VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...

Neşe Karaböcek - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4232
Teşekkür Etti  : 1173
Teşekkür Aldı  : 26439

# Üretim 2017-09-11 23:46:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.Com,Net

Şifre:www.varbiraz.net

Neşe Karaböcek - Albümleri

Resim

----------------------------------------------
<Neşe Karaböcek - 1>
<Neşe Karaböcek - 10 Minareci 3392>
<Neşe Karaböcek - 12 (Arzu Kasetcilik)>
<Neşe Karaböcek - 1977>
<Neşe Karaböcek - 1993>
<Neşe Karaböcek - 2 (Harika Müzik 2705)>
<Neşe Karaböcek - 2 Minareci 3149>
<Neşe Karaböcek - 2 Türküola 900080>
<Neşe Karaböcek - 3 Türküola 9000117 1974>
<Neşe Karaböcek - 4 Türküola 327 1974>
<Neşe Karaböcek - 45 Likleri (26 Tane)>
<Neşe Karaböcek - 5>
<Neşe Karaböcek - 5 Türküola 342 1975>
<Neşe Karaböcek - 6 Türküola 348 1975>
<Neşe Karaböcek - 7 (Turkuola 607)>
<Neşe Karaböcek - 7 Alparslan 1660>
<Neşe Karaböcek - 7 Renk>
<Neşe Karaböcek - 7 Türkuola 607>
<Neşe Karaböcek - 8 Lale Kaset 051>
<Neşe Karaböcek - 9 Turkuola 697>
<Neşe Karaböcek - Altın Şarkılar 1>
<Neşe Karaböcek - Altın Şarkılar 2>
<Neşe Karaböcek - Amerika 1 (Türküola 2103)>
<Neşe Karaböcek - Amerika 2 (Türküola 2278)>
<Neşe Karaböcek - Arkadas>
<Neşe Karaböcek - Ates Benim Kül Benim>
<Neşe Karaböcek - Avare>
<Neşe Karaböcek - Ayrilik Vakti (Türküola 1669)>
<Neşe Karaböcek - Beddua>
<Neşe Karaböcek - Bir Huzzam Sarki Gibi>
<Neşe Karaböcek - Bir Tanem 2001>
<Neşe Karaböcek - Bir Öptüm (Yagmur)>
<Neşe Karaböcek - Büyük Asklarin Kaderi (As Plak 1003 LP)>
<Neşe Karaböcek - Canim Dinleyicilerim - Turkuola>
<Neşe Karaböcek - Cicek Dagi>
<Neşe Karaböcek - Cucu - Öp Gizlice>
<Neşe Karaböcek - Deli Gibi Sevdim>
<Neşe Karaböcek - Deliler Gibi & Iste Eyle (Altin Plak 071)>
<Neşe Karaböcek - Dertli (Güney Plak)>
<Neşe Karaböcek - Dost Bahcesi (Türkola 1309)>
<Neşe Karaböcek - Dunden Beri>
<Neşe Karaböcek - Dunden Bugune (Turkuola-662)>
<Neşe Karaböcek - Geri Dönülmez Bir Yoldayim (As Plak 1005 LP)>
<Neşe Karaböcek - Günün Birinde>
<Neşe Karaböcek - Intizar (As Plak 706)>
<Neşe Karaböcek - Kader Utansın>
<Neşe Karaböcek - Kertenkele>
<Nese Karabocek & Biricik - Minareci 2 (Ozel Seri)>
<Nese Karaböcek & A.Özhan - Uzelli 618>
<Nese Karaböcek & Orhan Gencebay - 1 (Kervan Plak 118 LP)>
<Neşe Karaböcek - Niyet (Elenor Plak 1029 LP)>
<Neşe Karaböcek - Oldugumu Unuturum>
<Neşe Karaböcek - Oyun Bitti (Harika Müzik 2704)>
<Neşe Karaböcek - Sabir Allah Sabir>
<Neşe Karaböcek - Seni Buldum Ya & Yali Yali (Kervan 143)>
<Neşe Karaböcek - Sevda Yolu (Aranjman) (As Plak 706 LP)>
<Neşe Karaböcek - Sonbahar Günesi (Türküola 7371 LP)>
<Neşe Karaböcek - Süper Arabesk>
<Neşe Karaböcek - Telli Telli (Altin Plak 007 LP)>
<Neşe Karaböcek - Ugur Böcegi>
<Neşe Karaböcek - Yagmur Agliyor>
<Neşe Karaböcek - Yagmur Altinda>
<Neşe Karaböcek - Yam Yam>
<Neşe Karaböcek - Ölmeyen Sarkilar>
<Neşe Karaböcek - Ümidini Kirpiklerine (Kervan Plak 14 LP)>
<Neşe Karaböcek - Şu Karşıki Evde Bir Çocuk Doğmuş - Kervan Plak LP 49>
<Neşe Karaböcek - 1973>
<Neşe Karaböcek - Beddua (Uzelli 580)>
<Neşe Karaböcek - Kervan 585>
<Neşe Karaböcek - Klasikleri (1967)>
<Neşe Karaböcek - Odeon Koleksiyon 1959 - 1965 (1965)>
<Neşe Karaböcek - Sensiz Kalan Gönlümde (1972)>
<Neşe Karaböcek - Türk Sanat Müziği (1974)>
<Neşe Karaböcek - Yasak Aşk (1974)>
<Neşe Karaböcek - Yağmur Altında (Uzelli 941)>
<Neşe Karaböcek - Zahidem (1972)>
<Neşe Karaböcek - Ölmeyen Sarkilar>
Şarkı Listesi..

Kod: Tümünü seç

-------------------------------------------------------
d:\0\2\1\                                                                                            
Nese  Karaböcek  -  Aglama  Deymez  Hayat                                                
Nese  Karaböcek  -  Aldanmaya  Paydos                                                      
Nese  Karaböcek  -  Asik  Olamiyorum                                                        
Nese  Karaböcek  -  Atsan  Atilmaz  Satsan  Satilmaz                            
Nese  Karaböcek  -  Ayrilik  Gunu                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ben  Gamli  Hazan                                                        
Nese  Karaböcek  -  Damarimda  Kanimsin                                                  
Nese  Karaböcek  -  Essiz  Sevgilim  Benim                                              
Nese  Karaböcek  -  Geri  Dönulmez  Yoldayim                                          
Nese  Karaböcek  -  Hatiralar                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Kendim  Ettim  Kendim  Buldum                                  
Nese  Karaböcek  -  Koca  Dunya                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Kulaklarin  Cinlasin                                                
Nese  Karaböcek  -  Niyet                                                                            
Nese  Karaböcek  -  Seneler  Gecsede                                                        
Nese  Karaböcek  -  Senin  Icin                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Yanani  Allah  Görur                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ümit  Cicekleri                                                          
d:\0\2\10  Minareci  3392\                                                              
Nese  Karabocek  -  Ah  Su  Dunya                                                                
Nese  Karabocek  -  Alaasuriye  (Arapca)                                                
Nese  Karabocek  -  Anam  Benim                                                                  
Nese  Karabocek  -  Askini  Neden  Gizledin                                            
Nese  Karabocek  -  Baga  Girdim  Nar  Icin                                              
Nese  Karabocek  -  Bayginim  Guler  Yuzune                                            
Nese  Karabocek  -  Catma  Kalem  Kaslarini                                            
Nese  Karabocek  -  Dal  Basti  Kiraz                                                        
Nese  Karabocek  -  Dertli  Kervan                                                            
Nese  Karabocek  -  Ellere  Birakmam  Seni                                              
Nese  Karabocek  -  Esmerani                                                                      
Nese  Karabocek  -  Iki  Gonul  Bir  Olunca                                              
Nese  Karabocek  -  Kacamazsin                                                                  
Nese  Karabocek  -  Karadut                                                                        
Nese  Karabocek  -  O  Beni  Bir  Bahar  Aksami                                        
Nese  Karabocek  -  Sana  Ben  Gonlumu  Verdim                                        
Nese  Karabocek  -  Sevgili  Bebegim                                                        
Nese  Karabocek  -  Siseler                                                                        
Nese  Karabocek  -  Turlu  Renkten  Al  Geldi  (Ninni)                          
Nese  Karabocek  -  Yillar  Boyu                                                                
d:\0\2\12  (Arzu  Kasetcilik)\                                                      
Nese  Karabocek  -  Acis  Muzigi  &  Duymak  Istiyorum                          
Nese  Karabocek  -  Adim  Yalnizlik  Benim                                              
Nese  Karabocek  -  Askinla  Bin  Defa                                                      
Nese  Karabocek  -  Bahar  Bitti                                                                
Nese  Karabocek  -  Beddua                                                                          
Nese  Karabocek  -  Bir  Tuhafim  Bu  Aksam                                              
Nese  Karabocek  -  Dunya  Sarhos                                                              
Nese  Karabocek  -  Gozlerine  Yas  Olayim                                              
Nese  Karabocek  -  Kismet  Degilmis                                                        
Nese  Karabocek  -  Onemli  Degil                                                              
Nese  Karabocek  -  Sana  Tiryaki  Olmusum                                              
Nese  Karabocek  -  Sevecek  Hal  Kalmadi                                                
Nese  Karabocek  -  Yalanci                                                                        
Nese  Karabocek  -  Yaleyli                                                                        
Nese  Karabocek  -  Zeytin  Gozlum                                                            
d:\0\2\1977\                                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Aglama  Sevdam                                                            
Nese  Karaböcek  -  Bir  Elinde  Cimbiz                                                    
Nese  Karaböcek  -  Bitsin  Bu  Hasret                                                      
Nese  Karaböcek  -  Deli  Dere                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Fikrimin  Ince  Gulu                                                  
Nese  Karaböcek  -  Gece  Olunca                                                                
Nese  Karaböcek  -  Intizar                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Olmaz  Bu  Kadar                                                          
Nese  Karaböcek  -  Takil  Bana                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Yagmur  Agliyor                                                          
d:\0\2\1993\                                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Benim  De  Canim  Var                                                  
Nese  Karaböcek  -  Bir  Huzzam  Sarki                                                      
Nese  Karaböcek  -  Bir  Sevgi  Istiyorum                                                
Nese  Karaböcek  -  Bu  Yerler  Ne  Fusunkardi                                        
Nese  Karaböcek  -  Deli  Gibi  Sevdim                                                      
Nese  Karaböcek  -  Dudaklar                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Dönusunu  Bekliyorum                                                
Nese  Karaböcek  -  Gönlundeki  Özlem                                                      
Nese  Karaböcek  -  Hey  Gidi  Koca  Dunya                                                
Nese  Karaböcek  -  Hic  Özur  Dileme                                                        
Nese  Karaböcek  -  Mavi  Dunyam  Benim                                                    
Nese  Karaböcek  -  Mecbur  Degilsin                                                        
Nese  Karaböcek  -  Pabucunu  Atti  Dama                                                  
Nese  Karaböcek  -  Sevgi  Yagmuru                                                            
Nese  Karaböcek  -  Tut  Elimi  Birakma                                                    
Nese  Karaböcek  -  Unutmak  Kolaysa  Önce  Sen                                      
Nese  Karaböcek  -  Yillarin  Hesabi                                                        
d:\0\2\2  (Harika  Müzik  2705)\                                                    
Nese  Karaböcek  -  Aska  Saygin  Varsa                                                    
Nese  Karaböcek  -  Askina  Doyum  Olmaz                                                  
Nese  Karaböcek  -  Demiyom  Mu                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Dünden  Beri                                                                
Nese  Karaböcek  -  Elveda  Meyhaneci                                                      
Nese  Karaböcek  -  Geri  Dönülmez  Bir  Yoldayim                                  
Nese  Karaböcek  -  Gökyüzünde  Yalniz  Gezen  Yildizlar                    
Nese  Karaböcek  -  Gönül  Dagi                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Hatirla  Hatirla                                                        
Nese  Karaböcek  -  Kiskanirim  Seni  Ben                                                
Nese  Karaböcek  -  Koca  Dünya                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Senin  Yerinde  Olsam                                                
Nese  Karaböcek  -  Sevme  Beni  Artik  &  Züleyha                                  
Nese  Karaböcek  -  Yesilim  Yesilim  Aman                                              
Nese  Karaböcek  -  Zahidem                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Züleyha                                                                        
Alemin  Kralı  Www.VarBiraZ.NeT                                                              
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
VarBiraz.Net  -  VarBiraZ'Da  Sen  Oyalan...                                        
VarBiraz.Net  -  VarBiraZ'Da  Sen  Oyalan..                                          
d:\0\2\2  Minareci  3149\                                                                
Nese  Karaböcek  ATES  OLMADAN  DUMAN  TÜTERMI                                      
Nese  Karaböcek  AYRILAMAM  SENDEN                                                          
Nese  Karaböcek  BENI  TERK  EDIP  GIDERSIN                                            
Nese  Karaböcek  BIR  SEVGILIM  OLSAYDI                                                  
Nese  Karaböcek  CILE  CEKMEYEMI  GELDIM  DÜNYAYA                                
Nese  Karaböcek  DERTSIZ  OLSAM  ICERMIYDIM                                          
Nese  Karaböcek  EKMEK  PARASI                                                                  
Nese  Karaböcek  GELMEDIN  BIR  DEFA  SEN                                                
Nese  Karaböcek  HAR  MEYHANE  ZINDAN                                                      
Nese  Karaböcek  HAYAT  ILK  SEVGILIYLE  BASLAR                                    
Nese  Karaböcek  HAYATIM  ZINDAN  OLDU                                                    
Nese  Karaböcek  IKI  DAMLA  GÖZ  YASIM                                                    
Nese  Karaböcek  SANA  UGURLAR  OLA                                                          
Nese  Karaböcek  SEVENLERIN  GÜBAHI  YOK(gazelli)                              
Nese  Karaböcek  SEVGILIM  YETMEZMI  BU  CEKTIKLERIM                          
Nese  Karaböcek  YAZIKLAR  OLSUN  SANA                                                    
Nese  Karaböcek  ZAVALLIYIM  DERDIM  COK                                                
d:\0\2\2  Türküola  900080\                                                            
Nese  Karaböcek  -  Arim  Balim  Petegim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Atsan  Atilmaz                                                            
Nese  Karaböcek  -  Ayrilik  Günü                                                              
Nese  Karaböcek  -  Bile  Bile                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Dört  Mevsimde  Sen                                                    
Nese  Karaböcek  -  Eyvah                                                                            
Nese  Karaböcek  -  Kaslarin  Kara  Kara  Leylam                                    
Nese  Karaböcek  -  Katip  Arzuhalim                                                        
Nese  Karaböcek  -  Oyun  Bitti                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Seher  Vakti                                                                
Nese  Karaböcek  -  Sevmekten  Kim  Usanir                                              
Nese  Karaböcek  -  Tatli  Dillim  Güler  Yüzlüm                                    
Nese  Karaböcek  -  Uykuda  Misin  Sevgili  Yarim                                  
d:\0\2\3  Türküola  9000117    1974\                                              
3  Türküola  9000117    1974                                                                        
01-Nese  Karaböcek-Züleyha                                                                      
02-Neşe  Karaböcek-Yesilim                                                                      
03-Nese  Karaböcek-Elveda  Meyhaneci                                                    
04-Nese  Karaböcek-Bu  Nasil  Ask  Böyle                                                
05-Nese  Karaböcek-Hatirla                                                                      
06-Nese  Karaböcek-Yanani  Allah  Görür                                                
07-Nese  Karaböcek-Bos  Gönül  Kussuz  Kafes                                        
08-Nese  Karaböcek-Mavi  Dünyam  Benim                                                  
09-Nese  Karaböcek-Gelinlik  Giydim                                                      
10-Nese  Karaböcek-Gec  Anladim                                                              
11-Nese  Karaböcek-Gecmis  Ola                                                                
12-Nese  Karaböcek-Essiz  Sevgilim  Benim                                            
13-Nese  Karaböcek-Geri  Dönülmez  Yoldayim                                        
14-Nese  Karaböcek-O  Agacin  Altini                                                      
15-Nese  Karaböcek-Senin  Icin                                                                
d:\0\2\4  Türküola  327    1974\                                                      
01-Nese  Karaböcek-Ask  Ve  Gurur                                                            
02-Nese  Karaböcek-Gurbet                                                                        
03-Nese  Karaböcek-Intizar                                                                      
04-Nese  Karaböcek-Pisman  Olur  Da  Bir  Gün                                        
05-Nese  Karaböcek-Taka  Taka                                                                  
06-Nese  Karaböcek-Karli  Bir  Kis  Günü                                                
07-Nese  Karaböcek-Madem  Küstün  Dargindin                                        
08-Nese  Karaböcek-Niyet                                                                          
09-Nese  Karaböcek-Hatiralar                                                                  
10-Nese  Karaböcek-Kime  Niyet                                                                
11-Nese  Karaböcek-Yorgun  Gönüller                                                      
12-Nese  Karaböcek-Elbet  Bir  Gün  Bulusacagiz                                  
13-Nese  Karaböcek-Sevda  Yolu                                                                
14-Nese  Karaböcek-Son  Hatira                                                                
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\                                                      
<Neşe  Karaböcek  -  Adını  Anmayacağım  -  Ben  Seni  Unutmak  İçin  
<Neşe  Karaböcek  -  Allah  Aşkına    Ben  Böyle  de  Yaşarım  Kervan  
<Neşe  Karaböcek  -  Artik  Sevmeyeceğim  -  Ağlama  Deymez  Hayat  A
<Neşe  Karaböcek  -  Ayrılık  Günü  -  Aşık  Olamıyorum  As  Plak  552
<Neşe  Karaböcek  -  Bana  Çok  mu  Görüyorsun  -  Benim  de  Canım  Va
<Neşe  Karaböcek  -  Batsın  Bu  Dünya  -  Perişan  Kervna  Plak  110  
<Neşe  Karaböcek  -  Damarımda  Kanımsın  -  Eyvah  Alp  Plak  2504  (
<Neşe  Karaböcek  -  Deli  Gibi  Sevdim  -  Gözyaşı  Yalan  Söylemez  
<Neşe  Karaböcek  -  Dertler  Benim  Olsun  -  At  Kadehi  Elinden  Ke
<Neşe  Karaböcek  -  Duydumki  Unutmuşsun  -  Saymadım  Kaç  Yıl  Old
<Neşe  Karaböcek  -  Eşsiz  Sevgilim  Benim  -  Geri  Dönülmez  Yolda
<Neşe  Karaböcek  -  Geiger  (Kemancı)  -  Careless  Love  Kervan  Pl
<Neşe  Karaböcek  -  Gönül  -  Köle  Kervan  Plak  80  (1974)>              
<Neşe  Karaböcek  -  Hayatı  Esmeranı  &  Kara  Dut  (1964)>                
<Neşe  Karaböcek  -  Kadehinde  Zehir  Olsa  -  Dert  Şarkısı  Kervan
<Neşe  Karaböcek  -  Koca  Dünya  -  Atsan  Atılmaz  Satsan  Satılmaz
<Neşe  Karaböcek  -  Kulakların  Çınlasın  (Aranjman)  -  Oyun  Bitt
<Neşe  Karaböcek  -  Kulakların  Çınlasın  -  Ben  Gamlı  Hazan  As  P
<Neşe  Karaböcek  -  Makber  -  Bakmıyor  Çeşm-i  Siyah  Alp  Plak  (1
<Neşe  Karaböcek  -  Niyet  -  Hatıralar  Elenor  Plak  1001  (1974)>
<Neşe  Karaböcek  -  O  Ağacın  Altını  Şimdi  Anıyormusun  -  Boş  Gö
<Neşe  Karaböcek  -  Pişman  Olur  da  Bir  Gün  -  Elbet  Bir  Gün  Bul
<Neşe  Karaböcek  -  Sarhoşun  Biri  -  Kemancı  Kervan  Plak  136  (1
<Neşe  Karaböcek  -  Son  Hatıra  -  Aşkına  Doyum  Olmaz  As  Plak  55
<Neşe  Karaböcek  -  Yananı  Allah  Görür  -  Senin  İçin  As  Plak  55
<Neşe  Karaböcek  -  Ümit  Çiçekleri    Aldanmaya  Paydos  Altın  Pla
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Adını  Anma
Nese  Karaböcek  -  Adını  Anmayacağım  -  Ben  Seni  Unutmak  İçin  S
Nese  Karaböcek  -  Adını  Anmayacağım                                                    
Nese  Karaböcek  -  Ben  Seni  Unutmak  İçin  Sevmedim                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Allah  Aşkı
Nese  Karaböcek  -  Thumbs                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Allah  Aşkına    Ben  Böyle  de  Yaşarım  Kervan  P
Nese  Karaböcek  -  Allah  Aşkına                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ben  Böylede  Yaşarım                                                
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Artik  Sevm
Nese  Karaböcek  -  Artik  Sevmeyeceğim  -  Ağlama  Deymez  Hayat  Al
Nese  Karaböcek  -  Artık  Sevmeyeceğim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ağlama  Değmez  Hayat                                                
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Ayrılık  Gü
Nese  Karaböcek  -  Ayrılık  Günü  -  Aşık  Olamıyorum  As  Plak  5526
Nese  Karaböcek  -  Ayrılık  Günü                                                              
Nese  Karaböcek  -  Aşık  Olamıyorum                                                        
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Bana  Çok  m
Nese  Karaböcek  -  Bana  Çok  mu  Görüyorsun  -  Benim  de  Canım  Var
Nese  Karaböcek  -  Bana  Çok  Mu  Görüyorsun                                          
Nese  Karaböcek  -  Benim  De  Canım  Var                                                  
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Batsın  Bu  
Nese  Karaböcek  -  Batsın  Bu  Dünya  -  Perişan  Kervna  Plak  110  (
Nese  Karaböcek  -  Batsın  Bu  Dünya                                                        
Nese  Karaböcek  -  Perişan                                                                        
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Damarımda  
Nese  Karaböcek  -  Damarımda  Kanımsın  -  Eyvah  Alp  Plak  2504  (1
Nese  Karaböcek  -  Damarımda  Kanımsın                                                  
Nese  Karaböcek  -  Eyvah                                                                            
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Deli  Gibi  
Nese  Karaböcek  -  Deli  Gibi  Sevdim  -  Gözyaşı  Yalan  Söylemez  K
Nese  Karaböcek  -  Gözyaşı  Yalan  Söylemez                                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Dertler  Be
Nese  Karaböcek  -  Dertler  Benim  Olsun  -  At  Kadehi  Elinden  Ker
Nese  Karaböcek  -  At  Kadehi  Elinden                                                    
Nese  Karaböcek  -  Dertler  Benim  Olsun                                                
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Duydumki  U
Nese  Karaböcek  -  Duydumki  Unutmuşsun  -  Saymadım  Kaç  Yıl  Oldu
Nese  Karaböcek  -  Duydum  Ki  Unutmuşsun                                              
Nese  Karaböcek  -  Sayamadım  Kaç  Yaz  Oldu                                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Eşsiz  Sevg
Nese  Karaböcek  -  Eşsiz  Sevgilim  Benim  -  Geri  Dönülmez  Yolday
Nese  Karaböcek  -  Eşsiz  Sevgilim  Benim                                              
Nese  Karaböcek  -  Geri  Dönülmez  Yoldayım                                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Geiger  (Ke
Nese  Karaböcek  -  Kısayol  Geiger  (Kemancı)  -  Careless  Love  Ke
Nese  Karaböcek  -  Careless  Love                                                            
Nese  Karaböcek  -  Geiger                                                                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Gönül  -  Kö
Nese  Karaböcek  -  Gönül  -  Köle  Kervan  Plak  80  (1974)                  
Nese  Karaböcek  -  Gönül                                                                            
Nese  Karaböcek  -  Köle                                                                              
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Hayatı  Esm
Nese  Karaböcek  -  Hayati  Esmerani                                                        
Nese  Karaböcek  -  Kara  Dut                                                                      
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Kadehinde  
Nese  Karaböcek  -  1                                                                                    
Nese  Karaböcek  -  3                                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Kadehinde  Zehir  Olsa  -  Dert  Şarkısı  kervan  
Nese  Karaböcek  -  Dert  Şarkısı                                                              
Nese  Karaböcek  -  Kadehinde  Zehir  Olsa                                              
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Koca  Dünya
Nese  Karaböcek  -  Koca  Dünya  -  Atsan  Atılmaz  Satsan  Satılmaz  
Nese  Karaböcek  -  Atsan  Atılmaz  Satsan  Satılmaz                            
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Kulakların
Nese  Karaböcek  -  Kulakların  Çınlasın  (Aranjman)  -  Oyun  Bitti
Nese  Karaböcek  -  Kulakların  Çınlasın                                                
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Kulakların
Nese  Karaböcek  -  Kulakların  Çınlasın  -  Ben  Gamlı  Hazan  As  Pl
Nese  Karaböcek  -  Ben  Gamlı  Hazan                                                        
Nese  Karaböcek  -  Kulakların  Çınlasın                                                
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Makber  -  B
Nese  Karaböcek  -  Makber  -  Bakmıyor  Çeşm-i  Siyah  Alp  Plak  (19
Nese  Karaböcek  -  Bakmıyor  Çeşmi  Siyah                                              
Nese  Karaböcek  -  Makber                                                                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Niyet  -  Ha
Nese  Karaböcek  -  Niyet  -  Hatıralar  Elenor  Plak  1001  (1974)    
Nese  Karaböcek  -  Hatıralar                                                                    
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  O  Ağacın  A
O  Ağacın  Altını  Şimdi  Anıyormusun  -  Boş  Gönül  Kuşsuz  kafes  A
Nese  Karaböcek  -  Boş  Gönül  Kuşsuz  Kafes                                          
Nese  Karaböcek  -  O  Ağacın  Altını  Şimdi  Anıyorum                          
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Pişman  Olu
Nese  Karaböcek  -  Pişman  Olur  da  Bir  Gün  -  Elbet  Bir  Gün  Bulu
Nese  Karaböcek  -  Elber  Bir  Gün                                                            
Nese  Karaböcek  -  Pişman  Olurda  Bir  Gün                                            
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Sarhoşun  B
Nese  Karaböcek  -  Sarhoşun  Biri  -  Kemancı  Kervan  Plak  136  (19
Nese  Karaböcek  -  Kemanci                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Sarhoşun  Biri                                                            
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Son  Hatıra
Nese  Karaböcek  -  Son  Hatıra  -  Aşkına  Doyum  Olmaz  As  Plak  552
Nese  Karaböcek  -  Aşkına  Doyum  Olmaz                                                  
Nese  Karaböcek  -  Son  Hatıra                                                                  
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Yananı  All
Nese  Karaböcek  -  Yananı  Allah  Görür  -  Senin  İçin  As  Plak  552
Nese  Karaböcek  -  Senin  İçin                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Yananı  Allah  Görür                                                  
d:\0\2\45  Likleri  (26  Tane)\Neşe  Karaböcek  -  Ümit  Çiçek
Nese  Karaböcek  -  Ümit  Çiçekleri    Aldanmaya  Paydos  Altın  Plak
Nese  Karaböcek  -  Aldanmaya  Paydos                                                      
Nese  Karaböcek  -  Ümit  Çiçekleri                                                          
d:\0\2\5\                                                                                            
Thumbs                                                                                                            
NeseKarabocek-5                                                                                          
Nese  Karabocek  -  Anlatilmaz  Bin  Dert                                                
Nese  Karabocek  -  Artik  Bu  Solan  Bahcede                                          
Nese  Karabocek  -  Bir  Bahar  Aksami                                                      
Nese  Karabocek  -  Bu  Yara  Baska  Yara                                                  
Nese  Karabocek  -  Caya  Iner  Aglarim                                                    
Nese  Karabocek  -  Demedim  Hicranimi                                                    
Nese  Karabocek  -  Demiyom  Mu                                                                  
Nese  Karabocek  -  Doyamadim  Sana                                                          
Nese  Karabocek  -  Elbet  Bir  Gun  Bulusacagiz                                    
Nese  Karabocek  -  Gecenin  Matemini                                                      
Nese  Karabocek  -  Gonul  Dagi                                                                  
Nese  Karabocek  -  Goze  Mit  Geldik                                                        
Nese  Karabocek  -  Gozyasi  Olsam                                                            
Nese  Karabocek  -  Sonmez  Artik  Yuregimde                                          
Nese  Karabocek  -  Umidini  Kirpiklerine                                              
Nese  Karabocek  -  Yalanci  Yarim                                                            
d:\0\2\5  Türküola  342    1975\                                                      
Thumbs                                                                                                            
Nese  Karabocek  -  5  Türküola  342    1975                                              
Nese  Karabocek  -  5  Türküola  342                                                          
Nese  Karabocek  -  Anlatilmaz  Bin  Dert                                                
Nese  Karabocek  -  Artik  Bu  Solan  Bahcede                                          
Nese  Karabocek  -  Bir  Bahar  Aksami                                                      
Nese  Karabocek  -  Bu  Yara  Baska  Yara                                                  
Nese  Karabocek  -  Caya  Iner  Aglarim                                                    
Nese  Karabocek  -  Demedim  Hicranimi                                                    
Nese  Karabocek  -  Doyamadim  Sana                                                          
Nese  Karabocek  -  Elbet  Bir  Gun  Bulusacagiz                                    
Nese  Karabocek  -  Gecenin  Matemini                                                      
Nese  Karabocek  -  Goze  Mit  Geldik                                                        
Nese  Karabocek  -  Gozyasi  Olsam                                                            
Nese  Karabocek  -  Sonmez  Artik  Yuregimde                                          
Nese  Karabocek  -  Umidini  Kirpiklerine                                              
Nese  Karabocek  -  Yalanci  Yarim                                                            
d:\0\2\6  Türküola  348    1975\                                                      
01-Nese  Karaböcek-Deli  Gibi  Sevdim                                                    
02-Nese  Karaböcek-Unut  Onu  Arkadas                                                    
03-Nese  Karaböcek-Saymadim  Kac  Yil  Oldu                                          
04-Nese  Karaböcek-Kirk  Yillik  Dost  Gibiyiz                                    
05-Nese  Karaböcek-Duyun  Beni                                                                
06-Nese  Karaböcek-Sen  Gidince                                                              
07-Nese  Karaböcek-Köle                                                                            
08-Nese  Karaböcek-Dertler  Benim  Olsun                                              
09-Nese  Karaböcek-Kadehinde  Zehir  Olsa                                            
10-Nese  Karaböcek-Duydum  Ki  Unutmussun                                            
11-Nese  Karaböcek-At  Kadehi  Elinden                                                  
12-Nese  Karaböcek-Gönül                                                                          
13-Nese  Karaböcek-Yürekler  Acisi                                                        
14-Nese  Karaböcek-Kismet                                                                        
d:\0\2\7  (Turkuola  607)\                                                              
Allah  Acisin  Bana                                                                                      
Batsin  Bu  Dunya                                                                                          
Benim  Canim  Yok  Mu                                                                                    
Bir  Gece  Ansizin  Gelebilirim                                                                
Derdimi  Anlatirdim                                                                                    
Dert  Sarkisi                                                                                                
Dertsiz  Olsam  Icer  Miyim                                                                        
Gozyaslari  Yalan  Soylemez                                                                      
Ne  Umdum  Ne  Buldum                                                                                    
Ozlem  Rihtimi                                                                                              
Perisan  &  Bosverdim                                                                                  
Sonmez  Artik  Yuregimde                                                                            
d:\0\2\7  Alparslan  1660\                                                              
Nese  Karaböcek  -  7  Alparslan  1660                                                      
Nese  Karabocek  -  At  kadehi  elinden                                                    
Nese  Karabocek  -  Deli  Gibi  Sevdim                                                      
Nese  Karabocek  -  Dertler  Benim  Olsun                                                
Nese  Karabocek  -  Duyun  Beni                                                                  
Nese  Karabocek  -  Gozyaslari  Yalan  Soylemez                                    
Nese  Karabocek  -  Gurbet  o  kadar  acı  ki                                            
Nese  Karabocek  -  Kole                                                                              
Nese  Karabocek  -  Ne  Umdum  Ne    Buldum                                                
Nese  Karabocek  -  Sen  Gidince                                                                
Nese  Karabocek  -  Unut  Onu  Arkadas                                                      
Nese  Karabocek  -  Özlem  Rıtımı  (Usul  Usul                                        
Nese  Karaböcek  -  Yürekler  Acisi                                                          
d:\0\2\7  Renk\                                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ayda  Yilda  Bir  Pazar                                              
Nese  Karaböcek  -  Fulful  Kiz                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Gunun  Birinde                                                            
Nese  Karaböcek  -  Gönlum  Usak  Gibi                                                      
Nese  Karaböcek  -  Kabahatim  Buyuktur                                                  
Nese  Karaböcek  -  Nazli  Bulbul                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ne  Yapsak  Ne  Etsek                                                  
Nese  Karaböcek  -  Sen  Gelmez  Oldun                                                      
Nese  Karaböcek  -  Sirindir                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Ölmeden  Gel                                                                
d:\0\2\7  Türkuola  607\                                                                  
Allah  Acisin  Bana                                                                                      
Batsin  Bu  Dunya                                                                                          
Benim  Canim  Yok  Mu                                                                                    
Bir  Gece  Ansizin  Gelebilirim                                                                
Derdimi  Anlatirdim                                                                                    
Dert  Sarkisi                                                                                                
Dertsiz  Olsam  Icer  Miyim                                                                        
Gozyaslari  Yalan  Soylemez                                                                      
Ne  Umdum  Ne  Buldum                                                                                    
Ozlem  Rihtimi                                                                                              
Perisan  &  Bosverdim                                                                                  
Sonmez  Artik  Yuregimde                                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\8  Lale  Kaset  051\                                                              
Nese  Karaböcek  -  8  Lale  Kaset  051                                                      
Nese  Karaböcek  -  Alım  Yeşilim  Sarım                                                  
Nese  Karaböcek  -  Artik  Bu  Solan  Bahcede                                          
Nese  Karaböcek  -  Ask  Hasreti  (Gozunde  Bir  Damla)                        
Nese  Karaböcek  -  Demiyonmu                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Dert  Sarkisi                                                              
Nese  Karaböcek  -  Gonul  Dagi                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Karli  Bir  Kis  Günü                                                  
Nese  Karaböcek  -  Köle                                                                              
Nese  Karaböcek  -  Madem  Küstün  Dargindin                                          
Nese  Karaböcek  -  Mavi  Dünyam  Benim                                                    
Nese  Karaböcek  -  Sen  Gidince                                                                
Nese  Karaböcek  -  İntizar                                                                        
d:\0\2\9  Turkuola  697\                                                                  
Thumbs                                                                                                            
Nese  Karaböcek  9-turkuola  697                                                              
01.Nese  Karaböcek-Deli  gibi  sevdim                                                    
02.Nese  Karaböcek-Gözyaslari  yalan  söylemez                                  
03.Nese  Karaböcek-Kirk  yillik  dost  gibiyiz                                    
04.Nese  Karaböcek-Özlem  rihtimi                                                          
05.Nese  Karaböcek-Unut  onu  arkadas                                                    
06.Nese  Karaböcek-Dert  sarkisi                                                            
07.Nese  Karaböcek-Batsin  bu  dunya                                                      
08.Nese  Karaböcek-Derdimi  anlatirdim                                                
09.Nese  Karaböcek-Duyun  beni                                                                
10.Nese  Karaböcek-Dertler  benim  olsun                                              
11.Nese  Karaböcek-Köle                                                                            
12.Nese  Karaböcek-Kadehinde  zehir  olsa                                            
13.Nese  Karaböcek-Ne  umdum  ne  buldum                                                
14.Nese  Karaböcek-At  kadehi  elinden                                                  
d:\0\2\Altın  Şarkılar  1\                                                              
Adini  Anmayacagim                                                                                      
Artik  Sevmeyecegim                                                                                    
Elbet  Bir  Gun  Bulusacagiz                                                                      
Elveda  Meyhaneci                                                                                        
Gel  Usul  Usul                                                                                              
Geri  Dönulmez  Yoldayim                                                                            
Gökyuzunde  Yalniz  Gezen  Yildizlar                                                      
Kiskanirim  Seni  Ben                                                                                  
Kulaklarin  Cinlasin                                                                                  
O  Agacin  Altinda                                                                                        
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Altın  Şarkılar  2\                                                              
Nese  Karaböcek  -  Benim  De  Canim  Var                                                  
Nese  Karaböcek  -  Hey  Gidi  Koca  Dünya                                                
Nese  Karaböcek  -  Koca  Dünya  (Enstrumantal)                                    
Nese  Karaböcek  -  Mavi  Dünyam  Benim                                                    
Nese  Karaböcek  -  Perisan                                                                        
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Amerika  1  (Türküola  2103)\                                            
Thumbs                                                                                                            
2103  -  Nese  Karaböcek  (AMERIKA)türküola  2103                                
Nese  Karaböcek  -  Aksamlar                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Arkadas                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Beni  Bana  Ver                                                            
Nese  Karaböcek  -  Bir  Öpücük  Bahsis                                                    
Nese  Karaböcek  -  Elele                                                                            
Nese  Karaböcek  -  O  Senli  Günlerim                                                      
Nese  Karaböcek  -  Sabret  Canim  Sabret                                                
Nese  Karaböcek  -  Sarkilara  Sordum                                                      
Nese  Karaböcek  -  Yalvarma                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Üzülme  Haydar                                                            
d:\0\2\Amerika  2  (Türküola  2278)\                                            
A01_Sarkilara  sordum                                                                                
A02_Arkadas                                                                                                  
A03_Aksamlar                                                                                                
A04_O  senli  gunlerim                                                                                
A05_Bir  opucuk  bahsis                                                                              
A06_Uzulme  haydar                                                                                      
A07_Beni  bana  ver                                                                                      
A08_Yalvarma                                                                                                
B01_Elele                                                                                                      
B02_Su  ver  leyla                                                                                        
B03_Trilelli  lelli                                                                                    
B04_Kalbine  sor                                                                                          
B05_Yetti  canima                                                                                        
B06_Gidiyorum  ben                                                                                      
B07_Insallah  masallah                                                                              
B08_Ben  yastik  istemem                                                                            
d:\0\2\Arkadas\                                                                                
Nese  Karaböcek  -  Aksamlar                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Arkadas                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Bir  Öptum                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Birak  Beni                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Elele                                                                            
Nese  Karaböcek  -  O  Senli  Gunlerim                                                      
Nese  Karaböcek  -  Sabret                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Yalvarma                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Üzulme                                                                          
d:\0\2\Ates  Benim  Kül  Benim\                                                      
Nese  Karaböcek  -  Aglama  Bebegim                                                          
Nese  Karaböcek  -  Ates  Benim  Kul  Benim                                              
Nese  Karaböcek  -  Ayrilmam  Senden                                                        
Nese  Karaböcek  -  Bir  Daha  Söyle                                                          
Nese  Karaböcek  -  Cukulatam  Cukulata                                                  
Nese  Karaböcek  -  Gelmesende  Olur  Artik                                            
Nese  Karaböcek  -  Hatirim  Kalir                                                            
Nese  Karaböcek  -  Hos  Gör  Aldirma                                                        
Nese  Karaböcek  -  Nasil  Gecti  Habersiz                                              
Nese  Karaböcek  -  Ne  Sisler  Ne  Firtinalar                                        
d:\0\2\Avare\                                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Ah  Ettikce                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Avare  Derler  Bana                                                    
Nese  Karaböcek  -  Ayrildi  Yollarimiz                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ayrilmam  Senden                                                        
Nese  Karaböcek  -  Beni  Terk  Edip  Gidersen                                        
Nese  Karaböcek  -  Dile  Dustum                                                                
Nese  Karaböcek  -  Her  Meyhane  Zindan                                                  
Nese  Karaböcek  -  Olmaz  Olsun                                                                
Nese  Karaböcek  -  Sana  Ugurlar  Ola                                                      
Nese  Karaböcek  -  Sangam                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Sevenlerin  Gunahi  Yok                                            
Nese  Karaböcek  -  Yak  Bir  Sigara                                                          
Nese  Karaböcek  -  Yollarimiz  Ayrildi                                                  
d:\0\2\Ayrilik  Vakti  (Türküola  1669)\                                    
Nese  Karaböcek  -  Allah  Askina                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ayrilik  Vakti                                                            
Nese  Karaböcek  -  Ayrilik  Yari  Ölmekmis                                            
Nese  Karaböcek  -  Beklerim  Hergün  Bu  Sahillerde                            
Nese  Karaböcek  -  Ben  Böyle  De  Yasarim                                              
Nese  Karaböcek  -  Bir  Öptüm                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Bu  Yerler  Ne  Füsunkardi                                        
Nese  Karaböcek  -  Gülünce  Gözlerinin  Ici  Gülüyor                          
Nese  Karaböcek  -  Hecine  Gönlüm  Hecine                                              
Nese  Karaböcek  -  Kac  Kadeh  Sustu                                                        
Nese  Karaböcek  -  Ne  Yaptim  Kendimi  Nasil  Aldattim                      
Nese  Karaböcek  -  O  Dudaklar                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Sabret  Gönül                                                              
Nese  Karaböcek  -  Yasadim  Mi  Öldüm  Mü                                                
Nese  Karaböcek  -  Yayli  Tanbur  Taksimi                                              
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Beddua\                                                                                  
Thumbs                                                                                                            
Nese  Karaböcek  (BEDDUA)                                                                          
Nese  Karaböcek  ASK  VE  SEVGI                                                                  
Nese  Karaböcek  ASKINLA  BIN  DEFA  ÖLSEM                                              
Nese  Karaböcek  BEDDUA                                                                              
Nese  Karaböcek  BEN  GARIP  BIR  BÜLBÜLÜM                                              
Nese  Karaböcek  BEN  ONU  ARIYORUM                                                          
Nese  Karaböcek  BIR  ZAMANLAR  GÖNLÜME                                                  
Nese  Karaböcek  DERT  CEKMEYE  GIDIYORUM                                              
Nese  Karaböcek  GECIVERDI  ÖMRÜMÜZ                                                        
Nese  Karaböcek  GÖZLERINDE  YAS  OLAYIM                                                
Nese  Karaböcek  ISTERSEN  SEV  BENI                                                        
Nese  Karaböcek  KARA  GÖZLÜM                                                                    
Nese  Karaböcek  SU  KARSI  EVDE  BIR  COCUK  DOGMUS                              
d:\0\2\Bir  Huzzam  Sarki  Gibi\                                                    
Nese  Karaböcek  -  Bir  Huzzam  Sarki                                                      
Nese  Karaböcek  -  Bu  Yerler  Ne  Fusunkardi                                        
Nese  Karaböcek  -  Dudaklar                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Dönusunu  Bekliyorum                                                
Nese  Karaböcek  -  Gönlundeki  özlem                                                      
Nese  Karaböcek  -  Hic  özur  Dileme                                                        
Nese  Karaböcek  -  Mecbur  Degilsin                                                        
Nese  Karaböcek  -  Pabucunu  Attim  Dama                                                
Nese  Karaböcek  -  Sevgi  Yagmuru                                                            
Nese  Karaböcek  -  Unutmak  Kolaysa  önce  Sen                                      
Nese  Karaböcek  -  Yillarin  Hesabi                                                        
d:\0\2\Bir  Tanem  2001\                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Allah  Derim                                                                
Nese  Karaböcek  -  Ay  Ince  Cam  Gibi                                                      
Nese  Karaböcek  -  Benimsin                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Bir  Ilkbahar  Sabahi                                                
Nese  Karaböcek  -  Bir  Tanem                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Deli  Deli  Konusma                                                    
Nese  Karaböcek  -  Kapandim  Odalara                                                      
Nese  Karaböcek  -  Olmuyor  Gulum                                                            
Nese  Karaböcek  -  Sensiz  Geceler                                                          
Nese  Karaböcek  -  Sizlama  Yuregim                                                        
Nese  Karaböcek  -  Öldugumu  Unuturum                                                    
d:\0\2\Bir  Öptüm  (Yagmur)\                                                          
Nese  Karaböcek  -  Adim  Yalnizlik  Benim                                              
Nese  Karaböcek  -  Askina  Hic  Doyum  Olmaz                                          
Nese  Karaböcek  -  Bir  Tuhafim  Bu  Aksam                                              
Nese  Karaböcek  -  Dertsiz  Olsam  Icermiyim                                        
Nese  Karaböcek  -  Eski  Dostlar                                                              
Nese  Karaböcek  -  Kemanci                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Seni  Buldum  Ya                                                          
Nese  Karaböcek  -  Yagmur  (Bir  Öptüm)  (Versiyon)                            
Nese  Karaböcek  -  Yagmur  (Bir  Öptüm)                                                  
Nese  Karaböcek  -  Yasadim  Mi  Öldüm  Mü                                                
Nese  Karaböcek  -  Özlem  Rihtimi                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Büyük  Asklarin  Kaderi  (As  Plak  1003  LP)\                
Nese  Karaböcek  -  Artik  Gel  Ne  Olur                                                    
Nese  Karaböcek  -  Bos  Gönül  Kussuz  Kafes                                          
Nese  Karaböcek  -  Büyük  Asklarin  Kaderi                                            
Nese  Karaböcek  -  Nerden  Düstüm  Ben  Bu  Aska                                    
Nese  Karaböcek  -  O  Agacin  Altini  Simdi  Aniyormusun                    
Nese  Karaböcek  -  Oyun  Bitti  (Versiyon)                                            
Nese  Karaböcek  -  Senin  Icin                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Yanani  Allah  Görür                                                  
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Canim  Dinleyicilerim  -  Turkuola\                                
Acilis  Konusmasi                                                                                        
Aldanmaya  Paydos                                                                                        
Bahar  Bitti                                                                                                  
Bir  Tuhafim  Bu  Aksam                                                                                
Dunya  Sarhos                                                                                                
Dunyanin  Kanunu  Buymus                                                                            
Duymak  Istiyorum                                                                                        
Kismet  Degilmis                                                                                          
Onemli  Degil                                                                                                
Sana  Tiryaki  Olmusum                                                                                
Sevecek  Hal  Kalmamis                                                                                
Yaleylu(Arapca)                                                                                          
Zeytin  Gozlum                                                                                              
d:\0\2\Cicek  Dagi\                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Bir  Öptum  (Yagmur)                                                  
Nese  Karaböcek  -  Cicek  Dagi                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Derdimi  Dökersem                                                      
Nese  Karaböcek  -  Kara  Gözlu  Bilo                                                        
Nese  Karaböcek  -  Lolo,vay  Vay                                                              
Nese  Karaböcek  -  Olmaz  Olmaz                                                                
Nese  Karaböcek  -  Sepeti  Koluna                                                            
Nese  Karaböcek  -  Sev  Dostum  Sev                                                          
d:\0\2\Cucu  -  Öp  Gizlice\                                                            
Nese  Karaböcek  -  Bir  Numara  Ask                                                          
Nese  Karaböcek  -  Cis  Cis                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Cucu                                                                              
Nese  Karaböcek  -  Gel  Imana                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Git  O  Kadina                                                              
Nese  Karaböcek  -  Gizlice  Gizlice                                                        
Nese  Karaböcek  -  Mehmedim  Ali                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ozur  Dilerim                                                              
Nese  Karaböcek  -  Zing  Zing                                                                    
d:\0\2\Deli  Gibi  Sevdim\                                                              
on.                                                                                                                  
Neşe  Karaböcek  -  01  -  Deli  Gibi  Sevdim                                            
Neşe  Karaböcek  -  02  -  Gözyaşları  Yalan  Söylemez                          
Neşe  Karaböcek  -  03  -  Kırk  Yıllık  Dost  Gibiyiz                            
Neşe  Karaböcek  -  04  -  Suçum  Nedir                                                      
Neşe  Karaböcek  -  05  -  Özlem  Rıhtımı                                                  
Neşe  Karaböcek  -  06  -  Unut  Onu  Arkadaş                                            
Neşe  Karaböcek  -  07  -  Duyun  Beni                                                        
Neşe  Karaböcek  -  08  -  Dertler  Benim  Olsun                                      
Neşe  Karaböcek  -  09  -  Köle                                                                    
Neşe  Karaböcek  -  10  -  Kadehinde  Zehir  Olsa                                    
Neşe  Karaböcek  -  11  -  Ne  Umdum  Ne  Buldum                                        
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Deliler  Gibi  &  Iste  Eyle  (Altin  Plak  071)\            
Nese  Karaböcek  -  Bir  Cocuktan  Farkin  Yok                                        
Nese  Karaböcek  -  Deliler  Gibi                                                              
Nese  Karaböcek  -  Dünya  Senin  Dünya  Benim                                        
Nese  Karaböcek  -  Göcebe  Kuslar                                                            
Nese  Karaböcek  -  Gözlerin  Eladir  Yar                                                
Nese  Karaböcek  -  Gülüm                                                                            
Nese  Karaböcek  -  Hasret                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Hic  Küsmenin  Yeri  Miydi                                        
Nese  Karaböcek  -  Iste  Eyle  (Siir)                                                      
Nese  Karaböcek  -  Senin  Askin                                                                
Nese  Karaböcek  -  Tanirsin  Beni                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Dertli  (Güney  Plak)\                                                        
Nese  Karaböcek  -  Ah  Su  Dünya                                                                
Nese  Karaböcek  -  Alaasfuriye  (Arapca)                                              
Nese  Karaböcek  -  Askini  Neden  Gizledin                                            
Nese  Karaböcek  -  Avare                                                                            
Nese  Karaböcek  -  Baga  Girdim  Nar  Icin                                              
Nese  Karaböcek  -  Bayginam  Güzel  Yüzüne                                            
Nese  Karaböcek  -  Bir  Bahar  Aksami                                                      
Nese  Karaböcek  -  Bir  Vefasiza  Kandim                                                
Nese  Karaböcek  -  Catma  Kalem  Kaslarini                                            
Nese  Karaböcek  -  Dertli  Kervan                                                            
Nese  Karaböcek  -  Ellere  Birakmam  Seni                                              
Nese  Karaböcek  -  Hayati  Esmerani  (Arapca)                                      
Nese  Karaböcek  -  Karadut                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Sana  Ben  Gönlümü  Verdim                                        
Nese  Karaböcek  -  Sen  Ellerin  Olamazsin                                            
Nese  Karaböcek  -  Siseler  (Rumca)                                                        
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Dost  Bahcesi    (Türkola  1309)\                                      
Neşe  Karaböcek  -  Dost  Bahçesi  (  Türkola  1309  )  1                        
Neşe  Karaböcek  -  Dost  Bahçesi  (  Türkola  1309  )                            
Nese  Karaböcek  -  Aksam  Oldu                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ayrilik  Kolyesi                                                        
Nese  Karaböcek  -  Bahari  Bekleyen                                                        
Nese  Karaböcek  -  Bahcenizde  Gul  Var  Mi                                            
Nese  Karaböcek  -  Bizi  Kiskanan  Gözler                                              
Nese  Karaböcek  -  Cay  Elinde  Öteye                                                      
Nese  Karaböcek  -  Derdine  Dustum                                                          
Nese  Karaböcek  -  Dost  Bahcesi                                                              
Nese  Karaböcek  -  Guldur  Artik                                                              
Nese  Karaböcek  -  Hayli  Zamandir                                                          
Nese  Karaböcek  -  Mektup  Selam  Söyle                                                  
Nese  Karaböcek  -  Seni  Buldum  Ya                                                          
Nese  Karaböcek  -  Toprak                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Vara  Vara                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Zalim  Dunya                                                                
d:\0\2\Dunden  Beri\                                                                        
Nese  Karabocek  -  Asik  Olmuyorum                                                          
Nese  Karabocek  -  Aska  Saygin  Varsa                                                    
Nese  Karabocek  -  Dunden  Beri                                                                
Nese  Karabocek  -  Elveda  Meyhaneci                                                      
Nese  Karabocek  -  Essiz  Sevgilim  Benim                                              
Nese  Karabocek  -  Geri  Donulmez  Bir  Yoldayim                                  
Nese  Karabocek  -  Gokyuzunde  Yalniz  Gezen  Yildizlar                    
Nese  Karabocek  -  Hatirla  Hatirla                                                        
Nese  Karabocek  -  Senin  Yerinde  Olsam                                                
Nese  Karabocek  -  Sevme  Beni  Artik                                                      
Nese  Karabocek  -  Yesilim  Yesilim                                                        
Nese  Karabocek  -  Zahidem  Askina  Doyum  Olmaz                                  
Nese  Karabocek  -  Zuleyha                                                                        
d:\0\2\Dunden  Bugune  (Turkuola-662)\                                      
Nese  Karabocek  -  Allah  Askina                                                              
Nese  Karabocek  -  Ayrilik  Vakti                                                            
Nese  Karabocek  -  Ayrilik  Yari  Olmekmis                                            
Nese  Karabocek  -  Beklerim  Hergun  Bu  Sahillerde                            
Nese  Karabocek  -  Ben  Boyle  De  Yasarim                                              
Nese  Karabocek  -  Bir  Optum                                                                    
Nese  Karabocek  -  Bu  Yerler  Ne  Fusunkardir                                      
Nese  Karabocek  -  Gulunce  Gozlerinin  Ici  Guluyor                          
Nese  Karabocek  -  Hecine  Gonlum  Hecine                                              
Nese  Karabocek  -  Kac  Kadeh  Sustu                                                        
Nese  Karabocek  -  Ne  Yaptim  Kendimi  Nasil  Aldattim                      
Nese  Karabocek  -  O  Dudaklar                                                                  
Nese  Karabocek  -  Sabret  Gonul                                                              
Nese  Karabocek  -  Yasadim  Mi  Oldum  Mu                                                
Nese  Karabocek  -  Yayli  Tambur  Taksimi                                              
d:\0\2\Geri  Dönülmez  Bir  Yoldayim  (As  Plak  1005  LP)\      
Nese  Karaböcek  -  Bu  Nasil  Ask  Böyle                                                  
Nese  Karaböcek  -  Dört  Mevsimde  Sen                                                    
Nese  Karaböcek  -  Hatirla  Hatirla                                                        
Nese  Karaböcek  -  Kaslarin  Kara  Kara  Leylam                                    
Nese  Karaböcek  -  Katip  Arzuhalim  Yaz  Yare  Böyle                          
Nese  Karaböcek  -  Son  Hatira                                                                  
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Günün  Birinde\                                                                    
Nese  Karabocek  -  Adim  Yalnizlik  Benim                                              
Nese  Karabocek  -  Askin  Okulu  Olmaz                                                    
Nese  Karabocek  -  Batsin  Bu  Dunya                                                        
Nese  Karabocek  -  Bir  Tuhafim  Bu  Aksam                                              
Nese  Karabocek  -  Dert  Sarkisi                                                              
Nese  Karabocek  -  Dunya  Sarhos                                                              
Nese  Karabocek  -  Duymak  Istiyorum                                                      
Nese  Karabocek  -  Duyun  Beni                                                                  
Nese  Karabocek  -  Gozyaslari  Yalan  Soylemez                                    
Nese  Karabocek  -  Gunun  Birinde                                                            
Nese  Karabocek  -  Kismet  Degilmis                                                        
Nese  Karabocek  -  Ne  Umdum  Ne  Buldum                                                  
Nese  Karabocek  -  Olmeden  Gel                                                                
Nese  Karabocek  -  Onemli  Degil                                                              
Nese  Karabocek  -  Ozlem  Rihtimi                                                            
Nese  Karabocek  -  Sana  Tiryaki  Olmusum                                              
Nese  Karabocek  -  Sevecek  Hal  Kalmadi                                                
d:\0\2\Intizar  (As  Plak  706)\                                                    
Nese  Karaböcek  -  Ahu  Gözlü  Sevgilim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Alim  Yesilim  Sarim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Bos  Gönül  Kussuz  Kafes                                          
Nese  Karaböcek  -  Nerden  Düstüm  Ben  Bu  Aska                                    
Nese  Karaböcek  -  O  Agacin  Altini                                                        
Nese  Karaböcek  -  Pisman  Olur  Da  Birgün                                            
Nese  Karaböcek  -  Yanani  Allah  Görür                                                  
d:\0\2\Kader  Utansın\                                                                    
Thumbs                                                                                                            
Nese  Karaböcek  (KADER  UTANSIN)turkuola  1672                                  
Nese  Karaböcek  ADIM  YALNIZLIK  BENIM                                                  
Nese  Karaböcek  ASKIN  OKULU  OLMAZ                                                        
Nese  Karaböcek  AYRILIK  GÜNÜ                                                                  
Nese  Karaböcek  GECE  YAMAN  UZUNDUR                                                      
Nese  Karaböcek  KADER  UTANSIN                                                                
Nese  Karaböcek  NE  BAHTIYARDIK                                                              
Nese  Karaböcek  SEVDA  YOLU                                                                      
Nese  Karaböcek  SON  HATIRA                                                                      
Nese  Karaböcek  TREN                                                                                  
Nese  Karaböcek  ÜMIT  CICEKLERI                                                              
d:\0\2\Kertenkele\                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Ben  Zaten  Ölmusum                                                    
Nese  Karaböcek  -  Budala                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Dogmusum  Avare                                                          
Nese  Karaböcek  -  Hastayim  Viran                                                          
Nese  Karaböcek  -  Havan  Batsin  (Mirmir)                                            
Nese  Karaböcek  -  Kertenkelle                                                                
Nese  Karaböcek  -  Merhaba  Dunya                                                            
Nese  Karaböcek  -  Nasil  Unuturum  Seni                                                
Nese  Karaböcek  -  Sevda  Tepesi                                                              
Nese  Karaböcek  -  Singirdak                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Yanpara  Dönpara                                                        
Nese  Karaböcek  -  Yegane                                                                          
d:\0\2\Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Minareci  2  (Ozel  Seri
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Ask  Bence  Sen  Demektir  (Biricik)  
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Ayriligi  Isterken  (Biricik)            
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Ben  O  Zaman  Olurum  (Biricik)          
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Deli  Gibi  Sevdim                                  
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Demedim  Mi  Ben  Sana                            
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Gozyaslari  Yalan  Soylemez                
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Kole                                                          
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Ne  Olur  Bu  Aski  Oldurmeyelim  (Bir
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Ne  Umdum                                                  
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Sen  De  Bizdensin  (Biricik)              
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Sen  Gidince                                            
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Seven  Gozlerim  (Biricik)                  
Nese  Karabocek  &  Biricik  -  Yurekler  Acisi                                      
d:\0\2\Nese  Karaböcek  &  A.Özhan  -  Uzelli  618\                    
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Aradi  Buldu  Beni  (N.Karaböcek)            
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Ayrilik  Kolyesi  (N.Karaböcek)              
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Bahcenizde  Gül  Varmi  (N.Karaböcek)    
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Ben  Melamet  Hirkasini  (A.Özhan)          
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Bir  Mechule  Giden  Dünya  (N.Karaböcek
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Bu  Ne  Haldir  Sultanim  (A.Özhan)          
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Cay  Elinden  Öteye  (N.Karaböcek)          
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Gönlüme  Gir  Dog  Günesim  (A.Özhan)      
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Gözler  Yalan  Söylemez  (N.Karaböcek)  
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Hayli  Zamandir  Beklettin  Beni  (N.Kar
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Mektup  Selam  Eyle  Bizden  (N.Karaböce
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Sen  Neseden  Haber  Ver  (A.Özhan)          
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Su  Yalan  Dünyayi  (A.Özhan)                    
N.Karaböcek  &  A.Özhan  -  Zulmetle  Ayrilik  (Geceler)  (A.Özhan)
d:\0\2\Nese  Karaböcek  &  Orhan  Gencebay  -  1  (Kervan  Plak
Nese  Karaböcek-At  Kadehi  Elinden                                                        
Nese  Karaböcek-Ben  Böyle  De  Yasarim                                                  
Nese  Karaböcek-Dert  Sarkisi                                                                  
Nese  Karaböcek-Duyun  Beni                                                                      
Nese  Karaböcek-Köle                                                                                  
Nese  Karaböcek-Perisan                                                                            
Orhan  Gencebay-Ben  Dogarken  Ölmüsüm                                                  
Orhan  Gencebay-Bir  Araya  Gelemeyiz                                                    
Orhan  Gencebay-Hatasiz  Kul  Olmaz                                                        
Orhan  Gencebay-Kara  Cali                                                                        
Orhan  Gencebay-Sen  Hayatsin  Ben  Ömür                                                
Orhan  Gencebay-Yasamak  Bu  Degil                                                          
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Niyet  (Elenor  Plak  1029  LP)\                                        
Nese  Karaböcek  -  Anlatilmaz  Bin  Dert  Ile                                        
Nese  Karaböcek  -  Bos  Vermisim                                                              
Nese  Karaböcek  -  Bu  Yara  Baska  Yara                                                  
Nese  Karaböcek  -  Caya  Iner  Aglarim                                                    
Nese  Karaböcek  -  Demedim  Hicranimi                                                    
Nese  Karaböcek  -  Elbet  Bir  Gün  Bulusacagiz                                    
Nese  Karaböcek  -  Hatiralar                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Yalanci  Yarim                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Oldugumu  Unuturum\                                                            
Nese  Karaböcek  -  Allah  Derim                                                                
Nese  Karaböcek  -  Ay  Ince  Cam  Gibi                                                      
Nese  Karaböcek  -  Benim  Icin                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Bir  Ilkbahar  Sabahi                                                
Nese  Karaböcek  -  Bir  Tanem                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Deli  Deli  Konusma                                                    
Nese  Karaböcek  -  Kapandim  Odalara                                                      
Nese  Karaböcek  -  Oldugumu  Unuturum                                                    
Nese  Karaböcek  -  Sensiz  Geceler                                                          
Nese  Karaböcek  -  Sizlama  Yuregim                                                        
d:\0\2\Oyun  Bitti  (Harika  Müzik  2704)\                                  
Nese  Karaböcek  -  Enginde  Yavas  Yavas                                                
Nese  Karaböcek  -  O  Agacin  Altini  Simdi  Aniyormusun                    
Nese  Karaböcek  -  Pisman  Olur  Da  Bir  Gün                                          
Nese  Karaböcek  -  Yorgun  Gönüller                                                        
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Sabir  Allah  Sabir\                                                            
Nese  Karaböcek  -  A01_sabir  Allah  Sabir                                            
Nese  Karaböcek  -  A02_sen  Gelmez  Oldun                                              
Nese  Karaböcek  -  A03_sen  Adami  Oldurursun                                      
Nese  Karaböcek  -  A04_gunun  Birinde                                                    
Nese  Karaböcek  -  A05_soyleyin  Anama  Aglamasin                              
Nese  Karaböcek  -  A06_sevsen  Ne  Olur                                                  
Nese  Karaböcek  -  B01_seven  Kalpler  Yasasin                                    
Nese  Karaböcek  -  B02_gun  Veda  Ediyor                                                
Nese  Karaböcek  -  B03_atil  Boynuma                                                      
Nese  Karaböcek  -  B04_ucmuyor  Gonlum                                                  
Nese  Karaböcek  -  B05_hayret  Bir  Sey                                                  
Nese  Karaböcek  -  B06_beni  Ellere  Biraktin                                      
d:\0\2\Seni  Buldum  Ya  &  Yali  Yali  (Kervan  143)\                
Nese  Karabocek  -  Seni  Buldum  Ya                                                          
Nese  Karabocek  -  Yali  Yali                                                                    
d:\0\2\Sevda  Yolu  (Aranjman)  (As  Plak  706  LP)\                  
Nese  Karaböcek  -  Adini  Anmayacagim                                                    
Nese  Karaböcek  -  Bile  Bile                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Dert  Ortagim  Benim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Gecmis  Ola                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Kime  Niyet  Kime  Kismet                                          
Nese  Karaböcek  -  Sevda  Yolu                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ömrümce  Hep  Adim  Adim                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Sonbahar  Günesi  (Türküola  7371  LP)\                          
Nese  Karaböcek  -  Batsin  Bu  Dünya                                                        
Nese  Karaböcek  -  Demedim  Mi  Ben  Sana                                                
Nese  Karaböcek  -  Duydum  Ki  Unutmussun                                              
Nese  Karaböcek  -  Duyun  Beni                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Kirk  Yillik  Dost  Gibiyiz                                      
Nese  Karaböcek  -  O  Gece                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Saymadim  Kac  Yil  Oldu                                            
Nese  Karaböcek  -  Sonbahar  Günesi                                                        
Nese  Karaböcek  -  Sucum  Nedir                                                                
Nese  Karaböcek  -  Yürekler  Acisi                                                          
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Süper  Arabesk\                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Allah  Kerim                                                                
Nese  Karaböcek  -  Ben  De  Isterim                                                          
Nese  Karaböcek  -  Biz  Ayrilamayiz                                                        
Nese  Karaböcek  -  Bu  Can  Sensiz  Yasar  Mi                                          
Nese  Karaböcek  -  Cagirma  Beni                                                              
Nese  Karaböcek  -  Milyonum  Yok                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ne  Kaldi  Ki                                                                
Nese  Karaböcek  -  Pismanim  Cok  Sevdigime                                          
Nese  Karaböcek  -  Sevmek  Niye                                                                
Nese  Karaböcek  -  Sursun  Sevdigim                                                        
d:\0\2\Telli  Telli  (Altin  Plak  007  LP)\                                
Nese  Karaböcek  -  Ayip  Sana  Sabri                                                        
Nese  Karaböcek  -  Eyvallah                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Fakkar                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Insallah                                                                      
Nese  Karaböcek  -  Isterem  Ki  Görem  Seni                                            
Nese  Karaböcek  -  Seni  Özledim                                                              
Nese  Karaböcek  -  Sensiz  Yasaya  Bilmirem                                          
Nese  Karaböcek  -  Sensizlik  (Gömelim  Bu  Hasta  Kalbi)                  
Nese  Karaböcek  -  Sildim  Seni  Kalbimden                                            
Nese  Karaböcek  -  Telli  Telli                                                                
Nese  Karaböcek  -  Unut  Bu  Sevgimi  (Gidiyorum  Ben)                        
Nese  Karaböcek  -  Ya  Habibi                                                                    
Nese  Karaböcek  -  Üc  Günde  Bir                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ümit  Cesmesi                                                              
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Ugur  Böcegi\                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Aglamadegmezhayat                                                    
Nese  Karaböcek  -  Anlatilmaz  Bin  Dert  Ile                                        
Nese  Karaböcek  -  Artik  Sevmeyecegim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ayrilik  Gunu                                                              
Nese  Karaböcek  -  Ben  Seni  Unutmak  Icin  Sevmedim                          
Nese  Karaböcek  -  Elbet  Bir  Gun  Bulusacagiz                                    
Nese  Karaböcek  -  Enginde  Yavas  Yavas                                                
Nese  Karaböcek  -  Göze  Mi  Geldi                                                            
Nese  Karaböcek  -  Mavi  Dunyam  Benim                                                    
Nese  Karaböcek  -  Sevda  Yolu                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Sönmez  Artik  Yuregimde                                          
Nese  Karaböcek  -  Yalanci  Yarim                                                            
Nese  Karaböcek  -  Ümidini  Kirpiklerinde                                            
d:\0\2\Yagmur  Agliyor\                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Aglama  sevdam                                                            
Nese  Karaböcek  -  Anmasinlar  adini                                                      
Nese  Karaböcek  -  Bir  elinde  cinbiz                                                    
Nese  Karaböcek  -  Bitsin  bu  hasret                                                      
Nese  Karaböcek  -  Deli  dereli                                                                
Nese  Karaböcek  -  Fikrimin  ince  gulu                                                  
Nese  Karaböcek  -  Olmaz  bu  kadar                                                          
Nese  Karaböcek  -  Yagmur  agliyor                                                          
Nese  Karaböcek  -  Yasamak  guzel                                                            
d:\0\2\Yagmur  Altinda\                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Affetmem  Asla  Seni                                                  
Nese  Karaböcek  -  Bana  Nasil  Vazgec  Dersin                                      
Nese  Karaböcek  -  Butun  Kuslar  Vefasiz                                              
Nese  Karaböcek  -  Civelek                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Eski  Dostlar                                                              
Nese  Karaböcek  -  Gunduzum  Seninle                                                      
Nese  Karaböcek  -  Kaderimde  Hep  Guzeli  Aradim                                
Nese  Karaböcek  -  Klarnet  Taksimi                                                        
Nese  Karaböcek  -  Mevsimler  Yas  Tutup  Guller                                  
Nese  Karaböcek  -  Sevda  Basamagi                                                          
Nese  Karaböcek  -  Sizden  Biri                                                                
Nese  Karaböcek  -  Yagmur  Altinda                                                          
d:\0\2\Yam  Yam\                                                                                
Nese  Karaböcek  -  Cirilciplak                                                                
Nese  Karaböcek  -  Deli  Deli  Acayipsin                                                
Nese  Karaböcek  -  Isterim                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Kokun  Odamda                                                              
Nese  Karaböcek  -  Maymun  Suratli                                                          
Nese  Karaböcek  -  Olsun  Olsun                                                                
Nese  Karaböcek  -  Rakip  Ariyorum                                                          
Nese  Karaböcek  -  Vallah                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Yam  Yam                                                                        
Nese  Karaböcek  -  Öp  Beni                                                                        
d:\0\2\Ölmeyen  Sarkilar\                                                              
Nese  Karaböcek  -  Artik  Sevmeyecegim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Ates  Benim  Kül  Benim                                              
Nese  Karaböcek  -  Ben  Seni  Unutmak  Icin  Sevmedim                          
Nese  Karaböcek  -  Bir  Daha  Söyle                                                          
Nese  Karaböcek  -  Bir  Hüzzam  Sarki  Gibi                                            
Nese  Karaböcek  -  Elbet  Bir  Gün  Bulusacagiz                                    
Nese  Karaböcek  -  Gönlündeki  Özlem                                                      
Nese  Karaböcek  -  Insallah  Masallah                                                    
Nese  Karaböcek  -  Unutmak  Kolaysa  Önce  Sen  Unut                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Ümidini  Kirpiklerine  (Kervan  Plak  14  LP)\              
Nese  Karaböcek  -  Bir  Gece  Ansizin  Gelebilirim                              
Nese  Karaböcek  -  Derdimi  Anlatirdim                                                  
Nese  Karaböcek  -  Duydum  Ki  Unutmussun                                              
Nese  Karaböcek  -  Gezdigim  Dikenli  Ask  Yollarinda                        
Nese  Karaböcek  -  Göze  Mi  Geldik                                                          
Nese  Karaböcek  -  Ne  Gelen  Var  Ne  Haber  Var                                    
Nese  Karaböcek  -  O  Gece                                                                          
Nese  Karaböcek  -  Saymadim  Kac  Yil  Oldu                                            
Nese  Karaböcek  -  Silemezler  Gönlümden                                              
Nese  Karaböcek  -  Sönmez  Artik  Yüregimde                                          
Nese  Karaböcek  -  Ud  Taksimi                                                                  
Nese  Karaböcek  -  Viola  Taksimi                                                            
Nese  Karaböcek  -  Ümidini  Kirpiklerine                                              
Www.VarBiraZ.NeT                                                                                        
d:\0\2\Şu  Karşıki  Evde  Bir  Çocuk  Doğmuş  -  Kervan  Plak  L
Thumbs                                                                                                            
Neşe  Karaböcek  -  Şu  Karşıki  Evde  Bir  Çocuk  Doğmuş  -  Kervan  P
Aşk  Ve  Sevgi                                                                                                
Aşkınla  Bin  Defa  Ölsem                                                                            
Beddua                                                                                                            
Ben  Bir  Garip  Bülbülüm                                                                            
Ben  Onu  Arıyorum                                                                                        
Bir  Zamanlar  Gönlüme                                                                                
Geçiverdi  Ömrümüz                                                                                      
Gözlerinde  Yaş  Olayım                                                                              
Kara  Gözlüm                                                                                                  
İster  Sev  İster  Sevme                                                                              
Şu  Karşıkı  Evde  Bir  Çocuk  Doğmuş            
Neşe Karaböcek - 1973\                                     
----------------------------------------------------------------------
01. Kulaklarin Çınlasın                                                         
02. Gelinlik Giydim                                                             
03. Aşık Olamıyorum                                                             
04. Aşka Saygın Varsa (Taka Taka)                                               
05. Sevme Beni Artık                                                            
06. Züleyha                                                                     
07. Elveda Meyhaneci                                                            
08. Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar                                           
09. Oyun Bitti                                                                  
10. Koca Dünya                                                                  
11. Tatlı Dillim - Güler Yüzlüm                                                 
12. Yeşillim, Yeşillim Aman                                                     
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Beddua (Uzelli 580)\                      
Thumbs                                                                          
Nese Karaböcek (BEDDUA)                                                         
Nese Karaböcek ASK VE SEVGI                                                     
Nese Karaböcek ASKINLA BIN DEFA ÖLSEM                                           
Nese Karaböcek BEDDUA                                                           
Nese Karaböcek BEN GARIP BIR BÜLBÜLÜM                                           
Nese Karaböcek BEN ONU ARIYORUM                                                 
Nese Karaböcek BIR ZAMANLAR GÖNLÜME                                             
Nese Karaböcek DERT CEKMEYE GIDIYORUM                                           
Nese Karaböcek GECIVERDI ÖMRÜMÜZ                                                
Nese Karaböcek GÖZLERINDE YAS OLAYIM                                            
Nese Karaböcek ISTERSEN SEV BENI                                                
Nese Karaböcek KARA GÖZLÜM                                                      
Nese Karaböcek SU KARSI EVDE BIR COCUK DOGMUS                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Kervan 585\                               
Neşe Karaböcek - Akşam Oldu Hüzünlendim                                         
Neşe Karaböcek - Aradı Buldu Beni                                               
Neşe Karaböcek - Ayrılık Kolyesi                                                
Neşe Karaböcek - Baharı Bekleyen Kumrular Gibi                                  
Neşe Karaböcek - Bahçenizde Gül Var Mı                                          
Neşe Karaböcek - Bizi Kıskanan Gözler                                           
Neşe Karaböcek - Dost Bahçesi                                                   
Neşe Karaböcek - Dünyanın Tadı Tuzu                                             
Neşe Karaböcek - Hayli Zamandır                                                 
Neşe Karaböcek - Kemancı                                                        
Neşe Karaböcek - Köle                                                           
Neşe Karaböcek - Mektup Selam Söyle                                             
Neşe Karaböcek - Toprak                                                         
Neşe Karaböcek - Vara Vara Vardım                                               
Neşe Karaböcek - Yaban Ekmek                                                    
Neşe Karaböcek - Çayelinden Öteye_Yali Yali                                     
Neşe Karaböcek - İçelim Dostum                                                  
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Klasikleri (1967)\                        
01. Neşe Karaböcek - Beni Terkedip Gidersin                                     
02. Neşe Karaböcek - Yollarımız Ayrıldı Seninle                                 
03. Neşe Karaböcek - Aşk Yolcusu                                                
04. Neşe Karaböcek - Kalbimde Mekan Kursan                                      
05. Neşe Karaböcek - Bahtım Kara Saçım Ak                                       
06. Neşe Karaböcek - Ah Ettikçe                                                 
07. Neşe Karaböcek - Ateş Olmadan Duman Tüter Mi (gazelli)                      
08. Neşe Karaböcek - Gönülde Yaş Olur Mu-                                       
09. Neşe Karaböcek - Hayat İlk Sevgiyle Başlar                                  
10. Neşe Karaböcek - Dertsiz Olsam İçer Miyim                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Odeon Koleksiyon 1959 - 1965 (1965)\      
01. Neşe Karaböcek - Derdimden Anlayan Yok                                      
02. Neşe Karaböcek - Belki Bir Sabah                                            
03. Neşe Karaböcek - Dertli Kervan                                              
04. Neşe Karaböcek - Ellere Bırakmam Seni                                       
05. Neşe Karaböcek - Alaasfuriye                                                
06. Neşe Karaböcek - Ah Şu Dünya                                                
07. Neşe Karaböcek - Bir Zalimin Uğruna                                         
08. Neşe Karaböcek - Sensiz Geçen Günlerim                                      
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Sensiz Kalan Gönlümde (1972)\             
01. Neşe Karaböcek - Sensiz Kalan Gönlümde                                      
02. Neşe Karaböcek - Ömrümce Hep Adım Adım                                      
03. Neşe Karaböcek - Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar                          
04. Neşe Karaböcek - Bir İhtimal Daha Var                                       
05. Neşe Karaböcek - Arım Balım Peteğim                                         
06. Neşe Karaböcek - Aşkın Kanunu Yazsam Yeniden                                
07. Neşe Karaböcek - Enginde Yavaş Yavaş                                        
08. Neşe Karaböcek - Yarım Kalan Aşk                                            
09. Neşe Karaböcek - Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim                             
10. Neşe Karaböcek - Kıskanırım Seni Ben                                        
11. Neşe Karaböcek - Bir Sevda Geldi Başıma                                     
12. Neşe Karaböcek - Adını Anmayacağım                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Türk Sanat Müziği (1974)\                 
01. Neşe Karaböcek - Hüzzam Peşrevi Gecenin Matemi                              
02. Neşe Karaböcek - Ümidini Kirpiklerine                                       
03. Neşe Karaböcek - Klarnet Taksimi Ve Sönmez Artık Yüreğim                    
04. Neşe Karaböcek - Gurbet O Kadar Acı Ki                                      
05. Neşe Karaböcek - Gönül Dağı                                                 
06. Neşe Karaböcek - Piano Taksim Ve Doymadım Sana                              
07. Neşe Karaböcek - Gözemi Geldin                                              
08. Neşe Karaböcek - Kanun Taksimi Ve Bakmıyor Çeşmi Siyah                      
09. Neşe Karaböcek - Makber                                                     
10. Neşe Karaböcek - Aşk Ve Gurur                                               
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Yasak Aşk (1974)\                         
01. Kalbimde Mekan Kursan                                                       
02. Beni Terk Edip                                                              
03. Yollarımız Ayrıldı                                                          
04. Sana Uğurlar Ola                                                            
05. Neyim Var                                                                   
06. Dertsiz Olsam                                                               
07. Hayat İlk Sevgiyle Başlar                                                   
08. Dile Düştüm Ben Dile                                                        
09. Ayrıldı Yollarımız                                                          
10. Avare Derler Bana                                                           
11. Yasak Aşk                                                                   
12. Yak Bir Sigara                                                              
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Yağmur Altında (Uzelli 941)\              
Neşe Karaböcek - Affetmem Asla Seni                                             
Neşe Karaböcek - Bana Nasıl Vazgeç Dersin                                       
Neşe Karaböcek - Bir Sevgi İstiyorum                                            
Neşe Karaböcek - Böyle mi Esecekti                                              
Neşe Karaböcek - Civelek                                                        
Neşe Karaböcek - Eski Dostlar                                                   
Neşe Karaböcek - Gündüzüm Seninle                                               
Neşe Karaböcek - Kaderimde Hep Güzeli Aradım                                    
Neşe Karaböcek - Mevsimler Yas Tutup                                            
Neşe Karaböcek - Sizden Biri                                                    
Neşe Karaböcek - Yağmur Altında                                                 
Neşe Karaböcek - Öyle Güzel ki Gözlerin                                         
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Zahidem (1972)\                           
01. Neşe Karaböcek - Eşsiz Sevğilim Benim                                       
02. Neşe Karaböcek - Zahidem                                                    
03. Neşe Karaböcek - Son Hatıra                                                 
04. Neşe Karaböcek - Bu Nasıl Aşk Böyle                                         
05. Neşe Karaböcek - Dört Mevsimde Sen                                          
06. Neşe Karaböcek - Katip Arzuhalim Yaz Yare Böyle                             
07. Neşe Karaböcek - Kaşların Kara Leylam                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\N.K\Neşe Karaböcek - Ölmeyen Sarkilar\                         
Nese Karaböcek - Artik Sevmeyecegim                                             
Nese Karaböcek - Ates Benim Kül Benim                                           
Nese Karaböcek - Ben Seni Unutmak Icin Sevmedim                                 
Nese Karaböcek - Bir Bahar Aksami                                               
Nese Karaböcek - Bir Daha Söyle                                                 
Nese Karaböcek - Bir Hüzzam Sarki Gibi                                          
Nese Karaböcek - Elbet Bir Gün Bulusacagiz                                      
Nese Karaböcek - Elveda Meyhaneci                                               
Nese Karaböcek - Gönlündeki Özlem                                               
Nese Karaböcek - Insallah Masallah                                              
Nese Karaböcek - Nasil Gecti Habersiz                                           
Nese Karaböcek - Sarkilara Sordum                                               
Nese Karaböcek - Unutmak Kolaysa Önce Sen Unut                                                  
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 18 Nis 2024, 17:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Link yenilendi..

En son Sivasli_14 tarafından 13 Nis 2023, 14:22 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“K - L - M - N” sayfasına dön