[Duyuru]VarBiraZ.NeT Ailesi Sitemiz Seri Albümleri % 95 Oranında Güncellenmiştir ve Güncellenmeye Devam Etmektedir.. Ayrıca Sitemizin Genelinde Kırık Link, Güncelleme Ve İyileştirilme Yapılmaktadır. Bizi Takip Etmeye Devam Edin..
Forum kuralları 1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
Plağı 800 TL'ye Satın Aldım Siz Değerli Varbiraz.net Üyeleri İçin Wav Kayıtını Sunuyorum.
Rip Tamamen Bana Aittir Lütfen Nete Yaymayalım!!
001.jpg
002.jpg
003.jpg
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) LP
A Yüzü:
İçimde Bir His Var Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Sevgiler Çiçek Gibi Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Sitem Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Neden Söz: Şakir Askan - Müzik: Bayram Şenpınar
Gönlümün Sultanı Söz Müzik: Bayram Şenpınar
B Yüzü:
Ya Benimsin Ya Toprağın Söz Müzik: Ferdi Tayfur
Bir Yabancı Gibi Söz: Ahmet Selçuk İlkan - Müzik: Rıfat Şanlıel
Yüreğin Taş Olsada Söz: Ahmet Selçuk İlkan - Müzik: Mustafa Sayan
Bilmece Söz Müzik: Mustafa Sayan
Saklama Sevdiğini Söz: Günay Cantürk - Müzik: Mustafa Sayan
.
Gizli İçerik
Bu mesaj panosunda gizli içeriği görüntülemek için kayıt olmanız ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
2026 Güncel !
Tüm Dosya Şifrelerim.www.varbiraz.net eski dosyaların şifresi skandiyum-varbiraz.net
Paylaşılan albümler firmaların ve sanatçıların reklamını ve tanıtımını amaçlamaktadır. Dijital mecralarda paylaşılması ve yayılması halinde VarBiraZ!Net Yönetimi ve Şahsım sorumlu tutulamaz !
Ferdi Tayfur - İçimde Bbir His Var (Minareci 4207).jpg Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Ön.jpg Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Arka.jpg Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var (Minareci 4207) - LP Plak.jpg...
Ferdi Tayfur - İçimde Bir His Var / Ya Benimsin Ya Toprağın (Minareci 4207) Minareci albümde eserler bi tik daha hizlidir ayriyetten Ferdifondaki gibi seste robotlasma yoktur. Ve enstrumanlar onde oldugu icin genelde film versiyon ile bu kasetin...
Ferdi Tayfur - Ben de Özledim Ben de özledim Hasret sancısı Sevda yelleri Yaralıyım dertliyim Olsan içmez miydin Kara gurbet Tanrım nasıl sevdim İsyan etme diyorlar Örnek Video: