VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Muazzez Abacı - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4442
Teşekkür Etti  : 1187
Teşekkür Aldı  : 29509

# Üretim 2017-09-12 21:50:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.Com,Net

Resim
Resim
Resim

Muazzez Abacı - Albümleri
-------------------------------------------------------
<Muazzez Abacı - 2 Turkuola627>
<Muazzez Abacı - 3 Turkuola422>
<Muazzez Abacı - 3 Büyükler>
<Muazzez Abacı - 4 Alparslan 1655>
<Muazzez Abacı - 4 Minareci3165>
<Muazzez Abacı - 45`likler>
<Muazzez Abacı - 6 Olmaz İlaç (Harika 3379)>
<Muazzez Abacı - 7 At Kadehi Elinden (Harika 3380)>
<Muazzez Abacı - At Kadehi Elinden 1973>
<Muazzez Abacı - Ajda Pekkan & Muazzez Abacı 2014>
<Muazzez Abacı - Askolsun>
<Muazzez Abacı - Beyefendi (Minareci 4549)>
<Muazzez Abacı - Bir Efsanedir>
<Muazzez Abacı - Cesaretim Var>
<Muazzez Abacı - Çerkez Kızı>
<Muazzez Abacı - Çok Geceler Bekledim (2001)>
<Muazzez Abacı - Dönüs>
<Muazzez Abacı - Efendim>
<Muazzez Abacı - Felek>
<Muazzez Abacı - Geceler>
<Muazzez Abacı - Gül Dudaklım (2016)>
<Muazzez Abacı - Hükümlüyüm>
<Muazzez Abacı - Kar Yanginlari>
<Muazzez Abacı - Maziden Bir Sanat Muzigi>
<Muazzez Abacı - Muazzez Abaci Söylüyor>
<Muazzez Abacı - Özledim Seni (Minareci 4482)>
<Muazzez Abaci - Huri_Sapan Dertli Dunya>
<Muazzez Abacı - Zeki müren>
<Muazzez Abacı - Musikinin Altin Cagi>
<Muazzez Abacı - Sakayik>
<Muazzez Abacı - Sensiz Olmadi>
<Muazzez Abacı - Sevdiklernizle 2007 CdII>
<Muazzez Abacı - Sezen'imin Şarkıları 2018>
<Muazzez Abacı - Soyleme Bilmesinler>
<Muazzez Abacı - Tutkunum>
<Muazzez Abacı - Türk Sanat Müziği Klasikleri 1>
<Muazzez Abacı - Türk Sanat Müziği Klasikleri 2>
<Muazzez Abacı - Türküola 1053>
<Muazzez Abacı - Var Git Bu Akşam (Single) 2018>
<Muazzez Abacı - Vurgun>
<Muazzez Abacı - Yasamadimki>
<Muazzez Abacı - Yasemen>
<M.Abacı & M.Sağyaşar - Silemezler Gönlümden>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

[b]Muazzez  Abacı  -  2  Turkuola627\  [/b]            

Muazzez  Abaci  -  Ayrilik  Yaman  Kelime                                                          
Muazzez  Abaci  -  Benim  Sen  Nemsin  Ey  Dilber                                              
Muazzez  Abaci  -  Derman  Kar  Eglemez                                                              
Muazzez  Abaci  -  Girdim  Yarin  Bahcesine                                                      
Muazzez  Abaci  -  Kaldi  Yollarda  Bu  Seb                                                        
Muazzez  Abaci  -  Kemanci                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Klarnet  Taksimi-Yalancidir  Hep  Aynalar                      
Muazzez  Abaci  -  Meftunun  Oldum                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Ne  Gelen  Var  Ne  Haber                                                        
Muazzez  Abaci  -  Ne  Idi  Ne  Oldu  Halim                                                          
Muazzez  Abaci  -  Olmaz  Ilac  Sine  Sad  Pareme                                              
Muazzez  Abaci  -  Persev-Derdin  Ne  Ise                                                          
Muazzez  Abaci  -  Persev                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Sevda  Yaratan  Gözlerin                                                      
Muazzez  Abaci  -  Seyyah  Persevi-Sunda  Icsin  Yar  Elinden                      
Muazzez  Abaci  -  Yayli  Tambur  Taksimi                                                          

[b]Muazzez  Abacı  -  3  Turkuola422\        [/b]    

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20abaci%20-%203%20turkuola%20422.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                      
Muazzez  abaci  -  turkuola  422                                                                          
Muazez  Abaci  -  Aglamakla  Inlemekle                                                              
Muazez  Abaci  -  Aman  Avcu  Vurma  Beni                                                            
Muazez  Abaci  -  Ask  Olsun                                                                                  
Muazez  Abaci  -  Beni  Canimdan  Ayirdi                                                            
Muazez  Abaci  -  Cok  Geceler  Bekledim                                                            
Muazez  Abaci  -  Dil  Yaresini  Andiracak                                                        
Muazez  Abaci  -  Hala  Yasiyor                                                                            
Muazez  Abaci  -  Kabahat  Benim  Mi                                                                    
Muazez  Abaci  -  Kalmadi  Bende  Arzu                                                                
Muazez  Abaci  -  Ne  Dert  Kalir  Ne  Huzun                                                        
Muazez  Abaci  -  Sari  Kurdelem  Sari                                                                
Muazez  Abaci  -  Seni  Hukmu  Ezel                                                                      
Muazez  Abaci  -  Yine  Bu  Ada  Sensiz                                                                
Muazez  Abaci  -  Yine  Neseyi  Muhabbet                                                            

[b]Muazzez  Abacı  -  4    Alparslan  1655\      [/b]                                                      
Muazzez  Abaci  -  Cerkez  Kizi                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Gurbet  Elde  Her  Aksam                                                        
Muazzez  Abaci  -  Göz  Görmese  Gönul  Katlarir                                              
Muazzez  Abaci  -  Güller  Arasinda                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Kabahat  Benim  mi                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kadehinde  Zehir  Olsa                                                          
Muazzez  Abaci  -  Silemezler  Gönlümden                                                          
Muazzez  Abaci  -  Söyleme  Bilmesinler                                                            
Muazzez  Abaci  -  Yesil  Gözlerinden  Muhabbet  Kaptim                                
Muazzez  Abaci  -  Yine  Bir  Sizi  Var  İçimde                                                  
Muazzez  Abaci  -  İcme  Deme  Bosuna.                                                                
Muazzez  Abacı  -  Geceler                                                                                    
Muazzez  Abacı  -  Saymadım  Kaç  Yıl  Oldu                                                        
Muazzez  Abacı  -  Söyle  Sevgili                                                                        

[b]Muazzez  Abacı  -  4  Minareci3165\  [/b]                  

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20abaci%20-%204%20minareci%203165.jpg[/img]

Thumbs                                                                                                                      
Muazzez  abaci  -  01                                                                                              
Muazzez  abaci  -  02                                                                                              
Muazzez  abaci  -  minareci  3165                                                                        
Muazzez    Abaci  -  Aglamakla  Inlemekle                                                          
Muazzez    Abaci  -  Aman  Avci  Vurma  Beni                                                        
Muazzez    Abaci  -  Beni  Canimdan  Ayirdi                                                        
Muazzez    Abaci  -  Cerkez  Kizi                                                                          
Muazzez    Abaci  -  Cok  Geceler  Bekledim                                                        
Muazzez    Abaci  -  Dil  Yaresini  Andiracak                                                    
Muazzez    Abaci  -  Göz  Görmese  Gönul  Katlarir                                            
Muazzez    Abaci  -  Hala  Yasiyor                                                                        
Muazzez    Abaci  -  Kalmadi  Bende  Ne  Arzu                                                      
Muazzez    Abaci  -  Ne  Dert  Kalir  Ne  Huzun                                                    
Muazzez    Abaci  -  Sari  Kurdelem  Sari                                                            
Muazzez    Abaci  -  Seni  Hukmu  Ezel                                                                  
Muazzez    Abaci  -  Söyleme  Bilmesinler                                                          
Muazzez    Abaci  -  Yesil  Gözlerinden  Muhabbet  Kaptim                              
Muazzez    Abaci  -  Yine  Bu  Yil  Ada  Sensiz                                                    
Muazzez    Abaci  -  Yinenes  Eyi  Muhabbet                                                        

[b]Muazzez  Abacı  -  45`likler\            [/b]      

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20abaci%20-%2045lik.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  At  Kadehi  Elinden                                                                
Muazzez  Abaci  -  Bak  Yesil  Yesil                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Benim  Ol                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Bir  Sen  Kaldin  Icimde                                                        
Muazzez  Abaci  -  Biz  Ezelden  Boyleyiz                                                          
Muazzez  Abaci  -  Cerkez  Kizi                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Duydum  Ki  Unutmussun                                                          
Muazzez  Abaci  -  Geceler                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Goz  Gormezse  Belki  Gonul  Katlanir                                
Muazzez  Abaci  -  Guller  Arasinda                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Gunduzum  Seninle                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Icme  Deme  Bosuna                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kabahat  Benim  Mi                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kadehinde  Zehir  Olsa                                                          
Muazzez  Abaci  -  O  Gece                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Saymadim  Kac  Yil  Oldu                                                        
Muazzez  Abaci  -  Silemezler  Gonlumden                                                          
Muazzez  Abaci  -  Soyleme  Bilmesinler                                                            
Muazzez  Abaci  -  Yesil  Gozlerinden                                                                
Muazzez  Abaci  -  Yine  Efkarliyim                                                                    

[b]Muazzez  Abacı  -  Askolsun\        [/b]                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Aman  Avci  Vurma  Beni                                                          
Muazzez  Abaci  -  Askolsun                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Goz  Gormese  Belki  Gonul  Katlanir                                  
Muazzez  Abaci  -  Kaldi  Yollarda                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Kanun  Taksimi  Ve  Aglamakla  Inlemekle                          
Muazzez  Abaci  -  Klarnet  Taksimi  Ve  Yalancidir  Hep  Aynalar                
Muazzez  Abaci  -  Ne  Gelen  Var  Ne  Haber                                                        
Muazzez  Abaci  -  Pesrev  Derdin  Ne  Ise                                                          
Muazzez  Abaci  -  Yine  Bu  Yil  Ada  Sensiz                                                      

[b]Muazzez  Abacı  -  Cesaretim  Var\  [/b]                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Ahtim  Var                                                                                
Muazzez  Abaci  -  Cesaretim  Var                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Halil  Ibrahim                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Hicran  Saatleri                                                                    
Muazzez  Abaci  -  O  Biliyor                                                                                
Muazzez  Abaci  -  O  Eski  Asklar                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Rucu                                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Sen  Bana  Doneceksin                                                            
Muazzez  Abaci  -  Silemezler  Gonlumden                                                          
Muazzez  Abaci  -  Sozumuz  Soz                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Umrumda  Degil                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Yarisi  Senin                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Yaz  Demedim  Kis  Demedim                                                    

[b]Muazzez  Abacı  -  Dönüs\        [/b]                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Anladim  Sevmeyeceksin  Beni  Nazli  Cicek                      
Muazzez  Abaci  -  Ben  Aglarim  Eller  Guler                                                    
Muazzez  Abaci  -  Doldur  Kadehi                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Esmer  Bugun  Aglamis                                                            
Muazzez  Abaci  -  Icimden  Su  Zalim  Supheyi  Kaldir                                    
Muazzez  Abaci  -  Inanmazki  Kimse  Bana                                                          
Muazzez  Abaci  -  Kanun  Taksimi                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Kirpiklerinin  Golgesi                                                        
Muazzez  Abaci  -  Klarnet  Taksimi  -  Her  Gunum  Mazide                              
Muazzez  Abaci  -  Niye  Cattin  Kaslarini  (Potpori)                                    
Muazzez  Abaci  -  Su  Gogsum  Yirtilip  Baksan                                                
Muazzez  Abaci  -  Turlu  Derde  Ben  Deva  Buldum  Elimle                              
Muazzez  Abaci  -  Yadimda  O  Sevdali                                                                

[b]Muazzez  Abacı  -  Efendim\      [/b]        

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Efendim.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  Ay  Giz                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Efendim                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Hersey  Seni  Hatirlatiyor                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kir  Dostum                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Olmazki                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Sonsuza  Kadar                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Uzme  Beni                                                                                
Muazzez  Abaci  -  Vazgecemem                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Yaman  Bu  Sevda                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Yar  Diline                                                                              

[b]Muazzez  Abacı  -  Felek\        [/b]              

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Felek.png[/img]

Thumbs                                                                                                                      
1ön                                                                                                                            
2arka                                                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Ah  Bu  Sarkilarin  Gözu  Kör  Olsun                                    
Muazzez  Abaci  -  Dinmiyor  Hic  Bu  Askim                                                        
Muazzez  Abaci  -  Elmali  Yar                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Felek                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Git  Gidebilirsen                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Gözlerin                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kanimda  Kivilcim                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kanunla  Muhabet                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Mesesiz  Daglar                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Mutluluk  Istiyorum                                                              
Muazzez  Abaci  -  Ninni                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Sebep  Sensin                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Selam  Vermeden                                                                      

[b]Muazzez  Abacı  -  Geceler\        

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Geceler%20(At%20Kadehi%20Elinden).jpg[/img]

[/b]-------------------------------------------------------
Muazzez  Abaci  -  Acilan  Bir  Gul  Gibi                                                            
Muazzez  Abaci  -  Beni  Canimdan  Ayirdi                                                          
Muazzez  Abaci  -  Cok  Geceler  Bekledim                                                          
Muazzez  Abaci  -  Dil  Yarasini  Andiracak                                                      
Muazzez  Abaci  -  Geceler                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Göz  Görmezse                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Kadehinden  Zehir  Olsa                                                        
Muazzez  Abaci  -  O  Dudaklar                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Sari  Kurdalem  Sari                                                              
Muazzez  Abaci  -  Uyu  Demeye  Geldim                                                                
Muazzez  Abaci  -  Yesil  Gözlerinde                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Yine  Bu  Yilda  Sensiz                                                          
Muazzez  Abaci  -  _OK_GECELER_BEKLEDIM                                                          
Muazzez  Abaci  -  A__LAN_BIR_GUEL_GIBI                                                          
Muazzez  Abaci  -  AT_KADEHI_ELINDEN                                                                
Muazzez  Abaci  -  BAK_YE_IL_YE_IL                                                                    
Muazzez  Abaci  -  BENI_CAN_MDAN_AY_RD_                                                          
Muazzez  Abaci  -  DIL_YARESINI_AND_RACAK                                                      
Muazzez  Abaci  -  GECELER                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  GOEZ_GOERMESE_GOENUEL_KATLA                                            
Muazzez  Abaci  -  KADEHINDE_ZEHIR_OLSA                                                          
Muazzez  Abaci  -  KANUN_TAKSIMI                                                                        
Muazzez  Abaci  -  O_DUDAKLAR                                                                              
Muazzez  Abaci  -  SAR__KURDELEM_SAR_                                                              
Muazzez  Abaci  -  SOEYLEME_BILMESINLER                                                          
Muazzez  Abaci  -  UYU_DEMEYE_GELDIM                                                                
Muazzez  Abaci  -  YE_IL_GOEZLERINDEN                                                              
Muazzez  Abaci  -  YINE_BU_Y_L_ADA_SENSIZ                                                      
Muazzez  Abaci  -  YINE_EFKARL_Y_M                                                                    

[b]Muazzez  Abacı  -  Hükümlüyüm\[/b]                                                                          
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__BANA_NE                                                        
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__DAYAN_YUREGIM                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__GUEN_OLUR_SEN                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__HAMMEYVAY_                                                  
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__HUEKUEMLUEYUE                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__K_R_YASAK_ZIN                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__MASUM_SEVDALA                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__MISKET                                                          
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__NAZARAM__GELD                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__SAATLERI_SANA                                            
Muazzez  Abaci  -  MUAZZEZ_ABAC__YANG_N_GECELE                                            

[b]Muazzez  Abacı  -  Kar  Yanginlari\                [/b]      

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Kar%20Yanginlari.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  Aglayamam                                                                                
Muazzez  Abaci  -  Beni  Simdi  Vur                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Bitmemis  Gibi                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Daglar  Daglar                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Darginim                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Eyvah                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Kar  Yanginlari                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Kizilciklar  Oldu  Mu                                                            
Muazzez  Abaci  -  Name                                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Simdi  Uzaklardasin                                                              
Muazzez  Abaci  -  Tanik                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Yanlizim                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Yillanmis  Sarap  Gibi                                                          

[b]Muazzez  Abacı  -  Maziden  Bir  Sanat  Muzigi\        [/b]                                      
Muazzez  Abaci  -  Ahu  Gozlerin                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Anlat  Derdini                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Bir  Sevgi  Istiyorum                                                            
Muazzez  Abaci  -  Bir  Sevgi                                                                                
Muazzez  Abaci  -  Firuze                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Gul  Dudaklim                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Guzel  Olmussun                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Henuz  Aski  Tatmadim                                                            
Muazzez  Abaci  -  Istanbuldayim                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Sabredemedim                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Sarkilardan  Fal  Tuttum                                                      
Muazzez  Abaci  -  Seviyorum  Diyebilsem                                                          
Muazzez  Abaci  -  Tanrinin  Emriyle  Olsun                                                      
Muazzez  Abaci  -  Yasimi  Sormayin                                                                    

[b]Muazzez    Abaci  Söylüyor\      [/b]                                          
Muazzez  Abaci  -  Ayrilik  Yaman  Kelime                                                          
Muazzez  Abaci  -  Benim  Sen  Nemsin                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Derdin  Ne  Ise                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Derman  Kar  Eylemez                                                              
Muazzez  Abaci  -  Kaldi  Yollarda                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Ne  Gelen  Var                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Olmaz  Ilac                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Sevda  Yaratan                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Sunda  Icsin                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Yalancidir  Hep  Aynalar                                                      

[b]Muazzez  Abaci  -  Huri_Sapan  Dertli  Dunya\                [/b]
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  01  -  Kadehinde  Zehir  
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  02  -  Deli  Gibi  Sevdim
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  03  -  Bak  Yesil  Yesil  
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  04  -  Dertli  Dunya        
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  05  -  Gecti  Muhabbet  D
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  06  -  Seni  Allah  Gonde
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  07  -  O  Dudaklar            
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  08  -  Bir  Sans  Daha      
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  09  -  Geceler                  
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  10  -  Gelde  Gidiver      
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  11  -  Yine  Efkarliyim  
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  12  -  Askin  Cehennem  O
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  13  -  Kusade  Talihim    
Muazzez  Abaci  &  Huri  Sapan  -  Dertli  Dunya  -  14  -  Silemezler  Gonlu

[b]Muazzez  Abacı  -  Zeki  müren\  [/b]                                        
Muazzez  Abaci  &  Zeki  Muren  -  Biz  Ayrilamayiz                                          
Muazzez  Abaci  &  Zeki  Muren  -  Boyle  Ayrilik  Olmaz                                  
Muazzez  Abaci  &  Zeki  Muren  -  Dediler  Zamanla  Hep                                  
Muazzez  Abaci  &  Zeki  Muren  -  Hic  Bir  Seyde  Gozum  Yok                          

[b]Muazzez  Abacı  -  Musikinin  Altin  Cagi\      [/b]                                                
Muazzez  Abaci  -  Hicaz  -  Affeyle  Sucumu  Ey  Gul-I  Ter  Basima  Kakma  
Muazzez  Abaci  -  Hicaz  -  Nicin  Sebta  Seher  Ben  Zaru  Zarim                  
Muazzez  Abaci  -  Hicaz  -  Sayd  Eyledi  Gonlumu  Bir  Gozleri  Ahu            
Muazzez  Abaci  -  Hicaz  Viola                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Nisaburek  -  Varsin  Gonul  Askinla  Harab  Olsun  Efen
Muazzez  Abaci  -  Rast  -  Rast  Pesrevi                                                            
Muazzez  Abaci  -  Rast-  Kuyinde  Figanimla  Acep  Gulgule  Yokmu              
Muazzez  Abaci  -  Rast-  Mukedder  Derd-I  Peyderpeyle  Simdi                    
Muazzez  Abaci  -  Saba  -  Cok  Surmedi  Gecti  Tarabim  Sevki  Baharim      
Muazzez  Abaci  -  Saba  -  Hayali  Yare  Girme  Deyre  Dursun                        
Muazzez  Abaci  -  Saba-  Sent-I  Sefare  Bu  Demler  Seferin  Varmi            
Muazzez  Abaci  -  Sehnaz  -  Didem  Yuzune  Nazir  Nazir  Yuzume  Didem      
Muazzez  Abaci  -  Sehnaz  -  Feryad  Ki  Feryadima  Imdat  Edecek                
Muazzez  Abaci  -  Sehnaz  -  Firsat  Bulsam  Yare  Varsam                              
Muazzez  Abaci  -  Sehnaz  Pesrevi                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Suzi-Dil-  Kani  Yad-I  Lebinle  Hun-I  Dil  -  Nus  Etti
Muazzez  Abaci  -  Suzi-I  Dil  -  Ey  Gonca  Acil  Zevkini  Sur  Fasli  Baha
Muazzez  Abaci  -  Suzi-I  Dil  -  Suzi  Dil  Pesrevi                                        
Muazzez  Abaci  -  Ussak  -  Gul  Yuzlulerin  Sevkine  Gel  Nus  Edelim  Mey
Muazzez  Abaci  -  Ussak  -  Meyhanemi  Bu  Bezm-I  Tarabhane-I  Cemmi        
Muazzez  Abaci  -  Ussak  -  Suh-I  Cefa  Pise  Birak  Va-I  Cefayi                
Muazzez  Abaci  -  Ussak  -  Ussak  Ud  Taksimi                                                  

[b]Muazzez  Abacı  -  Sakayik\              [/b]                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Dusen  sari  Yapraklara                                                        
Muazzez  Abaci  -  Gercek  sevgiyi  göster                                                        
Muazzez  Abaci  -  Gonlumun  Sarkisini                                                              
Muazzez  Abaci  -  Gözumde  Özleyis                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Kadere  Bak                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Lades                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Olmazmi                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Sakayik                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Sarkilara  sordum,söylemediler                                        
Muazzez  Abaci  -  Sen  Giderken                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Sevelim                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Unutmak  elde  degil                                                              

[b]Muazzez  Abacı  -  Sensiz  Olmadi\    [/b]    

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Sensiz%20Olmadi.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  Beni  Unutma                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Besleme                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Gozum  Kesmiyor                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Hava  Nasil  Oralarda                                                            
Muazzez  Abaci  -  Ilvanlim                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kendim  Giderim                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Ozledigim                                                                                
Muazzez  Abaci  -  Sensiz  Olmadi                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Unutamazsin                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Yemin  Ettim                                                                            

[b]Muazzez  Abacı  -  Sevdiklernizle  2007  CdII\              [/b]                                
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  01  -  Bir  Sevgi  Istiyorum    
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  02  -  Bir  Garip  Orhan  Veli  
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  03  -  Sarkilarda  Fal  Tuttum
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  04  -  Seviyorum  Diyebilsem  
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  05  -  Bir  Gönul  Vardi  Bende
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  06  -  Firuze                              
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  07  -  Önce  Beni  Dinle            
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  08  -  Yasimi  Sormayin            
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  09  -  Sabremedemedim              
Muazzez  Abaci  -  Sevdiklernizle  2@V@7  -  10  -  Tanrinin  Emriyle  Olsu

[b]Muazzez  Abacı  -  Soyleme  Bilmesinler\[/b]                                                        
Muazzez  Abacı  -  Ayrılık  Yaman  Kelime                                                          
Muazzez  Abacı  -  Aşkolsun                                                                                  
Muazzez  Abacı  -  Bak  Yeşil  Yeşil                                                                    
Muazzez  Abacı  -  Deli  Gönlüm                                                                            
Muazzez  Abacı  -  Derman  Kar  Eylemez                                                              
Muazzez  Abacı  -  Göz  Görmese  Belki  Gönül  Katlanır                                  
Muazzez  Abacı  -  Keman  Taksimi                                                                        
Muazzez  Abacı  -  Peşrev                                                                                      
Muazzez  Abacı  -  Sevda  Yaratan  Gözlerini                                                    
Muazzez  Abacı  -  Sunda  İçsin  Yar  Elinden                                                    
Muazzez  Abacı  -  Söyleme  Bilmesinler                                                            
Muazzez  Abacı  -  Ud  Taksimi                                                                              
Muazzez  Abacı  -  Yine  Bir  Sızı  Var                                                                
Muazzez  Abacı  -  Yine  Efkarlıyım                                                                    

[b]Muazzez  Abacı  -  Tutkunum\  [/b]                        

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Tutkunum.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  Anla                                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Benim  Icin  Uzulme                                                                
Muazzez  Abaci  -  Bir  De  Sen  Olsan                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Gel                                                                                            
Muazzez  Abaci  -  Gelin  Canlar  Bir  Olalim                                                    
Muazzez  Abaci  -  Hasret  Kasirgasi                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Kirmizi  Gulun  Ali  Var                                                        
Muazzez  Abaci  -  Ozledim  Her  Seyini                                                              
Muazzez  Abaci  -  Sen  Benimsin                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Tanrim                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Tutkunum                                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Unuttum  Diyemem                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Yuregim  Rehin                                                                        

[b]Muazzez  Abacı  -  Vurgun\[/b]                  

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20Abaci%20-%20Vurgun.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  Anilar                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Bir  Teselli  Ver                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Bir  Ufacik  Darginlikla                                                      
Muazzez  Abaci  -  Biri  Birilerine                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Cok  Yalnizim                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Gok  Yuzunde  Duman  Duman  Bulutsun                                  
Muazzez  Abaci  -  Hic  Bir  Sey  Kar  Etmez                                                        
Muazzez  Abaci  -  Kismetim  Sensin                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Olsun                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Vurgun                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Yasayan  Cansin                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Yuce  Dag  Basinda                                                                  

[b]Muazzez  Abacı  -  Yasamadimki\              [/b]        

[img]http://www.varbiraz.net/kapak/seri/Muazzez%20abaci%20-%20Yaşamadım%20ki-Türküola%201786.jpg[/img]

Muazzez  Abaci  -  Ahu  Gozlerine  Kurban  Oldugum                                          
Muazzez  Abaci  -  Bir  Garip  Orhan  Veli                                                          
Muazzez  Abaci  -  Bir  Gonul  Vardi  Bende                                                        
Muazzez  Abaci  -  Bir  Sevgi  Istiyorum                                                            
Muazzez  Abaci  -  Firuze                                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Guzel  Ne  Guzel  Olmusun                                                      
Muazzez  Abaci  -  Once  Beni  Dinle                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Sabredemedim                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Sarkilardan  Fal  Tuttum                                                      
Muazzez  Abaci  -  Sarsam  Seni  Gul  Dudaklim                                                  
Muazzez  Abaci  -  Seviyorum  Diye  Bilsem                                                        
Muazzez  Abaci  -  Tanrimin  Emriyle  Olsun                                                      
Muazzez  Abaci  -  Yasimi  Sormayin                                                                    

[b]Muazzez  Abacı  -  Yasemen\      [/b]                                                                          
Muazzez  Abaci  -  Bir  Selam  Vermeden                                                              
Muazzez  Abaci  -  Garip                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Gonlume  Nice  Bir                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Gulseni  Husnune  Kimler  Variyor                                      
Muazzez  Abaci  -  Gözden  Irak  Sevgili                                                            
Muazzez  Abaci  -  Leyla                                                                                        
Muazzez  Abaci  -  Mihrabim  Diyerek                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Omrumun  Son  Demi                                                                  
Muazzez  Abaci  -  Potpori  2                                                                                
Muazzez  Abaci  -  Potpori                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Senden  Bilirim                                                                      
Muazzez  Abaci  -  Seni  Andim                                                                              
Muazzez  Abaci  -  Sevdim  Diye  Zalim                                                                
Muazzez  Abaci  -  Sinei  Suzanima  Ahim  Yeter                                                
Muazzez  Abaci  -  Yasemen                                                                                    
Muazzez  Abaci  -  Yayli  Tambur  Taksimi  2                                                      
Muazzez  Abaci  -  Yayli  Tambur  Taksimi                                                          

M.Abacı & M.Sağyaşar - Silemezler Gönlümden\                   
----------------------------------------------------------------------
Muazzez Abacı - Benim Ol                                                        
Muazzez Abacı - Bir Sen Kaldın İçimde                                           
Muazzez Abacı - Duydum Ki Unutmuşsun                                            
Muazzez Abacı - O Gece                                                          
Muazzez Abacı - Saymadım Kaç Yıl Oldu                                           
Muazzez Abacı - Silemezler Gönlümden                                            
Mustafa Sağyaşar - Bu Yara Başka Yara                                           
Mustafa Sağyaşar - Elbet Birgün Buluşacağız                                     
Mustafa Sağyaşar - Meyhanelerde Akşam                                           
Mustafa Sağyaşar - O Ağacın Altı                                                
Mustafa Sağyaşar - Tövbeler Tövbesi                                             
Mustafa Sağyaşar - Unutulmayan Sevgili                                          
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\Muazzez Abacı - 3 Büyükler\                                    
<Emel Sayın - CD2>                                                              
<Muazzez Abacı - CD3>                                                           
<Zeki Müren - CD1>                                                              
Thumbs                                                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - 3 Büyükler\Emel Sayın - CD2\                   
Emel Sayın - Acı Hasret                                                         
Emel Sayın - Bana Aşkı Öğreten Sensin                                           
Emel Sayın - Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak (Version 2)                           
Emel Sayın - Güzelleri Kim Sevmez Ki                                            
Emel Sayın - Güzelsin                                                           
Emel Sayın - Kanımda Kıvılcım                                                   
Emel Sayın - Mavi Boncuk                                                        
Emel Sayın - N'olur Hayatımdan Çıkma                                            
Emel Sayın - Seni Ben Unutmak İstemedim Ki (Version 2)                          
Emel Sayın - Sevgi Bağları                                                      
Emel Sayın - Seviyorum Sevmesende                                               
Emel Sayın - Yıllar Oldu Ayrılmamız                                             
Emel Sayın - Zulüm Taşıyan Gözler                                               
d:\0\3\Muazzez Abacı - 3 Büyükler\Muazzez Abacı - CD3\                
Muazzez Abacı - Bir Garip Orhan Veli                                            
Muazzez Abacı - Bir Gönül Vardı Bende                                           
Muazzez Abacı - Bir Sevgi İstiyorum                                             
Muazzez Abacı - Firuze                                                          
Muazzez Abacı - Sabredemedim                                                    
Muazzez Abacı - Seviyorum Diyebilsem                                            
Muazzez Abacı - Tanrının Emriyle Olsun                                          
Muazzez Abacı - Yaşımı Sormayın                                                 
Muazzez Abacı - Önce Beni Dinle                                                 
Muazzez Abacı - Şarkılardan Fal Tuttum                                          
d:\0\3\Muazzez Abacı - 3 Büyükler\Zeki Müren - CD1\                   
Zeki Muren - Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun                                    
Zeki Muren - Ayaz Geceler                                                       
Zeki Muren - Biz Ayrılamayız                                                    
Zeki Muren - Büyüleyen Gözlerinle                                               
Zeki Muren - Göz Yaşımda Saklısın                                               
Zeki Muren - Gücüme Gidiyor Böyle Yaşamak (Version 1)                           
Zeki Muren - Rüyalarda Buluşuruz                                                
Zeki Muren - Seni Ben Unutmak İstemedim Ki (Version 1)                          
Zeki Muren - Sevgi Dolu Şu Gönlüm                                               
Zeki Muren - İmkansız                                                           
d:\0\3\Muazzez Abacı - 6 Olmaz İlaç (Harika 3379)\                    
Muazzez Abacı - Ayrilik Yaman Kelime                                            
Muazzez Abacı - Benim Sen Nemsin Ey Dilber                                      
Muazzez Abacı - Bir Sen Kaldin Icimde                                           
Muazzez Abacı - Derdin Ne Ise Saklama                                           
Muazzez Abacı - Derman Kar Eylemez                                              
Muazzez Abacı - Girdim Yarin Bahcesine                                          
Muazzez Abacı - Gurbet Elde Her Aksam                                           
Muazzez Abacı - Kaldi Yollarda                                                  
Muazzez Abacı - Kurdili Hicazkar Pesrev                                         
Muazzez Abacı - Kusade Talihim                                                  
Muazzez Abacı - Meftunun Oldum                                                  
Muazzez Abacı - Ne Gelen Var Ne Haber                                           
Muazzez Abacı - Olmaz Ilac                                                      
Muazzez Abacı - Sevda Yaratan Gozlerin                                          
Muazzez Abacı - Sunda Icsin                                                     
Muazzez Abacı - Yalancidir Hep Aynalar                                          
Muazzez Abacı - Yine Bir Dizi Var Icimde                                        
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - 7 At Kadehi Elinden (Harika 3380)\             
Muazzez Abacı 7 - Artık Ne Olur                                                 
Muazzez Abacı 7 - At Kadehi Elinden                                             
Muazzez Abacı 7 - Ağlamak İnlemekle                                             
Muazzez Abacı 7 - Aşk Olsun                                                     
Muazzez Abacı 7 - Bak Yeşil Yeşil                                               
Muazzez Abacı 7 - Ben Ağlarım                                                   
Muazzez Abacı 7 - Esmer Bugün Ağlamış                                           
Muazzez Abacı 7 - Kadehinde Zehir Olsa                                          
Muazzez Abacı 7 - Keklik Dağlarda Çağlar (Yarım)                                
Muazzez Abacı 7 - Sarı Kurdelem Sarı                                            
Muazzez Abacı 7 - Uyu Demeye Geldim                                             
Muazzez Abacı 7 - Yanında O Sevdalı                                             
Muazzez Abacı 7 - İçinde Şu Zalim                                               
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - At Kadehi Elinden 1973\                        
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - At Kadehi Elinden                                               
Muazzez Abacı - Beni Canımdan Ayırdı                                            
Muazzez Abacı - Girdim Yarin Bahçesine                                          
Muazzez Abacı - Gurbet Elde Her Akşam                                           
Muazzez Abacı - Hasret Dolu Ahım                                                
Muazzez Abacı - Hicaz Hümayun Peşrev                                            
Muazzez Abacı - Kadehinde Zehir Olsa                                            
Muazzez Abacı - Kalmadı Bende Ne Arzu Ne Gönül                                  
Muazzez Abacı - Kürdilihicazkar Peşrev                                          
Muazzez Abacı - Ne Gelen Var Ne Haber                                           
Muazzez Abacı - Ne idi Ne Oldu Halim                                            
Muazzez Abacı - Sarı Kurdelem Sarı                                              
Muazzez Abacı - Yalancıdır Hep Aynalar                                          
Muazzez Abacı - Yine Efkarlıyım                                                 
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Beyefendi (Minareci 4549)\                     
01 - Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım                                          
02 - Yine Neş'eyi Muhabbet                                                      
03 - Kalmadı Bende Ne Arzu                                                      
04 - Beni Canımdan Ayırdı                                                       
05 - Dil Yaresini Andıracak                                                     
06 - Çok Geceler Bekledim                                                       
07 - Sarı Kurdelem Sarı                                                         
08 - Çerkez Kızı                                                                
09 - Söyleme Bilmesinler                                                        
10 - Göz Görmezse Gönül Katlanır                                                
11 - Seni Hükmü Ezel                                                            
12 - Hala Yaşıyor                                                               
13 - Ne Dert Kalır Ne Hüzün                                                     
14 - Ağlamakla İnlemekle                                                        
15 - Yine Bu Yıl Ada Sensiz                                                     
16 - Aman Avcı Vurma Beni                                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Bir Efsanedir\                                 
<CD1>                                                                           
<CD2>                                                                           
<CD3>                                                                           
<CD4>                                                                           
Thumbs                                                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Bir Efsanedir\CD1\                             
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - Bir Selam Vermeden                                              
Muazzez Abacı - Garip (Kanun Taksimi)                                           
Muazzez Abacı - Gönlüm Nice Bir                                                 
Muazzez Abacı - Gözden Irak Sevgili                                             
Muazzez Abacı - Gülşeni Hüsnüne Kimler Varıyor                                  
Muazzez Abacı - Huma Kuşu  Süt İçtim Dilim Yandı  Yürü Dilber Yürü (Potpori)    
Muazzez Abacı - Leyla                                                           
Muazzez Abacı - Mihrabım Diyerek                                                
Muazzez Abacı - Seherde Ağalayan Bülbül                                         
Muazzez Abacı - Senden Bilirim                                                  
Muazzez Abacı - Seni Andım                                                      
Muazzez Abacı - Sevdim Seni Zalim Seni Beyhude Avundum                          
Muazzez Abacı - Sine-i Suzanıma Ahım Yeter                                      
Muazzez Abacı - Yasemen                                                         
Muazzez Abacı - Ömrümüzün Son Demi                                              
d:\0\3\Muazzez Abacı - Bir Efsanedir\CD2\                             
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - Düşen Sarı Yapraklara                                           
Muazzez Abacı - Gerçek Sevgiyi Göster                                           
Muazzez Abacı - Gönlümün Şarkısı                                                
Muazzez Abacı - Gözümde Özleyiş                                                 
Muazzez Abacı - Kadere Bak                                                      
Muazzez Abacı - Lades                                                           
Muazzez Abacı - Olmaz Mı                                                        
Muazzez Abacı - Sen Giderken                                                    
Muazzez Abacı - Sevelim                                                         
Muazzez Abacı - Unutmak Elde Değil                                              
Muazzez Abacı - Şakayık                                                         
Muazzez Abacı - Şarkılara Sordum                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Bir Efsanedir\CD3\                             
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - Anladım Sevmeyeceksin                                           
Muazzez Abacı - Ben Ağlarım Eller Güler                                         
Muazzez Abacı - Doldur Kadehi                                                   
Muazzez Abacı - Esmer Bugün Ağlamış                                             
Muazzez Abacı - Her Günüm Mazide Kalmış                                         
Muazzez Abacı - Kirpiklerin Gölgesi                                             
Muazzez Abacı - Niye Çattın Kaşlarını                                           
Muazzez Abacı - Türlü Derde Ben Deva Buldum                                     
Muazzez Abacı - Yanımda O Sevdalı                                               
Muazzez Abacı - İnan İnan Ki Bana                                               
Muazzez Abacı - İçimden Şu Zalim                                                
Muazzez Abacı - Şu Göğsüm Yırtılıp Baksan                                       
d:\0\3\Muazzez Abacı - Bir Efsanedir\CD4\                             
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - Bir Garip Orhan Veli                                            
Muazzez Abacı - Bir Gönül Vardı Bende                                           
Muazzez Abacı - Bir Sevgi İstiyorum                                             
Muazzez Abacı - Firuze                                                          
Muazzez Abacı - Sabredemedim                                                    
Muazzez Abacı - Seviyorum Diyebilsem                                            
Muazzez Abacı - Tanrının Emriyle Olsun                                          
Muazzez Abacı - Yaşımı Sormayın                                                 
Muazzez Abacı - Önce Beni Dinle                                                 
Muazzez Abacı - Şarkılardan Fal Tuttum                                          
d:\0\3\Muazzez Abacı - Gül Dudaklım (2016)\                           
01. Yaylı Tambur Taksim                                                         
02. Ayrılık Ateşten Bir Ok                                                      
03. Gül Dudaklım                                                                
04. Rast Peşrev                                                                 
05. Ahu Gözlerine                                                               
06. Güzel Ne Güzel Olmuşsun                                                     
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Sezen'imin Şarkıları 2018\                     
01. Muazzez Abacı - Perişanım Şimdi (feat. Sezen Aksu)                          
02. Muazzez Abacı - Sarı Odalar                                                 
03. Muazzez Abacı - Geri Dön (feat. Serkan Kaya)                                
04. Muazzez Abacı - Tutuklu                                                     
05. Muazzez Abacı - Gidiyorum                                                   
06. Muazzez Abacı - İkinci Bahar                                                
07. Muazzez Abacı - Her Şeyi Yak (feat. Ferman Akgül)                           
08. Muazzez Abacı - Seni Kimler Aldı                                            
09. Muazzez Abacı - Yazık Şu Geçen Zamana                                       
10. Muazzez Abacı - Hata                                                        
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Türk Sanat Müziği Klasikleri 1\                
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - Ey Gonca Açıl Zevkini Sür Fasl-ı Baharın                        
Muazzez Abacı - Ey Gül-i Bağ-ı Eda                                              
Muazzez Abacı - Ey Hüsn-ü Cemal Aleme Sen Darb-ı Meselsin                       
Muazzez Abacı - Ey Şuh-i Cefa-Pişe Bırak Vaz-ı Cefayı                           
Muazzez Abacı - Gözümde Daim Hayal-i Cana                                       
Muazzez Abacı - Gül Yüzlülerin Şevkine Gel Nuş Edelim Mey                       
Muazzez Abacı - Güzel Gün Görmedi Avare Gönlüm                                  
Muazzez Abacı - Hüzzam Saz Semaisi                                              
Muazzez Abacı - Kani Yad-ı Lebinle Hun-i Dil-Nuş Ettiğim Demler                 
Muazzez Abacı - Küyinde Figanımla Acep Gülgüle Yok mu                           
Muazzez Abacı - Meyhane Mi Bu Bezm-i Tarabhane-i Cem Mi                         
Muazzez Abacı - Mükedder Derd-i Peyderpeyle Şimdi                               
Muazzez Abacı - Rast Peşrevi                                                    
Muazzez Abacı - Reh-i Aşkında Edip Kaddimi Kütah Gönül                          
Muazzez Abacı - Suz-i Dil Peşrevi                                               
Muazzez Abacı - Uşşak Ud Taksimi                                                
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Türk Sanat Müziği Klasikleri 2\                
Thumbs                                                                          
Muazzez Abacı - Affeyle Suçum Ey Gül-i Ter Başıma Kakma                         
Muazzez Abacı - Bilmezdim Özüm Gamzene Meftün İmişim Ben                        
Muazzez Abacı - Came-i Sürh İle Sanma Lal-Gun Olmuş Gelir                       
Muazzez Abacı - Didem Yüzüne Nazır Nazır Yüzüne Didem                           
Muazzez Abacı - Ey Gül Ne Aceb Silsile-i Müşk-i Terin Var                       
Muazzez Abacı - Feryad ki Feryadıma İmdad Edecek Yok                            
Muazzez Abacı - Fırsat Bulsam Yare Varsam                                       
Muazzez Abacı - Hayal-i Yare Değme Girye Dursun                                 
Muazzez Abacı - Hicaz Viola 2                                                   
Muazzez Abacı - Kemençe Taksimi                                                 
Muazzez Abacı - Nihavend Peşrevi                                                
Muazzez Abacı - Niçin Şebta Seher Ben Zar-ü Zarım                               
Muazzez Abacı - Sayd Eyledi Bu Gönlümü Bir Gözleri Ahu                          
Muazzez Abacı - Semt-i Dildare Bu Demler Seferin Var mı Saba                    
Muazzez Abacı - Seni Hükm-i Ezel Aşub-i Devran Etmek İstermiş                   
Muazzez Abacı - Varsın Gönül Aşkınla Harab Olsun Efendim                        
Muazzez Abacı - Zülfün Görenlerin Hep Bahtı Siyah Olurmuş                       
Muazzez Abacı - Çok Sürmedi Geçti Tarab-ı Şevk-i Baharım                        
Muazzez Abacı - Çözülme Zülfüne Ey Dil-Ruba Dil Bağlayanlardan                  
Muazzez Abacı - Şehnaz Peşrevi                                                  
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
[b]Muazzez  Abacı  - Türküola 1053       [/b]
01-Muazzez  Abaci  -  Kirpiklerinin  Gölgesi                                                  
02-Muazzez  Abaci  -  Inan  Inan  Ki  Kimse  Bana                                              
03-Muazzez  Abaci  -  Su  Gögsum  Yirtilip  Baksan                                          
04-Muazzez  Abaci  -  Turlu  Derde  Ben  Deva  Buldum  Elimle                        
05-Muazzez  Abaci  -  Klarnet  Taksimi-Her  Gunum  Mazide                            
06-Muazzez  Abaci  -  Keklik  Daglarda  Caglar                                                
07-Muazzez  Abaci  -  Niye  Cattin  Kaslarini                                                  
08-Muazzez  Abaci  -  Ben  Aglarim  Eller  Guler                                              
09-Muazzez  Abaci  -  Doldur  Kadehi                                                                  
10-Muazzez  Abaci  -  Anladim  Sevmeyeceksin  Beni  Nazli  Cicek                
11-Muazzez  Abaci  -  Kanun  Taksimi                                                                  
12-Muazzez  Abaci  -  Yadimda  O  Sevdali                                                          
13-Muazzez  Abaci  -  Icimden  Su  Zalim  Supheyi  Kaldir                              
14-Muazzez  Abaci  -  Esmer  Bugun  Aglamis                                                      
15-Muazzez  Abaci  -  Bir  Sen  Kaldin  Icimde  Bir  De  Hatiralar                
16-Muazzez  Abaci  -  Yangin  Olur                                  
d:\0\3\Muazzez Abacı - Var Git Bu Akşam (Single) 2018\                
01. Var Git Bu Akşam                                                            
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Çerkez Kızı\                                   
Thumbs                                                                          
- Ne Dert Kalır Ne Hüzün                                                        
Muazzez Abacı - Ağlamakla İnlemekle                                             
Muazzez Abacı - Benim Sen Nemsin Ey Dilber                                      
Muazzez Abacı - Derman Kar Eylemez                                              
Muazzez Abacı - Hicran Yine Hicran mı                                           
Muazzez Abacı - Kabahat Benimmi                                                 
Muazzez Abacı - Keklik Dağlarda Çağlar                                          
Muazzez Abacı - Olmaz İlaç Sine-i Sad Pareme                                    
Muazzez Abacı - Sevda Yaratan Gözlerini                                         
Muazzez Abacı - Söyle Sevğili                                                   
Muazzez Abacı - Söyleme Bilmesinler                                             
Muazzez Abacı - Uyu Demeye Geldim                                               
Muazzez Abacı - Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım                               
Muazzez Abacı - Çerkez Kızı                                                     
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Çok Geceler Bekledim (2001)\                   
01. Yine Neşe-i Muhabbet                                                        
02. Kalmadı Bende Ne Arzu                                                       
03. Beni Canımdan Ayırdı                                                        
04. Dil Yaresini Andıracak (Keman Taksimi ile)                                  
05. Cok Geceler Bekledim                                                        
06. Sarı Kurdelam Sari                                                          
07. Akşam Dönüşü Gectim                                                         
08. Hicran Yine Hicran mi                                                       
09. Gurbet Elde Her Akşam                                                       
10. Ne Dökmek İstesem Yaş Var (Ud taksimi ile)                                  
11. Yine Bir Sizi Var İçimde                                                    
12. Küsade Talihim                                                              
13. Söyle Sevgili                                                               
14. Hala Acıyor                                                                 
15. Geçti Muhabbet Demi (Klarnet Taksimi ile)                                   
16. Hasret Dolu Ahım                                                            
17. Keklik                                                                      
18. Uyu Demeye Geldim                                                           
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Muazzez Abacı - Özledim Seni (Minareci 4482)\                  
01 - Yeşil Gözlerinden Muhabbet Kaptım                                          
02 - Yine Neş'eyi Muhabbet                                                      
03 - Kalmadı Bende Ne Arzu                                                      
04 - Beni Canımdan Ayırdı                                                       
05 - Dil Yaresini Andıracak                                                     
06 - Çok Geceler Bekledim                                                       
07 - Sarı Kurdelem Sarı                                                         
08 - Çerkez Kızı                                                                
09 - Söyleme Bilmesinler                                                        
10 - Göz Görmezse Gönül Katlanır                                                
11 - Seni Hükmü Ezel                                                            
12 - Hala Yaşıyor                                                               
13 - Ne Dert Kalır Ne Hüzün                                                     
14 - Ağlamakla İnlemekle                                                        
15 - Yine Bu Yıl Ada Sensiz                                                     
16 - Aman Avcı Vurma Beni  

Şifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 08 Mar 2025, 14:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Seri güncellendi..

En son Sivasli_14 tarafından 08 Mar 2025, 14:01 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“K - L - M - N” sayfasına dön