Halit  Arapoglu  -  Kalbimin  Sahibi                                                        
Halit  Arapoglu  -  Kaybolan  Gunler                                                        
Halit  Arapoglu  -  Kötuymus  Kaderim                                                      
Halit  Arapoglu  -  Toplanmis  Asiret                                                      
Halit  Arapoglu  -  Yarali  Gönul                                                              
Halit  Arapoglu  -  Yetmiyesice                                                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  Barak  Muhabbeti  1\                        [/b]
Thumbs                                                                                                            
halitarapoglubarakmuhabbeti1jj5                                                          
Ah  Neyleyim                                                                                                  
Atimi  Bagladim                                                                                            
Bende  Yoruldum                                                                                            
Besigin  Bos  Kalsin                                                                                    
Cek  Elini  Felek                                                                                          
Cingirakli  Yilan                                                                                        
Eli  Develi                                                                                                    
Elmali  Daglar                                                                                              
Garip  Garip                                                                                                  
Katlanacaksin                                                                                              
Leylam  Kalk  Gidelim                                                                                  
Sanki  Sam  Yelisin                                                                                      

[b]Halit  Arapoğlu  -  Barak  Muhabbeti  2\                        [/b]
Thumbs                                                                                                            
halitarapoglubarakmuhabbeti2qu0                                                          
Aglama  Sevdigim                                                                                          
Bu  Dunyanin  Gam  Yuku                                                                                
Cayira  Kazan  Kurdum                                                                                  
Dedem  Ali                                                                                                      
Eylem  Sunam                                                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Döne  Gelin                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Karanfil  Suyun  Eyler                                              
Halit  Arapoglu  -  Sevemedim  Ki                                                              
Halit  Arapoglu  -  Vurma  Zalim                                                                
Halit  Arapoglu  -  Zalim  Felek                                                                
Yine  Gelirim                                                                                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  Bedir  Geliyor\                                [/b]
Thumbs                                                                                                            
halitarapoglubedirgeliyorum6                                                                
Halit  Arapoglu  -  Agla  Sevgilim                                                            
Halit  Arapoglu  -  Bedir  Geliyor                                                            
Halit  Arapoglu  -  Ben  Bende  Degilim                                                    
Halit  Arapoglu  -  Beyaz  Gelinlik                                                          
Halit  Arapoglu  -  Divane  Gönlum                                                            
Halit  Arapoglu  -  Husun  Agam                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Meyhaneci                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Su  Gelir                                                                      
Halit  Arapoglu  -  Tanirmi  Acep                                                              
Halit  Arapoglu  -  Zahidem                                                                        

[b]Halit  Arapoğlu  -  Belimizi  Büken  Var\                      [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Belimizi%20Büken%20Var.jpg[/img]

Halit  Arapoglu  -  Ayrilik                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Belimizi  Buken  Var                                                  
Halit  Arapoglu  -  Canimin  Canansin                                                      
Halit  Arapoglu  -  El  Ele  Tutusup                                                          
Halit  Arapoglu  -  Gurbete  Yoloumu  Dusurdun                                      
Halit  Arapoglu  -  Hani  Söz  Vermistin                                                  
Halit  Arapoglu  -  Hasan  Agam                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Kardeslik  Turkusu                                                    
Halit  Arapoglu  -  Sansima                                                                        

[b]Halit  Arapoğlu  -  Bestefon  Plak\                                [/b]
Halit  Araboğlu  -  Geze  Geze                                                                    
Halit  Araboğlu  -  Karadır  Kaşların                                                      

[b]Halit  Arapoğlu  -  Bizim  Asiretler\                            [/b]
Halit  Arapoglu  -  Bizim  Asiretler                                                        
Halit  Arapoglu  -  Canan  Hani                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Canim  Sevgilim                                                          
Halit  Arapoglu  -  Cezami  Cekiyorum                                                      
Halit  Arapoglu  -  Dönmussun                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Kalk  Gidelim  Buradan                                              
Halit  Arapoglu  -  Ok  Yaydan  Cikti                                                        
Halit  Arapoglu  -  Ölmem  Gel                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Sen  Sevmeyi  Bilemezsin                                          
Halit  Arapoglu  -  Söyle  Neden  Terkeyledin                                        
Halit  Arapoglu  -  Zalim  Dunya                                                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  Cezami  Cekiyorum\                          [/b]
Halit  Arapoglu  -  Acem  Ülke'si                                                              
Halit  Arapoglu  -  Benden  Ayrilali                                                        
Halit  Arapoglu  -  Bizim  Asiret'ler                                                      
Halit  Arapoglu  -  Can  Iste  Canan  Hani                                                
Halit  Arapoglu  -  Cezami  Cekiyorum                                                      
Halit  Arapoglu  -  Esme  Kalbimi                                                              
Halit  Arapoglu  -  Garson  Bey                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Keriz  Mi  Sandin  Beni                                              
Halit  Arapoglu  -  Kim  Kime  Dum  Duma                                                    
Halit  Arapoglu  -  Mutlulugu  Ararim                                                      
Halit  Arapoglu  -  Ne  Yapalim  Arkadas                                                  
Halit  Arapoglu  -  Sen  Sevmeyi  Bilmez  Misin                                      

[b]Halit  Arapoğlu  -  Dilenci\                                            [/b]
Halit  Arapoglu  -  Ak  Ellerin                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Dilenci                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Fadimem                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Felek  Dedigin  Oldu                                                  
Halit  Arapoglu  -  Gözun  Kör  Olsun                                                        
Halit  Arapoglu  -  Köpruden  Gecti  Gelin                                              
Halit  Arapoglu  -  Mavi  Yelek  Mor  Dugme                                              
Halit  Arapoglu  -  Seversen  Ali'yi                                                        
Halit  Arapoglu  -  Ya  Sahi  Merdan                                                          

[b]Halit  Arapoğlu  -  Esirin  Oldum\                                  [/b]
Halit  Arapoglu  -  Bu  Yoldan  Vazgec                                                      
Halit  Arapoglu  -  Esirin  Oldum                                                              
Halit  Arapoglu  -  Garip                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Gel  Üzme  Beni                                                            
Halit  Arapoglu  -  Kalk  Gidelim  Buradan                                              
Halit  Arapoglu  -  Ölmekmi  Zor  Yasamakmi                                            
Halit  Arapoglu  -  Sakin  Dönme  Bana                                                      
Halit  Arapoglu  -  Sekerimsin  Balimsin                                                
Halit  Arapoglu  -  Senin  Guzel  Gözlerin                                              
Halit  Arapoglu  -  Tanimadi  Beni                                                            
Halit  Arapoglu  -  Yaziklar  Olsun                                                          

[b]Halit  Arapoğlu  -  Fukara\                                              [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Fukara.jpg[/img]

Halit  Arapoglu  -  Dede  Dedu                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Felek  Vurdu  Tas  Ile                                                
Halit  Arapoglu  -  Fukara                                                                          
Halit  Arapoglu  -  Hata  Benim                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Hunkar  Oglu  Hursit                                                  
Halit  Arapoglu  -  Insan  Sevdigini  Almazsa                                        
Halit  Arapoglu  -  Kurusa  Fidanim                                                          
Halit  Arapoglu  -  Neler  Cektim                                                              
Halit  Arapoglu  -  Pozantinin  Irmagi                                                    
Halit  Arapoglu  -  Tren  Kalkiyor  Gardan                                              

[b]Halit  Arapoglu  -  Gurbet  Ellerde[/b]
HalitArapoglu-Bak  Bu  yana                                                                      
HalitArapoglu-Barak  Kizi                                                                        
HalitArapoglu-Eyvallah                                                                            
HalitArapoglu-Felek  Kirmis  Kanadimi                                                  
HalitArapoglu-Garip                                                                                  
HalitArapoglu-Hayatimi  Sen  Mahvettin                                                
HalitArapoglu-iste  Ahvalimiz  Boyledir  Dostlar                              
HalitArapoglu-Olmeden  Oldurduler                                                        
HalitArapoglu-Yol  yakinken  Ayrilalim                                                
HalitArapoglu-Zalim  Felek                                                                      
HalitArapoglu-Zeynebim                                                                            

[b]Halit  Arapoglu  -  Gurbet  Yolu\                                    [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20GURBET%20YOLU%201.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                            
HALIT  ARAPOGLU  -  GURBET  YOLU  1                                                            
AmanGezeGeze                                                                                                
DaglarDagladiBeni                                                                                      
DaglarDaglar                                                                                                
EkinlerBiterOldu                                                                                        
EldeGuzelCoktur                                                                                          
GelYanimaGel                                                                                                
GiremDedimGiremedim                                                                                  
GurbetYolu                                                                                                    
KaledenInisMiOlur                                                                                      
KaradirBuBahtimKara                                                                                  
MardinKapiSenOlur                                                                                      
SeverimKiskanirim                                                                                      
YorgunumHanci                                                                                              

[b]Halit  Arapoglu  -  Alparslan  2009      [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/[/img]

Thumbs                                                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Alparslan  2009                                                          
Halit  Arapoglu  -  Atamadim  Seni  Icerimden                                        
Halit  Arapoglu  -  Elveda  Meyhaneci                                                      
Halit  Arapoglu  -  Esme  Kalbimi  Esme                                                    
Halit  Arapoglu  -  Estigin  Kuyuya  Dustun                                            
Halit  Arapoglu  -  Felek  Ile  Dunyayi  Paylastim                                
Halit  Arapoglu  -  Feracemin  Ucu  Sirma                                                
Halit  Arapoglu  -  Istemem  Boyle  Kismet                                              
Halit  Arapoglu  -  Kalkin  Gidelim  Boru  Sesi  Var                              
Halit  Arapoglu  -  Kusturdun  Gonlumu                                                    
Halit  Arapoglu  -  Senin  Askin  Esrarengiz                                          
Halit  Arapoglu  -  Vay  Benim  Halime                                                      
Halit  Arapoglu  -  Yarab  Al  Canimi                                                        

[b]Halit  Arapoglu  -  2  (Turkuola  357)[/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%202%20(Turkuola%20357).jpg[/img]

Thumbs                                                                                                            
Halit  Arapoglu  -  2  (Turkuola  357)                                                      
Halit  Arapoglu  -  Aman  Geze  Geze                                                          
Halit  Arapoglu  -  Ayri  Dustuk  Seninle                                                
Halit  Arapoglu  -  Bacimsin                                                                      
Halit  Arapoglu  -  Ben  Senin  Elinden                                                    
Halit  Arapoglu  -  Beni  Hatirla  (Elleri  Cebinde)                            
Halit  Arapoglu  -  Bir  Guzele  Bir  Bakista  Vuruldum                        
Halit  Arapoglu  -  Evel  Allah                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Hata  Ettim  Ben                                                          
Halit  Arapoglu  -  Hic  Guven  Olmaz  Sana                                              
Halit  Arapoglu  -  Korkuyorum                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Ne  Guzel  Yaratmis                                                    
Halit  Arapoglu  -  Sakin  Buyuk  Soyleme                                                
Halit  Arapoglu  -  Senden  Umit  Kesmistim                                            
Halit  Arapoglu  -  Sevemedim  Kara  Gozlum                                            
Halit  Arapoglu  -  Tam  Tam  Calarim                                                        
Halit  Arapoglu  -  Uykuda  Misin  Sevgili  Yarim                                  

[b]Halit  Arapoglu  -  Mehmet  Kayık  -  Üstadlar  1[/b]
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Aydost                                              
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Barabar                                            
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Garip  ölümü                                    
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Gel  yanıma                                      
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Gönül  hey                                        
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Hacı  geliyor                                  
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Hasretim  yavruma                          
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    İçmeyeceğim                                    
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Nasibim  yok                                    
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Sarhoşum                                          
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Semah                                                
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Yalan  dünya                                    
Halit  Araboglu&Mehmet  Kayık  -    Yaralı  ceylan                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  Nemli  Gözler  (Turkuola  1353)  [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Nemli%20Gozler%20(%20Turkuola%201353%20)2.jpg[/img]

02-Bizim  Asiretler                                                                                    
03-Cezami  Cekiyorum                                                                                  
04-Can  Iste  Canan  Hani                                                                            
05-Kim  Kime  Dum  Duma                                                                                
06-Mutlulugu  Ararim                                                                                  
07-Bitmeyen  Cile                                                                                        
08-Karanlikta  Bir  Isiksin                                                                      
09-Esme  Kalbimi                                                                                          
10-Dayanilmaz  Bir  Cile                                                                            
11-Kerizmi  Sandin  Beni                                                                            
12-Emine                                                                                                        
13-Nemli  Gozler                                                                                          
14-Biktim  Bu  Canimdan  (  Gazel  )                                                          

[b]Halit  Arapoğlu  -  Hep  Sabir  Ettim\                            [/b]
Halit  Arapoglu  -  Aci  Gunler                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Alici  Kus                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Caresiz  Makkum                                                          
Halit  Arapoglu  -  Cektigim  Cile                                                            
Halit  Arapoglu  -  Dost  Cukuru                                                                
Halit  Arapoglu  -  Hep  Sabir                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Muradim                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Nankör  Mussun                                                            
Halit  Arapoglu  -  Öldurdun    Beni                                                          

[b]Halit  Arapoğlu  -  Manitam  Benim\                                [/b]
Halit  Arapoglu  -  Akti  Gözyaslarim                                                      
Halit  Arapoglu  -  Al  Elmayi  Ver  Nari                                                  
Halit  Arapoglu  -  Anadan  Ayri                                                                
Halit  Arapoglu  -  Baga  Gel  Bostana  Gel                                              
Halit  Arapoglu  -  Bir  Ay  Dogmus                                                            
Halit  Arapoglu  -  Gayri  Dayanamam                                                        
Halit  Arapoglu  -  Guzel  Kayseri                                                            
Halit  Arapoglu  -  Kalkin  Dumana  Gidelim                                            
Halit  Arapoglu  -  Manitam  Benim                                                            
Halit  Arapoglu  -  Söz  Namusdur  Sevgilim                                            
Halit  Arapoglu  -  Zalim  Gurbet                                                              

[b]Halit  Arapoğlu  -  16 & Ic Diyenler Var (Minareci 3583)\                                [/b]
Halit  Arapoglu  -  Af  Diliyorum                                                              
Halit  Arapoglu  -  Ben  Bir  Yucedeydim                                                  
Halit  Arapoglu  -  Ben  Gidersem                                                              
Halit  Arapoglu  -  Dagdan  Indim                                                              
Halit  Arapoglu  -  Evlerinin  Önu                                                            
Halit  Arapoglu  -  Ezo  Gelin                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Felek  Vurdu  Tas  Ile                                                
Halit  Arapoglu  -  Guley                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Ic  Diyenler  Var                                                        
Halit  Arapoglu  -  Nazlim                                                                          
Halit  Arapoglu  -  Sangam  (Arapca)                                                        
Halit  Arapoglu  -  Seni  Sevmek  Icin                                                      
Halit  Arapoglu  -  Uzun  Ince  Bir  Yoldayim                                          
Halit  Arapoglu  -  Yar  Hoyrata                                                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  14 & Sebbuha (Minareci 3511)                                    [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Minareci%2014.jpg[/img]

01.Halit  Arapoglu-Sabuha(yarim)                                                          
07.Halit  Arapoglu-Bu  ayrilik  neden  oldu                                          
08.Halit  Arapoglu-Bu  gece  meyhanede                                                  
09.Halit  Arapoglu-Urfa  divani                                                              
10.Halit  Arapoglu-Özur  diliyorum  senden                                          
11.Halit  Arapoglu-Sevda  yuklu  kervanlar                                          
12.Halit  Arapoglu-Mersin  bana  mezar  oldu                                        
13.Halit  Arapoglu-Bitliste  bes  minare                                              
14.Halit  Arapoglu-Nazlim  diye  diye                                                    
15.Halit  Arapoglu-Marastan  bir  haber  gelmis                                  

[b]Halit  Arapoğlu  -  Ozur  Diliyorum  Senden  &  Sevda  [/b]
Thumbs                                                                                                            
Odeon  Plak  10130  A                                                                                    
Odeon  Plak  10130  B                                                                                    
Ozur  Diliyorum  Senden                                                                              
Sevda  Yuklu  Kervanlar                                                                              

[b]Halit  Arapoğlu  -  Özür  Diliyorum  Senden\                [/b]
Halit  Arapoglu  -  Bir  Dilim  Beyaz  Peynir                                          
Halit  Arapoglu  -  Bir  Dost  Dosta  Kurban  Olur                                  
Halit  Arapoglu  -  Bitlis'te  Bes  Minare                                              
Halit  Arapoglu  -  Bun  Ayrilik  Neden  Oldu                                          
Halit  Arapoglu  -  Dereler  Caglar  Oldu                                                
Halit  Arapoglu  -  Marastan  Bir  Haber  Geldi                                      
Halit  Arapoglu  -  Mersin  Bana  Mezar  Oldu                                          
Halit  Arapoglu  -  Nazlim  Diye  Diye                                                      
Halit  Arapoglu  -  Özur  Diliyorum  Senden                                            
Halit  Arapoglu  -  Sabuha                                                                          
Halit  Arapoglu  -  Senin  Dustugun  Hataya                                            
Halit  Arapoglu  -  Sevda  Yuklu  Kervanlar                                            

[b]Halit  Arapoğlu  -  Pavyon  Güzeli\                                [/b]
Halit  Arapoglu  -  Adana'nin  Kizlari                                                    
Halit  Arapoglu  -  Aksamci                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Bunca  Gami  Bunca  Derdi                                          
Halit  Arapoglu  -  Dusmusum  Askina                                                        
Halit  Arapoglu  -  Ey  Postaci                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Genc  Yasta  Aglatti  Beni                                        
Halit  Arapoglu  -  Gurbeti  Ben  Mi  Yarattim                                        
Halit  Arapoglu  -  Pavyon  Guzeli                                                            
Halit  Arapoglu  -  Sabah  Oldu  Aysem                                                      
Halit  Arapoglu  -  Sende  Gidersen  Eger                                                
Halit  Arapoglu  -  Söför  Abi                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Toplanmis  Asiret'ler                                              

[b]Halit  Arapoğlu  -  Perisan  Ettin  Beni\                      [/b]
Halit  Arapoglu  -  Acem  Kizi                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Ahu  Gözlerine                                                            
Halit  Arapoglu  -  Ask  Bence  Sen  Demektir                                          
Halit  Arapoglu  -  Bu  Hayat  Sensiz  Yasanmaz                                      
Halit  Arapoglu  -  Cok  Üzgunsun  Arkadas                                              
Halit  Arapoglu  -  Erzincana  Girdim                                                      
Halit  Arapoglu  -  Guzel  Ne  Guzel  Olmussun                                        
Halit  Arapoglu  -  Nasibim  Yok  Sevdigim                                              
Halit  Arapoglu  -  Perisan  Ettin  Beni                                                  
Halit  Arapoglu  -  Unutursunn  Diye                                                        
Halit  Arapoglu  -  Zahidem                                                                        

[b]Halit  Arapoğlu  -  Secmeler\                                          [/b]
Halit  Arapoglu  -  Antebin  Yollari                                                        
Halit  Arapoglu  -  Garibim                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Gönul  Gel  Seninle                                                    
Halit  Arapoglu  -  Sevmedimki                                                                  

[b]Halit  Arapoğlu  -  Son  Hatıra  (1998)\                        [/b]
Thumbs                                                                                                            
Halit  Arapoğlu  -  Bizim  Aşiretler                                                        
Halit  Arapoğlu  -  Canan  Hani                                                                  
Halit  Arapoğlu  -  Canım  Sevgilim                                                          
Halit  Arapoğlu  -  Cezamı  Cekiyorum                                                      
Halit  Arapoğlu  -  Dönmüşsün                                                                    
Halit  Arapoğlu  -  Kalk  Gidelim  Buradan                                              
Halit  Arapoğlu  -  Ok  Yaydan  Çıktı                                                        
Halit  Arapoğlu  -  Ölürem  Gel                                                                  
Halit  Arapoğlu  -  Sen  Sevmeyi  Bilemezsin                                          
Halit  Arapoğlu  -  Söyle  Neden  Terkeyledin                                        
Halit  Arapoğlu  -  Zalim  Günya                                                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  Tuz  Bastin  Yarama\                        [/b]
Halit  Arapoglu  -  Antep'e  Dogru  (U.H.)                                              
Halit  Arapoglu  -  Ben  Ettim  Sen  Etme                                                  
Halit  Arapoglu  -  Canim  Sevgilim                                                          
Halit  Arapoglu  -  Er  Meydani                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Estrumantal                                                                
Halit  Arapoglu  -  Gurbet  Arkadasim                                                      
Halit  Arapoglu  -  Hasret  Turkusu                                                          
Halit  Arapoglu  -  Hayat  Kilim  Cile  Nakis                                          
Halit  Arapoglu  -  Kader  Gemisi  (U.H.)                                                
Halit  Arapoglu  -  Kurban  Oldugum                                                          
Halit  Arapoglu  -  Seni  Nasil  Sevdigimi                                              
Halit  Arapoglu  -  Tuz  Bastin  Yarama                                                    
Halit  Arapoglu  -  Yikilmazdim  Ben                                                        

[b]Halit  Arapoğlu  -  Uzelli\                                              [/b]
Halit  Arapoglu  -  Aman  Geze  Geze                                                          
Halit  Arapoglu  -  Aslan  Mustafa                                                            
Halit  Arapoglu  -  Barak  Kizi                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Ekinler  Biter  Oldu                                                  
Halit  Arapoglu  -  Ela  Gözlu  Nazli  Yarim                                            
Halit  Arapoglu  -  Garip  Sözlerin                                                          
Halit  Arapoglu  -  Gel  Yanima  Gel                                                          
Halit  Arapoglu  -  Gurbet  Yolu                                                                
Halit  Arapoglu  -  Kaleden  Inismi  Olur                                                
Halit  Arapoglu  -  Kendim  Ettim  Kendim  Buldum                                  
Halit  Arapoglu  -  Mardin  Kapi  Sen  Olur                                              
Halit  Arapoglu  -  Neyleyim  Gönul                                                          
Halit  Arapoglu  -  Urfaliyam  Dagliyam                                                  
Halit  Arapoglu  -  Uzaktan  Gelmis                                                          
Halit  Arapoglu  -  Yolum  Yokus  Oldu                                                      

[b]Halit  Arapoğlu  -  Vurma  Zalim\                                    [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Vurma%20Zalim.jpg[/img]

Halit  Arapoglu  -  Ah  Neyleyim  Gönul                                                    
Halit  Arapoglu  -  Besigin  Bos  Kalsin  Sevdigim                                
Halit  Arapoglu  -  Cek  Elini  Felek                                                        
Halit  Arapoglu  -  Eli  Develi                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Geziyorum  Garip  Garip                                            
Halit  Arapoglu  -  Karanfil  Suyun  Eyler                                              
Halit  Arapoglu  -  Sevemedim  Ki                                                              

[b]Halit  Arapoğlu  -  Yapma  Bana  Numara\                        [/b]
Halit  Arapoglu  -  Askimiza  leke  sürdün                                              
Halit  Arapoglu  -  Beni  hatirla                                                              
Halit  Arapoglu  -  Beyaz  gelinlik                                                          
Halit  Arapoglu  -  Biktim  yasamaktan                                                    
Halit  Arapoglu  -  Hastayim  ben  sana                                                    
Halit  Arapoglu  -  Hata  ettim                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Hayatimi  sen  mahvettin                                          
Halit  Arapoglu  -  Istemem                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Sevda  yüklü  kervanlar                                            
Halit  Arapoglu  -  Yapma  bana  numara                                                    

[b]Halit  Arapoğlu  &  Çekiç  Ali  -  Yasim  Yirmi  &  Sacim  Beyaz\        [/b]
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Bu  Dünya                          
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Fadİmeyİ  Candan  Sevdİ
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Kader  Arkadaşi              
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Kirmizi  Kurdele            
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Ne  İKİ  Yüzlü  Şeysİn    
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Neredeysen  Gel              
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Sevmeyİ  Sevİlmeyİ  Sen
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Uzun  Hava-Garİp  Anam  
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Uzun  Hava-Muradi  Böyl
Halit  Arapoglu&Çekic  Ali-  Yasım  Yirmi-  Yaşim  Yİrmİ  Saçim  Bey

[b]Halit  Arapoğlu  -  Yetmezmi  Dost  &  Yavrular  Peris[/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Yetmezmi%20Dost%20&%20Yavrular%20Perisan.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                            
Halit  Arapoglu  -  Allah  Düsmanima  Vermesin                                      
Halit  Arapoglu  -  Aysemin  Kaslari  Kara                                              
Halit  Arapoglu  -  Basina  Hal  Gelir                                                      
Halit  Arapoglu  -  Bugün  Bize  Pir  Geldi                                              
Halit  Arapoglu  -  Cingirakli  Yilan                                                      
Halit  Arapoglu  -  Dememisem                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Hapishane                                                                    
Halit  Arapoglu  -  Kahveyi  Kaynatirlar                                                
Halit  Arapoglu  -  Ölecekmiyim                                                                
Halit  Arapoglu  -  Tikitak                                                                        
Halit  Arapoglu  -  Yavrular  Perisan                                                      
Halit  Arapoglu  -  Yetmezmi  Dost                                                            

[b]Halit  Arapoğlu  -  Yetmiyesice  Uzelli  581\              [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Halit%20Arapoğlu%20-%20Yetmiyesice-Uzelli%20581.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                            
Halit  Araboglu  -  Yetmiyesice  Uzelli  581                                          
01  -  Yetmiyesice                                                                                        
02  -  Ah  Ah  Diye                                                                                          
03  -  Badel  Nahsen                                                                                      
04  -  Niyazi                                                                                                  
05  -  Dostum  Dostum                                                                                    
06  -  Ask  Yollari  Dikenlidir                                                                  
07  -  Erisin  Daglarin  Kari                                                                      
08  -  Gülüsün  Gülden  Güzel                                                                      
09  -  Askimiza  Leke  Sürdün                                                                      
10  -  Sari  Kiz                                                                                              
11  -  Igne  Tttim  Tarlaya                                                                          
12  -  Aska  Tövbeler  Olsun                                                                        
13  -  Eyvah                                                                                                    
14  -  Affetmem  Seni  Yar                                                                            
15  -  Su  Ver  Leylam                                                                                    
16  -  Fidayda                                                                                                

[b]Halit  Arapoğlu  -  Yüce  Dag  Basina  Kurdum  Cadiri\[/b]
Halit  Arapoglu  -  Allah  Dusmanima  Vermesin                                      
Halit  Arapoglu  -  Aysemin  Kaslari  Kara                                              
Halit  Arapoglu  -  Basina  Hal  Gelir                                                      
Halit  Arapoglu  -  Gulleri  Deste  Geldi                                                
Halit  Arapoglu  -  Halim  Perisan                                                            
Halit  Arapoglu  -  Hapishane  Duvarlari                                                
Halit  Arapoglu  -  Kahve  Kaynatirlar                                                    
Halit  Arapoglu  -  Kivrik  Yilan                                                              
Halit  Arapoglu  -  Kolumdaki  Saatim                                                      
Halit  Arapoglu  -  Ölecekmiyim  Ben                                                        
Halit  Arapoglu  -  Söylemedim                                                                  
Halit  Arapoglu  -  Yuce  Dag  Basina  Kurdum  Cadiri                            

[b]Halit  Arapoğlu  -  Zalim  Felek  (Caresiz  Kul)\        [/b]
Halit  Arapoglu  -  Adini  Sormaya  Unuttum                                            
Halit  Arapoglu  -  Baharimiz  Kisa  Döndu                                              
Halit  Arapoglu  -  Bizi  Bizden  Ayirdilar                                            
Halit  Arapoglu  -  Bos  Yere  Bekleme                                                      
Halit  Arapoglu  -  Caresiz  Kul                                                                
Halit  Arapoglu  -  Ezanlar  Bizim  Icin                                                  
Halit  Arapoglu  -  Gurbet                                                                          
Halit  Arapoglu  -  Hasta  Dustum  (U.H)                                                  
Halit  Arapoglu  -  Hickirik                                                                      
Halit  Arapoglu  -  Husun  Agam  (U.H.)                                                    
Halit  Arapoglu  -  Vay  Canim                                                                    
Sifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 23 Şub 2025, 23:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi, Katkılarından Dolayı Artvinli1964'e Teşekkürler.

En son Sivasli_14 tarafından 23 Şub 2025, 23:08 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“H - I - İ - J” sayfasına dön