VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Hakan Güray - Albümleri (Dev Seri)

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4344
Teşekkür Etti  : 1183
Teşekkür Aldı  : 27705

# Üretim 2017-08-11 22:14:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Resim

Hakan Güray - Albümleri
--------------------------------------------------
<Hakan Güray - Alaturka Türk Sanat Müziği Seçmeler (2018)>
<Hakan Güray - Ankara Düğün Ve Kına Geceleri (2018)>
<Hakan Güray - Ankara Çiftetelli Ve Halaylar (2012)>
<Hakan Güray - Aşkın Bir İsmi Gam (EP) 1971>
<Hakan Güray - Aşkına İhtiyacım Var 1987>
<Hakan Güray - Aşık Oldum 2016>
<Hakan Güray - Aşığım 1991>
<Hakan Güray - Bir Yudum Sevgi 2015>
<Hakan Güray - Bizim Olmaliydi>
<Hakan Güray - Bulutlar Ağlıyor (EP) 2020>
<Hakan Güray - Cakir Gozlum>
<Hakan Güray - Candan Sevmeli 1986>
<Hakan Güray - Canımsın 2012>
<Hakan Güray - Dalgana Bak(Sedef Müzik 004)1988>
<Hakan Güray - Damar Şarkılar Resitali (2020)>
<Hakan Güray - Derli Dertli 86>
<Hakan Güray - Gönül Derdi Bayar Plak 01>
<Hakan Güray - Işte Bizim Lambada & Rastlayamadım Konser (1990)>
<Hakan Güray - Kral Arabesk (EP) 2018>
<Hakan Güray - Misket Sazlı Sözlü Oyun Havaları (2018)>
<Hakan Güray - Nostalji 2 (Meyhane Sarkilari)>
<Hakan Güray - Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları (EP) 2018>
<Hakan Güray - Süper Misket Taverna 2001 (Düğün Gecesi & Süper Misket Taverna) (
<Hakan Güray - Türk Sanat Müzigi Secmeler (Umut Plak) (2018)>
<Hakan Güray - Yabancısın (2020)>
<Hakan Güray - Yeter Dünyamızı Kirletmeyelim (2019)>
<Hakan Güray - Yıktın Umutlarımı (2017)>
<Hakan Güray - Şıkır Şıkır Fıkır Fıkı (EP) 2018>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Hakan Güray - Alaturka Türk Sanat Müziği Seçmeler (2018)\      
----------------------------------------------------------------------
Hakan Güray - Benimle Evlenirmisin                                              
Hakan Güray - Dönmezsen Ne Yazar                                                
Hakan Güray - Geri Dön Vefasız                                                  
Hakan Güray - Gidemezsin                                                        
Hakan Güray - Gitme                                                             
Hakan Güray - Mutluluk Yalan                                                    
Hakan Güray - Rastlayamadım                                                     
Hakan Güray - Sevme Arkadaş                                                     
Hakan Güray - Unutamadım                                                        
Hakan Güray - Unuttum Seni                                                      
Hakan Güray - Yabancısın                                                        
Hakan Güray - Yalnızım                                                          
Hakan Güray - İhtiyacım Var                                                     
Hakan Güray - Şikayetim Var                                                     
Alemin Kralı Www.VarBiraZ.NeT                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan.... .                                     
VarBiraz.Net - VarBiraZ'Da Sen Oyalan....                                       
d:\0\3\Hakan Güray - Ankara Düğün Ve Kına Geceleri (2018)\            
Hakan Güray - Ankara Misket                                                     
Hakan Güray - Ankara Oyun Havaları  Bulursun                                    
Hakan Güray - Döktür Yavrum                                                     
Hakan Güray - Ereğlinin Üstünden                                                
Hakan Güray - Fidayda                                                           
Hakan Güray - Karanfil Deste Gider  Nanay                                       
Hakan Güray - Kesik Çayır (Enstrümantal)                                        
Hakan Güray - Mardin Kapısından                                                 
Hakan Güray - Mendilim Allanıyor                                                
Hakan Güray - Yanakları Al Gibi                                                 
Hakan Güray - Zeynebim                                                          
Hakan Güray - Ölem Ben                                                          
Hakan Güray - İste Yavrum (Enstrümantal)                                        
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Ankara Çiftetelli Ve Halaylar (2012)\            
Hakan Güray - Aman Aman Elmalı                                                  
Hakan Güray - Erzurum Dadaşı                                                    
Hakan Güray - Hoyda Yarim                                                       
Hakan Güray - Kadifeden Kesesi                                                  
Hakan Güray - Sallasana Mendilini                                               
Hakan Güray - Sarımsak                                                          
Hakan Güray - Yoğurt Koydum Dolaba                                              
Hakan Güray - Zeyno                                                             
Hakan Güray - İp Attım Ucu Kaldı                                                
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Aşkın Bir İsmi Gam (EP) 1971\                    
Hakan Güray - Aşkın Bir İsmi Gam                                                
Hakan Güray - Aşkına İhtiyacım Var                                              
Hakan Güray - Kalbimde Kal                                                      
Hakan Güray - Pendik Bayramı                                                    
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Aşkına İhtiyacım Var 1987\                       
Hakan Güray - Aşkına İhtiyacım Var                                              
Hakan Güray - Enstrumantal                                                      
Hakan Güray - Kalbimde Kal Sevgilim                                             
Hakan Güray - Kara Vicdanlı                                                     
Hakan Güray - Kim Derdi ki Biz Ayrılacaktık                                     
Hakan Güray - Mutluluklar Dilerim                                               
Hakan Güray - Ne Senden Geçerim                                                 
Hakan Güray - Sabır Duası                                                       
Hakan Güray - Sevip Koklayacağım                                                
Hakan Güray - Sevme Dediler Sevdim                                              
Hakan Güray - Tapıyorum Sana Ben                                                
Hakan Güray - Unutursun Diye                                                    
Hakan Güray - Yarap Al Canımı                                                   
Hakan Güray - Zalim                                                             
Hakan Güray - İçer İçer Ağlarım                                                 
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Aşık Oldum 2016\                                 
Hakan Güray - Aşık Oldum                                                        
Hakan Güray - Gitme                                                             
Hakan Güray - Unutamadım                                                        
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Aşığım 1991\                                     
01. Sevdiğim                                                                    
02. Gülemem Gülemem                                                             
03. Birtanem                                                                    
04. Göze Almışım                                                                
05. Sevmeyeceğim                                                                
06. Aşığım                                                                      
07. Bebek Gibi                                                                  
08. Dünya Meyhane                                                               
09. Kara Kız                                                                    
10. Kurtar Yâ Rab                                                               
11. Laf Aramızda                                                                
12. Senin Olsun                                                                 
13. Suç Bende                                                                   
14. Şoför Abi                                                                   
d:\0\3\Hakan Güray - Bir Yudum Sevgi 2015\                            
Hakan Güray - Bir Yudum Sevgi                                                   
Hakan Güray - Gidemezsin                                                        
Hakan Güray - Raslayamadım                                                      
Hakan Güray - Sevelim Sevilelim                                                 
Hakan Güray - Sevmeden Yaşayamam                                                
Hakan Güray - Son Bir Dilek                                                     
Hakan Güray - Yalnızım                                                          
Hakan Güray - Şikayetim Var                                                     
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Bizim Olmaliydi\                                 
Hakan Guray - Biz Ayrilamayiz                                                   
Hakan Guray - Bizim Olmaliydi                                                   
Hakan Guray - Bu Ask Devam Edecek                                               
Hakan Guray - Cemile                                                            
Hakan Guray - Dinle Beni                                                        
Hakan Guray - Geceler                                                           
Hakan Guray - Gel Icelim                                                        
Hakan Guray - Hora Gelin                                                        
Hakan Guray - Neden Ümit Verdin                                                 
Hakan Guray - Tamara                                                            
Hakan Guray - Unuttum Seni                                                      
d:\0\3\Hakan Güray - Bulutlar Ağlıyor (EP) 2020\                      
Hakan Güray - Bulutlar Ağlıyor                                                  
Hakan Güray - Seni Nasıl Sevmem                                                 
Hakan Güray - Yeşil Gözlüm                                                      
Hakan Güray - Övün Sevgilim                                                     
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Cakir Gozlum\                                    
Hakan Güray - Alışmışım Bir Kere (Şiirli)                                       
Hakan Güray - Ayaz Geceler                                                      
Hakan Güray - En Güzel Yıllarım                                                 
Hakan Güray - Karakolda Ayna Var                                                
Hakan Güray - Nerelerdesin                                                      
Hakan Güray - Nikah Davetiyesi                                                  
Hakan Güray - Sen Olamazsın                                                     
Hakan Güray - Senden Geçemem                                                    
Hakan Güray - Seni Nasıl Sevmem                                                 
Hakan Güray - Söyleyin Dostlarım                                                
Hakan Güray - Yeşil Gözlüm                                                      
Hakan Güray - Çakır Gözlüm                                                      
d:\0\3\Hakan Güray - Candan Sevmeli 1986\                             
01. Aşkım Kalmadı                                                               
02. Ben Olmalıydım                                                              
03. Bugün                                                                       
04. Candan Sevmeli                                                              
05. Elin Neyine Gerek                                                           
06. Havuzu Dolandırma                                                           
07. Komşu Kızı                                                                  
08. Melek Yüzlüm                                                                
09. Öğren de Gel                                                                
10. Sarhoş                                                                      
11. Sen İstedin                                                                 
12. Sevgilim                                                                    
13. Evlerinin Önü                                                               
14. Yalancısın Sen                                                              
15. Yine Mi Sen                                                                 
16. Bağlama Solo                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Canımsın 2012\                                   
01. Canımsın                                                                    
02. Dönmesen Ne Yazar                                                           
03. Yaramaz                                                                     
04. Sevme Arkadaş                                                               
05. Adını Anmayacağım                                                           
06. İhtiyacım Var                                                               
07. Mutluluk Yalan                                                              
08. Geri Dön Vefasız                                                            
09. Dönsen Ne Olur                                                              
10. Ya Çık Git Dünyamdan                                                        
11. Yabancısın                                                                  
12. Oyaladın Durdun Beni                                                        
13. Düştüm Senin Aşkına                                                         
14. Yerim Tatlı Dillerini                                                       
d:\0\3\Hakan Güray - Dalgana Bak(Sedef Müzik 004)1988\                
desktop                                                                         
Hakan Guray - Daha Yoklugunun                                                   
Hakan Guray - Dalgana Bak                                                       
Hakan Guray - Elveda                                                            
Hakan Guray - Gozleri Guzel                                                     
Hakan Guray - Gulmek Sana Yakisiyor                                             
Hakan Guray - Muhabbet Kusu                                                     
Hakan Guray - Ocagina Dustum                                                    
Hakan Guray - Oy Hatice                                                         
Hakan Guray - Senin Yaninda                                                     
Hakan Guray - Sev Beni Seveyim Seni                                             
Hakan Guray - Sevme Sevme                                                       
Hakan Guray - Vay Halime                                                        
Hakan Guray - Yalvariyorum                                                      
Hakan Guray - Yanlis Numara                                                     
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Damar Şarkılar Resitali (2020)\                  
Hakan Güray - Affetmem                                                          
Hakan Güray - Aşık Oldum                                                        
Hakan Güray - Bulursun                                                          
Hakan Güray - Fazla Arama                                                       
Hakan Güray - Güzelsin Yar                                                      
Hakan Güray - Oh Canıma Değsin                                                  
Hakan Güray - Türküler Nerdesin                                                 
Hakan Güray - Türküler'den Haber Var Mı                                         
Hakan Güray - Yalan Mı Oldu                                                     
Hakan Güray - İki Dağın Arası Var - Uzun Hava                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Derli Dertli 86\                                 
Hakan Guray - Bizim Sokaklar                                                    
Hakan Guray - Calsin Sazlar                                                     
Hakan Guray - Dertli Dertli                                                     
Hakan Guray - Dokumaci Kizlar                                                   
Hakan Guray - Dudaklarin Bal Kiraz                                              
Hakan Guray - Esti Baharin Nesimi                                               
Hakan Guray - Evlimisin,Bekarmisin                                              
Hakan Guray - Gulum Benim                                                       
Hakan Guray - Hani Biz Evlenecektik                                             
Hakan Guray - Kabulum Degilsin                                                  
Hakan Guray - O Kara Gözler                                                     
Hakan Guray - Sen Affetsen                                                      
Hakan Guray - Sevdalim                                                          
Hakan Guray - Sevmek Ne Guzel                                                   
d:\0\3\Hakan Güray - Gönül Derdi Bayar Plak 01\                       
gönül derdi                                                                     
vefasız                                                                         
d:\0\3\Hakan Güray - Işte Bizim Lambada & Rastlayamadım Konser (1990)\
Hakan Güray - Deli Ettin                                                        
Hakan Güray - Ellerin Ellerimde                                                 
Hakan Güray - Gelin Olmuşsun                                                    
Hakan Güray - Gitti Gençliğim                                                   
Hakan Güray - Gönlüme Göre                                                      
Hakan Güray - Kollarında Öleyim                                                 
Hakan Güray - Lambada                                                           
Hakan Güray - Rastlayamadım                                                     
Hakan Güray - Sevdiğim Ömrüm                                                    
Hakan Güray - Sıkma Canını                                                      
Hakan Güray - Zamanında Dön                                                     
Hakan Güray - İsyan                                                             
d:\0\3\Hakan Güray - Kral Arabesk (EP) 2018\                          
Hakan Güray - Aşık Oldum                                                        
Hakan Güray - Demedimmi                                                         
Hakan Güray - Gitme                                                             
Hakan Güray - Unutamadım                                                        
Hakan Güray - Yalnız Bir Adam                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Misket Sazlı Sözlü Oyun Havaları (2018)\         
Hakan Güray - Arabaya Taş Koydum                                                
Hakan Güray - Ayva Çiçek Açmış                                                  
Hakan Güray - Bahçeye Gel Bahçeye                                               
Hakan Güray - Bağa Gel Bostana Gel                                              
Hakan Güray - Evreşe Yolları                                                    
Hakan Güray - Lambada Şişesiz Yanmazmı                                          
Hakan Güray - Meşenin Tepelisi                                                  
Hakan Güray - Ninno                                                             
Hakan Güray - Telgrafın Tellerine                                               
Hakan Güray - Yüksek Yüksek Tepelere                                            
Hakan Güray - Zeytinyağlı Yiyemem                                               
Hakan Güray - Çayırda Buldum Seni                                               
Hakan Güray - İste Yavrum                                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Nostalji 2 (Meyhane Sarkilari)\                  
Hakan Guray - Askina Ihtiyacim Var                                              
Hakan Guray - Icme Dediler Ictim                                                
Hakan Guray - Kara Vicdanli                                                     
Hakan Guray - Ne Senden Gecerim                                                 
Hakan Guray - Sabir Duasi                                                       
Hakan Guray - Son Bir Dilek                                                     
Hakan Guray - Tapiyorum Sana Ben                                                
Hakan Guray - Unutursun Diye                                                    
Hakan Guray - Yarab Al Canimi                                                   
Hakan Guray - Zalim                                                             
d:\0\3\Hakan Güray - Sevilen Türk Sanat Müziği Şarkıları (EP) 2018\   
Hakan Güray - Adını Anarsam                                                     
Hakan Güray - Aşkımsın                                                          
Hakan Güray - Bu Aşk Devam Edecek                                               
Hakan Güray - Neden Ümit Verdin                                                 
Hakan Güray - Nerede O Günlerimiz                                               
Hakan Güray - Yalanmı Oldu                                                      
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Süper Misket Taverna 2001 (Düğün Gecesi & Süper M
Hakan Güray - Allan Gel                                                         
Hakan Güray - Anasına Kızına                                                    
Hakan Güray - Bahçeye Gel                                                       
Hakan Güray - Dolana Ay Dolana                                                  
Hakan Güray - Fidayda                                                           
Hakan Güray - Halkalı Şeker                                                     
Hakan Güray - Hey Onbeşli                                                       
Hakan Güray - Karga Geçiyor                                                     
Hakan Güray - Konyalı                                                           
Hakan Güray - Su Sızıyor                                                        
Hakan Güray - Tek Tek Basaraktan                                                
Hakan Güray - Tiridine Bandım                                                   
Hakan Güray - Yaylanın Çimenine                                                 
Hakan Güray - Zühtü                                                             
d:\0\3\Hakan Güray - Türk Sanat Müzigi Secmeler (Umut Plak) (2018)\   
Hakan Güray - Gidemezsin                                                        
Hakan Güray - Rastlayamadim                                                     
Hakan Güray - Sevelim Sevilelim                                                 
Hakan Güray - Sevmeden Yasayamam                                                
Hakan Güray - Sikayetim Var                                                     
Hakan Güray - Son Bir Dilek                                                     
Hakan Güray - Yalnizim                                                          
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Yabancısın (2020)\                               
Hakan Güray - Aşık Oldum                                                        
Hakan Güray - Bu Aşk Devam Edecek                                               
Hakan Güray - Dolaştım İstanbul Sokaklarında                                    
Hakan Güray - Dönsen Ne Olur                                                    
Hakan Güray - Raslayamadım                                                      
Hakan Güray - Yabancısın                                                        
Hakan Güray - Yalnız Bir Adam                                                   
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Yeter Dünyamızı Kirletmeyelim (2019)\            
Hakan Güray - Aşkımsın                                                          
Hakan Güray - Aşık Oldum                                                        
Hakan Güray - Boşu Boşuna                                                       
Hakan Güray - Bu Aşk Devam edecek                                               
Hakan Güray - Dağlar Dağlar                                                     
Hakan Güray - Dönmesen Ne Yazar                                                 
Hakan Güray - Düşer Yapraklar                                                   
Hakan Güray - Erkilet Güzeli                                                    
Hakan Güray - Kırmızı Gül                                                       
Hakan Güray - Yeter Dünyamızı Kirletmeyelim                                     
Hakan Güray - İnanırmıyım                                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Yıktın Umutlarımı (2017)\                        
Hakan Güray - Anca Gidersin                                                     
Hakan Güray - Gözlerimdeki Işığımsın                                            
Hakan Güray - Hasret Yaşadım                                                    
Hakan Güray - Hele Ninno Olasan                                                 
Hakan Güray - Seni Sevmek                                                       
Hakan Güray - Vefasız                                                           
Hakan Güray - Yıktın Umutlarımı                                                 
Hakan Güray - İsyanım Var                                                       
Upload By Sivasli_14                                                            
Www.VarBiraZ.NeT                                                                
d:\0\3\Hakan Güray - Şıkır Şıkır Fıkır Fıkı (EP) 2018\                
Hakan Güray - Bahçelerde Börülce  Evreşe Yolları  Kızılcıklar Oldu Mu           
Hakan Güray - Caney Caney  Sevdan Kuruttu Beni  Havar Diley                     
Hakan Güray - Misket  Fidayda                                                   
Hakan Güray, Misket Grubu - Kadifeden Kesesi  Kara Üzüm Habbesi                 
Hakan Güray, Misket Grubu - Sallasana Mendilini  Çayırda Buldum Seni  Menşur

Şifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 26 Mar 2025, 22:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Seri güncellendi..

En son Sivasli_14 tarafından 26 Mar 2025, 22:57 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“H - I - İ - J” sayfasına dön