VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Özlem Özdil - Gönlüm Dağlarda 2000 (Duygu Müzik) (CD Wav - CD Kalıbı ) 600 DPİ Full Cover

Y@r@lı'nın Sundukları..
Forum kuralları
1 - Bu Bölümden Sadece O Bir Efsane Rütbesine Sahip Kullanıcılar Yararlanabilmektedir, Normal Üyelere İndirmeye Açık Değildir,
2 - Nasıl O Bir Efsane Olabilirim ?
2.1 - Forumda Bulunmayan Kaset Rip -Nadir- Paylaşımlardan Ekleyerek (80 + Üzeri Albüm [Seri Albümler Hariç] Sunarak Sizde Bu Bölümden İndirmeye Hak Kazanabilirsiniz)
3 - Buradaki Albümler Sadece Sitemiz'e Aittir Ve Sitemiz Var Olduğu Sürece Başka Forumlara Eklenmesi Yasaktır.
Kullanıcı avatarı
Y@r@lı
O Bir Efsane
O Bir Efsane
Başlıklar: 1470
Teşekkür Etti  : 733
Teşekkür Aldı  : 7010

Resim
Resim
Resim

Albüm: Özlem Özdil - Gönlüm Dağlarda 2000 (Duygu Müzik) (CD Wav - CD Kalıbı ) 600 DPİ Full Cover
Çıkış Tarihi: 2000
Tür: Halk
Format: Wav - Cd Kalıbı
Parça Sayı: 12

Özlem Özdil - Gönlüm Dağlarda 2000 (Duygu Müzik) (CD Wav - CD Kalıbı ) 600 DPİ Full Cover

01. Gönlüm Dağlarda
02. Küskün Yollar
03. Oy Dağlar (Halay)
04. Medet Ya Ali
05. Tutuldu Yollarımız
06. İnsan Okudum
07. Koç Köroğlu
08. Yol Gerek Bana
09. Mapus Damları
10. Gül Düşer Gülün Üstüne
11. Dağlar Bizim Dağlarımız
12. Kaval Doğaçlama

Şifre: www.varbiraz.net

CD Wav

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...

CD Kalıbı

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
UYARI:
Paylaştığım Mp3 ve Albümler tanıtım amaçlı olup , indirenler tarafından 24 saat içerisinde silinmelidir.
Aksi bir durumda www.varbiraz.net ve şahsım sorumlu tutulamaz.
Kullanıcı avatarı
Foxryum
O Bir Efsane
O Bir Efsane
Başlıklar: 257
Teşekkür Etti  : 335
Teşekkür Aldı  : 1018

Çok teşekkürler. 8-) 8-)
Wav isteyenlerde düşünülmüş. Bravo.
Aksini belirtmediğim sürece, bütün sunumlarım Orijinal albümlerden aldığım, kendi arşiv kalıp ve taramalarımdır.

“Y@r@lı'nın Mekanı” sayfasına dön