Metin Bulut - Neden Dert Bana-Lanet Olsun(Akbulut Video 018)1990
Huzurum kalmadı
Lanet olsun
Unutamadım seni
Gördüm Seni
Nazlı yardan ayrıyım
Neden
Dert Bana
Bu derdi Bana
Geçti Günlerim
Ömrüm Seni
Ettiğimi Çekiyorum
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik : Sınırsız İndirme...
Metin Bulut - Neden-Dert Bana-Lanet Olsun(Akbulut Video 018)1990
Forum kuralları
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
-
- Mp3 Admin
- Başlıklar: 1221
- Teşekkür Etti : 991
- Teşekkür Aldı : 16032
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Tüm Konu WinRar Şifrelerim : www.varbiraz.net/mechul
Albüm Şifresinde Sıkıntı Yaşayan Olursa ´....Şifrenin Başına Bir Boşluk Bırakırsa Sorun Çözülür.
Albüm Şifresinde Sıkıntı Yaşayan Olursa ´....Şifrenin Başına Bir Boşluk Bırakırsa Sorun Çözülür.