VarBiraZ'a Hoş Geldiniz.!

Premium Üyelik - Sınırsız İndirme..

Ali Yaprak - Albümleri

Moderatör: Karamürselli

Forum kuralları
Bu Bölüm Normal Üyelere Açık Değildir. Bu Bölümden Paylaşımcı Üyeler - Emektar Üyeler - O Bir Efsane Rütbesindeki Üyeler ve Premium (Özel) Üyeler Faydalanabilemektedir.

1 - Nasıl Paylaşımcı Üye Olabilirim. 2 - Nasıl Premium Üye Olabilirim..
Kullanıcı avatarı
Sivasli_14
Site Admin
Site Admin
Başlıklar: 4364
Teşekkür Etti  : 1185
Teşekkür Aldı  : 28407

# Üretim 2017-08-13 23:30:58 By Sivasli_14 & VarBiraZ.CoM,NeT

Ali Yaprak - Albümleri
--------------------------------------------------
<Ali Yaprak - 2005>
<Ali Yaprak - Alem 2007>
<Ali Yaprak - Ankaralı'nın Farkı 2012>
<Ali Yaprak - Dilek>
<Ali Yaprak - Erik Dalı>
<Ali Yaprak - Esmerim Bomba Gibi 2004>
<Ali Yaprak - Naynini Dale Hülya>
<Ali Yaprak - Oyun Havaları İle Sende Coş>
<Ali Yaprak - Parlement Muhabbet Geceleri 1>
<Ali Yaprak - Parlement Muhabbet Geceleri 2>
<Ali Yaprak - Parliament Geceleri 1>
<Ali Yaprak - Radyo Banko & Renk Muhabbet Geceleri>
<Ali Yaprak - Renk Muhabbet Geceleri ( Deck Kayıt )>
<Ali Yaprak - Saka Gibisin 2009>
<Ali Yaprak - Tak Zilleri>
<Ali Yaprak - Özel Albüm 1>
<Ali Yaprak - Özel Albüm 2>
[/b]

Albüm İçerikleri

Kod: Tümünü seç

[b]Ali  Yaprak  -  2005\        [/b]                                
Ali  Yaprak  -  01  -  Naynini                                                                                          
Ali  Yaprak  -  02  -  Tak  Zilleri-  Eminem                                                                  
Ali  Yaprak  -  03  -  Sipanin  Oynamasi-  Salla                                                          
Ali  Yaprak  -  04  -  Dilek-  Taksi                                                                                
Ali  Yaprak  -  05  -  Senin  Yüzünden                                                                            
Ali  Yaprak  -  06  -  Edali  Gelin-  Ayas-  Sevdigim                                                  
Ali  Yaprak  -  07  -  Geliver-  Siseler-  Salla                                                          
Ali  Yaprak  -  08  -  Iki  Yüzlü  Sahtekar  (Arabesk)                                                

[b]Ali  Yaprak  -  Alem  2007\                      [/b]          
Ali  Yaprak  -    Edalı  Gelin  &  Gostak  &  Dilek                                                        
Ali  Yaprak  -  Atım  arap  &  Aldanma                                                                            
Ali  Yaprak  -  Buranın  Alayı  Angaralı  &  Motor  Geliyor  &  Naynini                  
Ali  Yaprak  -  İkile  &  Salla  &  Bilmem  Ben                                                              
Ali  Yaprak  -  Sarı  Kız  &  Geliver  &  Şişeler                                                          
Ali  Yaprak  -  Senin  Yüzünden  &  Yosmam  &  Olacak                                                  
Ali  Yaprak  -  Şentepe  &  sacların                                                                              
Ali  Yaprak  -  Yürü  Gidelim  &  Garam  &    Dale  &  Şişeler                                      
Ali  Yaprak  -  Yürü  Yürü  &  Baldıra  &  Uyu  Uyan                                                      

[b]Ali  Yaprak  -  Ankaralı'nın  Farkı  2012\    [/b]
Ali  Yaprak  -  01  -  Seni  Yaramaz                                                                                
Ali  Yaprak  -  02  -  Ankara'nın  Farkı                                                                        
Ali  Yaprak  -  03  -  Bi  Havaya  Girmişsin  -  Gülemezsin  -  Deliyim  Doluyum    
Ali  Yaprak  -  04  -  Gel  Bana  Aşkım                                                                            
Ali  Yaprak  -  05  -  Yolverdim  Aşkım  Sana                                                                
Ali  Yaprak  -  06  -  Yar  -  Gel  Deyince  Gelmezsen                                                  
Ali  Yaprak  -  07  -  Facebook'da  Senden  Çok  -  Bacanak                                        
Ali  Yaprak  -  08  -  Mangalı  Yakalım  Mı  -  Ovalım                                                  
Ali  Yaprak  -  09  -  Mini  Etek  Bacakta  -  Oynamazsan  Küserim                            
Ali  Yaprak  -  10  -  Pınarın  Başına  (Sarhoş)  -  Kalaylasam  Kazanı                  
Ali  Yaprak  -  11  -  Yalan  Olsaydı                                                                              

Ali Yaprak - Dilek\                                        
----------------------------------------------------------------------
Ali Yaprak - Dilek- Taksi                                                       
Ali Yaprak - Edali Gelin- Ayas- Sevdigim                                        
Ali Yaprak - Geliver- Siseler- Salla                                            
Ali Yaprak - Iki Yüzlü Sahtekar (Arabesk)                                       
Ali Yaprak - Naynini                                                            
Ali Yaprak - Senin Yüzünden                                                     
Ali Yaprak - Sipanin Oynamasi- Salla                                            
Ali Yaprak - Tak Zilleri- Eminem                                                
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Erik Dalı\                                    
Ali Yaprak - Arsız Sevdiğim                                                     
Ali Yaprak - Atım Arap                                                          
Ali Yaprak - Badı Sabah _ Suda Balık                                            
Ali Yaprak - Badı Sabah                                                         
Ali Yaprak - Dersini Almışta                                                    
Ali Yaprak - Dikenli Bahçe                                                      
Ali Yaprak - Erik Dalı (2)                                                      
Ali Yaprak - Erik Dalı                                                          
Ali Yaprak - Genç Osman _ Niğde Bağları _ Atım Arap                             
Ali Yaprak - Gesi Bağları                                                       
Ali Yaprak - Gölbaşına Vardım _ Dikenli Bahçe                                   
Ali Yaprak - Güvencin                                                           
Ali Yaprak - Hacelim                                                            
Ali Yaprak - Kesen özden İniverdim                                              
Ali Yaprak - Kesenözden İniverdim                                               
Ali Yaprak - Kış Masalı - Ankarayla Polatlının Arası - Şeker Oğlan - Name Gelin 
Ali Yaprak - Pavyon Kızlarına _ Bağlar Gazeli                                   
Ali Yaprak - Pavyon Kızlarına                                                   
Ali Yaprak - Salla                                                              
Ali Yaprak - Tiridine Bandım (2)                                                
Ali Yaprak - Tiridine Bandım _ Yılana Bak                                       
Ali Yaprak - Tiridine Bandım                                                    
Ali Yaprak - Yılana Bak                                                         
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Oyun Havaları İle Sende Coş\                  
Ali Yaprak - Aşkım Savaşa                                                       
Ali Yaprak - Bi Havaya Girmişsin                                                
Ali Yaprak - Bir Elveda Şarkısı                                                 
Ali Yaprak - Hüdayda                                                            
Ali Yaprak - Hülya                                                              
Ali Yaprak - Ne Hallere Düştüm Senin Yüzünden                                   
Ali Yaprak - Normak                                                             
Ali Yaprak - Sende Çoş                                                          
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Parlement Muhabbet Geceleri 1\                
Al Ömrümü                                                                       
Atamın Seymenleri                                                               
Badı Sabah                                                                      
Bahçem Kurudu                                                                   
Ben Her Gece Sarhoşum                                                           
Beypazarı Nallıhan                                                              
Dalımın İnciri  2                                                               
Dalımın İnciri                                                                  
Dilek Ağacı                                                                     
Dilek                                                                           
Elif                                                                            
La Bize Her Yer                                                                 
Mendilimin Dört Ucu                                                             
Mendiliminn Dört Ucu 2                                                          
Zar Ustası                                                                      
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Parlement Muhabbet Geceleri 2\                
Avuntu                                                                          
Ayık Ol Sen                                                                     
Ben Seversem                                                                    
Dalımın İnciri                                                                  
Dilek Ağacı - Yol Verdim Aşkım                                                  
Dilek                                                                           
Gölbaşına Vardım                                                                
Güldür Yüzümü                                                                   
Hatça Kız                                                                       
Hem Ankaraya Hem Bana Bayram                                                    
Hovarda Zilli                                                                   
Kesenözden İniverdim                                                            
La Bize Heryer                                                                  
Sabah Oldu                                                                      
Sevme Diyorlar                                                                  
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Parliament Geceleri 1\                        
Ali Yaprak - Atım Arap & Ağ Gelin & Aldanma                                     
Ali Yaprak - Buranın Alayı Angaralı & Motor & Naynini                           
Ali Yaprak - Edalı Gelin & Yaban Elleri & Dilek                                 
Ali Yaprak - Havalanma & Bak Baldıra & Tatlısın Cilvelisin                      
Ali Yaprak - Nazlı Yar & 12'yi Atlattık & A De Bakıyım & Dale & Papiçülo        
Ali Yaprak - Ne Hallere Düştüm & Yosma & Keçiören & Olacak                      
Ali Yaprak - Sarı Kız & Massey & Şişeler & Papiçülo                             
Ali Yaprak - İkile & Salla & Bilemem Ben                                        
Ali Yaprak - Şentepeyle Polatlının Arası & Yılana Bak                           
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Radyo Banko & Renk Muhabbet Geceleri\         
Ali Yaprak - Ayas Dedikleri & Bahçede Hurma Yarim                               
Ali Yaprak - Balim & Taktik Vitesi Bire                                         
Ali Yaprak - Bir Kulum Iste                                                     
Ali Yaprak - Bunun Adi Ask                                                      
Ali Yaprak - Gel Bana Dön Geri & Gazla Dolmuscum                                
Ali Yaprak - Hadi Ordan Deli & Hatça Kiz                                        
Ali Yaprak - Halime Kiz & Suda Balik                                            
Ali Yaprak - Kesenöz & Ah Yosma                                                 
Ali Yaprak - Oy Kara Gözlüm                                                     
Ali Yaprak - Türkmenoglu & Hovarda Yarim                                        
Ali Yaprak - Yanimda Sen Olmayinca                                              
Ali Yaprak - Yar Seninim & Zahmet mi Olur                                       
Ali Yaprak - Yar Seninim                                                        
Ali Yaprak - Yol Verdim Sana & Karam                                            
Ali Yaprak - Çiçekli Fistan & Selver                                            
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Renk Muhabbet Geceleri ( Deck Kayıt )\        
Ali Yaprak - 2019 - Ahirim Sensin                                               
Ali Yaprak - 2019 - Ankara'Ya Kar Yağıyor - Şeker Almaya Geldim                 
Ali Yaprak - 2019 - Ankarada Yollarımız Bükülür                                 
Ali Yaprak - 2019 - Atım Arap - Cimdallı                                        
Ali Yaprak - 2019 - Aykırı Yolları                                              
Ali Yaprak - 2019 - Gördün Mü Yıllar Geçmiş                                     
Ali Yaprak - 2019 - Hacelim - Tiribin Olurum                                    
Ali Yaprak - 2019 - Oda Yanıyo Buda Yanıyor - Sevmiyecem                        
Ali Yaprak - 2019 - Olsun Olsun                                                 
Ali Yaprak - 2019 - Sen Yanımda Ol Yeter - Körebe                               
Ali Yaprak - 2019 - Tiridine Bandım - Yılana Bak                                
Ali Yaprak - 2019 - Vicdansız Kızlar - Salla                                    
Ali Yaprak - 2019 - Yap Boz - Bak Bu Yana Bu Yana                               
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Tak Zilleri\                                  
Ali Yaprak - 01 - Naynini                                                       
Ali Yaprak - 02 - Tak Zilleri- Eminem                                           
Ali Yaprak - 03 - Sipanin Oynamasi- Salla                                       
Ali Yaprak - 04 - Dilek- Taksi                                                  
Ali Yaprak - 05 - Senin Yüzünden                                                
Ali Yaprak - 06 - Edali Gelin- Ayas- Sevdigim                                   
Ali Yaprak - 07 - Geliver- Siseler- Salla                                       
Ali Yaprak - 08 - Iki Yüzlü Sahtekar (Arabesk)                                  
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Özel Albüm 1\                                 
1.ağla gözüm                                                                    
10.kasabanın şerifi - Sivri Dilli                                               
11.lanet olsun                                                                  
12.nazlıcan                                                                     
13.senin olsun                                                                  
14.sensiz olmuyor işte                                                          
16.usandım                                                                      
17.yeşil başlı gövel ördek                                                      
18.yıkıla yıkıla                                                                
2.ağrı dağı                                                                     
3.akşamcı                                                                       
4.git güle güle                                                                 
5.bedir                                                                         
6.canom                                                                         
7.gideyim gideyim(uh) - çapa yapmış zilli                                       
8.halaylar                                                                      
9.karakız                                                                       
d:\0\3\A.Y\Ali Yaprak - Özel Albüm 2\                                 
Ali Yaprak - Ankara'da Yedim Taze Meyveyi(U.H) - Bahçede Hurma Yarim(O.H)       
Ali Yaprak - Ayaz Geceler ((( DaMaR )))                                         
Ali Yaprak - Kederliyim - Ankaradır Vatanı                                      
Ali Yaprak - Keriman                                                            
Ali Yaprak - Urfa Sana Küsmüş       

[b]Ali  Yaprak  -  Esmerim  Bomba  Gibi  2004\    [/b]
Ali  Yaprak  -  01  -  Allilar                                                                                          
Ali  Yaprak  -  02  -  Hoyda  Yarim                                                                                  
Ali  Yaprak  -  03  -  Esmerim  Bomba  Gibi                                                                    
Ali  Yaprak  -  04  -  Atim  Arap                                                                                      
Ali  Yaprak  -  05  -  Denize  Dalmayinca                                                                      
Ali  Yaprak  -  06  -  Senin  Yüzünden                                                                            
Ali  Yaprak  -  07  -  Tak  Zilleri                                                                                  
Ali  Yaprak  -  09  -  Et  Aldim  Dirheminen                                                                  
Ali  Yaprak  -  10  -  Kulada  Sevdigim                                                                          
Ali  Yaprak  -  11  -  Saskin  Yarim                                                                                
Ali  Yaprak  -  12  -  Haber  Saldigim  Sevdigim  (U.H.)                                            
Ali  Yaprak  -  13  -  Gel  Sazlara                                                                                  
Ali  Yaprak  -  Salinda  Gel                                                                                            

[b]Ali  Yaprak  -  Naynini  Dale  Hülya\      [/b]        
Ali  Yaprak  -  01  -  Naynİnİ                                                                                                                    
Ali  Yaprak  -  02  -  Buranin  Alayi  Ankarali,Motor  Gelİyor  Motor,Güdül                                  
Ali  Yaprak  -  03  -  Cemre  Kiz,Sipanin  Oynamasi,Cebecİnİn  Gülü                                                
Ali  Yaprak  -  04  -  Dİlek,Taksİ,Kirmizi  Motor,Bİze  Kazanli  Derler                                        
Ali  Yaprak  -  05  -  Ne  Hallere  Düştüm                                                                                                
Ali  Yaprak  -  06  -  Gölbaşi,Keçİörene  Kurdum  Pazar,Ayaş  Dedİklerİ                                        
Ali  Yaprak  -  07  -  Masteng,Haci  Cavcav,Salla                                                                                
Ali  Yaprak  -  08  -  Dale                                                                                                                          
Ali  Yaprak  -  09  -  Cemre  Kiz(Remİx)                                                                                                  

[b]Ali  Yaprak  -  Saka  Gibisin  2009\              [/b]  
Ali  Yaprak  -  01  -  Msn                                                                                                  
Ali  Yaprak  -  02  -  Ankaranin  Efsanesi                                                                    
Ali  Yaprak  -  03  -  Hulya                                                                                              
Ali  Yaprak  -  04  -  Pavyon  Pavyon  Gezersin                                                            
Ali  Yaprak  -  05  -  Bidenem                                                                                          
Ali  Yaprak  -  06  -  Köselerden  Bakiver  Tak  Zilli                                                
Ali  Yaprak  -  07  -  Sen  Yanimda  Ol  Yeter                                                                
Ali  Yaprak  -  08  -  Saka  Gibisin                                                                                
Ali  Yaprak  -  09  -  Kiz  Odanda  Zil  Sesi  Var                                                          
Ali  Yaprak  -  10  -  Baglar  Gazeli                                                                              
Ali  Yaprak  -  11  -  Doktor  Bana  Bicare                                                                    
Ali  Yaprak  -  12  -  Ovaliyim  Ilcem  Kazan                                                                
Ali  Yaprak  -  13  -  Sevdigimin  Bahti  Kara      
Şifre:www.varbiraz.net

Gizli Mesaj
Lütfen Gizli Linki Açmak İçin Teşekkür Butonunu (Sağ Üst Köşedeki Parmak İşareti) Kullanalım...
En son Sivasli_14 tarafından 21 Şub 2025, 17:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Konu güncellendi, Katkılarından Dolayı Artvinli1964'e Teşekkürler.

En son Sivasli_14 tarafından 21 Şub 2025, 17:33 tarihinde darbelendi.
Gizli Mesajlar Teşekkür Butonu İle Açılmaktadır. - Premium Üyelik - Sınırsız İndirme .. -
Ben Bir Acep İle Geldim,
Kimse Halim Bilmez Benim,
Ben Söylerem, Ben Dinlerem,
Kimse Dilim Bilmez Benim.

“A - B - C - Ç” sayfasına dön