VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...

Yüksel Özkasap - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4263
Teşekkür Etti  : 1178
Teşekkür Aldı  : 26837

# Üretim 2017-09-12 01:23:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.Com,Net

Şifre:www.varbiraz.net

Yüksel Özkasap - Albümleri
-------------------------------------------------------
<Yüksel Özkasap & Ibrahim Tatlises - Türkülerde Iki As (Türküola 2048 - 2059)>

Resim

<Yüksel Özkasap - 2 Türküola 1972>

Resim

<Yüksel Özkasap - 3 (Minareci - Türkofon) ( Almanya'da Ölenler )>
<Yüksel Özkasap - 4 (Türküola 116)>
<Yüksel Özkasap - 5 Bu Sevdaya Nerden Düstüm 1974>
<Yüksel Özkasap - 6 Türküola 314 1974>
<Yüksel Özkasap - 9 Türküola 674 1976>

Resim

<Yüksel Özkasap - Annem (Türküola 1735) 1983>

Resim

<Yüksel Özkasap - Asklar Yalanmis>
<Yüksel Özkasap - Açma Yaremi Doktor & Askerim>
<Yüksel Özkasap - Ben Kaderden Korkmuyorum (1986) (Türküola 2027)
<Yüksel Özkasap - Beraber Ölelim>

Resim

<Yüksel Özkasap - Beyaz Atli 1986>

Resim

<Yüksel Özkasap - Birak Su Gurbeti (LP Türküola 306)>
<Yüksel Özkasap - Cafer Türküola 2002 1986>

Resim

<Yüksel Özkasap - Ceke Ceke & Emo>
<Yüksel Özkasap - Dertli Dolap (Super Lp Türküola MC-1111) (1979)
<Yüksel Özkasap - Dertli Dolap (Turkuola 1615 MC) (1979)>

Resim

<Yüksel Özkasap - Eyvah & Hasretlik>
<Yüksel Özkasap - Gonul Defteri 1982 (Turkuola 1654)>
<Yüksel Özkasap - Gulom 1969 (1972) (Türküola 11)>

Resim

<Yüksel Özkasap - Gurbet Mektubu 1981 (Turkuola 1393)>
<Yüksel Özkasap - Gurbetci Lp 1978 (Turkuola 1003)>
<Yüksel Özkasap - Haberin Yok & Kaynana>
<Yüksel Özkasap - Hazreti Ismail Peygamberin Kurbana Gidisi 1967
<Yüksel Özkasap - Kader Ayirdi Bizi ( Turkuola MC-1193 1980)>
<Yüksel Özkasap - Keklik Daglarda & Ne Seninle Yasaniyor>
<Yüksel Özkasap - Kirk Yilin Turkuleri 2006>
<Yüksel Özkasap - Köln Bülbülü 2000 (Turkuola 12522)>

Resim

<Yüksel Özkasap - Malatyali Yüksel Özkasap>
<Yüksel Özkasap - Ordunun Dereleri & Vur Beni>
<Yüksel Özkasap - Plak Kayitlari>
<Yüksel Özkasap - Secme Turkuler 1 (1977) (Turkuola 707)>
<Yüksel Özkasap - Secme Turkuler 2>
<Yüksel Özkasap - Sevda Yüklü Kervanlar 2003>
<Yüksel Özkasap - Sevdigim Senin Yüzünden 1997>

Resim

<Yüksel Özkasap - Tovbe Seversem Eger 1988 (Türküola 2311)>

Resim

<Yüksel Özkasap - Yeni Ses>
<Yüksel Özkasap - Yillarim Bosuna Gecti 1985>

Resim

<Yüksel Özkasap - Yollar Senden Usandim 1986 (Turkuola 2335)>
Şarkı Listesi

Kod: Tümünü seç

d:\0\2\Yüksel  Özkasap  &  Ibrahim  Tatlises  -  Türkülerde  I
AlbumArtSmall                                                                                                        
Folder                                                                                                                      
01  -  Yuksel  Özkasap  -  Ayagina  Giymis  Kara  Yemeni                                  
02  -  Ibrahim  Tatlises  -  Elleri  Pamuk  Saclari  Sari                                
03  -  Yuksel  Özkasap  -  Gitti  Canimin  Canani                                              
04  -  Ibrahim  Tatlises  -  Ceylan  (U.H)                                                          
05  -  Yuksel  Özkasap  -  Nazli  Yare  Fiske  Ile  Tas  Attim                          
06  -  Ibrahim  Tatlises  -  Emine                                                                        
07  -  Ibrahim  Tatlises  -  Yaram  Sizlar  (U.H)                                              
08  -  Yuksel  Özkasap  -  Kara  Cadir  Duzdedir                                                
09  -  Yuksel  Özkasap  -  Dayanilmaz  Bir  Cile                                                
10  -  Ibrahim  Tatlises  -  Seherde  Uyanirsan                                                
11  -  Yuksel  Özkasap  -  Ceke  Ceke  Bu  Dert  Beni  Öldurur                          
12  -  Ibrahim  Tatlises  -  Ceylan                                                                      
13  -  Yuksel  Özkasap  -  Bahcelerde  Al  Erik                                                  
14  -  Ibrahim  Tatlises  -  Isyan  Etmek  Bosuna                                              
15  -  Yuksel  Özkasap  -  Dilek  Agacina  Mendil  Bagladim                            
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  2  Türküola  1972\                              
Yüksel  Özkasap  -  Bekarlik  Basa  Bela                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Beni  Yakma  Gel  Sevgilim                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Kuzu  Da  Tas  Dibinde  Meliyor                                  
Yüksel  Özkasap  -  Gelme  Deli  Deli                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Sevda  Bir  Bos  Imis  Bilmedim                                
Yüksel  Özkasap  -  Makinem  Makinem                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Mihricanmi  Degdi                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Sari  Sabahlikta  Yakismazmi  Güzele                              
Yüksel  Özkasap  -  Su  Ver  Leylam  Yaniyorum                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Uykudamisin  Sevgili  Yarim                                              
Yüksel  Özkasap  -  Yükledin  Üstüme  Bu  Gami  Felek                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  3  (Minareci  -  Türkofon)  (  Alman
Yüksel  Özkasap  -  Almanyada  Ölenler                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Ana  Kalbi                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Cileli  Dogmusum                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Dane  Dane  Benleri  Var                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Hasta  Düstüm  Gurbet  Elde                                                
Yüksel  Özkasap  -  Istemem  Gelmeni                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Kader  Bizi  Atti  Gurbet  Ellere                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Sevda                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Kimse  Beni  Benim  Gibi  Bilemez                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Karaymis  Su  Alnimin  Yazisi                                      
Yüksel  Özkasap  -  Oglan  Oglan                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Türkiyeme  Bir  Ben  Dönemiyorum                                      
Yüksel  Özkasap  -  Yillar  Saclarima  Aklar  Getirdi                                    
Yüksel  Özkasap  -  Özür  Diliyorum                                                                    
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  4  (Türküola  116)\                            
Yüksel  Özkasap  -  Aman  Doktor  Yare                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Anam  Aglar  Basucumda                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Asan  Bilir                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ayri  Düsünce  Anladim                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Mi  Icat  Ettim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Beyaz  Güvercin                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Çift  Turna  Gördüm                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Aci  Kader                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Hasretlik  Kar  Etti  Cana                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Leylasi  Var  Mecnunun                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Gecem  Var                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Son  Tesellim  Sarap                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Tatli  Dile  Güler  Yüze                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Unuttum  Sanma                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Zalim  Almanya                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  5  Bu  Sevdaya  Nerden  Düstüm  1974
Yüksel  Özkasap  -  Ay  Aksamdan  Isiktir                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Bin  Bir  Düsünceyle                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Avci  Avladi  Beni                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Sevdaya  Nerden  Düstüm                                                
Yüksel  Özkasap  -  Dam  Üstünde  Cul  Serer                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Derdimi  Dökersem  Derin  Dereye                                      
Yüksel  Özkasap  -  El  Çek  Tabib                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Elvan  Kokan  Güller                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Gel  Gidelim  Uzaklara                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Havada  Bulut  Yokr                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Koca  Dünya                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Nar  Danesi                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Elmadir  Ne  De  Nar                                                        
Yüksel  Özkasap  -  O  Yana  Döndür  Sar  Beni                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Uzun  Ince  Bir  Yoldayim                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Vanliyim  Sanliyim                                                              
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  6  Türküola  314  1974\                      
Yüksel  Özkasap  -  Aglamaktir  Isim  Benim                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Asker  Yolu  Beklerim                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Derdin  Beni  Deleyledi                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Dersini  Almista  Ediyor  Ezber                                        
Yüksel  Özkasap  -  Dert  Bir  Degil  Elvan  Elvan                                            
Yüksel  Özkasap  -  Egin  Dedikleri                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Garipler  Dünyada  Gülememis  Degin                                
Yüksel  Özkasap  -  Kaslarin  Karasina                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Perisan  Bir  Divaneyim                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Türkiyem                                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Vatana  Dogru                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Vermediler                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Züleyha                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ömrüm                                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  9  Türküola  674  1976\                      
Yüksel  Özkasap  -  Almanyaya  Mecbur  Ettin                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Ayrilik  Atesten  Bir  Ok                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Bilmeden  Sevdaya  Düstüm                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Ayrilik  Neden  Oldu                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Emom                                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Geceler  Yarim  Oldu                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Gel  Bari  Bari                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet                                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Kavusmak  Güman  Oldu                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Keklik  Daglarda  Çagildar                                                
Yüksel  Özkasap  -  Zühtü                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Çaya  Iner  Aglarim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Çeke  Çeke  Bu  Dert  Beni  Öldürür                                    
Yüksel  Özkasap  -  Çesme                                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Annem  (Türküola  1735)  1983\        
Yüksel  Özkasap  -  Annem                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Dogdugumdan  Beri  Bahtim  Gulmedi  Gitti                      
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet                                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Hatiralar                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Iki  Cihan  Vardir                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Ikimizi  Ayiran  Zalim  Almanya                                        
Yüksel  Özkasap  -  Kimsesizler                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Mektup                                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Olur  Karsima  Cikma  Bir  Daha                                    
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Sevgili  Kaldi  Ne  Dost-Of  Of  Kader                        
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Asklar  Yalanmis\                              
Yüksel  Özkasap  -  Asklar  Yalanmis                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ayri  Düsünce  Anam  Anladim  Senin  Kiymetini              
Yüksel  Özkasap  -  Ayrilik  Atesten  Bir  Ok  !                                                
Yüksel  Özkasap  -  Baglandi  Yollarim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Gurbeti  Sevemedim                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Gurbeti  Sevmedim                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Milcad  Ettim                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Beyaz  Atli                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Bilemedim                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Cafer                                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Açma  Yaremi  Doktor  &  Askerim\    
Yüksel  Özkasap  -  Acma  Yaremi  Doktor                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ahu  Gözlüm                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Almanyaya  Geldik  Hala  Bekariz  2                                  
Yüksel  Özkasap  -  Almanyaya  Geldik  Hala  Bekariz                                      
Yüksel  Özkasap  -  Aman  Doktor  Yare  Söyle                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Anam  Bilmez  Babam  Bilmez                                                
Yüksel  Özkasap  -  Annem  (Live  Konser)                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Askerim                                                                                  
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Ben  Kaderden  Korkmuyorum  (1986)
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Kaderden  Korkmuyorum                                                
Yüksel  Özkasap  -  Cali  Miyim  Cali  Miyim                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Daglar  Seni                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Derdimi  Bilsen                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Boyu  Düz  Olur                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Gör  Halimi                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Kime  Suclu  Diyeyim                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Milcano                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Seni  Benden  Ayirdilar                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sev  Demedim  Mi                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Sevenler  Dünyada                                                                
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Beraber  Ölelim\                                
Yüksel  Özkasap  -  Asik  Olan  Hiç  Güler  Mi                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Beraber  Ölelim                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Bitmedi  Bu  Çileler                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Gönül  Defteri                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ihtiyar  Oldum                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Inanmiyorum  Ben  Artik  Sana                                            
Yüksel  Özkasap  -  Merhamet  Dileniyorum  El  Kapisinda                              
Yüksel  Özkasap  -  Tabib  Mi  Yar  Mi  Geldi                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Tanrim  Bana  Kalan  Ayrilik  Midir                                  
Yüksel  Özkasap  -  Uzayip  Giden  O  Tren  Yollari                                          
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Beyaz  Atli  1986\                              
Yüksel  Özkasap  -  Ayri  Düsünce  Anladim  Anam  Kiymetini                          
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Mi  Icad  Ettim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Kenarindan  Geçtim                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Hasretlik  Kar  Etti  Can                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Sevemedim  Kara  Gözlüm                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Birak  Su  Gurbeti  (LP  Türküola  3
Yüksel  Özkasap  -  Ask  Mabedi                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ayrilik  Atesten  Bir  Ok                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Birak  Su  Gurbeti                                                                
Yüksel  Özkasap  -  De  Get  Bayburt                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Geceler  Yarim  Oldu                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Güzel  Turkiyem                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Keklik                                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Telli  Sazim                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Yedin  Beni                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Yine  Bugün  Dertli  Gönlüm                                                
Yüksel  Özkasap  -  Zühtü                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Çaya  Iner  Aglarim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Çesme                                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Cafer  Türküola  2002  1986\            
Yüksel  Özkasap  -  Ayagina  Giymis  Kara  Yemeni                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ayaginda  Kundura                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Bitmez  Tükenmez  Geceler                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Deli  Deli                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Derdimden  Anlayan  Yok                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Eli  Develi  (U.H)                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Eminem                                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Ellerinde  Söyler  Aglarim                                  
Yüksel  Özkasap  -  Kader  Ayirdi  Bizi                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Kuslar  Sevdigime  Selam  Söyleyin                                  
Yüksel  Özkasap  -  Nem  Kaldi                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Urfanin  Etrafi  (U.H)                                                        
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Ceke  Ceke  &  Emo\                              
Yüksel  Özkasap  -  Ceke  Ceke  Bu  Dert  Beni                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Cesmi  Siyahim                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ceylanim                                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Dedi  Ki  Yol  Yok                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Boyu  Düz  Olur                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Kenarindan  Gectim                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Duydumki  Gidiyorsun                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Dönmez  Oldu  Gurbet  Ele  Gidenler                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ekrem                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  El  Kapilari                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Dertli  Dolap  (Super  Lp  Türküola
Yüksel  Özkasap  -  Agla  Sevdigim                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Ayrilik  Sanadami  Kar  Etti                                        
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Ne  Sevgi  Ah                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Gülizar                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Hasta  Düstüm  Gurbet  Elde  (U.H)                                    
Yüksel  Özkasap  -  Nenni  Bebek                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Siladan  Mektup  (Siir)                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Urfanin  Etrafi  (Pencereden  Kar  Geliyor)                  
Yüksel  Özkasap  -  Çikma  Karsima                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Çok  Geceler  Bekledim                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Örene  Benzer  (U.H)                                                            
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Dertli  Dolap  (Turkuola  1615  MC)
Yüksel  Özkasap  -  Agla  Sevdigim                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Hasta  Düstüm  Gurbet  Elde  (U.H)                                    
Yüksel  Özkasap  -  Urfanin  Etrafi  -  Pencereden  Kar  Geliyor                  
Yüksel  Özkasap  -  Çikma  Karsima                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Çok  Geceler  Bekledim                                                        
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Eyvah  &  Hasretlik\                          
Yüksel  Özkasap  -  Eyvah                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gelin                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gitti  Canimin  Canani                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Gizlenir  Gönlümün  Tenhalarinda                                    
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Diyari                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Mektubu                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Gölbasina  Vardim                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Gönül  Meyhaneleri                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Gülom  (DJ  Ak  Remix)                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Gülom                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Hamala  Dönderdin  Beni  Almanya                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Gonul  Defteri  1982  (Turkuola  16
Yüksel  Özkasap  -  Agardi  Saçlarim                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Beni  Kimse  Severmi                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Beraber  Ölelim                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Mefasiz  Yüzünden                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Bitmiyor  Cileler                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Isterim                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Merhamet  Dileniyorum                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Söyle  Zamanmi  Gecti                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Tanrim  Bana  Kalan  Ayrilikmiydi                                    
Yüksel  Özkasap  -  Uzayip  Giden  Tren  Yollari                                              
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Gulom  1969  (1972)  (Türküola  11)
Yüksel  Özkasap  -  Almanya  Geldik  Hala  Bekariz                                          
Yüksel  Özkasap  -  Almanya  Kardasim  Geri  Ver                                              
Yüksel  Özkasap  -  Dediki  Yok  Yok                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Iste  Gidiyorum  Çesmi  Siyahim                                        
Yüksel  Özkasap  -  Izdirapla  Inlerim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Menekseler                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Nasil  Oldu  Yolum  Düstü  Kölne                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Karaymis  Su  Anlimin  Yazisi                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Ölmeden  Ben  Ölürüm  Diyenler                                  
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Mektubu  1981  (Turkuola  1
Yüksel  Özkasap  -  Açma  Yarami  Doktor                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Baglandi  Yollarim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Dönmez  Oldu  Gurbet  Ele  Gidenler                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ekrem                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  El  Kapilari                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Gizlerin  Gönlümün  Tenhalarinda                                    
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Diyari                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Hamala  Dönderdin  Beni  Almanya                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kör  Olasi  Su  Dünyada                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Seninle  Yasaniyor                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Su  Felegin  Gam  Sazini                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Gurbetci  Lp  1978  (Turkuola  1003
Yüksel  Özkasap  -  365  Gun                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Aldirma  Gonul                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Almanya  Yolunda  Gurbet  Yazili                                      
Yüksel  Özkasap  -  Amerika  Katil                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ask  Mabedi                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Aska  Erenler                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Dostum  Dostum                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Elde  Her  Aksam                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Hicmi  Gulmeyecek  Benim  Yuzum                                        
Yüksel  Özkasap  -  Karadir  Kaslarin                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Koyumun  Dertli  Kaderi                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sinifsiz  Okul                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sormayin  Ben  Nereliyim                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Yine  Bugun  Dertli  Gonlum  (2)                                        
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Haberin  Yok  &  Kaynana\                  
Yüksel  Özkasap  -  Haberin  Yok                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Hovarda                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Izdirapla  Inlerim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Kader  Bizi  Atti  Gurbetlere                                            
Yüksel  Özkasap  -  Kanayan  Yarami  Sarda  Öyle  Git                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Gözlüm                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Ölüm                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Karaköprü  Narliktir                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kaynana                                                                                  
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Hazreti  Ismail  Peygamberin  Kurb
Yüksel  Özkasap  -  Hazreti  Ismail  Peygamberin  Kurbana  Gidisi  (Ogul  
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Allahin  Arslanisin  Ya  Ali                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Kader  Ayirdi  Bizi  (  Turkuola  MC
01  -  Yüksel  Özkasap  -  Konusma                                                                        
02  -  Yüksel  Özkasap  -    Kader  Ayirdi  Bizi                                                  
03  -  Yüksel  Özkasap  -    Ayagina  Giymis  Kara  Yemeni                                
04  -  Yüksel  Özkasap  -    Eminem                                                                        
05  -  Yüksel  Özkasap  -    Kaderimde  Vardi  Geldi  Basima                            
06  -  Yüksel  Özkasap  -    Senin  Icin  Gozyasi  Dokmeye  Degmez                  
07  -  Yüksel  Özkasap  -    Talihsiz  Kiz                                                            
08  -  Yüksel  Özkasap  -    Hayriye                                                                      
09  -  Yüksel  Özkasap  -    Aglayarak  Dustum  Gurbet  Eline                          
10  -  Yüksel  Özkasap  -    Alamanya  Gardasimi  Geri  Ver                              
11  -  Yüksel  Özkasap  -    Gurbet  Ellerde  Aglarim                                        
12  -  Yüksel  Özkasap  -    Kaldim  Gurbet  Elde  Donmek  Olmuyor                  
13  -  Yüksel  Özkasap  -    Firat  Kenarinda                                                      
14  -  Yüksel  Özkasap  -    Dilo                                                                            
15  -  Yüksel  Özkasap  -    Almanya'da  Neler  Cektim                                      
16  -  Yüksel  Özkasap  -    Kalpsiz                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Keklik  Daglarda  &  Ne  Seninle  Ya
Yüksel  Özkasap  -  Keklik  Daglarda  Cagilar                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Kimse  Bilmez  Icimdeki  Yarayi                                        
Yüksel  Özkasap  -  Kirpigin  Kasina  Degdigi  Zaman                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kiymetimi  Bilen  Olmaz                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kör  Olasi  Su  Dünyada                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Menekseler  Gibi  (Uzun  Hava)                                          
Yüksel  Özkasap  -  Muhtacim                                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Gecem  Var  Ne  Gündüzüm                                                
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Oldu  Bize                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Olur  Karsima  Cikma                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Seninle  Yasaniyor                                                        
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Kirk  Yilin  Turkuleri  2006\          
Yüksel  Özkasap  -  Ayrilik                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ceke  Ceke  Bu  Dert  Beni                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Boyu  Duz  Olur                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Nasil  Oldu  Yolum  Dustu  Kolne                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Gecem  Var  Ne  Gunduzum                                                
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Olur  Karsima  Cikma                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Köln  Bülbülü  2000  (Turkuola  125
Yüksel  Özkasap  -  Acilara  Sürgünüm                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Aman  Turnam                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Asik  Oldum  Deli  Gibi                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Ona  Mi  Yanam                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Besik  Kertmesi                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Cay  Karasi                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Geri  Cevirme                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Geze  Geze                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Kirpigin  Kasina                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ordunun  Dereleri                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Reyhan                                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Sebebim  Oy                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Ola  Dügün                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Vur  Beni                                                                                
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Malatyali  Yüksel  Özkasap\            
Yüksel  Özkasap  -  Bekarlik  Basa  Bela                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Of  Çeksem  Karsiki  Daglar  Yikilir                        
Yüksel  Özkasap  -  Böyle  Güzel  Gördün  Mü  Sen  Gözlerim                            
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Güller  Açsam  Baglar  Gibi                                                
Yüksel  Özkasap  -  Hazreti  Ismail  Peygamberin  Kurbana  Gidisi  (Ogul  
Yüksel  Özkasap  -  Kahverengi  Gözlerin  (Gazel)                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kalbimde  Var  Bir  Dilek                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Merhametsiz  Felek                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Seher  Vakti  Evinizden                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Allahin  Arslanisin  Ya  Ali                                      
Yüksel  Özkasap  -  Senin  Için  Gözyasi  Dökmege  Degmez                              
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Ordunun  Dereleri  &  Vur  Beni\      
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Ola  Dügün                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Olmeden  Ben  Ölürüm  Diyenler                                  
Yüksel  Özkasap  -  Sevda  Yüklü  Kervanlar                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sigaramin  Dumani                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Sivas  Ellerinde  Sazim  Calinir                                      
Yüksel  Özkasap  -  Su  Felegin  Gam  Sazini                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Talihsiz  Meryem                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Uzayip  Giden  O  Tren  Yollari  (Live  Konser)              
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Plak  Kayitlari\                                
Yüksel  Özkasap  -  Ah  Su  Gurbet                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Almanyada  Neler  Çektim  Mehmedim                                  
Yüksel  Özkasap  -  Almanyaya  Geldik  Hala  Bekariz                                      
Yüksel  Özkasap  -  Aman  Doktor  Yare  Soyle                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Asik  Olan  Hic  Gulermi                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Asker  Yolu  Beklerim                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Atimi  Bagladim  Igde  Dalina  2                                        
Yüksel  Özkasap  -  Atimi  Bagladim  Igde  Dalina                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ayri  Dusunce  Anladim  Anam  Senin  Kiymetini              
Yüksel  Özkasap  -  Ayvana  Gel  Ayvana                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Baglandi  Yollarim  Kaldim  Caresiz                                
Yüksel  Özkasap  -  Benmi  Icat  Ettim                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Bin  Bir  Dusunceyle                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Cift  Durna  Gordum  Durur  Daglarda                        
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Kuzuda  Tas  Dibinde  Meliyor                                    
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Ruzgarmi  Atti  Beni  Sivastan                                  
Yüksel  Özkasap  -  Bitmez  Tukenmez  Geceler                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Cikma  Karsima                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Daglar  Muhammet  Ali  Cagirir                                          
Yüksel  Özkasap  -  Daglar  Seni  Delik  Desik  Ederim                                    
Yüksel  Özkasap  -  Dediki  Yok  Yok                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Derdin  Beni  Deli  Eyledi                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Boyu  Duz  Olur                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Kenarindan  Gectim                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Donmez  Oldu  Gurbet  Ele                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Eli  Develi                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Ellere  Var  Bize  Yokmu                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ellerini  Cekip  Benden                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Elvan  Elvan  Kokan  Guller                                                
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Firat  Kenarinda  Yuzen  Kayiklar                                    
Yüksel  Özkasap  -  Gidip  Donmiyeceksen                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Guller  Acsam  Baglar  Gibi                                                
Yüksel  Özkasap  -  Gulom                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gurbet  Ellerinde  Soyler  Aglarim                                  
Yüksel  Özkasap  -  Gurbette  Omrum  Gececek                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Hasta  Gonlum  Divanedir  Gulmuyor                                  
Yüksel  Özkasap  -  Hayriye                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Hic  Dinmezmi  Yuregimin  Sizisi                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ihtiyar  Oldum                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Inanmiyorum  Ben  Artik                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Iste  Gidiyorum                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Istersen  Halime  Gul                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kaderimde  Vardi  Geldi  Basima                                        
Yüksel  Özkasap  -  Kahverengi  Gozlerin                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Sevda                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Malatyaya  Kurban                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Memo                                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Menekseler  Gibi  Boynum  Bukuldu                                    
Yüksel  Özkasap  -  Mihricanmi  Degdi                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Muhabbet  Kusu                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Nasil  Oldu  Yolum  Dustu  Kolne                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Gecem  Var  Ne  Gunduzum  Aglarim                                
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Karaymis  Su  Alnimin  Yazisi                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ne  Seninle  Yasaniyor  2                                                    
Yüksel  Özkasap  -  O  Yana  Da  Donder  Sar  Beni                                              
Yüksel  Özkasap  -  Oglan  Oglan  Boynuma  Dolan                                              
Yüksel  Özkasap  -  Oldurur  Bu  Yara  Beni                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Perisan  Bir  Divaneyim                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Seher  Vakti  Evinizden                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Olmeden  Ben  Olurum  Diyenler                                  
Yüksel  Özkasap  -  Seyyah  Oldum  Gezdim  Gurbet  Ellerde  2                        
Yüksel  Özkasap  -  Seyyah  Olup  Gezdim  Gurbet  Ellerde  (Ayrilik)          
Yüksel  Özkasap  -  Tabip  Mi  Yar  Mi  Geldi                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Talihsiz  Meryem                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Yillarca  Bekledim  Seni                                                    
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Secme  Turkuler  1  (1977)  (Turkuo
Yüksel  Özkasap  -  Anam  Aglar  Bas  Ucumda                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Ayri  Düsünce  Anladim                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Benmi  Icat  Ettim                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Dere  Kenarindan  Geçtim                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Kader  Bizi  Atti  Gurbet  Ele                                            
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Secme  Turkuler  2\                            
Yüksel  Özkasap  -  Ayrilamam                                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Bilemeden  Sevdaya  Düstüm                                                
Yüksel  Özkasap  -  Bir  Yanda  Ayrilik  Bir  Yanda  Sevgilim                        
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Ayrilik  Neden  Oldu                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Emom                                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Geceler                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Gel  Aglama  Garip  Bülbül                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Gel  Beri  Beri                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gelmez  Deli  Deli                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Kavusmak  Güman  Oldu                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Makinem                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Sabah  Olmadan                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Su  Ver  Leylam  Yaniyorum                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Yitirdim  Yavrumu  Sel  Kenarinda                                    
Yüksel  Özkasap  -  Çeke  Çeke  Bu  Dert  Beni  Öldürür                                    
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Sevda  Yüklü  Kervanlar  2003\        
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Gurbeti  Sevemedim                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Gölbasina  Vardim                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Karaköprü  Narliktir                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Keklik  Daglarda  Çagilar                                                  
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Sevdigim  Senin  Yüzünden  1997\    
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Firat                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kimse  Bilmez  Icimdeki  Yarayi                                        
Yüksel  Özkasap  -  Sevdiğim  Senin  Yüzünden                                                  
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Tovbe  Seversem  Eger  1988  (Türkü
Yüksel  Özkasap  -  Askerim                                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Asklar  Yalanmis                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Sana  Kavusamadim                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Bizi  Ayiramazlar                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Gizli  Sevda                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Muhtacim                                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Petekte  Balim                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Seni  Görmeden  Ölmem                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Tövbe  Seversem  Eger                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Yalan  Dünya                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Yoksa  Bosami  Gitti                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Zalim                                                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Yeni  Ses\                                            
Yüksel  Özkasap  -  Acilara  Sürgünüm                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Aman  Durnamkirpigin  Kasina                                            
Yüksel  Özkasap  -  Asik  Oldum  Deli  Gibi                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Gurbeti  Sevmedim                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Onami  Yanam                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Besik  Kertmesi                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Emo                                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Firat                                                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Geri  Çevirme                                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Gezegeze  (Barak)                                                                
Yüksel  Özkasap  -  Göl  Basina  Vardim                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Köprü  Narliktir                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Keklik  Daglarda  Çaglar                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Kimse  Bilmez  Içimdeki  Yarayi                                        
Yüksel  Özkasap  -  Sebebim  Oy                                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Sen  Ola  Dügün  Sen  Ola                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Sevdigim  Senin  Yüzünden                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Çay  Karasi                                                                            
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Yillarim  Bosuna  Gecti  1985\        
Yüksel  Özkasap  -  Bahcelerde  Al  Erik                                                            
Yüksel  Özkasap  -  Bakip  Hayaline  Karardi  Gözüm                                        
Yüksel  Özkasap  -  Dayanilmaz  Bir  Cile  Bu  Allahim                                    
Yüksel  Özkasap  -  Dilek  Agacina  Mendil  Bagladim                                      
Yüksel  Özkasap  -  El  Yasadi  Ben  Öldüm                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Istersen  Halime  Gül                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kanayan  Yarami  Sar  Da  Öyle  Git                                    
Yüksel  Özkasap  -  Kara  Gözlüm                                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Kula  Kul  Eyleme  Beni                                                        
Yüksel  Özkasap  -  Nazli  Yare  Fiske  Ile  Attim                                            
Yüksel  Özkasap  -  Sivas  Ellerinde  Sazim  Calinir                                      
Yüksel  Özkasap  -  Yillarim  Bosuna  Gecti                                                      
d:\0\2\Yüksel  Özkasap  -  Yollar  Senden  Usandim  1986  (Tur
Yüksel  Özkasap  -  Abur  Cubur  Adam                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Alici  Kus  Gibi                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Ben  Dogarken  Alnima                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Bu  Ayrilik  Sanadami  Kar  Etti                                        
Yüksel  Özkasap  -  Bugun  Cay  Bulanik                                                              
Yüksel  Özkasap  -  Firat  Sen  Ne  Zalimsin                                                      
Yüksel  Özkasap  -  Kapkara  Kaslar  Gibi                                                          
Yüksel  Özkasap  -  Menekseler  Gibi                                                                  
Yüksel  Özkasap  -  Selam  Soyleyin                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Silada  Almanci                                                                    
Yüksel  Özkasap  -  Yollar  Senden  Usandim                                                      
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“Ü - V - Y - Z” sayfasına dön