Shimon Ben-Shir Group (Shades CD 320 KB)
[Şimon Ben-Şir
Şimon Ben-Şir
Profil:
Basçı, besteci, yapımcı ve müzik eğitimcisi Shimon Ben-Shir, Ortadoğu müziğinin sesleriyle çevrili İsrail'de büyüdü. 1990 yılında, ünlü Avshalom Farjun liderliğindeki bir Orta Doğu müzik grubu olan Bustan Abraham Band'ın kurucu üyelerinden biriydi ve dünyayı dolaştı ve birçok önemli caz ve dünya müzik festivalinde sahne aldı. Shimon, ilk albümlerinde Bustan'ın başlık kompozisyonunu birlikte yazdı. Bu ortamda Shimon, profesyonel bir basçı olarak gelişmeye ve büyümeye başladı. Shimon, 1991 yılında Berklee College of Music'teki caz programına katılmak için Boston'a geldi. O zamandan beri kendini New England müzik sahnesine kaptırdı, kulüplerde ve televizyonda büyük grup, caz, blues, rock ve pop dahil olmak üzere çeşitli müzik türlerini kapsayan çok çeşitli gruplarda çaldı. 1994 yılında Berklee'den mezun oldu. Shimon, Berklee'den mezun olmadan hemen önce Boston, MA'da bulunan bir besteci kolektifi olan What's New Jazz Ensemble'a katıldı ve orada orijinal bestelere olumlu eleştirilere katkıda bulundu.
ŞİFRE:www.varbiraz.net
VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!
Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..
Shimon Ben-Shir Group (Shades CD 320 KB)
Moderatör: Karamürselli