İlker Gürsan - Albümleri

320 Kbps

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4399
Teşekkür Etti  : 1187
Teşekkür Aldı  : 29039

# Üretim 2024-10-12 14:50:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.Com,Net

Resim

İlker Gürsan - Albümleri
----------------------------------------------------------------------
<İlker Gürsan - Ben Hiç Çocuk Olmadım ki>
<İlker Gürsan - Beni Yormayın Halim Kalmadı>
<İlker Gürsan - Dalımın Inciri>
<İlker Gürsan - Gülmeyi Severdi Gülmedi Deyin>
<İlker Gürsan - Kara Yazı>
<İlker Gürsan - Küstüm Sana Koca Dünya>
<İlker Gürsan - Sel Olup Gittin>
<İlker Gürsan - Selamsız Sabahsız Deme Sevdiğim>

Kod: Tümünü seç

İlker Gürsan - Ben Hiç Çocuk Olmadım ki\                       
Thumbs                                                                          
İlker Gürsan - Ayrılığın Vakti                                                  
İlker Gürsan - Ben Doğarken Yok Olmuşum                                         
İlker Gürsan - Ben Hiç Çocuk Olmadım ki                                         
İlker Gürsan - Benim Bu Muradım Yarıda Kaldı                                    
İlker Gürsan - Bilmezsin                                                        
İlker Gürsan - Bu Garibin Ahı Mahşere Kalsın                                    
İlker Gürsan - Elveda Demeden Hep Ölür İnsan                                    
İlker Gürsan - Gardaş Acısı                                                     
İlker Gürsan - Hayallerim Yok Benim                                             
İlker Gürsan - Hayat Beni Fena Yordu                                            
İlker Gürsan - Kömürle Yazılmış Benim Kaderim                                   
İlker Gürsan - Nasıl Yaşıyorum Aklım Almıyor                                    
İlker Gürsan - Çok Ağlarsın Yüreğine Dert Olur                                  
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\1\İlker Gürsan - Beni Yormayın Halim Kalmadı\                    
Thumbs                                                                          
İlker Gürsan - Beni Yormayın Halim Kalmadı                                      
İlker Gürsan - Ahımda Seni Yaksın                                               
İlker Gürsan - Beni Yormayın Halim Kalmadı                                      
İlker Gürsan - Mahşere Bıraktım Beni Üzeni                                      
İlker Gürsan - Mağlup oldum Kader Sana                                          
İlker Gürsan - Tek Başına kalmış Yanlız Biriyim                                 
İlker Gürsan - İstemem Artık                                                    
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\İlker Gürsan - Dalımın Inciri\                                 
Thumbs                                                                          
İlker Gürsan - Dalımın Inciri                                                   
İlker Gürsan - Dalımın Inciri                                                   
İlker Gürsan - Soyhana Kalsın                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\İlker Gürsan - Gülmeyi Severdi Gülmedi Deyin\                  
Thumbs                                                                          
İlker Gürsan - Gülmeyi Severdi Gülmedi Deyin                                    
İlker Gürsan - Anam Çok Ağlar                                                   
İlker Gürsan - Babalar Sessiz Ağlar                                             
İlker Gürsan - Babamın Yarım Kalan Küçük Kızıyım                                
İlker Gürsan - Beni Yormayın Halim Kalmadı (Remix)                              
İlker Gürsan - Beni Üzenleri Allah Biliyor                                      
İlker Gürsan - Bugünde Ölmedim Annem                                            
İlker Gürsan - Ecel Gelse Neyim Alacak Benim                                    
İlker Gürsan - Giden Yalan Oldu Kalansa Zİyan                                   
İlker Gürsan - Gidenler Kırdı Beni                                              
İlker Gürsan - Gülmeyi Severdi Gülmedi Deyin                                    
İlker Gürsan - Kıymetimi Bil Diye İlla Ölmem mi Gerek                           
İlker Gürsan - Mezar Taşımda Bir Adım Olsun                                     
İlker Gürsan - Mutluluğu Haketmedim Kefen Bana Yakışacak                        
İlker Gürsan - Nefes Aldım Diye Yaşadım Sayma                                   
İlker Gürsan - Sana İhtiyacım Var                                               
İlker Gürsan - Sesin Gelmez Garip Anam                                          
İlker Gürsan - Çaresiz Bir Derdin Sahibiyim Ben                                 
İlker Gürsan - Çok Yoruldum                                                     
İlker Gürsan - Ölmek İstiyorum Artık Bu Gece                                    
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\İlker Gürsan - Kara Yazı\                                      
Thumbs                                                                          
İlker Gürsan - Kara Yazı                                                        
İlker Gürsan - Bu Aralar Aklımda Bir Tek Ölüm Var                               
İlker Gürsan - Kara Yazı                                                        
İlker Gürsan - Ömrümü Çaldı Bu Zalim Yıllar                                     
İlker Gürsan - Öyle Yalnızım ki Bilen Olmadı                                    
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\İlker Gürsan - Küstüm Sana Koca Dünya\                         
İlker Gürsan - Küstüm Sana Koca Dünya                                           
İlker Gürsan - Babam Evin Direğiydi                                             
İlker Gürsan - Bendeki Yaralar Gönül Yarası                                     
İlker Gürsan - Bir Ferahlık Ver Yarabbi                                         
İlker Gürsan - Boğuyor Bu Şehir Duramıyorum                                     
İlker Gürsan - Derin Bir Uykuya Dalsa Gözlerim                                  
İlker Gürsan - Gelmeyin Yanıma Öldükten Sonra                                   
İlker Gürsan - Hayal Olmuş                                                      
İlker Gürsan - Kimse Beni Anlamadı (Içimde Garip Bir His Var)                   
İlker Gürsan - Kimse Beni Daha Fazla Üzmesin                                    
İlker Gürsan - Küstüm Sana Koca Dünya                                           
İlker Gürsan - Şimdi Zarar Ziyan Herşey                                         
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\İlker Gürsan - Sel Olup Gittin\                                
Thumbs                                                                          
İlker Gürsan - Sel Olup Gittin                                                  
İlker Gürsan - Bu Dert Beni İflah Etmez                                         
İlker Gürsan - Gönül Saraymı Yıkan Vefasız                                      
İlker Gürsan - Sel Olup Gittin                                                  
İlker Gürsan - Çıkmaz Yola Gidiyorum                                            
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\1\İlker Gürsan - Selamsız Sabahsız Deme Sevdiğim\                
İlker Gürsan - Selamsız Sabahsız Deme Sevdiğim                                  
İlker Gürsan - Anam                                                             
İlker Gürsan - Bahar Bahçe Yarim                                                
İlker Gürsan - Bastığın Her Bir Yeri Kutsal Saydım                              
İlker Gürsan - Beddua                                                           
İlker Gürsan - Benim Gibi Yanasın                                               
İlker Gürsan - Güle Çıktım Gülmedim                                             
İlker Gürsan - Kime Kin Ettin Giydin Alları                                     
İlker Gürsan - Nasip Olsa Yine Gitsem Yaylaya                                   
İlker Gürsan - Nurettin'e Ağıt                                                  
İlker Gürsan - Selamsız Sabahsız Deme Sevdiğim                                  
İlker Gürsan - Sen Öldürdün                                                     
İlker Gürsan - Sustu Gönül                                                      
İlker Gürsan - Yol Ver Ulu Dağlar Aşam Belinden                                 
İlker Gürsan - Ölüm Var                                                         
İlker Gürsan - Ömrüm Oy  
Şifre: www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...

Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“H - I - İ - J” sayfasına dön