VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...

Ahuzar - Yadigar (2013)

Ozanlar Ve Aşıkların,Türk Halk Müziğine Ve Özgün Müziğe Gönül Verenlerin Mekanı..

Moderatör: Karamürselli

Kullanıcı avatarı
saranci
Paylaşımcı Üye
Paylaşımcı Üye
Başlıklar: 234
Teşekkür Etti  : 539
Teşekkür Aldı  : 2506

Ahuzar - Yadigar (2013)

Resim

Ahuzar - Yadigar (2013)

Ahuzar - Değirmene Taş Koydum
Ahuzar - Aktaş Diye Belediğim
Ahuzar - Atladım Girdim Bağa (Top Şeker)
Ahuzar - Al Yazmanın Oyası
Ahuzar - Yollar
Ahuzar - Ayağına Giymiş Sedef Nalini
Ahuzar - Bu Dağlarda Bağ Olmaz
Ahuzar - Pınar Baştan Bulanır (Rinna Yarim)
Ahuzar - Su İçemem Testiden
Ahuzar - Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok
Ahuzar - Mendilimin Ucuna Sakız Bağladım Sakız
Ahuzar - Bir Sandığım Vardır
Ahuzar - Bulut Bulutun Üstüne
Ahuzar - Kalanın Ardında Ekerler Küncü
Ahuzar - Ah Dağlar Serin Dağlar

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...

Şifre:www.varbiraz.net
En son saranci tarafından 20 Oca 2018, 18:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
SaRaNcI
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4264
Teşekkür Etti  : 1178
Teşekkür Aldı  : 26835

saranci yazdı:
Günaydin arkadaslar denemek icin bir albüm yükledim ama siteye yüklemek icin tsk butonuna bas diyor ama hata veriyor GIZLI MESAJ ALANI KAPALI nasil halladebilirim son asamaya geldim...:-)
Mesaj bildirimi yapmışın :) Lakin o konunun yanlış ve ya düzeltilmesi gerektiği için kullanılır..

Albüm yüklemeyi başarmışın lakin Konu başlığı veya içeriği düzgün açmamışın .. Bizim konularımıza bakarsan konu başlığının tamamı büyük bir başlık yok.. İçeriğide girmemişin.. Albüm kapağıda eklenmemiş (mecburu değil) lakin varsa eklenirse daha zengin durur..

Ben örnek olarak düzeltiyorum konunu 'sen' düzenle den bakarsın nasıl sıralamışım ;)

Winamp Kullanıyorsan

Şarkı listesini winampa yükledigin albümü atarsın sonra bi tık yapıp mavi cizgi gelir ve CTRL + ALT Basılı tutup ''G'' Tuşuna basarsan winamp'a atmış olduğun sarkilarin listesi karşına çıkar ;)

Bu arada konuları bölümlerine açarsan daha iyi olur ;) Misal Ali riza ve ahuzar Thm & Özgün Tarzı sanatçı ve albümler..

Bu arada ellerine sağlık ;)
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“Türk Halk Müziği & Özgün” sayfasına dön