Ahmet Sezgin - Albümleri (Dev Seri)

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4273
Teşekkür Etti  : 1179
Teşekkür Aldı  : 26908

# Üretim 2017-09-10 16:20:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.Com,Net

Resim
Resim
Resim
Resim

Ahmet Sezgin - Albümleri
-------------------------------------------------------
<Ahmet Sezgin - 45likler>
<Ahmet Sezgin - 7 (Minareci 3408)>
<Ahmet Sezgin - 8 Minareci 3466>
<Ahmet Sezgin - 10 & Kara Gözlüm (Minareci 3605)>
<Ahmet Sezgin - Aglamakmis Kaderim>
<Ahmet Sezgin - Alparslan 0221>
<Ahmet Sezgin - Ask Dilencisiyim (Kervan 620)>
<Ahmet Sezgin - Bir Ömür 2012>
<Ahmet Sezgin - CaliKusu>
<Ahmet Sezgin - Can Birakmadin>
<Ahmet Sezgin - Canima Yetti>
<Ahmet Sezgin - Coşkun Plak 31>
<Ahmet Sezgin - Dargınlığı Sen Çıkardın>
<Ahmet Sezgin - Deryada Bir Salim Yok>
<Ahmet Sezgin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 1969>
<Ahmet Sezgin - Ey Derde Derman İsteyen 1995 - 320 kbps>
<Ahmet Sezgin - Her Günüm Gamlı Geçer 1970>
<Ahmet Sezgin - Kan Davasi & Kan Davasinin Agidi (Netfon Plak 235) 1971>
<Ahmet Sezgin - Kara Balım (TRT Arşiv Serisi 133)>
<Ahmet Sezgin - Karanlık Dünyam 1972>
<Ahmet Sezgin - Plakları>
<Ahmet Sezgin - Sevda Yüklü Kervanlar 1987>
<Ahmet Sezgin - Sevemedim Karagözlüm 2012>
<Ahmet Sezgin - Sevmek Günahmi (Türküola 1105)>
<Ahmet Sezgin - Sitem Etme Dilber 1973>
<Ahmet Sezgin - Sıla Dağlarında Duman Görünür 1968>
<Ahmet Sezgin - TRT Arşiv>
<Ahmet Sezgin - Türkofon 900053>
<Ahmet Sezgin - Türküola LP 344>
<Ahmet Sezgin - Türküola 1342>
<Ahmet Sezgin - Türküola 315>
<Ahmet Sezgin - Umut Dünyası 1973>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - 10 & Kara Gözlüm (
----------------------------------------------------------------------
Ahmet Sezgin - 01-Sevda Yuklu Kervanlar                                         
Ahmet Sezgin - 02-Senguley                                                      
Ahmet Sezgin - 03-Giderim Giderim Yolum Yan Gelir                               
Ahmet Sezgin - 04-Giresunun Evleri                                              
Ahmet Sezgin - 06-Sevemedim Karagözlum                                          
Ahmet Sezgin - 07-Kup Icinde Ayranim                                            
Ahmet Sezgin - 08-Cay Elinden Öteye                                             
Ahmet Sezgin - 09-Maden Dagi                                                    
Ahmet Sezgin - 10-Turnam Yukseklerden Ucar                                      
Ahmet Sezgin - 11-Yandi Pilav Tavasi                                            
Ahmet Sezgin - 12-Engin Ol Gönul                                                
Ahmet Sezgin - 13-Elveda Artik Elveda                                           
Ahmet Sezgin - 14-Yesil Ayna                                                    
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - 7 (Minareci 3408)\
Thumbs                                                                          
Z                                                                               
Ahmet Sezgin - Anadan Babadan Yar Şirin Olur Balam                              
Ahmet Sezgin - Ay Akşamdan Işıktır                                              
Ahmet Sezgin - Ayağında Kundura                                                 
Ahmet Sezgin - Binayı Kurar İken Gördüm Leylayı                                 
Ahmet Sezgin - Bir Of Çeksem Karşıkı Dağlar Yıkılr                              
Ahmet Sezgin - Dam Üstüne Çul Serer                                             
Ahmet Sezgin - Evleri Var Engin                                                 
Ahmet Sezgin - Eşref                                                            
Ahmet Sezgin - Fistan Aldım Endazesi Onyediye                                   
Ahmet Sezgin - Garibim                                                          
Ahmet Sezgin - Gele Gele Geldim Bu Kara Taşa UH                                 
Ahmet Sezgin - Küp İçinde Ayranım2                                              
Ahmet Sezgin - Menekşe Koymuşlar Gülün Adına                                    
Ahmet Sezgin - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır                                    
Ahmet Sezgin - Sürmeli Gözlüm                                                   
Ahmet Sezgin - Şemsiyemin Ucu Kara                                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - 8 Minareci 3466\  
A1.Ayağında kundura                                                             
A2.Aldırma gönül aldırma                                                        
A3.Gurbet ellerinde                                                             
A4.Urfanın etrafı                                                               
A5.Ne karaymış şu anlımın yazısı                                                
A6.Gidin yare haber verin                                                       
B1.Selamımı almadın mı                                                          
B2.Eğin dedikleri                                                               
B3.365 günüm yandı ha yandı                                                     
B4.Yaylanın çimenine                                                            
B5.Yeşil kurbağalar                                                             
B6.Çarşamba dedikleri                                                           
B7.Yeşil ördek gibi                                                             
Minareci 3466 Ahmet Sezgin 8 izzet                                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Aglamakmis Kaderim
Ahmet Sezgin - Aglamakmis Kaderim                                               
Ahmet Sezgin - Asiklar Semti                                                    
Ahmet Sezgin - Baharla Gel Yazla Gel                                            
Ahmet Sezgin - Benim Cezam                                                      
Ahmet Sezgin - Bir Tek Düsüncem Sensin                                          
Ahmet Sezgin - Bu Gece Meyhanede                                                
Ahmet Sezgin - Deryada Bir Salim Yok                                            
Ahmet Sezgin - Dügümlendi Hasretin                                              
Ahmet Sezgin - Gel                                                              
Ahmet Sezgin - Herseyden Güzel                                                  
Ahmet Sezgin - Kul Birakmadin                                                   
Ahmet Sezgin - Soran Olursa                                                     
Ahmet Sezgin - Ömrümün Bahari Hazanmi Olsun                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Alparslan 0221\   
Alparslan 221 Ahmet Sezgin                                                      
A1 Düğün Kına Havası                                                            
A2 Koca Dünya                                                                   
A3 Aşk Yarası Derindir                                                          
A4 Sıla Dağlarında Duman                                                        
A5 Seni de Beni de Allah Yarattı                                                
A6 Sevemedim Karagözlüm                                                         
A7 Gelen Ağlar Giden Ağlar                                                      
A8 Durağım Yoktur Benim                                                         
B1 Turnamın Kanadı                                                              
B2 Gurbet Ellerinde                                                             
B3 Urfaya Paşa Geldi                                                            
B4 Uca Dağlar Başı                                                              
B5 Aşk Elinden                                                                  
B6 Efkarlıyım                                                                   
B7 Sarayburnunda                                                                
B8 Kuruyan Yapraklar                                                            
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Ask Dilencisiyim (
Ahmet Sezgin - Aglarim  Yar  Senin  Icin                                        
Ahmet Sezgin - Aglatma  Sizlatma                                                
Ahmet Sezgin - Ask  Dilencisiyim                                                
Ahmet Sezgin - Bülbül                                                           
Ahmet Sezgin - Can  Iste  Canan  Hani                                           
Ahmet Sezgin - Dalmisim  Dert  Deryasina                                        
Ahmet Sezgin - Dert  Ile  Sevinci  Secemez  Oldum                               
Ahmet Sezgin - Dünyanin  Kahrindan                                              
Ahmet Sezgin - Erir  Bitmez  Daglarin  Kari                                     
Ahmet Sezgin - Etme  Bulma  Dünyasi                                             
Ahmet Sezgin - Gurbet  Yolcusuyum                                               
Ahmet Sezgin - Gurbetin  Kahri  Bitmez                                          
Ahmet Sezgin - Gümüs  Telli  Sazim  Var                                         
Ahmet Sezgin - Nasil  Yar  Diyeyim                                              
Ahmet Sezgin - Sen  Doldur  Ben  Iceyim                                         
Ahmet Sezgin - Turnam Yükseklerden Ucar                                         
Ahmet Sezgin - Yok Yok Aysem                                                    
Ahmet Sezgin - Ölüm  Ardima  Düsme                                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Bir Ömür 2012\    
Ahmet Sezgin - Basim Dumanli                                                    
Ahmet Sezgin - Bir Sevenim Olmadi                                               
Ahmet Sezgin - Bu Dunya Bos                                                     
Ahmet Sezgin - Darginligi Sen Cikardin                                          
Ahmet Sezgin - Dur Biraz Felek                                                  
Ahmet Sezgin - Elveda Artik Elveda                                              
Ahmet Sezgin - Ibret Olsun Yarabbim                                             
Ahmet Sezgin - Kalbimi Sen Caldin Gittin                                        
Ahmet Sezgin - Luzum Varmi                                                      
Ahmet Sezgin - Sehribanim                                                       
Ahmet Sezgin - Sevda Gozlum                                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - CaliKusu\         
Ahmet Sezgin - Ayrilik yetti                                                    
Ahmet Sezgin - Cali Kusu                                                        
Ahmet Sezgin - Eden bulur dunyasi                                               
Ahmet Sezgin - Kara cadir                                                       
Ahmet Sezgin - Perisan oldum                                                    
Ahmet Sezgin - Perisanim                                                        
Ahmet Sezgin - Seytan aldi                                                      
Ahmet Sezgin - Tovbeler olsun                                                   
Ahmet Sezgin - Tutmuyor Babadan kalan Ocagim                                    
Ahmet Sezgin - Unutmam seni                                                     
Ahmet Sezgin - Yayarali ceylanim                                                
Ahmet Sezgin - Yol gorundu                                                      
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Can Birakmadin\   
Thumbs                                                                          
Ahmet Sezgin - Baharla Gel                                                      
Ahmet Sezgin - Bana Berdus Diyorlar                                             
Ahmet Sezgin - Can Birakmadin                                                   
Ahmet Sezgin - Dügümlendi Hasretim                                              
Ahmet Sezgin - Garipler Köskü                                                   
Ahmet Sezgin - Gel                                                              
Ahmet Sezgin - Izdirapla Inlerim                                                
Ahmet Sezgin - Umut Dünyasi                                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Canima Yetti\     
Ahmet Sezgin - Ayrilik Yetti Canima                                             
Ahmet Sezgin - Bir Daha Sevmekmi                                                
Ahmet Sezgin - Cali Kusu                                                        
Ahmet Sezgin - Dermanim Yok                                                     
Ahmet Sezgin - Dün Kalbimi Kaybettim                                            
Ahmet Sezgin - Eden Bulur                                                       
Ahmet Sezgin - Eminem                                                           
Ahmet Sezgin - Garip Anam(U.H)                                                  
Ahmet Sezgin - Gel Gel Amman                                                    
Ahmet Sezgin - Kara Bahtim                                                      
Ahmet Sezgin - Perisan Oldum                                                    
Ahmet Sezgin - Perisanim                                                        
Ahmet Sezgin - Unutmam Seni                                                     
Ahmet Sezgin - Yol Gorundu Gurbet Ele                                           
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Coşkun Plak 31\   
Ahmet Sezgin - Aşk Yarası Derindir                                              
Ahmet Sezgin - Dert Kervanı                                                     
Ahmet Sezgin - Deryada Bir Salım Yok                                            
Ahmet Sezgin - Izdırapla İnlerim                                                
Ahmet Sezgin - Karaçadır Düzdedir                                               
Ahmet Sezgin - Kimsesiz Bir Divaneyim                                           
Ahmet Sezgin - Koca Dünya                                                       
Ahmet Sezgin - Kına Havası                                                      
Ahmet Sezgin - Saray Burnunda                                                   
Ahmet Sezgin - Sevemedim Kara Gözlüm                                            
Ahmet Sezgin - Çalıkuşu                                                         
Ahmet Sezgin - Çek Ellerini Ellerimden                                          
Ahmet Sezgin - Özür Diliyorum Senden                                            
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Dargınlığı Sen Çık
Thumbs                                                                          
AhmetSezgin - Dargınlığı Sen Çıkardın Cover                                     
Ahmet Sezgin - Başım Dumanlı                                                    
Ahmet Sezgin - Bir Sevenim Olmalı                                               
Ahmet Sezgin - Bu Dünya Boş                                                     
Ahmet Sezgin - Dargınlığı Sen Çıkardın                                          
Ahmet Sezgin - Dur Biraz Felek                                                  
Ahmet Sezgin - Elveda Artık Elveda                                              
Ahmet Sezgin - Fadime                                                           
Ahmet Sezgin - Kalbimi Çaldın Gittin                                            
Ahmet Sezgin - Lüzüm Varmı                                                      
Ahmet Sezgin - Sevda Gözlüm                                                     
Ahmet Sezgin - İBret Olsun Yarabbim                                             
Ahmet Sezgin - Şehribanım                                                       
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Deryada Bir Salim 
Ahmet Sezgin - Bekletme gel                                                     
Ahmet Sezgin - Bir vefasiz sevince                                              
Ahmet Sezgin - Bu ayrilik                                                       
Ahmet Sezgin - Can birakmadin                                                   
Ahmet Sezgin - Deryada bir salim yok                                            
Ahmet Sezgin - Dogduguma pismanim                                               
Ahmet Sezgin - Gel                                                              
Ahmet Sezgin - Iste ben                                                         
Ahmet Sezgin - Sen olsaydin                                                     
Ahmet Sezgin - Seni dusunuyorum                                                 
Ahmet Sezgin - Sevdimse                                                         
Ahmet Sezgin - Soran olursa                                                     
Ahmet Sezgin - Sormadan gitme                                                   
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Değmen Benim Gamlı
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme                             
02. Ahmet Sezgin - Yaz Ayını Kış Ayına Bağlama                                  
03. Ahmet Sezgin - Aç Aç Kollarını                                              
04. Ahmet Sezgin - Duman Gelir Sema Yüzünden                                    
05. Ahmet Sezgin - Gelmedi Yar                                                  
06. Ahmet Sezgin - Uca Dağlar Başı                                              
07. Ahmet Sezgin - Felek Vurdu Taş İle                                          
08. Ahmet Sezgin - Gelen Ağlar Giden Ağlar                                      
09. Ahmet Sezgin - Kimsesiz Bir Divaneyim                                       
10. Ahmet Sezgin - Tövbeler Olsun                                               
11. Ahmet Sezgin - Gurbet İllerinde Söyler Ağlarım                              
12. Ahmet Sezgin - Yarim Gelir Oymaktan                                         
13. Ahmet Sezgin - Kuruyan Yapraklar Gibi                                       
14. Ahmet Sezgin - Güzele Bakması Sevaptır Derler                               
15. Ahmet Sezgin - Her Gönülde Aslan Yatar                                      
16. Ahmet Sezgin - Hayriye                                                      
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Ey Derde Derman İs
Ahmet Sezgin - Ey Derde Derman İsteyen 1995                                     
Ahmet Sezgin - 1 Ben Benligimden Geçtim                                         
Ahmet Sezgin - 10 Gel Gidelim Dosta                                             
Ahmet Sezgin - 2 Gelin Gidelim Efendim                                          
Ahmet Sezgin - 3 Ser Verir Sır Vermez                                           
Ahmet Sezgin - 4 Degilmi                                                        
Ahmet Sezgin - 5 Engin Ol Gönül Engin Ol                                        
Ahmet Sezgin - 6 Ey Derde Derman isteyen                                        
Ahmet Sezgin - 7 Ister Isen Bulasın Cananı Sev                                  
Ahmet Sezgin - 8 Takdir Hüdanındır                                              
Ahmet Sezgin - 9 Canan ilinin                                                   
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Her Günüm Gamlı Ge
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Her Günüm Gamlı Geçer                                        
02. Ahmet Sezgin - Aşk Bir Izdırap                                              
03. Ahmet Sezgin - Aşk Dilencisiyim                                             
04. Ahmet Sezgin - Bilmem Feleğin Kastı Ne                                      
05. Ahmet Sezgin - Can İşte Canan Hani                                          
06. Ahmet Sezgin - Garip Bülbül                                                 
07. Ahmet Sezgin - Şu Kışlanın Kapısına                                         
08. Ahmet Sezgin - Niye Çattın Kaşlarını                                        
09. Ahmet Sezgin - Böyle Güzel Gördün Mü Sen Gözlerim                           
10. Ahmet Sezgin - Şemsiyemin Ucu Kara                                          
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Kan Davasi & Kan D
Thumbs                                                                          
Desktop                                                                         
Netfon Plak 235 A                                                               
Netfon Plak 235 B                                                               
Netfon Plak 235 Kapak Arka                                                      
Netfon Plak 235 Kapak On                                                        
Ahmet Sezgin - Kan Davasi                                                       
Ahmet Sezgin - Kan Davasinin Agidi                                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Kara Balım (TRT Ar
photo_2023-05-19_22-52-25                                                       
Ahmet Sezgin - Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır                             
Ahmet Sezgin - Bük Dibinde Yatarım                                              
Ahmet Sezgin - Garibim Attı İlimden                                             
Ahmet Sezgin - Harman Yeri Sürseler                                             
Ahmet Sezgin - Hastane Önünde İncir Ağacı                                       
Ahmet Sezgin - Havada Kar Sesi Var                                              
Ahmet Sezgin - Hey Onbeşli Onbeşli                                              
Ahmet Sezgin - Kara Bahtım Kem Talihim                                          
Ahmet Sezgin - Kerpiç Kerpiç Üstüne Kurdum Binayı                               
Ahmet Sezgin - Küp İçinde Ayranım                                               
Ahmet Sezgin - Menevşe Koymuşlar Gülün Adını                                    
Ahmet Sezgin - Meşe Meşeye Benzer                                               
Ahmet Sezgin - Minarenin Alemi                                                  
Ahmet Sezgin - Sürüler İçinde Sürmeli Koyun                                     
Ahmet Sezgin - Çarşamba Dedikleri                                               
Ahmet Sezgin - Şemsiyemin Ucu Kara                                              
Ahmet Sezgin - Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Karanlık Dünyam 19
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Yaptığını Begendin mi                                        
02. Ahmet Sezgin - Acı Izdırap                                                  
03. Ahmet Sezgin - Allahın Kanunu Bu                                            
04. Ahmet Sezgin - Sevene Vurur Felek                                           
05. Ahmet Sezgin - Gariban Meyhanesi                                            
06. Ahmet Sezgin - Karanlık Dünyam                                              
07. Ahmet Sezgin - Çile Çektirdin Çile                                          
08. Ahmet Sezgin - Hayır Hayır Aşkına                                           
09. Ahmet Sezgin - Dün Kalbimi Kaybettim                                        
10. Ahmet Sezgin - Kader Oyun Etti Bize                                         
11. Ahmet Sezgin - Saçların Yüzüne Gölge Düşürmüş                               
12. Ahmet Sezgin - Bir Kadeh Susuz Rakı                                         
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Sevda Yüklü Kervan
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Sevda Yüklü Kervanlar                                        
02. Ahmet Sezgin - Yol Göründü                                                  
03. Ahmet Sezgin - Turnamın Kanadı                                              
04. Ahmet Sezgin - Köprüden Geçti Gelin                                         
05. Ahmet Sezgin - Düştüm Ben Senin Aşkına                                      
06. Ahmet Sezgin - Kahverengi Gözlerin                                          
07. Ahmet Sezgin - Sokak Arasında Kanlı Kasaplar                                
08. Ahmet Sezgin - Urfa'ya Paşa Geldi                                           
09. Ahmet Sezgin - Gurbet Ellerinde Durağım Yoktur                              
10. Ahmet Sezgin - Dediki Yok Yok                                               
11. Ahmet Sezgin - Yaralı Ceylanım                                              
12. Ahmet Sezgin - İnce Giyerim İnce                                            
13. Ahmet Sezgin - Kara Kaş Gözlerin Elmas                                      
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Sevemedim Karagözl
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Durağım Yoktur KiBenim                                       
02. Ahmet Sezgin - Saray Burnunda Aşk                                           
03. Ahmet Sezgin - Koca Dünya                                                   
04. Ahmet Sezgin - Gurbet Ellerinde                                             
05. Ahmet Sezgin - Efkarlıyım Bu Gece                                           
06. Ahmet Sezgin - Seni De Beni De Allah Yarattı Zalim                          
07. Ahmet Sezgin - Kuruyan Yapraklar Gibi                                       
08. Ahmet Sezgin - Kına Havası                                                  
09. Ahmet Sezgin - Gelen Ağlar                                                  
10. Ahmet Sezgin - Aşk Yarası Derindir                                          
11. Ahmet Sezgin - Aşk Elinden                                                  
12. Ahmet Sezgin - Sevemedim Karagözlüm                                         
13. Ahmet Sezgin - Urfa'ya Paşa Geldi                                           
14. Ahmet Sezgin - Sıla Dağlarında Duman                                        
15. Ahmet Sezgin - Uca Dağlar Başında                                           
16. Ahmet Sezgin - Turnamın Kanadı Al Yeşil Telden                              
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Sevmek Günahmi (Tü
Thumbs                                                                          
Ahmet Sezgin - Agaran Saclara Bak                                               
Ahmet Sezgin - Atesim Var Külüm Yok                                             
Ahmet Sezgin - Cali Kusu                                                        
Ahmet Sezgin - Eden Bulur Dünyasi                                               
Ahmet Sezgin - Gurbet Elde Bir Divaneyim                                        
Ahmet Sezgin - Hasretim Bu Vatana                                               
Ahmet Sezgin - Kara Bahtim                                                      
Ahmet Sezgin - Kara Cadir Düzdedir                                              
Ahmet Sezgin - Nazar Degdi Dünyama (Seytan Aldi Götürdü)                        
Ahmet Sezgin - Sevmek Günahmi                                                   
Ahmet Sezgin - Tövbeler Olsun                                                   
Ahmet Sezgin - Tütmüyor Babamdan Kalan Ocagim                                   
Ahmet Sezgin - Yarali Ceylanim                                                  
Ahmet Sezgin - Yol Göründü                                                      
Ahmet Sezgin - Sevmek Günahmi (Türküola 1105)                                   
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Sitem Etme Dilber 
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Sitem Etme Dilber                                            
02. Ahmet Sezgin - Seninle Olurmuş Her Şeyin Tadı                               
03. Ahmet Sezgin - Gitme                                                        
04. Ahmet Sezgin - Yalansın Dünya                                               
05. Ahmet Sezgin - Kan Davası 1                                                 
06. Ahmet Sezgin - Kan Davası 2                                                 
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Sıla Dağlarında Du
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Sıla Dağlarında Duman Görünür                                
02. Ahmet Sezgin - Çekeyim Çileyi Yar Yar                                       
03. Ahmet Sezgin - Kara Bahtım Kem Talihim                                      
04. Ahmet Sezgin - Ana Beni Eversene                                            
05. Ahmet Sezgin - Bu Yoldan Çoklar Gider                                       
06. Ahmet Sezgin - Hasretim Vatana                                              
07. Ahmet Sezgin - Aşk Elinden                                                  
08. Ahmet Sezgin - Efkarlıyım Bu Gece                                           
09. Ahmet Sezgin - Çarşıda Çalışırım                                            
10. Ahmet Sezgin - Senin İçin Gözyaşı Dökmeye Değmez                            
11. Ahmet Sezgin - Havada Kar Sesi Var                                          
12. Ahmet Sezgin - Acımam Artık                                                 
13. Ahmet Sezgin - Giderim Giderimde Yolum Yan Gelir . Uzun Hava                
14. Ahmet Sezgin - Kararımız Böylemiydi                                         
15. Ahmet Sezgin - Bir Su Gibi Durgunum                                         
16. Ahmet Sezgin - Seni De Beni De Allah Yarattı                                
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - TRT Arşiv\        
Ahmet Sezgin - Al Yeşil Dökün Anneler (Şanlıurfa)                               
Ahmet Sezgin - Allı Durnam Bizim Ele Varırsan (Kırıkkale-Keskin)                
Ahmet Sezgin - Ayağında Kundura (Burdur)                                        
Ahmet Sezgin - Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır (Kayseri)                   
Ahmet Sezgin - Bir Ok Attım Vızıladı (Kırşehir-Mucur)                           
Ahmet Sezgin - Bugün de Günlerden Cuma Gecesi (Ankara-Şereflikoçhisar)          
Ahmet Sezgin - Bugün Günlerden Cumadır Cuma (Erzincan-Kemaliye-Eğin)            
Ahmet Sezgin - Bük Dibinde Yatarım (Sinop-Boyabat)                              
Ahmet Sezgin - Durnam Yükseklerden Uçar (Şanlıurfa)                             
Ahmet Sezgin - Entarine Peş Olam (Burdur)                                       
Ahmet Sezgin - Eşimden Ayrıldım Yoktur Kararım (Sivas-Divriği)                  
Ahmet Sezgin - Garibim Attı Elimden (Erzincan-Kemaliye-Eğin)                    
Ahmet Sezgin - Geldi Gelin Kınası ()                                            
Ahmet Sezgin - Gele Gele Geldim Bu Kara Taşa (Elazığ)                           
Ahmet Sezgin - Havar Havar Canım Havar (Malatya)                                
Ahmet Sezgin - Kara Bahtım Kem Talihim (Adana)                                  
Ahmet Sezgin - Kerpiç Kerpiç Üstüne Kurdum Binayı (Diyarbakır)                  
Ahmet Sezgin - Mavi Yelek Mor Düğme (Erzurum)                                   
Ahmet Sezgin - Meşe Meşeye Benzer (Çankırı-Kurşunlu)                            
Ahmet Sezgin - Petekte Arı Gördüm (Konya)                                       
Ahmet Sezgin - Potpori                                                          
Ahmet Sezgin - Pınar Başı Ben Olayım (İçel-Silifke)                             
Ahmet Sezgin - Sevda Yüklü Kervanlar ()                                         
Ahmet Sezgin - Türküler ()                                                      
Ahmet Sezgin - Urfa'ya Paşa Geldi (Van)                                         
Ahmet Sezgin - Yaylanın Çimenine (Trabzon)                                      
Ahmet Sezgin - Çayın Öte Yüzünde (Elazığ)                                       
Ahmet Sezgin - Şafak Söktü Yine Sunam Uyanmaz (Erzurum)                         
Ahmet Sezgin - Şemsiyemin Ucu Kare (Rumeli)                                     
Ahmet Sezgin - Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam (Çorum)                             
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Türkofon 900053\  
Ahmet Sezgin - Türkofon 900053                                                  
01 -                                                                            
02 -                                                                            
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Türküola  LP 344\ 
Ahmet Sezgin - Can Birakmadin                                                   
Ahmet Sezgin - Dügümlendi Hasretim                                              
Ahmet Sezgin - Garipler Köskü                                                   
Ahmet Sezgin - Gel                                                              
Ahmet Sezgin - Izdirapla Inlerim                                                
Ahmet Sezgin - Umut Dünyasi                                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Türküola 1342\    
<Cover>                                                                         
Ahmet Sezgin - Bana Berduş Diyorlar                                             
Ahmet Sezgin - Ben Böyleyim                                                     
Ahmet Sezgin - Benim Cezam                                                      
Ahmet Sezgin - Can Bırakmadın                                                   
Ahmet Sezgin - Deryada Bir Salım Yok                                            
Ahmet Sezgin - Düğümlendi Hasretim                                              
Ahmet Sezgin - Garipler Köşkü                                                   
Ahmet Sezgin - Gel                                                              
Ahmet Sezgin - Izdırapla İnlerim                                                
Ahmet Sezgin - Sevdimse Seni                                                    
Ahmet Sezgin - Umut Dünyası                                                     
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Türküola 1342\Cove
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Türküola 315\     
Thumbs                                                                          
ahmetsezgin3kasetik8                                                            
Ahmet Sezgin - Ahu Gözlum                                                       
Ahmet Sezgin - Dugun                                                            
Ahmet Sezgin - Giderim                                                          
Ahmet Sezgin - Gitme                                                            
Ahmet Sezgin - Gönul Verdim Bir Cana                                            
Ahmet Sezgin - Hasret Ruzgari                                                   
Ahmet Sezgin - Kahreden Kaderim                                                 
Ahmet Sezgin - Kan Davasi                                                       
Ahmet Sezgin - Oy Dunya Dunya                                                   
Ahmet Sezgin - Seninle Olurmus Herseyin Tadi                                    
Ahmet Sezgin - Sitem Etme Dilber                                                
Ahmet Sezgin - Su Kislanin Kapisina                                             
Ahmet Sezgin - Yesil Basli Telli Turnam                                         
f:\Sivasli_14\MÜZIK - 1\Ahmet Sezgin\Ahmet Sezgin - Umut Dünyası 1973\
Kapak                                                                           
01. Ahmet Sezgin - Garipler Köşkü                                               
02. Ahmet Sezgin - Umut Dünyası                                                 
03. Ahmet Sezgin - Baharla Gel                                                  
04. Ahmet Sezgin - Ben Böyleyim                                                 
05. Ahmet Sezgin - Bana Berduş Diyorlar                                         
06. Ahmet Sezgin - Benim Cezam                                                  
07. Ahmet Sezgin - Can Bırakmadın                                               
08. Ahmet Sezgin - Soran Olursa                                                 
09. Ahmet Sezgin - Düğümlendi Hasretim                                          
10. Ahmet Sezgin - Gel                                                          

Şifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 27 Şub 2025, 10:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi, Katkılarından Dolayı DaDaS'a Teşekkürler.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.
Kullanıcı avatarı
Mechul
Mp3 Admin
Başlıklar: 1220
Teşekkür Etti  : 990
Teşekkür Aldı  : 16461

9 Ağustos 2008 tarihinde vefat eden Türk halk müziğinin efsane sanatcısı Ahmet Sezginin 1962-1973
yılları arasında çeşitli plak şirketlerinden çıkardığı taş plak,45'lik plak'larını aşağıda bulabilirsiniz.

*********************LİSTE******************************

1962 - Yesillim & Avci Vurmus Ceylani
1963 - Buk Dibinde Yatarim & Gele Gele Geldim
1963 - Caya Vardim Cay Susuz & Yesillim (Entarisi Al Basma
1963 - Dere Boyu & Kar Yagar Beyaz Olur
1963 - Ucan Kuslar & Kup Icinde Ayranim
1964 - Al Yesil Dokun Anneler & Semsiyemin Ucu Kara
1964 - Bugun Gunlerden Cumadir & In Dereye Dereye
1964 - Camlar Altinda & Su Uzun Gecenin Gecesi
1964 - Entarisine Pes Olan & Nasil Yar Diyeyim
1964 - Garibim Attim Ilimden & Kup Icinde Nisasta
1964 - Hangi Bagin Bagbanisan & Bir Ok Attim Vizildadi
1964 - Nem Alacak Felek Benim & Ala Geyik
1964 - Turnanin Kanadi Al Yesil & Gurbet Illerinde
1964 - Urfaya Pasa Geldi & Carsida Calisirim
1964 - Yar Atesi & Bir Of Ceksem Karsiki Dagla
1965 - Ana Beni Eversene & Bu Yoldan Coklar Gider
1965 - Anladim Ki Bu Dunya Bos & Yarali Ceylanim
1965 - Atesim Var Kulum Yok & Sevmek Gunah Mi
1965 - Bulbul & Gumus Telli Sazim Var
1965 - Deveyi Duzde Gordum & Yol Gorundu Gurbet Ile
1965 - Giderim Giderim Yolum Yana & Hayriye
1965 - Gurbette Omrum Gececek & Bahcelerde Filbahri
1965 - Kara Bahtim Kem Talihim & Kara Cadir Duzdedir
1965 - Kemerin Naftalari & Kara Kas Gozlerin Elmas
1965 - Kundurama Kum Doldu & Bilmem Felegin Kasti Ne
1965 - Yok Ayse Yok & Durnam Yukseklerden Uca
1966 - Anam Aglar Bas Ucumda & Bir Su Gibi Durgunum
1966 - Ask Dilencisi & Dunyanin Kahrindan
1966 - El Gulcu & Evlerinin Onu Boyali Durak
1966 - Olum Ardima Dusup Yorulma & Aglarim Yar Senin Icin
1966 - Perisanim & Can Iste Canan Hani
1966 - Yarim Gelir Oynamaktan & Boyle Guzel Gordun Mu
1967 - Ac Ac Kollarini & Yaz Ayini Kis Ayina Baglama
1967 - Askin Ile Divaneyim & Cok Seviyorum Ayrilamam
1967 - Ay Hatice & Sokak Arasinda Kanli Kasapla
1967 - Aynaya Baktim Sac Beyaz Olmus & Ask Bir Izdiraptir
1967 - Deryada Bir Salim Yok & Cali Kusu
1967 - Hanci Sarhos Yolcu Sarhos & Sari Kiz
1967 - Her Gunum Gamli Gecer & Cekeyim Cileyi Yar Yar
1967 - Ince Giyerim Ince & Kimsesiz Bir Divaneyim
1967 - Keklik Gibi Daldan Dala & Kahverengi Gozlerin
1967 - Mektubu Gelmez Oldu & Izdirapla Inlerim
1967 - Yagmur Ustume Ustume & Dalmisim Dert Deryasina
1968 - Aglayan Gozlerim Gulmuyor Gayri & Seher Vakti Otme Bulbul
1968 - Bir Daha Sevmek Mi & Dert Kervani Yukunu Aldı
1968 - Bir Goruste Asik Oldum & Benim De Canim Yok Mu
1968 - Duman Gelir Sema Yuzunden & Gelmedi Yar
1968 - Erzurum Dagina Kara Gidelim & Gurbette Kimsesiz Bir Divaneyim
1968 - Gidersen Ugur Ola & Gonul Verdim Bir Cana
1968 - Havada Kar Sesi Var & Nazli Yardan Ayrildim
1968 - Insanoglu Bir Binadir & Urfali Yar
1968 - Karasuda Pazar Var & Bir Kiz Sevdim Almandir
1968 - Kopruden Gecti Gelin & Dedim Kasin Zulfikardir
1968 - Mecnun Misaliyim & Askimiza Degdi Nazar
1968 - Senin Icin Gozyasi Dokmeye Degmez & Garip Bulbul
1968 - Su Kislanin Kapisina & Asagidan Gelir Hozali Gelin
1969 - Acimam Artik & Kararimiz Boyle Miydi
1969 - Dert Ile Sevinci Secemez Oldum & Erir Erir Bitmez
1969 - Dunya Handir & Sila Daglarinda Duman Gorunur
1969 - Efkarliyim Bu Gece & Duragim Yoktur Benim
1969 - Guzele Bakmasi Sevaptir & Her Gonulde Bir Aslan Yatar
1969 - Hasretim Vatana & Ask Elinden
1969 - Kendim Ettim Kendim Buldum & Sevda Yuklu Kervanlar
1969 - Kina Havasi & Ask Yarasi Derindir
1969 - Kirik Masamda Sen & Darginim
1969 - Sarayburnunda & Cek Ellerini Ellerimden
1969 - Su Ver Leylam Yaniyorum & Ozur Diliyorum Senden
1970 - Bu Dunyada Dost Yok & Al Elmayi Soyarim
1970 - Edali Sevdali Yarim & Hayal Mi Gordugum
1970 - Emmioglu & Carsambayi Sel Aldi
1970 - Gurbetin Kahri Bitmez & Etme Bulma Dunyasi
1970 - Kuruyan Yapraklar Gibi & Gurbet Yolcusuyum
1970 - Seni De Beni De Allah Yaratti & Sevemedim Kara Gozlum
1970 - Uyan Yarim Sabah Oldu & Kara Kocum
1971 - Aglatma Sizlatma & Gelen Aglar Giden Aglar
1971 - Bir Kadeh Susuz Raki & Kucuk Yasta Aldim Sazı
1971 - Bu Masal Boyle Bitti & Dustum Kaderin Cikmaz Agina
1971 - Canim Canim & Bu Fani Dunyada
1971 - Cile Cektirdin Cile & Hayir Hayir Askina
1971 - Gariban Meyhanesi & Saclarin Yuzune Golge Dusurmus
1971 - Gitme & Yalansin Dunya
1971 - Gizli Sevda & Sen Alin Yazimdasin
1971 - Kan Davasi & Kan Davasi
1971 - Karanlik Dunyam & Senin Icin Bos Gecen Gunlere Aciyorum
1971 - Seninle Olurmus Herseyin Tadi & Sitem Etme Dilber
1971 - Tutmuyor Babamdan Kalan Ocagim & Agaran Saclara Bak
1971 - Yaptigini Begendin mi & Aci Izdirap
1971 - Zehirli Hayat & Cektiklerimi Kimse Bilmez
1972 - Allahin Kanunu Bu & Nazar Degdi Dunyama
1972 - Sevene Vurur Felek & Ben Ceksem Gonul Cekmiyor
1973 - Ahu Gozlum & Dugun
1973 - Deryada Bir Salim Yok & Bulbul Yuvasi
1973 - Gurbet Elde Kaldim & Kiz Fatma
1973 - Kahreden Kaderim & Hasret Ruzgari

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Mechul tarafından 12 Nis 2023, 15:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: link yenileme

En son Sivasli_14 tarafından 27 Şub 2025, 10:49 tarihinde darbelendi.
Tüm Konu WinRar Şifrelerim : www.varbiraz.net/mechul

Albüm Şifresinde Sıkıntı Yaşayan Olursa ´....Şifrenin Başına Bir Boşluk Bırakırsa Sorun Çözülür.

“A - B - C - Ç” sayfasına dön