Daimi Özdoğan - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4273
Teşekkür Etti  : 1179
Teşekkür Aldı  : 26909

# Üretim 2017-08-31 13:51:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT
Sifre:www.varbiraz.net

Resim

Daimi Özdoğan - Albümleri
-------------------------------------------------------
<Daimi Özdoğan - Agliyor Zavallim>
<Daimi Özdoğan - Bir Yudum sevdam>
<Daimi Özdoğan - Canına Okuyacağım>
<Daimi Özdogan - Çizgi Çektim (2016)>
<Daimi Özdoğan - Düşmüşüm Eline>
<Daimi Özdoğan - Kara Kız>
<Daimi Özdoğan - Kara Sevdalim>
<Daimi Özdoğan - Nazın Çekilmiyor>
<Daimi Özdogan - İçsende Olmuyor (Single) 2020>
<Daimi Özdogan - Sadece Sustum (EP)>
<Daimi Özdogan - Sevmek Izdırapmış (1996)>
<Daimi Özdoğan - Tövbeler Olsun>
<Daimi Özdoğan - Utansınlar>
<Daimi Özdoğan - Vurun Beni>
<Daimi Özdoğan - Yüregim Burkulur>
<Daimi Özdogan - Zavallı (1994)>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

[b]Daimi  Özdoğan  -  Agliyor  Zavallim\                                      [/b]
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  01  agliyor  zavallim                                
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  02  care  yok                                                
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  03  ciger  paremsin                                    
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  04  duste  gor  halini                                
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  05  garip  sarhos                                        
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  06  kim  aglatmis  yarim  seni                  
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  07  laga  luga  yapma                                  
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  08  neyleyim                                                
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  09  tas  kopru                                              
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  10  yaralar  beni                                        
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  11  yaralim                                                  
daimi  ozdogan  -  agliyor  zavallim  -  12  zalim  gurbet                                        

[b]Daimi  Özdoğan  -  Bir  Yudum  sevdam\                                      [/b]

01.  Yüzünmü  Olur                                                                                                            
02.  Leyli  Leyli                                                                                                              
03.  Yaralım                                                                                                                      
04.  Bir  Seni  Sevdim  Ben  Bir  De  Yaradanı                                                              
05.  Lambayı  Söndür                                                                                                        
06.  Senden  Midir  Bendenmidir                                                                                    
07.  Yeter                                                                                                                          
08.  Ölürüm                                                                                                                        
09.  Bir  Yudum  Sevdam                                                                                                    
10.  Cano                                                                                                                            

[b]Daimi  Özdoğan  -  Canına  Okuyacağım\                                    [/b]

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Daimi%20Özdogan%20-%20Canına%20Okuyacağım.jpg[/img]

Bana  Dokunmayın                                                                                                              
Bizim  Eller  Narin  Olur                                                                                                
Canına  Okuyacağım                                                                                                          
Dünya  Çok  Geniştir                                                                                                        
Gide  Gide  Usandım                                                                                                          
Gizli  Kalsın                                                                                                                    
Kalleşsin  Felek                                                                                                              
Kalmışım  Garip  Garip                                                                                                    
Kullar  Ne  Yapsın                                                                                                            
Mezara  Girmeme  Luzum  Kalmadı                                                                                    
Oy  Dağlar                                                                                                                          

[b]Daimi  Özdoğan  -  Düşmüşüm  Eline\                                          [/b]
Arkadaş                                                                                                                              
Cano                                                                                                                                    
Cilveli  zeyno                                                                                                                  
Düşmüşüm  eline                                                                                                                
Gider  ha  gider                                                                                                                
Güneş  yine  doğacak                                                                                                        
Kötü  kader                                                                                                                        
Madara  oldum                                                                                                                    
Nere  gidersin                                                                                                                  
Olmuyor                                                                                                                              
Uzun  olur  geceler                                                                                                          

[b]Daimi  Özdoğan  -  Kara  Kız\                                                      [/b]
Ah  Eller  Eller                                                                                                                
Divane  Gönlüm                                                                                                                  
Eyvah                                                                                                                                  
Kara  Kız                                                                                                                            
Köyüm  Var  Uzaklarda                                                                                                      
Ne  Insanlar  Gördüm                                                                                                        
Sen  Gelmiyorsun  Gardaş                                                                                                
Serseri                                                                                                                              
Vay  Vay                                                                                                                              
Yaşayan  Ölü  Gibiyiz                                                                                                      
Yüreğim  Yanıyor                                                                                                              
Zamanı  Geçti                                                                                                                    

[b]Daimi  Özdoğan  -  Kara  Sevdalim\                                            [/b]
Daimi  Özdogan  -  Bulamadim                                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Gelecek  Birgun  Gelecek                                                                
Daimi  Özdogan  -  Gurbet  Bana  Zindan  Gibi                                                              
Daimi  Özdogan  -  Kara  Sevdalim                                                                                  
Daimi  Özdogan  -  Nazli  Yare  Selam  Saldim                                                              
Daimi  Özdogan  -  Ne  Olmus  Sana                                                                                  
Daimi  Özdogan  -  Niye  Susmussun                                                                                
Daimi  Özdogan  -  Pir  Cagirir                                                                                      
Daimi  Özdogan  -  Sigmaz  Oldum                                                                                    
Daimi  Özdogan  -  Zalim  Daglar                                                                                    

[b]Daimi  Özdoğan  -  Nazın  Çekilmiyor\                                      [/b]
Düşenin  Dostu  Olmuyor                                                                                                  
Garip  Garip                                                                                                                      
Gözlerin  Için  Gezdim                                                                                                    
Güzel  Bu  Nasıl  Sevdaymış                                                                                            
Güzel  Insan                                                                                                                      
Işte  O  Benim                                                                                                                    
Karın  Olur                                                                                                                        
Nazın  Çekilmiyor                                                                                                            
Rüyamda  Gördüm                                                                                                                
Sevdiğim                                                                                                                            

[b]Daimi  Özdoğan  -  Tövbeler  Olsun\                                          [/b]
Daimi  Özdogan  -  Agliyor  Ufak  Ufak                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Arayipta  Sormasinlar                                                                    
Daimi  Özdogan  -  Bir  Sözumuz  Vardi                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Cek  Git  Artik                                                                                  
Daimi  Özdogan  -  Dedikodu  Yapmislar                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Eyvah  Gencligim                                                                              
Daimi  Özdogan  -  Saclarindan  Bir  Tel  Gönder                                                        
Daimi  Özdogan  -  Saza  Niye  Gelmedin                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Tövbeler  Olsun                                                                                
Daimi  Özdogan  -  Vaz  Gecelim                                                                                      
Daimi  Özdogan  -  Zamane  Kizlari                                                                                

[b]Daimi  Özdoğan  -  Utansınlar\                                                  [/b]
Ayıracak  Vaktim  Yok                                                                                                      
Gelene  Bak                                                                                                                        
Kim  Bilir                                                                                                                          

[b]Daimi  Özdoğan  -  Vurun  Beni\                                                  [/b]
Daimi  Özdogan  -  Felek  Bana  Oyun  Etti                                                                    
Daimi  Özdogan  -  Garibanlar                                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Gitme  Canim                                                                                      
Daimi  Özdogan  -  Gunes  Batmadan  Gel                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Ne  Gunler  Yasadim                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Ne  Olur                                                                                              
Daimi  Özdogan  -  Son  Mektup                                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Surunesin                                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Vurun  Beni                                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Yalanci                                                                                              
Daimi  Özdogan  -  Yalanim  Varsa                                                                                  
Daimi  Özdogan  -  Yalnizim                                                                                            

[b]Daimi  Özdoğan  -  Yüregim  Burkulur\                                      [/b]
Daimi  Özdogan  -  Ben  Ne  Yaptim  Sana                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Dert  Bir  Degil  Elvan  Elvan                                                        
Daimi  Özdogan  -  Dokunsalar  Aglayacagim                                                                
Daimi  Özdogan  -  Dugununde  Agladim                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Kendini  Sevdirirsin                                                                      
Daimi  Özdogan  -  Leyla  Leyla                                                                                      
Daimi  Özdogan  -  Sansin  Olmaz                                                                                    
Daimi  Özdogan  -  Sevdaliyim                                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Sevmek  Izdirapmis                                                                          
Daimi  Özdogan  -  Yapistin  Bu  Canima                                                                        
Daimi  Özdogan  -  Yuregim  Burkulur                                                                     
Daimi Özdogan - Sadece Sustum (EP)\                            
----------------------------------------------------------------------
Daimi Özdoğan - Arkadaş                                                         
Daimi Özdoğan - Gibiyim                                                         
Daimi Özdoğan - Gönlüm                                                          
Daimi Özdoğan - Sadece Sustum                                                   
Daimi Özdoğan - Vaybe                                                           
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\Daimi Özdogan - Sevmek Izdırapmış (1996)\                      
Daimi Özdoğan - Sevmek Izdırapmış (1996)                                        
Daimi Özdoğan - Aşkımızı Yıkıyorsun                                             
Daimi Özdoğan - Belamsın                                                        
Daimi Özdoğan - Bitti Gençliğim                                                 
Daimi Özdoğan - Garip İnsanlar                                                  
Daimi Özdoğan - Git Buralardan                                                  
Daimi Özdoğan - Sevdalıyım Dostlar                                              
Daimi Özdoğan - Sevmek Izdırapmış                                               
Daimi Özdoğan - Tanrım Olmaz Ki Bu Kadar                                        
Daimi Özdoğan - Yıkarım Dünyayı Leyla                                           
Daimi Özdoğan - Zamane Kızları                                                  
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Daimi Özdogan - Zavallı (1994)\                                
Daimi Özdogan - Zavallı (1994)                                                  
Daimi Özdoğan - Ağlatmış Seni                                                   
Daimi Özdoğan - Düşte Gör                                                       
Daimi Özdoğan - Garip Sarhoş                                                    
Daimi Özdoğan - Gurbet                                                          
Daimi Özdoğan - Her Günüm Dardadır                                              
Daimi Özdoğan - Laga Luga Yapma                                                 
Daimi Özdoğan - Neyleyim                                                        
Daimi Özdoğan - Saza Niye Gelmedin                                              
Daimi Özdoğan - Sevdalar Bende                                                  
Daimi Özdoğan - Yaralım                                                         
Daimi Özdoğan - Zavallım                                                        
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Daimi Özdogan - Çizgi Çektim (2016)\                           
Daimi Özdoğan - Çizgi Çektim (2016)                                             
Daimi Özdoğan - Arama Beni                                                      
Daimi Özdoğan - Dost Bulamadım                                                  
Daimi Özdoğan - Gelmedin                                                        
Daimi Özdoğan - Gelmesin                                                        
Daimi Özdoğan - Gelsin                                                          
Daimi Özdoğan - Giderim                                                         
Daimi Özdoğan - Güzel                                                           
Daimi Özdoğan - Huyun Batsın                                                    
Daimi Özdoğan - Yak Gitsin Beni                                                 
Daimi Özdoğan - Yar Yar                                                         
Daimi Özdoğan - Yere Batasın                                                    
Daimi Özdoğan - Yolcu                                                           
Daimi Özdoğan - Yıkar İnsanı                                                    
Daimi Özdoğan - Çizgi Çektim                                                    
Daimi Özdoğan - İhtiyar                                                         
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Daimi Özdogan - İçsende Olmuyor (Single) 2020\                 
Daimi Özdoğan - İçsende Olmuyor                                                 
Daimi Özdoğan - İçsende Olmuyor                

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 23 Şub 2025, 13:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi.

En son Sivasli_14 tarafından 23 Şub 2025, 13:19 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“D - E - F - G” sayfasına dön