VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Aşık Ali Nurşani - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4344
Teşekkür Etti  : 1184
Teşekkür Aldı  : 27709

# Üretim 2017-08-31 02:28:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Sifre:www.varbiraz.net

Resim

Aşık Ali Nurşani - Albümleri
-------------------------------------------------------
<Asik Ali Nursani - Alisamadim>
<Asik Ali Nursani - Ağlatırlar Seni>
<Asik Ali Nursani - Almanya Ozel>
<Asik Ali Nursani - Asker Memmet>
<Aşık Nurşani & Aşık Düşküni - Hoş Olur>
<Asik Ali Nursani - Atam Dedim Atamadim>
<Asik Ali Nursani - Belamiydin Basima>
<Asik Ali Nursani - Birazcik Adalet>
<Asik Ali Nursani - Cafer (Özel)>
<Asik Ali Nursani - Dar Günümde Dost Olanlar (2024)>
<Asik Ali Nursani - Daglar Nursaniyi Unuttunuz Mu>
<Asik Ali Nursani - Dosta Hasret - Yol Uzun>
<Asik Ali Nursani - Ekonomi - Aglatirlar Seni>
<Asik Ali Nursani - Git Yolcu Yoluna>
<Asik Ali Nursani - Gömün Garibi & Gönül Sarayi>
<Asik Ali Nursani - Günlerim Doldu Doluyor>
<Asik Ali Nursani - Halkin Divani>
<Asik Ali Nursani - Hasretim>
<Asik Ali Nursani - Kara Dagin Boz Yilani>
<Asik Ali Nursani - Kavgamiz>
<Asik Ali Nursani - Karaca Plak 43>
<Asik Ali Nursani - Klasikleri>
<Asik Ali Nursani - Meyrik>
<Asik Ali Nursani - Oylemi>
<Asik Ali Nursani - Ozel>
<Asik Ali Nursani - Ozel Kayitlar>
<Asik Ali Nursani - Ögrettiler & Simdi Nerde>
<Asik Ali Nursani - Saklayin Resmimi 2008>
<Asik Ali Nursani - Sen Sebeb Oldun>
<Asik Ali Nursani - Sensizligin Yeri Bombos>
<Asik Ali Nursani - Sen Gidersen>
<Asik Ali Nursani - Türküola 1052>
<Asik Ali Nursani - Yine Mi Figan Var>
<Asik Ali Nursani - Yol Uzun>
<Asik Ali Nursani - Yabancı & Sen Sebep Oldun 2012>
<Ali Nurşani - Ali Nurşani Saklı Albüm 1 (2024 )>
<Aşık Ali Nurşani - Dar Günümde Dost Olanlar (2024)>
<Aşık Nurşani & Aşık Düşküni - Hoş Olur>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Asik Ali Nursani - Alisamadim\                             
----------------------------------------------------------------------
Asik Ali Nursani - Alisamadim                                                   
Asik Ali Nursani - Baba Diyen Yavrulari                                         
Asik Ali Nursani - Ehlibeyt                                                     
Asik Ali Nursani - Gulune Kurban                                                
Asik Ali Nursani - Korkutuyor Beni Beni                                         
Asik Ali Nursani - Nedeyim                                                      
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Ağlatırlar Seni\                        
01 Sivas'ta                                                                     
02 Erenler Şahtan Gelirler                                                      
03 Bilemem                                                                      
04 Unuttunuz mu                                                                 
05 Senin                                                                        
06 N'Olur                                                                       
07 Kime Ne (UH)                                                                 
07 Kime Ne                                                                      
08 Baştan Sona                                                                  
09 Ekonomi Düzelir                                                              
10 Dostum Benim                                                                 
11 Seni                                                                         
12 Arı Çiçekten Bal Yapar                                                       
13 Cananım (UH)                                                                 
14 Bize de Yazık                                                                
15 Halkın Divanı (UH)                                                           
16 Dost Ben Seni Sevdim                                                         
17 Geçti (UH)

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Almanya  Ozel\                        [/b]
Asik  Ali  Nursani  -  Almanya                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Nasil  Dunya                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Care  Yok                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Dunyaya  Geldim  Geleli                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Insan  Sevdigini  Almazsa                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Ölumden  Öte                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Ömrum  Yel  Gibi  Gecti                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Saclarini  Öremedim                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Yaralandim                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Yine  Figan  Var  Bizim  Ellerde                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Yurumeyle  Bitmez  Yolum                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Zalim  El  Gibi                                                                            

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Asker  Memmet\                        [/b]
Asik  Ali  Nursani  -  Ana  Yasamiz                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Asker  Memmet                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Atom  Bomba  Yapan  Eller                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Curuk  Gemiyle                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Ekonomi  Önlem  Deyip                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Elleyip  Yarami  Sizlatma                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Fabrikada  Cark  Önunde                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Jopun  Jipin  Korkusuyla                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Katil  Ari  Yapti  Bali                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Köylu  Oruc  Tutsun                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Meydan  Size  Kaldi  Ötun                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Ne  Kefen  Isterim  Nede  Bir  Tabut                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Yukseginde  Boz  Tepenin  Daglari                                          

[b]Aşık  Nurşani  &  Aşık  Düşküni  -  Hoş  Olur[/b]
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Dertlerimle  Basbasayim  (Düskuni)                
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Erenler  Cemine  Girmediniz  Ki  (Asik  Nursa
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Hans  Arkadas  (Düskuni)                                    
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Ileri  Kafada  Geri  Zekada  (Asik  Nursani)  
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Kahpe  Dünya  (Düskuni)                                      
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Sevda  Miydin  Hasret  Miydin  (Asik  Nursani
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Sonradan  Görme  (Düsküni)                                
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Yabanin  Kisi  (Asik  Nursani)                          
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Yolum  Düstü  Cikmaza  (Düsküni)                      
Asik  Nursani  &  Asik  Düsküni  -  Yolum  Düstü  Sara  Sarpa  (Asik  Nursani)      

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Atam  Dedim  Atamadim\          [/b]
01  -  Anladim  Hastalik  Kapima  Geldi                                                                        
02  -Atam  Dedim  Atamadim                                                                                              
03  -  Bagriryom  Duymuyorlar                                                                                        
04  -  Bozuldu  Dunyanin  Hali  Kalmadi  Tadi                                                              
05  -  Canimizi  Yakanalarin                                                                                          
06  -  Daglar  Nursani                                                                                                      
07  -  Dogdugumu  Hatirlamam                                                                                          
08  -  Durup  Seyran  Eyledim                                                                                          
09  -  Gizli  Gizli                                                                                                            
10  -  Gizlice                                                                                                                    
11  -  Hep  Beni  Ezdiler                                                                                                  
12  -  Kirdilar  Beni                                                                                                        
13  -  Mah  Yuzune  Sözum  Yoktur                                                                                    

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Belamiydin  Basima\              [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Belamiydin%20Basima.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Resim062                                                                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Belamiydin  Basima                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Ben  Bu  Askin  Cilesini                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Insan  Sevip  Sevildigini  Al                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Git  Yolcu  Yoluna                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Hos  Olur                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Pisman  Eyledin                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Ruhuma  Gam  Keder                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Silada  Silasiz  Kaldim                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Ugradi  Bagima  Tufan                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Vurdu  Baltasi                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Vurdu  Yerinde  Yerinde                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Yurumeyle  Bitmez  Yolumun  Ucu                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Zaman  Eyvah                                                                                

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Birazcik  Adalet\                  [/b]
Asik  Ali  Nursani  -  Birazcik  Adalet                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Bosuna  Kendini  Yorma                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Sabahta  (Postaci)                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Ehlibeyt                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Krefeld  Agidi                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Mezara  Koymayin  Beni                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Nazli  Yarim  Karalari                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Özlemisim  Yavrulari                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Galipsin                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Yalan  Dunya                                                                                

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Daglar  Nursaniyi  Unuttunu[/b]
Asik  Ali  Nursani  -  01  Anladim  Hastalik  Kapima  Gel                                          
Asik  Ali  Nursani  -  02  Bagiriyorum  Duymuyorlar                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  03  Dogdugumu  Hatirlamam                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  04  Canimiz  Yakanlarin  Canini                                              
Asik  Ali  Nursani  -  05  Gizlice                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  06  Durup  Seyran  Eyledim                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  07  Hep  Beni  Ezdiler                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  08  Gizli  Gizli                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  09  Daglar  Nursaniyi  Unuttunuzm                                          
Asik  Ali  Nursani  -  10  Bozuldu  Dunyanin  Kalmadi  Ta                                          

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Dosta  Hasret  -  Yol  Uzun\  [/b]
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Dunya'da  Üc  Varlik                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Care  Yok                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Dost  Bu  Gece                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Dunya'ya  Geldim  Geleli                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Gidiyorum  Uzun  Ince                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Kemalimi  Yitirdim                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Ölumden  Öte                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Yara  Gidelim                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Yaralandim                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Yol  Uzun                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Yuce  Dag  Basinda                                                                      

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Ekonomi  -  Aglatirlar  Seni[/b]
Asik  Ali  Nursani  -  Aglatirlar  Seni                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Bastan  Sona  Talan  Oldu                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bilemem                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Bizim  Köyun                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Dugunde  Bayramda                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Ekonomi                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Erenler  Sahdan  Gelirler                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Gönul  Yalin  Yaya                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Kime  Ne                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Nursaniyi  Unuttunuzmu                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Sarabim  Dosttur                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Sir  Verdigim  Yuce  Daglar                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Yari  Yolcu  Eyledim                                                                  

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Git  Yolcu  Yoluna\                [/b]
Thumbs                                                                                                                                
Resim031                                                                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Bak  Gardas                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Eyleyip  Yarami  Sizlatma  Derin                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Git  Yolcu  Yoluna                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Ne  Guzel                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Ne  Kefen  Isterim  Nede  Tabut                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Ömur  Gecti  Bosuna                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Ugradi  Bagima  Tufan                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Yemin  Ettik                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Yikti  Gitti  Zaman                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Yukseginde  Boztepenin                                                            

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Gömün  Garibi  &  Gönül  Sarayinda[/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Gömun%20Garibi%20&%20Gönul%20Sarayinda.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Gönul  Sarayinda  &  Gömun  Garibi                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Alisamadim                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Cigara  Ver  Hemserim  (2)                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Cigara  Ver  Hemserim                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Ceylan                                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Gömun  Garibi                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Gönul  Sarayinda                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Kader  Beni                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Cezani  Kendin  Verdin                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Vicdansiz                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Zamani  Geldi                                                                              

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Halkin  Divani\                      [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Halkin%20Divani.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Halkin  Divani                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Ben  Bir  Basit  Nursaniyim                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Gun                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Yanim  Felcli  Bir  Yanim  Tutmaz                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Bizede  Yazik                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Böyle  Duzende  Yasamak                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Dere  Kizil  Dere                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Halkin  Divani                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Hicte  Geziyor                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Ibrahim  Yoldas                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Neydek  (Bizim  Köyun  Yazisi)                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Seni  Ben  Bilirim  Birde  Vatanim                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Yuru  Gardasim  Be                                                                      

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Hasretim\                                [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Hasretim.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Hasretim                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Betermis  Askin  Nari                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Senede  Burdayim                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Doymadilar                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Ekonomi  Önlem  Degil                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Emekciler                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Gunlerim  Doldu  Doluyor                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Guzele  Bak                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Hasretim                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Ören  Köyun  Baykuslari                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Öylemi                                                                                          

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Kara  Dagin  Boz  Yilani\      [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Karadagin%20Boz%20Yilani.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Karadagin  Boz  Yilani                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Dusen  Bilir                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Gurbet  Elde                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Hani  Söz  Vermistin                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Insan  Sevdigini  Alamazsa                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Intizar                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Kara  Dagin  Boz  Yilani                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Kara  Uzum                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Meyrik                                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Yakar  Seni                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Zalim  El  Gibi                                                                            

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Kavgamiz\                                [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Kavgamiz.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Kavgamiz                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Belki  Bugun  Belki  Yarin                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Biz  Bu  Yola  Cikariken                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Filistin  (Diya)                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Gel  Cepede  Bulusalim                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Gelmis  Iken  Bu  Dunyaya                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Hakim  Bey                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Hergelen  Bir  Dumen  Cevirdi  Gitti                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Hey  Karkereme                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Isyan  Bayragi                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Kizil  Bayrak                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Martin  Sabahinda                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Toplumlar                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Yuru  Sinan  Yuru  Bizde  Geliriz                                            

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Meyrik\                                    [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Meyrik%20Kapak.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Meyrik  Kapak                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Bizim  Bahcalarin  Dertli  Bulbulu                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Gece  Erenler  Ve  Gaziler                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Ceken  Bilir                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Meyrik                                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Yarab  Bu  Zulme  Can  Dayanmiyor                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Yeter  Almanya                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Yinemi  Figan  Var  Bizim  Ellerde                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Yuce  Dag  Basina  Kar  Yagmis  Gibi                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Yurumeyle  Bitmez  Yolumun  Ucu                                              

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Oylemi\                                    [/b]
Nurşani-Benim  Ben                                                                                                          
Nurşani-Bir  Selam  Yolladım                                                                                        
Nurşani-Cananım                                                                                                              
Nurşani-Çarem  Yok                                                                                                          
Nurşani-Çatasım  Gelir                                                                                                  
Nurşani-Düşen    Bilir                                                                                                    
Nurşani-Düşmüşüm  Dara                                                                                                  
Nurşani-Gel  Gel                                                                                                              
Nurşani-Giderim  Ben  Bu  Elden                                                                                    
Nurşani-Hayin  Seni                                                                                                        
Nurşani-Kime  Yar                                                                                                            
Nurşani-Ne  Güzel  Eller                                                                                                
Nurşani-Nerende                                                                                                              
Nurşani-Öylemi                                                                                                                
Nurşani-Yol  Uzun                                                                                                            
Nurşani-Zalım  Yüzü                                                                                                        

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Ozel  Kayitlar\                      [/b]
Thumbs                                                                                                                                
AlbumArtSmall                                                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Özel  Kayitlar                                                                            
Folder                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Baka  Nursani                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Ben  Nedim                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Elimdeki  Gulum  Idin                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Gidelim  Insan  Kursuna                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Kara  Baglasin                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Karisik1                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Karisik2                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Konusma  Hoca                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Nursani  -  Canli  Kayit  1                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Nursani  -  Canli  Kayit  2                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Sazim  Var                                                                                    

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Ögrettiler  &  Simdi  Nerde\[/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Ogrettiler%20&%20Simdi%20Nerde.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -    Ögrettiler  &  Simdi  Nerde                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Aglatma  Gelem  Gelem                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Amanha  Gardasim  Ölum  Isteme                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Beni  Benden  Alip  Giden                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bizde  Derdi  Analara  Söylerler                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Dedim  Sözum  Turku  Olur                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Gam  Kasavat  Kabusunla                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Gel  Hunkarim  Sahidim  Ol                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Hemen  Konup  Göcme  Dedim                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Ögrettiler                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Silam  Beni  Ben  Silami  Özledim                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Yuce  Dag  Basinda  Kardim  Eridim                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Yuru  Yalan  Dunya  Bunca  Gaminla                                          

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Saklayin  Resmimi  2008\      [/b]
desktop                                                                                                                              
01  -  Ali  Nursani  -  Kalmadi  &  Siir                                                                          
02  -  Ali  Nursani  -  Ipek  Mendil                                                                                
03  -  Ali  Nursani  -  Saklayin  Resmimi                                                                      
04  -  Ali  Nursani  -  Aglattin  Beni                                                                            
05  -  Ali  Nursani  -  Seher  Vakti  Eyledim  Yari                                                      
06  -  Ali  Nursani  -  Alim  &  Siir                                                                                
07  -  Ali  Nursani  -  Bizim  Yüzümüze  Gülmedin                                                        
08  -  Ali  Nursani  -  Sen  Nesin  &  Siir                                                                      
09  -  Ali  Nursani  -  Nasil  Güleyim                                                                            
10  -  Ali  Nursani  -  Ogul                                                                                              
11  -  Ali  Nursani  -  Yigin  Yigin  Aclarimiz                                                            
12  -  Ali  Nursani  -  Ben  Silami  Özledim                                                                  
13  -  Ali  Nursani  -  Beni  Bana  Sormadilar                                                              

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Sebeb  Oldun\                  [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Asik%20Ali%20Nursani%20-%20Sen%20Sebep%20Oldun.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Sebep  Oldun                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Sebep  Oldun                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Belki  Bugun  Belki  Yarin  Ölurum                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bende  Bilemem  Dusmanimi  Dostumu                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Benim  Bana  Sessizligim                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bicare                                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Basima                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Diyarda  Takildim                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Gece                                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Eydirme  Basini                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Kalemin  Vicdana  Gelip                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Ne  Guzelsin                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Sebeb  Oldun                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Seninle  Yolumuz                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Simdi  De                                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Taramis  Zulfunu                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Zamanmi  Hizlandi                                                                      

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Sensizligin  Yeri  Bombos\  [/b]
Asik  Ali  Nursani  -  Aglama                                                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Ben  gonlumde  gami  yas  galdirdim                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Biz  Aliden  ayrilmayiz                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Daha  cok  cekerim                                                                      
Asik  Ali  Nursani  -  Gel  gayri                                                                                    
Asik  Ali  Nursani  -  Gören  Utansin                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Karagözlum                                                                                  
Asik  Ali  Nursani  -  Selamiye  Agit                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Sensizligin  Yeri  Bombos                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Taramis  Zulfunu                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Yabanin  Kisi                                                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Yikildim  Simdi                                                                          

Asik  Ali  Nursani  -  Türküola  1052\                      
Aşık  Nurşani  -  Açildi  Cennet  Kapisi  Meyrİk                                                        
Aşık  Nurşani  -  Bizim  Bahçenİn  Dertli  Bülbülü                                                    
Aşık  Nurşani  -  Bizim  Elin  Yaylalari  Gözümde                                                      
Aşık  Nurşani  -  Erenler  Ve  Gazİler                                                                          
Aşık  Nurşani  -  Güneşten  Öte  Görenlerden                                                              
Aşık  Nurşani  -  Hey  Hey  Anadolum                                                                              
Aşık  Nurşani  -  Saçlarini  Öremedİm                                                                          
Aşık  Nurşani  -  Şu  Kara  Düzenin  Kahpe  Zinciri  Giriliyor                                
Aşık  Nurşani  -  Utanin  Be  Utanin  Kanatsiz  Kuşlar  Uçarmi                                
Aşık  Nurşani  -  Yarab  Bu  Zulme  Can  Dayanmaz                                                        
Aşık  Nurşani  -  Yİne  Mi  Figan  Var  Bİzİm  Ellerde                                                
Aşık  Nurşani  -  Yüce  Dağ  Başina  Kar  Yamiş  Gİbİ                                                  
Aşık  Nurşani  -  Yürümeyle  Bitmez  Yolumuzun  Ucu                                                  

[b]Asik  Ali  Nursani  -  Yabancı  &  Sen  Sebep  Oldun[/b]
Thumbs                                                                                                                                
Asik  Ali  Nursani  -  8697404669920                                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  8697404669920-1                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Belki  Bugun  Belki  Yarin  Ölurum                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bende  Bilmem  Dusmanimi  Dostumu                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Benim  Bana  Sessizligim                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bir  Daha  Bekleme  Calmam  Kapini                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Bu  Senede  Bu  Diyara  Takildim                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Egdirme  Basini  Bakmam  Yuzune                                              
Asik  Ali  Nursani  -  Kalemin  Vicdana  Gelip                                                            
Asik  Ali  Nursani  -  Ne  Guzelsin  Guzelligin                                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Sen  Sebep  Oldun                                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Seninle  Yolumuz  Ayrildi                                                        
Asik  Ali  Nursani  -  Taranmis  Zulfunu  Dökmus  Kasina                                          
Asik  Ali  Nursani  -  Zaman  Mi  Hizlandi  (Yabanci)    
Asik Ali Nursani - Cafer (Özel)\                           
01 - Asik Ali Nursani - Silah Kucaginda Yatar Ibrahim Yoldas                    
02 - Asik Ali Nursani - Bizde Bez Koymadin Cafer                                
03 - Asik Ali Nursani - Günden Güne Figanim Artar                               
04 - Asik Ali Nursani - Halimizi Görmedinki                                     
05 - Asik Ali Nursani - Hyernler Kurban Bu Sözüm                                
06 - Asik Ali Nursani - Iki Gözü Sanki Punar Oy                                 
07 - Asik Ali Nursani - Kara Gözlüm Bu Ayrilk Yetisir                           
08 - Asik Ali Nursani - Marasdan Bir Haber Geldi                                
09 - Asik Ali Nursani - Saclarimi Öremedim                                      
10 - Asik Ali Nursani - Seherde Bir Baga Girdim                                 
11 - Asik Ali Nursani - Yarab Bu Hasrete Can Dayanmiyor                         
12 - Asik Ali Nursani - Zalimda Bir Rejimde Yasamak                             
13 - Asik Ali Nursani - Ne Yol Belli                                            
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Dar Günümde Dost Olanlar (2024)\        
<Dar Günümde Dost Olanlar>                                                      
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Dar Günümde Dost Olanlar (2024)\Dar Günü
01 - Dar Günümde Dost Olanlar                                                   
02 - Ne Diyem                                                                   
03 - Ruhuma Gam Keder                                                           
04 - Ne Güzel                                                                   
05 - Bak Gardaƒ                                                                 
06 - Belamìydìn Baƒìma                                                          
07 - Ömür Geçti Boƒuna                                                          
08 - Git Yolcu Yoluna                                                           
09 - Yìktì Gitti Zaman Eyvah                                                    
10 - Uºradì Baƒìma Tufan                                                        
11 - Piƒman Eyledin                                                             
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Günlerim Doldu Doluyor\                 
01 Beter İmiş Aşkın Narı                                                        
02 Öyle mi                                                                      
03 Emekçiler                                                                    
04 Güzele Bak                                                                   
05 Bu Sene de Burdayım (UH)                                                     
06 Doymadılar                                                                   
07 Ören Köyün Baykuşları                                                        
08 Hasretim                                                                     
09 Ekonomi Önlem Değil                                                          
10 Günlerim Doldu Doluyor                                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Karaca Plak 43\                         
01 - Asik Ali Nursani - Gönül Arz Ediyor Bir Dostu Görmeye                      
02 - Asik Ali Nursani - Aglama                                                  
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Klasikleri\                             
Ali Nursani & Engin Nursani - Ceken Bilir                                       
Ali Nursani-Bizim Bahcalarin Dertli Bulbulu                                     
Ali Nursani-Bu Senede Bu Diyara Takildim (A.Nursani)                            
Ali Nursani-Kalemin Vicdana Gelip (A.Nursani)                                   
Ali Nurşani -  Sır verdiğim yüce dağlar                                         
Ali Nurşani - Halkın Divanı                                                     
Ali Nurşani - Yürümeyle Bitmez Yolumun Ucu                                      
Asik Ali Nursani - Baka Nursani                                                 
Asik Ali Nursani - Ben Nedim                                                    
Asik Ali Nursani - Elimdeki Gülüm Idin                                          
Asik Ali Nursani - Gidelim Insan Kursuna                                        
Asik Ali Nursani - Kara Baglasin                                                
Asik Ali Nursani - Karisik1                                                     
Asik Ali Nursani - Karisik2                                                     
Asik Ali Nursani - Konusma Hoca                                                 
Asik Ali Nursani - Nursani - Canli Kayit 1                                      
Asik Ali Nursani - Nursani - Canli Kayit 2                                      
Asik Ali Nursani - Sazim Var                                                    
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Ozel\                                   
Asik Ali Nursani - Aglaman                                                      
Asik Ali Nursani - Aldirma Gönul Aldirma                                        
Asik Ali Nursani - Arabesk                                                      
Asik Ali Nursani - Aslani Kediye Bogduran Dünya                                 
Asik Ali Nursani - Ben Nedim                                                    
Asik Ali Nursani - Bitmez Oldu Bizim Elin Cayir Ile Cimeni                      
Asik Ali Nursani - Bizim Elin Yaylalari Gözümde                                 
Asik Ali Nursani - Davulla Zurnayla Gömün Garibi                                
Asik Ali Nursani - Dayanamam                                                    
Asik Ali Nursani - Erbakana Bak                                                 
Asik Ali Nursani - Felek Bana Güldememis                                        
Asik Ali Nursani - Gelemem Yavrum                                               
Asik Ali Nursani - Gelmisiken Su Dünyaya                                        
Asik Ali Nursani - Gidelim Insan Kursuna                                        
Asik Ali Nursani - Gönül Arz Ediyor Her Zaman Seni                              
Asik Ali Nursani - Haber Salmis Bir Dilberin Birisi                             
Asik Ali Nursani - Halim Dumanli                                                
Asik Ali Nursani - Hoca                                                         
Asik Ali Nursani - Kara Bagladim                                                
Asik Ali Nursani - Kara Dagin Boz Yilani                                        
Asik Ali Nursani - Karadagin Boz Yilani  2                                      
Asik Ali Nursani - Karisik Uzun Metrajli 3                                      
Asik Ali Nursani - Karisik Uzun Metrajli                                        
Asik Ali Nursani - Kizil Bayrak                                                 
Asik Ali Nursani - Le Le Acirim                                                 
Asik Ali Nursani - Ogul Ey                                                      
Asik Ali Nursani - Sazim var                                                    
Asik Ali Nursani - Sevdalim                                                     
Asik Ali Nursani - Simdi Elin Oldun Yarim                                       
Asik Ali Nursani - Sosyal Bayrak                                                
Asik Ali Nursani - Su Dünyada Yanliz Kaldim                                     
Asik Ali Nursani - Vali Bey                                                     
Asik Ali Nursani - Yabanin Kisi                                                 
Asik Ali Nursani - Yolum Düstü                                                  
Asik Ali Nursani - Üc Gardas Toplandik                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Sen Gidersen\                           
Yoldas Nursani - Ana                                                            
Yoldas Nursani - Ben Sifiri Yedim                                               
Yoldas Nursani - Hasret Cicegim                                                 
Yoldas Nursani - Kadin Senin                                                    
Yoldas Nursani - Kara Gözlüm Bakisina                                           
Yoldas Nursani - Kerbela                                                        
Yoldas Nursani - Neden Dogru Söylemedin                                         
Yoldas Nursani - Sen Gidersen                                                   
Yoldas Nursani - Vicdansiz                                                      
Yoldas Nursani - Yabanin Kisi                                                   
Yoldas Nursani - Yürümeyle Bitmez                                               
Yoldas Nursani - Öldürün Ne Olur                                                
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Yine Mi Figan Var\                      
Aşık Ali Nurşani - Bizim Elin Yaylaları                                         
Aşık Ali Nurşani - Derdimi Gizler Ağlarım                                       
Aşık Ali Nurşani - Kanayan Yaramı Sarma Boşuna                                  
Aşık Ali Nurşani - Meyrik                                                       
Aşık Ali Nurşani - Muradıma Eremedim                                            
Aşık Ali Nurşani - TabipTabip Dolaştım Çare Yok                                 
Aşık Ali Nurşani - Yar Halimi Sormaz Benim                                      
Aşık Ali Nurşani - Yine Mi Figan Var Bizim Ellerde                              
Aşık Ali Nurşani - Yürümeyle Bitmez Yolum                                       
Aşık Ali Nurşani - Zaman Kısa Ben Yorgunum                                      
Aşık Ali Nurşani - Ömrüm Yel Gibi Geçti                                         
Aşık Ali Nurşani - Üç Kardeş Toplandık                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\A.N\Asik Ali Nursani - Yol Uzun\                               
01 Ben de BU Dünyaya (UH)                                                       
02 Kemalimi Yitirdim (UH)                                                       
03 Gidelim                                                                      
04 Bu Gece (UH)                                                                 
05 Gidiyorum                                                                    
06 Yükseğinde Boztepe'nin (UH)                                                  
07 Bizim Ellerde (UH)                                                           
08 Belli Belli                                                                  
09 Ağladım (UH)                                                                 
10 Gidiyor (UH)                                                                 
11 Yandım Oy (UH)                                                               
12 Yol Uzun                                       

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 21 Şub 2025, 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi, Katkılarından Dolayı Artvinli1964'e Teşekkürler.

En son Sivasli_14 tarafından 21 Şub 2025, 19:45 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“A - B - C - Ç” sayfasına dön