VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Aşık Ali Metin - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4344
Teşekkür Etti  : 1183
Teşekkür Aldı  : 27705

# Üretim 2017-08-13 11:47:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Şifre:www.varbiraz.net

Resim

Aşık Ali Metin - Albümleri
--------------------------------------------------
<Asik Ali Metin - Başı Pare Pare>
<Asik Ali Metin - Can Alici Meleğim>
<Asik Ali Metin - Cananım Anam>
<Asik Ali Metin - Cem>
<Asik Ali Metin - Deyişler ve Türküler>
<Aşık Ali Metin - Erenler Bahçesi>
<Asik Ali Metin - Hacı Bektaşi Veli'den Deyişler>
<Asik Ali Metin - Hz.Fatima Ana Ve Kerbela 2006>
<Aşık Ali Metin & Dilber Dogan - Kerbela 2 (Kerbela Izdirabi)>
<Aşık Ali Metin & Dilber Dogan - Kerbela 4 (Kevser Irmagi)>
<Aşık Ali Metin & Mubeccel Ardali - Kerbela 1>
<Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Zalim Almanya>
<Asik Ali Metin - Kerbela 3 (Ali Dost)>
<Asik Ali Metin - Kerbela Kervanı [ Şah Plak ]>
<Aşık Ali Metin - Kervan 510>
<Aşık Ali Metin - Kirklar Semahi>
<Aşık Ali Metin - Okuz Oldu Aglar Emo (Uzelli 583)>
<Asik Ali Metin - Özel Kayıt>
<Aşık Ali Metin - Sefa Geldiniz & Bir Dost Bir Post>
<Aşık Ali Metin - Plaklari>
<Asik Ali Metin - Yandım İmam Hüseyin>
<Aşık Ali Metin - Sönmez 119>
<Aşık Ali Metin & Sultan Bilgin - Kerbelanin Feryati>

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

Asik Ali Metin & Dilber Dogan - Kerbela 2 (Kerbela Izdirabi)\
----------------------------------------------------------------------
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 01 - Kerbela'nin Izdirabi                       
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 02 - Seriban'a Veda                             
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 03 - Kasim'in Kinasi                            
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 04 - Fadime'ye Veda                             
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 05 - Haydar Haydar                              
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 06 - Demedimmi                                  
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 07 - Eylen Turnam                               
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 08 - Beni De Goturun                            
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - Kerbela 2 (Kerbela Izdirabi)                    
d:\0\3\a\Asik Ali Metin & Dilber Dogan - Kerbela 4 (Kevser Irmagi)\   
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 01 - Kevser Irmagi                              
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 02 - Zeynep Ana                                 
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 03 - Bir Can Olalim                             
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 04 - Firat Firat                                
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 05 - Daglar Bizimdir                            
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 06 - Bana Seni Gerek Seni                       
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 07 - Huseyin  Huseyin                           
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - 08 - Ulu Divanda                                
Asik Ali Metin & Dilber Dogan - Kerbela 4 (Kevser Irmagi)                       
d:\0\3\a\Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - Kerbela 1\                
Thumbs                                                                          
mshe2p                                                                          
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 01 - Kerbela'nin Izdirabi                    
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 02 - Elveda Ehli Beytim Elveda               
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 03 - Halimiz Perisan Imam Huseyin            
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 04 - Fazilet                                 
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 05 - Yaralarim                               
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 06 - Sen Oldun Komur Gozlum                  
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 07 - Dost Gozunde Dusman                     
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 08 - Sorma Gayri                             
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 09 - Kurtar Allahim                          
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 10 - Senetsiz Para Verdim                    
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 11 - Yasamak Istedim                         
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 12 - Tanri Misafiriyim                       
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 13 - Kerem Gibi                              
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 14 - Insanliga Hizmet                        
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 15 - Terk Etme                               
Asik Ali Metin & Mubeccel Ardali - 16 - Su Gurbetin Parasi                      
d:\0\3\a\Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Kerbelanin Feryati\         
Asik Ali Metin Ve Sultan Bilgin - Kerbelanin Feryati                            
01 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Gel Benim Candan Sevdigim                 
02 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Fadime Ana                                
03 -Asik Ali Metin & Sultan Bilgin -  İmam Hüseyin                              
04 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Merhaba                                   
05 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Abdal Musa                                
06 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Madimaga Su Getir                         
07 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Ak Melegim                                
08 - Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Gönlüm Sana Hayrandir                     
Asik Ali Metin & Sultan Bilgin - Kerbelanin Feryati                             
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Başı Pare Pare\                             
Aşık Ali Metin - Ak Meleğim                                                     
Aşık Ali Metin - Almanya'dan Mektup Geldi                                       
Aşık Ali Metin - Ara Ver Dağlar                                                 
Aşık Ali Metin - Başı Pare Pare                                                 
Aşık Ali Metin - Cennet Ayağın Altında Anam                                     
Aşık Ali Metin - Doğru Söyle                                                    
Aşık Ali Metin - Gaflette Kalma                                                 
Aşık Ali Metin - Gel Cananım                                                    
Aşık Ali Metin - Gel Gidelim Zeynep                                             
Aşık Ali Metin - Güldürmez Bir Çilem                                            
Aşık Ali Metin - Güzeller                                                       
Aşık Ali Metin - Halaylım Yar                                                   
Aşık Ali Metin - Hasretim Yavruma                                               
Aşık Ali Metin - Leyla Leyla                                                    
Aşık Ali Metin - Ne Kazandın Hani                                               
Aşık Ali Metin - Sorun Seher Yeline                                             
Aşık Ali Metin - Zalım Bırak Yakamı                                             
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Can Alìcì Meleyim\                          
Aƒìk Ali Metin - Can Alìcì Meleºim                                              
Aƒìk Ali Metin - Dost Gözünde Düƒmanìm                                          
Aƒìk Ali Metin - Fazilet Hz Hüseyin                                             
Aƒìk Ali Metin - Hz Hüseyin 1                                                   
Aƒìk Ali Metin - Kerbelanìn Izdìrabì 1                                          
Aƒìk Ali Metin - Kerbelanìn Izdìrabì 2                                          
Aēk Ali Metin - Kerem Gibi                                                     
Aƒìk Ali Metin - Kurtar Allahìm Beni                                            
Aƒìk Ali Metin - Sana Tanrì Misafiriyim                                         
Aēk Ali Metin - Senetsiz Para Verdim                                           
Aƒìk Ali Metin - Sorma Gayrì                                                    
Aƒìk Ali Metin - Terk Etme Yaylayì                                              
Aƒìk Ali Metin - Yaralarìm Çilelerim                                            
Aƒìk Ali Metin - Yaƒamak ÿstedim                                                
Aƒìk Ali Metin - ×u Gurbetin Parasì                                             
Aƒìk Ali Metin - ÿnsanlìºa Hizmet Etsem                                         
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Cananım Anam\                               
Aşık Ali Metin - Dost Senin Olsun                                               
Aşık Ali Metin - Dönmem Yolumdan                                                
Aşık Ali Metin - Haberin Var mı                                                 
Aşık Ali Metin - Hain Gel Zalim Gel                                             
Aşık Ali Metin - Kara Koyun Ne Melersin                                         
Aşık Ali Metin - Kırklar Semahı                                                 
Aşık Ali Metin - Muhabbet Faldadır                                              
Aşık Ali Metin - Nazar Oldu                                                     
Aşık Ali Metin - Pirden Gelirim                                                 
Aşık Ali Metin - Pirler Himmet Edin                                             
Aşık Ali Metin - Unutamam Anam Seni                                             
Aşık Ali Metin - Zühre Yıldızı                                                  
Aşık Ali Metin - Özledim Yari                                                   
Aşık Ali Metin - Şefaat Ya Resulallah                                           
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - CEM\                                        
01 - MİRAÇ                                                                      
02 - TURNAM                                                                     
03 - ERENLER SUKUTA VARDI (SEMAH)                                               
04 - ALİ DEMİ                                                                   
05 - KERBELA (İMAM HÜSEYİN AŞKINA)                                              
06 - İMAMA HÜSEYİN (AH BENİM DERTLERİM)                                         
07 - YA HÜSEYİN                                                                 
08 - GEZMİŞ İDİM BEN                                                            
09 - KUDRET KANDİLİ (DUAZ)                                                      
10 - YA MUHAMMET YA ALİ                                                         
11 - SANA SIĞINDIM                                                              
12 - ALİ DİYE                                                                   
13 - AMANA GELDİK                                                               
14 - GEL MUHAMMED ALİ'YE GEL                                                    
15 - HÜNKAR HACI BEKTAŞ-I VELİ                                                  
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Deyişler ve Türküler\                       
01 -  BU DÜNYAYI SARI ÖKÜZÜN                                                    
02 -  AK MELEĞİM GÖÇ EYLEMİŞ YURDUNDAN                                          
03 -  DERTLİ DERTLİ ÖTME TURNAM                                                 
04 -  GÖÇ EYLEMİŞ DİYARINDAN                                                    
05 -  ÖMRÜM BAHÇESİNİN GÜLÜ SOLDU                                               
06 -  DÜNYAYA GELMEDEN BENİ GEZDİRDİN                                           
07 -  AŞK ATEŞİ BU SİNEMDE SÖNMÜYOR                                             
08 -  NEYİMİZE AĞLAYAYIM GÜLEYİM                                                
09 -  İNSANİ VAZİFEM ARZUM EMELİM                                               
10 -  EKRANLARA KONULMAYAN OZANLAR                                              
11 -  SEVGİLİM GÜVENME GÜZELLİĞİNE                                              
12 -  SİYAH ZÜLFÜN SAÇLARINI TARASAM                                            
13 -  ÇİLELİ YARATMIŞ YARADAN BİZİ                                              
14 -  SÖKMÜŞ ÇADIRINI YÜKLEMİŞ GÖÇÜ                                             
15 -  ALİ YAZI                                                                  
16 -  GARİP BÜLBÜL GİBİ AHUZARDAYIM                                             
17 -  NETTİM SANA VEFASIZ YAR                                                   
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Erenler Bahçesi\                            
Thumbs                                                                          
Asik Ali Metin - Erenler Bahçesi                                                
Asik Ali Metin - Ask Kadehi                                                     
Asik Ali Metin - Bir Gelin Tarlada                                              
Asik Ali Metin - Bir Güzelin Askiyim                                            
Asik Ali Metin - Bu Gece                                                        
Asik Ali Metin - Doldurdum Kadehi                                               
Asik Ali Metin - Evliyalar Sahi Imam Hüseyin                                    
Asik Ali Metin - Haberin Varmi (U.H)                                            
Asik Ali Metin - Insanlik                                                       
Asik Ali Metin - Kara Koyun                                                     
Asik Ali Metin - Kipriklerin Süz Yeri                                           
Asik Ali Metin - Pirler Himmet Edin                                             
Asik Ali Metin - Sivas Kirklar Semahi                                           
Asik Ali Metin - Yaraliyim                                                      
Asik Ali Metin - Yarami Sarma Bosuna                                            
Asik Ali Metin - Zalim Gel (U.H)                                                
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Hz.Fatima Ana Ve Kerbela 2006\              
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 01 - Konusma                     
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 02 - Hz.Fatima Ana Ve Kerbela    
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 03 - Konusma                     
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 05 - Hasan Huseyin Kanli Gömlegi 
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 07 - Celal Abbas Ve Kerbela      
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 08 - Askin Aldi Benden Beni      
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 09 - Gel Gönul Nazar Kil Merdanel
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 10 - Sussuz Kaldim Kerbelanin Cöl
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 11 - Sival Eyler Isen Benim Sirri
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 12 - Bizim Biatimiz Nesli Hunkara
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 13 - Firat Suyu                  
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 14 - Erler Gelir Pirim Abdal Musa
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 15 - 12 Perdeden 12 Imam         
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 16 - Ikrar Vermemissin           
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 17 - Bur Yudum Su                
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela  - 18 - Dört Kitabi Birer Birer Okud
Asik Ali Metini - Hz. Fatima Ana Ve Kerbela - 06 - Konusma                      
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Kervan 510\                                 
Asik Ali Metin - Kervan 510                                                     
01 -                                                                            
02 -                                                                            
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Kervan 510 (Farklı)\                        
Asik Ali Metin - Ata Nin Izinden Gidenler                                       
Asik Ali Metin - Ben Oldum (Uh)                                                 
Asik Ali Metin - Bir Amel Kazan                                                 
Asik Ali Metin - Bülbülsüz Gül (Uh)                                             
Asik Ali Metin - Divane Gönül                                                   
Asik Ali Metin - Erzincan In Daglari                                            
Asik Ali Metin - Garip Bülbül Gibi                                              
Asik Ali Metin - Halayli Yar                                                    
Asik Ali Metin - Igneden Iplige Zam                                             
Asik Ali Metin - Sat Beni                                                       
Asik Ali Metin - Sen Seni Tani                                                  
Asik Ali Metin - Tarla Bizim                                                    
Asik Ali Metin - Yolundan Azma                                                  
Asik Ali Metin - Ölürse Ölsün                                                   
Asik Ali Metin - Kervan 510                                                     
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Kirklar Semahi\                             
Thumbs                                                                          
Asik Ali Metin - Alkana Boyandi Kahraman Maras                                  
Asik Ali Metin - Askin Sarabi                                                   
Asik Ali Metin - Bir Gelin Tarlada                                              
Asik Ali Metin - Dedesi Huseyin'i Verdi Hocaya                                  
Asik Ali Metin - Ey Sevdigim Dilber                                             
Asik Ali Metin - Gel Kendine Deli Gönül                                         
Asik Ali Metin - Gezsem Su Cihanin                                              
Asik Ali Metin - Kirklar Semahi                                                 
Asik Ali Metin - Okuz Oldu Aglar Memo                                           
Asik Ali Metin - Sahi Merdan Ben Olurum                                         
Asik Ali Metin - Severim Pirimi Vallahi                                         
Asik Ali Metin - Su Aleme Bir Nur Dogdu                                         
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Okuz Oldu Aglar Emo (Uzelli 583)\           
Thumbs                                                                          
Okuz Oldu Aglar Emo (Uzelli 583)                                                
Asik Ali Metin - Baga Baykus Donmus                                             
Asik Ali Metin - Bayraminiz Kutlu Olsun                                         
Asik Ali Metin - Bir Dost Ile Bir Post                                          
Asik Ali Metin - Dost Cemalini                                                  
Asik Ali Metin - Dostun Bir Tek Gulu                                            
Asik Ali Metin - Garip Koyum                                                    
Asik Ali Metin - Gelmedin Zalim                                                 
Asik Ali Metin - Kapucu                                                         
Asik Ali Metin - Leyla Leyla                                                    
Asik Ali Metin - Muhammed Ali Cagirir                                           
Asik Ali Metin - Okuz Oldu Aglar Emo                                            
Asik Ali Metin - Oy Gulum Gulum                                                 
Asik Ali Metin - Pir Sultan Apdal                                               
Asik Ali Metin - Vatan Senin Turk Genci                                         
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Sefa Geldiniz & Bir Dost Bir Post (Harika 43
Asik Ali Metin - Sefa Geldiniz & Bir Dost Bir Post (Harika 4377)                
Asik Ali Metin - 01 - Muhammet Ali Cagirir                                      
Asik Ali Metin - 02 - Bir Dost Bir Post                                         
Asik Ali Metin - 03 - Mihmancanlar Sefa Geldiniz                                
Asik Ali Metin - 04 - Haci Bektas Veli                                          
Asik Ali Metin - 05 - Kirklar Semahi                                            
Asik Ali Metin - 06 - Kabe Gelsin Seni Tavaf Eylesin                            
Asik Ali Metin - 07 - Dost Cemalini                                             
Asik Ali Metin - 08 - Hale Didari Gormemissin                                   
Asik Ali Metin - 09 - On Iki Imam                                               
Asik Ali Metin - 10 - Pir Abdal Abdal                                           
Asik Ali Metin - Sefa Geldiniz & Bir Dost Bir Post (Harika 4377)                
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Sönmez 119\                                 
Asik Ali Metin - Sönmez 119                                                     
Aşık Ali Metin - Anam                                                           
Aşık Ali Metin - Basi Pare Pare                                                 
Aşık Ali Metin - Fakirin Adini Kader Koymuslar                                  
Aşık Ali Metin - Gecekondu                                                      
Aşık Ali Metin - Haksiz Veli                                                    
Aşık Ali Metin - Hey Kardaslar                                                  
Aşık Ali Metin - Köylü                                                          
Aşık Ali Metin - Postaci                                                        
Aşık Ali Metin - Vatan Hasreti                                                  
Aşık Ali Metin - Viran Yaylalar                                                 
d:\0\3\a\Asik Ali Metin - Özel Kayıt\                                 
Aşık Ali Metin - Almayada Çalışan Yurttaşım                                     
Aşık Ali Metin - Babamın Malını Sattım                                          
Aşık Ali Metin - Bugün Erenlere Kurban                                          
Aşık Ali Metin - Dinle Şimdi Nutkumu                                            
Aşık Ali Metin - Durmadan Mürşid Arardım                                        
Aşık Ali Metin - Dünyaya Gelmeden                                               
Aşık Ali Metin - Gel Babam                                                      
Aşık Ali Metin - Hürriyeti Elimizden Aldılar                                    
Aşık Ali Metin - Tövbe Olsun Usandım                                            
Aşık Ali Metin - Yoksulun Adını Kader Koymuşla                                  
Aşık Ali Metin - Yoktur Pusulası                                                
d:\0\3\a\Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Zalim Almanya (Harika 3144)\  
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Aşkın Kervanı                                    
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Aşıklar Ferman Dinlemez                          
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Birleşelim Gonca Gülüm                           
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Bülbül Zar Eyliyor Güle                          
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Eylen Turnam Eylen                               
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Gel Gidelim Zeynep                               
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Götür Selamımı                                   
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Kerbela Nın Izdırabı                             
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Muhammet Ali Ye Yar İdi                          
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Ne Ağladım Ne Güldüm                             
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Ne Leyla Ya Çağır                                
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - Zalim Almanya                                    
Aşık Ali Metin & Sevim Erdem - İnsanlığa Hizmet Etsem                           
d:\0\3\a\Aşık Ali Metin - Plaklari\                                   
<Plaklar>                                                                       
d:\0\3\a\Aşık Ali Metin - Plaklari\Plaklar\                           
Asik Ali Metin - Ana Hakki Ödenmez                                              
Asik Ali Metin - Ana                                                            
Asik Ali Metin - Ben Aliden Ayrilamam                                           
Asik Ali Metin - Benim Basim Bir Güzele Baglidir                                
Asik Ali Metin - Dertli Dertli Ötme Turnam                                      
Asik Ali Metin - Dola Beni Kollarina                                            
Asik Ali Metin - Hünkar Haci Bektas Veli                                        
Asik Ali Metin - Insanliga Hizmet                                               
Asik Ali Metin - Kömür Gözlümden Oldum                                          
Asik Ali Metin - Köylünün Derdi                                                 
Asik Ali Metin - Misafirim Giderim                                              
Asik Ali Metin - Nettim Sana Vefasiz Yar                                        
Asik Ali Metin - Viran Olmus Bu Yaylalar                                        
Asik Ali Metin - Zalim Almanya ( Gelin Avrat Dul Oldu )                         
Aşık Ali Metin - Sanma Tanrı Misafirim ()                                       
Aşık Ali Metin - Sazım Alıp Çıktım Gurbet Ellere ()                             
Aşık Ali Metin - İnsani Vazifem Arzum Emelim ()     
Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 21 Şub 2025, 12:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi, Katkılarından Dolayı Artvinli1964'e Teşekkürler.

En son Sivasli_14 tarafından 20 Şub 2025, 14:45 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“A - B - C - Ç” sayfasına dön